Ne vjerujem da bi bili haveri da je cetalj.STEVIE je napisao/la:cetnik vranjes nece biti odstranjen jer je guzni haver dzeki i spahicu. a ovim balijama s foruma koji opravdavaju ovaj potez vranjesa zelim sve najgore!

Ne vjerujem da bi bili haveri da je cetalj.STEVIE je napisao/la:cetnik vranjes nece biti odstranjen jer je guzni haver dzeki i spahicu. a ovim balijama s foruma koji opravdavaju ovaj potez vranjesa zelim sve najgore!
po cemu si to zakljucio?Greivis je napisao/la:Ne vjerujem da bi bili haveri da je cetalj.STEVIE je napisao/la:cetnik vranjes nece biti odstranjen jer je guzni haver dzeki i spahicu. a ovim balijama s foruma koji opravdavaju ovaj potez vranjesa zelim sve najgore!
Zasto bi Dzeko, koji je proveo rat u Sarajevu, bio dobar sa nekim takvim?STEVIE je napisao/la:po cemu si to zakljucio?Greivis je napisao/la:Ne vjerujem da bi bili haveri da je cetalj.STEVIE je napisao/la:cetnik vranjes nece biti odstranjen jer je guzni haver dzeki i spahicu. a ovim balijama s foruma koji opravdavaju ovaj potez vranjesa zelim sve najgore!
nisu valjda slijepi pa mu nisu vidjeli tetovazu do sada?Greivis je napisao/la:
Zasto bi Dzeko, koji je proveo rat u Sarajevu, bio dobar sa nekim takvim?
Pa bolan otkud ti da je to u meni u redu?Papastathopoulos je napisao/la: Koga su to trebali/mogli drugog izvizdati ? Evo pada mi na pamet Supic, al on je tek poslije reprezentativne karijere pokazao koliki je cetalj...Pandza takodjer poslije svog "incidenta" nije vise dobijao poziv....ali se sjecam recimo Tine Susica i zvizduka upucenih njemu....i ti mislis da se ne bi zvizdalo recimo Pandzi i Supicu da su igrali jos za repku ? I jos uvijek mislis da se nece zvizdati Sranjesu zbog ovoga ? Pasa moj, ako je tebi ova situacija oko Sranjesa uredu, ne mora znaciti da je u ostalima u Bosni i Hercegovini...za transparente ne znam, al za zvizduke nema sumnje..
89' godiste, rodio se i prije rata ...admin je napisao/la:Molim vas nemojte o armijama, vojsci i ratu. Momak čije ime nosi ova tema nije se haman ni rodio kad je bio rat, nema nikakvog smisla...
Slazem se sa Sjevernim u potpunosti... Samo sto posljedice otvorenog linca prema Ognjenu i otvoreno pozivanje na izbacivanje iz reprezentacije kao i potencijalni zvizduci sa tribina mogu onda poprimiti i politicki smisao i biti upotrebljeni u politicke svrhe nacionalistckih vlasti u RS koji ce odmah izdati parolu kako je reprezentacija BiH muslimanska, kako ne zele Srbe u njoj bla bla.... Ja sam apsolutno za to da se Ognjen izbaci iz reprezentacije ali na miran nacin i kulturno, bez prevelike pompe i euforije tako da se njegovo nepozivanje ne moze direktno dovesti u vezu sa tom tetovazom i samim tim ne dati povoda za dalju nacionalnu netrepeljivost u BiH...SjeverniVjetar je napisao/la:Pa bolan otkud ti da je to u meni u redu?Papastathopoulos je napisao/la: Koga su to trebali/mogli drugog izvizdati ? Evo pada mi na pamet Supic, al on je tek poslije reprezentativne karijere pokazao koliki je cetalj...Pandza takodjer poslije svog "incidenta" nije vise dobijao poziv....ali se sjecam recimo Tine Susica i zvizduka upucenih njemu....i ti mislis da se ne bi zvizdalo recimo Pandzi i Supicu da su igrali jos za repku ? I jos uvijek mislis da se nece zvizdati Sranjesu zbog ovoga ? Pasa moj, ako je tebi ova situacija oko Sranjesa uredu, ne mora znaciti da je u ostalima u Bosni i Hercegovini...za transparente ne znam, al za zvizduke nema sumnje..![]()
Ja , za razliku od mnogih ovdje, prije nego sto kazem "treba ukinuti RS", " treba otjerati Vranjesa", razmislim o kontekstu, je li moguce , kako i kakve su poslijedice, pa onda kazem ili ne kazem. Razmislim sta ja mogu uraditi, a u ovom slucaju mogu pokusati da smirim strasti.
Najlakse je reci "treba ovo, treba ono", a nista ne uraditi, zato i tvrdim da nece biti zvizdanja, jer vecina forumskih patriota ce tekmu gledati na TV-u i piti pivu.
A haj razmisli kako bi tebi bilo zivjeti u Sarajevu da igras za Srbiju.advanced1921 je napisao/la:Zoveš se Ognjen, rođen si u Banjaluci, Bosanac si. Živiš san mnogih, igraš za reprezentaciju, uz tebe su imena poput Džeke, Pjanića, Kolašinca, Begovića. Pozvali su te dosta puta i kad si zaslužio i kad nisi. Oni koji navijaju za reprezentaciju te ne odvajaju ni na jedan drugi način osim što pričaju o tvom kvalitetu u odnosu na druge igrače. Ne smatraju te Srbinom, ne mrze te, nikog to i ne interesuje. Igraš za Bosnu i Hercegovinu i svi te podržavaju.
Onda ti jednog dana padne na pamet da bi mogao istetovirati granice nečega što ne prizna BiH, što na svaki način pokušava to srušiti, te naslikaš na ruci crtež koji crtaju oni koji ne vole BiH, koji je ne priznaju i koji to žele na taj način.
GLUP SI ČOVJEK!
Ne znam, citajuci tvoje postove od sinoc i danas, previse si "ravnodusan" na sve ovo...mozda i grijesim, a ako jesam, izvinjenje od mene...SjeverniVjetar je napisao/la:Pa bolan otkud ti da je to u meni u redu?Papastathopoulos je napisao/la: Koga su to trebali/mogli drugog izvizdati ? Evo pada mi na pamet Supic, al on je tek poslije reprezentativne karijere pokazao koliki je cetalj...Pandza takodjer poslije svog "incidenta" nije vise dobijao poziv....ali se sjecam recimo Tine Susica i zvizduka upucenih njemu....i ti mislis da se ne bi zvizdalo recimo Pandzi i Supicu da su igrali jos za repku ? I jos uvijek mislis da se nece zvizdati Sranjesu zbog ovoga ? Pasa moj, ako je tebi ova situacija oko Sranjesa uredu, ne mora znaciti da je u ostalima u Bosni i Hercegovini...za transparente ne znam, al za zvizduke nema sumnje..![]()
Ja , za razliku od mnogih ovdje, prije nego sto kazem "treba ukinuti RS", " treba otjerati Vranjesa", razmislim o kontekstu, je li moguce , kako i kakve su poslijedice, pa onda kazem ili ne kazem. Razmislim sta ja mogu uraditi, a u ovom slucaju mogu pokusati da smirim strasti.
Najlakse je reci "treba ovo, treba ono", a nista ne uraditi, zato i tvrdim da nece biti zvizdanja, jer vecina forumskih patriota ce tekmu gledati na TV-u i piti pivu.
Igra da se proda, kao i 99.9% Srba i Hrvata iz RS i zapadne Hercegovine. Izuzetak su Srbi i Hrvati koji zive u gradovima sa bosnjackom vecinom, oni zaista navijaju za BiH. Ovi drugi, mozda navijaju, ali isto tako vole Srbiju i Hrvatsku jos i vise, vole simbole koje je promovisao njihov narod.dr.van nostrand je napisao/la:Pa sto igra koji k. , zato sto je licemjer i povrh svega, lik je kvalitet igrac u PM
To je apsolutno tacno.STEVIE je napisao/la:ovo da je uradio u normalnoj drzavi odmah bi bio suspendovan i nogiran, ali kod nas nista nije normalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.