Ona je to meni rekla**** je napisao/la:hahahah,,,reci njoj da je blagajnik,,,,ima da dobiješ trajnu zabranu pristupa na stadion,,,Babo daje naše pare i **** se,,,al može mu se...cesc4 je napisao/la:Ma necu se ljutit ba al da te uputim u neke stvari, ni ti se isto tako nemoj ljutit.**** je napisao/la:Ma imala je Sloboda taj mali semafor samo ga Davud zaboravio vratit ,kad je kupio svoje stvari pokupio i taj semaforma makar se kosilica ne mora registrovat
a autobus moraš i na šestomjesečni tehnički i svašta nešto,,,ipak smo mi u čaršiji racionalniji,,,ovo sve što se radi u B ratstvu je plod rada nove sportske direktorice,njena vizija ono sutra očekujem na bkc portalu naslov ""SA KOSILICOM NA PREMIJER LIGU",,,slika kosilice i sportska direktorica za upravljačem..
Za semafor ne bih u raspravu takode ni za kosilicu jedino sto mogu je nasmijat se....
A sto se tice sportske direktorice tu si fulio.Doticna nije sportska direktorica nego blagajnik kluba i to je bila cini mi se jer vise nije (cini mi se kazem jer nisam siguran) uglavnom i ako jest i dalje dole ona je samo blagajnik.
Babo daje pare i babo ima ambiciju i viziju , to za kosilicu sto se sprdas to ti ne valja jer znamo se svi zaliti kad dodem na stadion kako je ruzno pokoseno imaju rupe vako nako i sad ljudi kupe kosilicu kako valja a vi se zajebajete ali ajde....dokle,,,budemo vidjeli,,,