NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 07 avg 2013, 21:43

**** je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
**** je napisao/la:Ma imala je Sloboda taj mali semafor samo ga Davud zaboravio vratit ,kad je kupio svoje stvari pokupio i taj semafor ;) ma makar se kosilica ne mora registrovat ;) a autobus moraš i na šestomjesečni tehnički i svašta nešto,,,ipak smo mi u čaršiji racionalniji,,,ovo sve što se radi u B ratstvu je plod rada nove sportske direktorice,njena vizija ono sutra očekujem na bkc portalu naslov ""SA KOSILICOM NA PREMIJER LIGU",,,slika kosilice i sportska direktorica za upravljačem..
Ma necu se ljutit ba al da te uputim u neke stvari, ni ti se isto tako nemoj ljutit.
Za semafor ne bih u raspravu takode ni za kosilicu jedino sto mogu je nasmijat se....

A sto se tice sportske direktorice tu si fulio.Doticna nije sportska direktorica nego blagajnik kluba i to je bila cini mi se jer vise nije (cini mi se kazem jer nisam siguran) uglavnom i ako jest i dalje dole ona je samo blagajnik.
Babo daje pare i babo ima ambiciju i viziju , to za kosilicu sto se sprdas to ti ne valja jer znamo se svi zaliti kad dodem na stadion kako je ruzno pokoseno imaju rupe vako nako i sad ljudi kupe kosilicu kako valja a vi se zajebajete ali ajde.... :D
hahahah,,,reci njoj da je blagajnik,,,,ima da dobiješ trajnu zabranu pristupa na stadion,,,Babo daje naše pare i **** se,,,al može mu se... ;) dokle,,,budemo vidjeli,,, ;)
Ona je to meni rekla ;) :D
www.nkbratstvogracanica.com

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 07 avg 2013, 21:55

sumnjiv si fabregas :lol: :lol: da nisi šta naumio sa dotičnom,,,, :lol: :lol: all ako ti kažeš da je blagajnica nek bude ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 07 avg 2013, 22:06

**** je napisao/la:sumnjiv si fabregas :lol: :lol: da nisi šta naumio sa dotičnom,,,, :lol: :lol: all ako ti kažeš da je blagajnica nek bude ;)
Hahaha brate fabregas u ozbiljnoj dugogodisnjoj vezi , nisam ti ja tipa nekih da se muvam ;) Nego kad sam htio stupit u kotnakt s njom kao "direktoricom" dobio sam odg da je blagajnica i da se obratim babi :D

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 08 avg 2013, 09:44

Graćanlije moje, bayram barećulla... :D

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 08 avg 2013, 16:25

BAJRAM BRATSTVO MUBAREK OLSUN :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 09 avg 2013, 22:41

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:Ma j..o kosilicu ako će je Taća vozit :lol: Dosad je Komus to radio a ako prepuste Taći biće herlavo pokošeno :mrgreen: Sve do neki dan na pomoćnom terenu trava narasla jedan metar, haman čekali da pokose otavu :lol: Nusreta da je blagajnik kluba valjda bi ona onda prodavala ulaznice ispred stadiona a ne Taćina žena. Ja mislim da ona šalta funkcije u zavisnosti od prethodno odrađene noći :D Da uvaženi Predsjednik kluba daje pare to stoji ali je zamjena teza u pitanju. Nedaje svoje pare nego naše tj. poreznih obveznika. Usput drugi tim je pobjedio Pribavu sa 2:0 :mrgreen:

slika
slika
8-)
A glavni je ovaj cica, sav ponosan....... nemora se vise ganjat o terenu......

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 avg 2013, 23:32

Tkanton je napisao/la:
NkBratstvoGracanica je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:Ma j..o kosilicu ako će je Taća vozit :lol: Dosad je Komus to radio a ako prepuste Taći biće herlavo pokošeno :mrgreen: Sve do neki dan na pomoćnom terenu trava narasla jedan metar, haman čekali da pokose otavu :lol: Nusreta da je blagajnik kluba valjda bi ona onda prodavala ulaznice ispred stadiona a ne Taćina žena. Ja mislim da ona šalta funkcije u zavisnosti od prethodno odrađene noći :D Da uvaženi Predsjednik kluba daje pare to stoji ali je zamjena teza u pitanju. Nedaje svoje pare nego naše tj. poreznih obveznika. Usput drugi tim je pobjedio Pribavu sa 2:0 :mrgreen:

slika
slika
8-)
A glavni je ovaj cica, sav ponosan....... nemora se vise ganjat o terenu......
Legendarni TAĆA :)

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 10 avg 2013, 14:08

Mladost(Doboj-Kakanj) ..dobra provjera ,solidna ekipa izgleda ... nema namjeru bas samo
biti putnik kroz prvu fed.... sa ovom ekipom ,sudeci prema pripremnim rezultatima
izgleda da i nece biti problem ostanak...eh jesam pozelio utakmicu na Lukama ;)

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 10 avg 2013, 19:33

Izgubilo bratstvo 2 : 1

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 10 avg 2013, 19:55

GracanicaAA je napisao/la:Izgubilo bratstvo 2 : 1
...potpuno zasluzeno... danas je bilo igraca koji uopste nisu zasluzili da nose dres Bratstva( tu pogotovu mislim na rezerviste koji su usli u drugom poluvremenu)... ali neka ova utakmica je dobra za nas samo sto nije prvenstvena i sto ima jos sasvim malo vremena da se neke stvari urede.. mozda je i dobro sto je ovaj poraz dosao sada kao samar pred sami pocetak prvenstva...
Pokazalo se da bez Kadica u odbrani nemamo sigurnost i da odbrana "visi " ...
Prvih 11 zna se i oni su svoj posao odradili korektno (vecina), ali rezerva???????
Nadam se ona pisanja iz Tuzle , Srebrnika , Lukavca o mjenjanju trenera nece biti tacna ,ali nakon danasnje predstave ....

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 10 avg 2013, 19:57

Kako Vam se cini Mladost ???

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 avg 2013, 19:58

Kakvi su bili ovi srebreničani Damir, Zukić, Mujo?

I kakva "pišanja" o mijenjaju trenera iz Srebrenika, ko je rekao šta? :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 10 avg 2013, 20:01

Evo jedna slika sa zagrijavanja :)
slika

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 10 avg 2013, 20:02

Benjo_AFC86 je napisao/la:Kakvi su bili ovi srebreničani Damir, Zukić, Mujo?

I kakva "pišanja" o mijenjaju trenera iz Srebrenika, ko je rekao šta? :D
Dobri nemaju zamjerke danas...
Mislio sam na ona pisanja o mjenjanju trenera nakon 5.kola zbog slabih rezultata,
to se nadam da nece biti tacno ni u Srebrniku niu Lukavcu ni u Tuzli ...pred nama je

Benjo ohani malo - nevezano za temu ;)

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 10 avg 2013, 20:02

Kad padoše golovi? :o Ja gled'o do 80. minute, 0-0 bilo. Uglavnom, potanko je danas bilo. Mujo je zakaz'o danas. Nije bilo neke igre, a Mladost se pokazala kao solidna ekipa, koliko sam ja gled'o, a propustih sve golove eto. I, ko dade gol za Bratstvo?
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 10 avg 2013, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 10 avg 2013, 20:03

GracanicaAA je napisao/la:Izgubilo bratstvo 2 : 1
Nemoguće..:)
OFK Gradina Srebrenik

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 10 avg 2013, 20:03

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Kad padoše golovi? :o Ja gled'o do 80. minute, 0-0 bilo. Uglavnom, potanko je danas bilo. Mujo je zakaz'o danas. Nije bilo neke igre, a Mladost se pokazala kao solidna ekipa, koliko sam ja gled'o, a propustih sve golove eto.
Imas sve na fb stranici 1. ligi FBiH,ko je kad dao golove

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 10 avg 2013, 20:09

ziher je napisao/la:Kako Vam se cini Mladost ???
Solidna ekipa,danas bolji od Bratstva,lijepo igraju od noge do noge,ako budete ovako igrali sredina tabele zagarantovana,,,e BRATSTVO u skladu sa svojim mogućnostima,,,to je to opstanak nebi trebo bit upitan,,,sve iznad 5 mjesta je vrh,,,navučeno polovnjaka sa svih strana svijeta,,,

za BENJU : niste se vi džaba riješili ovih igrača,,,,

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 10 avg 2013, 20:12

**** je napisao/la:
Solidna ekipa,danas bolji od Bratstva,lijepo igraju od noge do noge,ako budete ovako igrali sredina tabele zagarantovana,,,e BRATSTVO u skladu sa svojim mogućnostima,,,to je to opstanak nebi trebo bit upitan,,,sve iznad 5 mjesta je vrh,,,navučeno polovnjaka sa svih strana svijeta,,,

Ja se s lazem s tobom,da se nisu dzaba rijesili ovih igraca, ovaj halilovic nije nista pokazo

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 10 avg 2013, 20:13

**** je napisao/la:

HAHAHAHAHA ! :mrgreen: Jedva si doceko da izgube pa da mozes pljuvat , a ako se samo malo unazad vratimo (kad smo dobili slobodu) sve je drugacije bilo , e moja Gracanico sramoto moja.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.