AllGunsBlazing je napisao/la:Mani me ti tog Bosanskog sindroma :" Sta ce on? Sjedio na klupi u pjetlicima a ja igrao."
Lulic je vrlo zahvalan igrac, moze igrati vise pozicija, odmah prednost u odnosu na Shacira,Robbena, korisnije je krilo od Millera(koji nikog predriblati ne moze, nemojte shvatiti ovo opet bukvalno). Ispada sad taj Bayern velesila sa igracima koji su sisli iz druge galaksije, a ne tim koji je uz pomoc sudija osvojio LP.
Nikakav bosanski sindorm to nije, nemoj se pisati nešto tek da napišeš.
Ja ponavljam po deseti put da je Lulić kvalitetan i zahvalan igrač,
ali nema kvalitet za Bayern dok su tu igrači koji jesu. On može doći u Bayern i čekati svoju priliku sa klupe, ako misli da je to dobro za njega i da će napredovati, slobodno.
Ne znam šta nije jasno. Očigledno je da vi nećete da shvatite šta vam govorim.
Nađi mi rečenicu gdje sam ja rekao da Lulić ne valja.
Nije korisnije krilo od Mullera, u odbrani da, ali nema više asistencija niti golova od Mullera, niti više pretrčanih kilometara. Niti u jednom segmetnu igre, osim u odbrani (ali to je odlika beka, a ne krila i u tom slučaju ga možemo porediti sa Lahmom/Alabom) nije korisniji niti bolji od Mullera.
Tu zadnju rečenicu lično shvatam kao pokušaj provokacije i nadam se da to nisi ozbiljno mislio.
calcio je napisao/la:To si ti arogantni bavarci i navijaci istih, jedan od razloga zasto ih ne volim. Svi su njihovi igraci najbolji na svjetu i niko se ne moze mjeriti sa njima.
Nemoj Lula u Bayern, oni su ispod tvog nivoa

Nije istina. Evo ja prvi ne mislim da su svi igrači u Bayernu najbolji na svijetu.
Ali ovi koji igraju trenutno na pozicijama gdje Lulić igra su mahom bolji od njega.
Lulić je i dobar i zahvalan igrač, polivalentan također i sve što ste vi rekli je tačno. Ali dok su u Bayernu Robben, Ribery, Muller, Lahm, Gotze, Shaqiri i Alaba (u obzir sam uzeo i lijevu i desnu stranu) Lulić se ne može nadati nekoj ozbiljnijoj ulogi.
Jedan dio igrača je bolji od njega, a drugi je možda tu negdje sa kvalitetom ali su puno mlađi od njega.
Ja bih više nego svi vi zajedno volio da Lulić dođe u Bayern, bude najbolji i dobije zlatnu kopačku, te da ja ovdje dođem podvijena repa i kažem da sam levat bio.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...