Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ceze
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la ceze » 15 jun 2013, 19:27

mokhe je napisao/la:ovaj forum je pun fudbalskih filozofa koji će sad pa sad pokenjat se po igracu, ili donosti neke sudove, piskarat razmisljanja bez da znaju osnovne podatke o igracima, i takav je slucaj i sa Lulicem, toliko se stranica ispisalo a ljudi i dalje ne znaju da je desnjak, iako je to jako ocigledno, nema veze sto igra na lijevoj strani, al ko god ga je gledao vidio je i kako se uvijek namjesta na desnu :lol:
Nista nikome licno, nego mi smijesno jer po ko zna koji put kad otvorim ovu temu vidim da se prica o tome jel ljevak il desnjak. :D al haj nek, mora se o necem pricat.
Rekao sam ti da mi je drag igrač ali da sam samo realan.
Manite me tog balkanskog sindroma "on je najbolji jer je naš".

A u mom svijetu igrač može biti lijevak, dešnjak ili igrati sa obje noge.
Lulić spada u ove treće, mada je lijepo znati da mu je desna primarna.

Vidio sam da si napisao ništa lično, ali si ovo napisao ponukan mojim postovima :mrgreen:
Zadnja izmjena: ceze, dana/u 15 jun 2013, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 15 jun 2013, 19:34

ma nisam ni ja nigdje reko da je najbolji, Lula je solidan igrac, jako zahvalan i dobar, al isto mislim da nije za Bajerna sa ovakvim trenutnim kadrom. Nego, ovo sa desnom il lijevom sam samo ja jedno 10 puta napisao na ovoj temi, a kolko su puta drugi napisali nisam broj'o. Dobro je i to sto ti kazes obje noge, al opet, primarna je primarna, osjeti se to :D
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 jun 2013, 19:34

Mani me ti tog Bosanskog sindroma :" Sta ce on? Sjedio na klupi u pjetlicima a ja igrao."

Lulic je vrlo zahvalan igrac, moze igrati vise pozicija, odmah prednost u odnosu na Shacira,Robbena, korisnije je krilo od Millera(koji nikog predriblati ne moze, nemojte shvatiti ovo opet bukvalno). Ispada sad taj Bayern velesila sa igracima koji su sisli iz druge galaksije, a ne tim koji je uz pomoc sudija osvojio LP.
Celik!3,2,2.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 jun 2013, 19:53

To si ti arogantni bavarci i navijaci istih, jedan od razloga zasto ih ne volim. Svi su njihovi igraci najbolji na svjetu i niko se ne moze mjeriti sa njima. :lol:

Nemoj Lula u Bayern, oni su ispod tvog nivoa ;)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 15 jun 2013, 22:42

AllGunsBlazing je napisao/la:Mani me ti tog Bosanskog sindroma :" Sta ce on? Sjedio na klupi u pjetlicima a ja igrao."

Lulic je vrlo zahvalan igrac, moze igrati vise pozicija, odmah prednost u odnosu na Shacira,Robbena, korisnije je krilo od Millera(koji nikog predriblati ne moze, nemojte shvatiti ovo opet bukvalno). Ispada sad taj Bayern velesila sa igracima koji su sisli iz druge galaksije, a ne tim koji je uz pomoc sudija osvojio LP.
Nikakav bosanski sindorm to nije, nemoj se pisati nešto tek da napišeš.
Ja ponavljam po deseti put da je Lulić kvalitetan i zahvalan igrač, ali nema kvalitet za Bayern dok su tu igrači koji jesu. On može doći u Bayern i čekati svoju priliku sa klupe, ako misli da je to dobro za njega i da će napredovati, slobodno.
Ne znam šta nije jasno. Očigledno je da vi nećete da shvatite šta vam govorim.
Nađi mi rečenicu gdje sam ja rekao da Lulić ne valja.
Nije korisnije krilo od Mullera, u odbrani da, ali nema više asistencija niti golova od Mullera, niti više pretrčanih kilometara. Niti u jednom segmetnu igre, osim u odbrani (ali to je odlika beka, a ne krila i u tom slučaju ga možemo porediti sa Lahmom/Alabom) nije korisniji niti bolji od Mullera.

Tu zadnju rečenicu lično shvatam kao pokušaj provokacije i nadam se da to nisi ozbiljno mislio.

calcio je napisao/la:To si ti arogantni bavarci i navijaci istih, jedan od razloga zasto ih ne volim. Svi su njihovi igraci najbolji na svjetu i niko se ne moze mjeriti sa njima. :lol:

Nemoj Lula u Bayern, oni su ispod tvog nivoa ;)
Nije istina. Evo ja prvi ne mislim da su svi igrači u Bayernu najbolji na svijetu.
Ali ovi koji igraju trenutno na pozicijama gdje Lulić igra su mahom bolji od njega.

Lulić je i dobar i zahvalan igrač, polivalentan također i sve što ste vi rekli je tačno. Ali dok su u Bayernu Robben, Ribery, Muller, Lahm, Gotze, Shaqiri i Alaba (u obzir sam uzeo i lijevu i desnu stranu) Lulić se ne može nadati nekoj ozbiljnijoj ulogi.
Jedan dio igrača je bolji od njega, a drugi je možda tu negdje sa kvalitetom ali su puno mlađi od njega.

Ja bih više nego svi vi zajedno volio da Lulić dođe u Bayern, bude najbolji i dobije zlatnu kopačku, te da ja ovdje dođem podvijena repa i kažem da sam levat bio.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 jun 2013, 23:03

Cuj nece vise trcati od Mullera? Jesi ti kad gledao Lulica? Ima bolji dribling jer ga ovaj nema, ovaj ima jace pozicioniranje i bolji je pri zavrsnici.

Na kraju to su govorili i kad je dolazio u Lazio pa eno sad ga vole navijaci vise nego mi.

I nije provokacija istina, Arsenal jedan gol, Borussija jedan crveni, ocigledna sudijska pomoc.
Celik!3,2,2.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 15 jun 2013, 23:19

AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj nece vise trcati od Mullera? Jesi ti kad gledao Lulica? Ima bolji dribling jer ga ovaj nema, ovaj ima jace pozicioniranje i bolji je pri zavrsnici.

Na kraju to su govorili i kad je dolazio u Lazio pa eno sad ga vole navijaci vise nego mi.

I nije provokacija istina, Arsenal jedan gol, Borussija jedan crveni, ocigledna sudijska pomoc.
Gledao sam Lulića.
Muller je pretrčao najviše od svih igrača u LP.
Dakle u takmičenju gdje su mahom najbolji igrači na svijetu je on pretrčao najviše.
Dribling tu i tamo, vjerovatno je Lulić malo bolji tehničar, ali nijanse su to. Ne možeš reći za Mullera da nema dribling dva puta već. (" onclick="window.open(this.href);return false;)
Ništa ja nisam govorio kad je on prešao u Lazio, jer mi je bio nepoznanica. Sad sam ga gledao u 5-6 tekmi u dresu Lazia i u svim tekmama repke i uzimam sebi za pravo da komentarišem o njemu.

I čekaj, samo da vidim još jednom. Bayern je osvojio Ligu prvaka uz pomoć sudija ?
Zadnja izmjena: ceze, dana/u 15 jun 2013, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 15 jun 2013, 23:20

Pri tome sto su to dva razlicita igraca na pozicijama. ;)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 15 jun 2013, 23:22

mirzabavarac je napisao/la:Pri tome sto su to dva razlicita igraca na pozicijama. ;)
Rečeno već.
Ali porede ga sa sa Riberyom, Robbenom i sad sa Mullerom.

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 15 jun 2013, 23:26

ceze je napisao/la:
mirzabavarac je napisao/la:Pri tome sto su to dva razlicita igraca na pozicijama. ;)
Rečeno već.
Ali porede ga sa sa Riberyom, Robbenom i sad sa Mullerom.
:lol: :lol: :lol: svasta... :roll:
Edit: Vidjoh ovu recenicu ''uz pomoc sudija osvojili LP''...Neka vas bude stid ko god tako misli pa bolan Barca je primila sedmicu onako lagano itd.... ;)
Smijesno.... :!:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 jun 2013, 23:31

Cekaj, sta ako je lagano dobio Barcu? Svejedno ostaju greske u finalu, i greske prije finala. Znaci koliko god se vadili na 7 komada Barci, sudijska pomoc je tu.

Dalje je svaka rasprava glupa. Ja smatram da moze, vi da ne moze to je to.
Celik!3,2,2.

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 15 jun 2013, 23:33

AllGunsBlazing je napisao/la:Cekaj, sta ako je lagano dobio Barcu? Svejedno ostaju greske u finalu, i greske prije finala. Znaci koliko god se vadili na 7 komada Barci, sudijska pomoc je tu.

A prijasnje ekipe kako su se provele u LP? :roll:
Pa ligom se prosetali, kup uzeli itd.... ;)
Da ne gusimo temu glupostima vi znate svoje mi svoje i svi sretni.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 15 jun 2013, 23:35

AllGunsBlazing je napisao/la:Cekaj, sta ako je lagano dobio Barcu? Svejedno ostaju greske u finalu, i greske prije finala. Znaci koliko god se vadili na 7 komada Barci, sudijska pomoc je tu.

Ja poštujem tvoje mišljenje, ali imam pravo da se ne slažem sa njim.

Nego, kad već tako kažeš za LP, koja je ekipa onda zaslužila da osvoji istu ?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 jun 2013, 23:37

Niko nije rekao da Bayern niej zasluzio, ali nije trebao osvojiti. Ne osvaja uvijek najjaca ekipa, vec ona koja u trenutku ima srece, neki potez pojedinca. Tako je to u fudbalu. Tesko bi Borussija izgubila da su imali igraca vise(i to jos Dante), a isto tako i Arsenal bi mozda prosao da je ono pusteno Theu(ali to je vec teza odluka, ova prva je ocigledna bila).
Celik!3,2,2.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 15 jun 2013, 23:39

AllGunsBlazing je napisao/la:Niko nije rekao da Bayern niej zasluzio, ali nije trebao osvojiti. Ne osvaja uvijek najjaca ekipa, vec ona koja u trenutku ima srece, neki potez pojedinca. Tako je to u fudbalu. Tesko bi Borussija izgubila da su imali igraca vise(i to jos Dante), a isto tako i Arsenal bi mozda prosao da je ono pusteno Theu(ali to je vec teza odluka, ova prva je ocigledna bila).
Rekao si da je osvojio uz pomoć sudija, dakle nezasluženo.
I nisi mi odgovorio na pitanje, koja je ekipa onda trebala da digne pehar Lige prvaka ?
Po tvom mišljenju, naravno.

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 15 jun 2013, 23:40

yebo vas Bayern. Lula legenda

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 15 jun 2013, 23:41

Uredu ko je sad kriv tim ekipama sto su se jednostavno obrukale ako to mogu tako reci ko oni sami sebi. ;)
Druga stvar Arsenal nije smio dozvoliti da primi onoliko golova u Londonu i da vamo srecu trazi... :arrow:
Toga nema BVB je dobra ekipa ali nije dorasla ovakom bayernu ako cemo realno... ;)
Ima abd nova sezona pa cemo vidjeti ko je ko.. :P
@ceze stipu ih ba nije za ovo tema namjenjena.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 jun 2013, 00:17

Borussija. I opet ti kazem brkas pojmove, po jacini Bayern je zasluzio osvojiti, po igri isto, kao i Barca one godine, ali kao i Barca te godine imali su sudijsku pomoc(ne mora znaciti namjernu) i to je bio faktor x za osvajanje titule. Bez toga ne bi osvojili ma koliko to zasluzili igrom iz prethodnih utakmica.
Celik!3,2,2.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 16 jun 2013, 00:20

AllGunsBlazing je napisao/la:Borussija. I opet ti kazem brkas pojmove, po jacini Bayern je zasluzio osvojiti, po igri isto, kao i Barca one godine, ali kao i Barca te godine imali su sudijsku pomoc(ne mora znaciti namjernu) i to je bio faktor x za osvajanje titule. Bez toga ne bi osvojili ma koliko to zasluzili igrom iz prethodnih utakmica.
Dakle ekipa koja je uz pomoć sudija prošla Malagu.
Kontradiktoran si sam sebi, no nebitno. Nećemo više trollati ovdje.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 jun 2013, 00:24

Nisam, i nije. Sudijska pomoc? Pa i Malaga je dala gol iz ofsajda. I na kraju i da jeste, opet jedna sudijska pomoc protiv dvije utakmice.

A nisam ni kontradiktoran, opet ponavljam zasluge su jedno a osvajanje drugo. Mislim da je Arsenal zasluzio u periodu 2005-2010 bar jednu titulu, medjutim nisu osvojili, nisi bili na svim utakmicama dobri, dzaba dobra igra sve ukupno. Tako je i Bayern kiksao protiv Arsenala i trebao je ispasti(manite prvu tekmu tu je Arsenal kiksao), ali sudjen ofsajd koji nije bio koji bi vjerovatn odoveo Arsenal dalje. Drugo cist crveni karton koji bi odlucio finale.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, hurem i 28 gostiju.