SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

AvantiSignora
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la AvantiSignora » 02 mar 2013, 14:49

MaGiCa je napisao/la:
AvantiSignora je napisao/la:Al zato ti odes na temi Serie A i lijecis komplekse, :mrgreen: ... A ako cemo realno ti ovdje najvise vrijedas !!
Jedini kompleksasi ste vi - vi i samo vi.
Na temi o Serie A uvek pisem/o ono sto je vezano za ligu, utakmice, igrace, trenere...
Sa druge strane, vama su sve teme iste - svuda trolujete, svuda napadate na licnoj osnovi, svuda sejete govor mrznje, svuda delite psiholoske profile, svuda "branite klub"...
Zapitajte se malo, jel vas niko ne gotivi ovde zbog vaseg ponasanja ili zbog kluba za koji navijate :?:
Zasto niko nema nista protiv navijaca Milana, Intera, Rome, Lazija, Napolija...nego bas protiv vas "cveckica" :?:
Evo ti opisa sam sebe ! svaka cast. A ko tebe ovdje u obce gotivi? S svakim se svadjas, neki dan s ovim interovcima sinoc/danas snama i tako dalje.Mislim tebe niko ovdje ne tjera da pises ;)
Od tvoji ti 6000 neki postova mislim da 90% se radi o Juventusu ;) .. Pa ti se zapitaj kome sta smeta ovdje!!!!!
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 mar 2013, 14:54

AvantiSignora je napisao/la:
Evo ti opisa sam sebe ! svaka cast. A ko tebe ovdje u obce gotivi? S svakim se svadjas, neki dan s ovim interovcima sinoc/danas snama i tako dalje.Mislim tebe niko ovdje ne tjera da pises ;)
Od tvoji ti 6000 neki postova mislim da 90% se radi o Juventusu ;) .. Pa ti se zapitaj kome sta smeta ovdje!!!!!
Svadjam? Tebi je rasprava=svadja i ti nesto nekome pricas. Pitaj te interiste sta misle o vama, a sta o meni. ;)
Navedi mi jednog coveka ovde da sam ga vredjao prvi.

Niko me ne tera da pisem. Ali - hocu. Ono sto ne zelim, to je da citam vasu trolerijadu i choporijadu. Imate temu na koju ne zalazim, pa se tamo prosipajte koliko hocete.

A imas predgled mojih postova, pa pogledaj u koliko njih se spominje ime tog kluba. Tesko da je to 90%, kad su mi vecina postova na temi o Napoliju, tenisu, F1, NBA i sl.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 mar 2013, 14:57

Magični, kaj nije čudno da svaka rasprava s tobom počne na nogometnoj razini i uvijek se preusmjeri i završi na "osobnoj" razini. Pa već PK nije niko ništa rekao nešto vezano za nogomet nego samo jedan drugome tu neš predbacujete!

Ja sam se nado da Napoli može, no ipak nisu oni klub za tu razinu i svaki puta kada se ukaže prilika Napoli se zasere. ****!

Da je Napoli zadržao Lavezzia ili nabavio adekvatnu zamjenu, sada bi morti i bili REALNO u onoj pravoj trci za naslov, a ovak **** palac! Šteta! :evil:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 mar 2013, 15:00

I da trenutačno si jako isfrustriran jer vam je nogometni tjedan koji je iza nas, "uništio" sezonu. ispali iz EL, te niste napucali Juvea doma...briši kuči propalo!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 mar 2013, 15:08

anton 1983 je napisao/la:I da trenutačno si jako isfrustriran jer vam je nogometni tjedan koji je iza nas, "uništio" sezonu. ispali iz EL, te niste napucali Juvea doma...briši kuči propalo!
Bas sam se pitao gde si se ti denuo, da nisi pandrkn'o forumski, kad ono troll ekipici ovde stiglo pojacanje.
Isfrustriran ispadanjem iz EL :?: :lol:
Nismo mogli da "napucamo" Juventus. A ko ih je to napucao u ove dve sezone pod Conteom? Niko.
Izgubili 3 meca u kupu (samo jedan sa 2 razilke od Napolija), 0 meceva u Evropi, 3-4 tekme u Serie A, sve na jedan razlike.
Realno su najjaci u ligi i ne vidim kako je to Napoli mogao da im uzme titulu i da je Lavezzi ostao. A nije hteo da ostane. Takvog igraca drzati nezadovoljnog je pucanj u sopstvenu nogu. A naci zamenu za njega nije bas lako. Pogledaj E.Vargasa i sve ti je jasno.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 mar 2013, 15:12

MaGiCa je napisao/la:Bas sam se pitao gde si se ti denuo, da nisi pandrkn'o forumski, kad ono troll ekipici ovde stiglo pojacanje.Isfrustriran ispadanjem iz EL :?: :lol:
Opet osobnost se napada :roll:

Pa kak to odgovaraš? Nisi frustriran SAMO zbog EL-a, nego zbog kombinacije toga i što doma niste dobili Juve. Nemoj mi samo reči bez obzira na to kakav je Juve da se ti nisi nadao pobjedi i onoj maloj šansi za naslov koju bi vam ta eventualna pobjeda dala. Ako nisi onda nisi navijač pa čak Bogami niti realan.

Što se tiće Lavezzia, ja sam reko šteta, a ne da ste morali, kad se to ne može...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 mar 2013, 15:26

anton 1983 je napisao/la: Opet osobnost se napada :roll:
Mora malo. Ipak smo mi stari drugari, ne :?:
Pa kak to odgovaraš?
Kak mi se da. :mrgreen:
Nisi frustriran SAMO zbog EL-a, nego zbog kombinacije toga i što doma niste dobili Juve.
Generacija smo. Znas i sam da ima vecih/znacajnijih stvari u zivotu od nogometa.
Nemoj mi samo reči bez obzira na to kakav je Juve da se ti nisi nadao pobjedi i onoj maloj šansi za naslov koju bi vam ta eventualna pobjeda dala. Ako nisi onda nisi navijač pa čak Bogami niti realan.
Nije da se nisam nadao i ocekivao. Ali sam znao da je to jako tesko, jer Napoli sada ima losiju ekipu od Juventusa, ali i od Intera&Milana. Ipak smo konstantniji i zato smo ispred milanske brace. Ali, titula nije mogla da se osvoji nikako, jer je to podrazumevalo losiji Juventus nego prosle sezone. A oni trenutno imaju bolje rezultate nego lani.

Što se tiće Lavezzia, ja sam reko šteta, a ne da ste morali, kad se to ne može...
Nekom steta, nekom korist. Da nije on otisao, Insigne bi grejao klupu, a ne bi bilo ni noFca za Behramija, Rolanda, Armera... Jeste da je Lavezzi bio najbolji igrac, ali nije bilo sanse da ga se sacuva i hvala mu na svemu, ali moralo je ovako biti.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 05 mar 2013, 23:17

U posljednje vrijeme se sve vise spekulise o odlasku Mazzarija(daj Boze), a kao jedan od glavnih kandidata za preuzimanje Mazzarijeve pozicije je trenutacni trener Catanije Rolando Maran.
Spominje se da su nasi zainteresovani za usluge Alexisa Sancheza i Madibo Diakitea.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 09 mar 2013, 21:53

Sutra u Veronu po 3 boda
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 10 mar 2013, 14:28

" onclick="window.open(this.href);return false;

Samo da uzmemo danas 3 bobe, pa kako god. Milan nam je za petama. Takodjer, potajno se nadamo kiksu Juventusa. :D

slikaAVANTI NAPOLI!slika

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 10 mar 2013, 15:45

Eh ko nas ubi. Mrtvi Chievo. :lol: :( Mazzari jos jednom dokazuje kakav je strucnjak! 8-)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 10 mar 2013, 16:10

Totalno razbijeni u prvih 45 min. :roll:
Pobjeda je bolja od orgazma!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 mar 2013, 16:15

Da je pogodio penal imali bi neku sansu do kraja da se vrate u utakmicu ovako tesko vrlo tesko.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 mar 2013, 17:01

sut Drame-a sa 35 metara - checked
gol iz specijala/kontra napada - checked
omasen penal & jos nekoliko mrtvih prilika - checked
70 minuta totalne ofanzive, jalovog tipa - checked
------------------------------------------------------------------------
Chievo 2 - Napoli 0

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 mar 2013, 18:57

Ovaj Chievo vazda uzimao mjeru Napoliu..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 mar 2013, 22:29

Raul_64 je napisao/la:Ovaj Chievo vazda uzimao mjeru Napoliu..
Istina. Ali, tad su nesto i igrali osim catenaccia. A i Eriberto je imao 15 kila manje. ;)

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 17 mar 2013, 14:12

Za nesto manje od 50 minuta pocinje mec protiv Atalante. Sastav za danasnji mec:
De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Gamberini; Maggio, Behrami, Dzemaili, Hamsik, Zuniga; Pandev, Cavani

[youtube][/youtube]

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 mar 2013, 15:06

´ajmo Mazzari
zatvori ovo

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 17 mar 2013, 15:09

Avanti Napoli,Eterno Amore :!: Tek da čučnem malo na temu :D
Evo berićetli počelo,šućur bogu !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 mar 2013, 15:19

Dva zicera zapucana , najs..

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.