rodjeni bijeljinacharishp je napisao/la:Ili da nije iz PhoenixaWolverine je napisao/la:onda si iz zavidovica, ko da gledam.budjavi je napisao/la:ahh samo da nesto razjasnimo...ja nisam pitar

rodjeni bijeljinacharishp je napisao/la:Ili da nije iz PhoenixaWolverine je napisao/la:onda si iz zavidovica, ko da gledam.budjavi je napisao/la:ahh samo da nesto razjasnimo...ja nisam pitar
Znao sam da si iz Tombakabudjavi je napisao/la: rodjeni bijeljinac
ahah ma jok baambrozija je napisao/la:Znao sam da si iz Tombakabudjavi je napisao/la: rodjeni bijeljinac
i bez igre, i bez igre hehehAdinjo je napisao/la:harry_90 je napisao/la:haha cuj ovog levata,medoo nisam za njega,al ako uspije cesitat cu,jel ima sta lose u tome ??? Vi koji podrzavate 2 poraza i 7 primljenih golova,i bez igre u 2 meca,bez konkretnih napada na protivnicki gol,svaka cast .
I haj svega ti drugi post postaj bez onoga 2 poraza i 7 primljenih golova u 2 meca.
U tome je cjeli fazon ne-razmisljanja.Jos sto se vazda ubace sa strane opet ''nasi''dino lj je napisao/la:Molim sve navijace Zelje I Sarajeva da prestanemo sa prepucavanjima I uvredama.Pustite ba svadje i pljuvanje,pa u ratu smo skupa bili u rovovima jedni do drugih i nismo krv zalili jedni za druge.Mogu shvatiti sportski rivalitet a neku mrznju nikada(dosta je sto nas drugi mrze i ocima nemogu gledati),nemojte se obazirati na imbecilne komentare pojedinaca iz obje grupe navijaca(popiju dvije pive ,smotaju rizlu i citav svijet njihov.).
Mislim da mi i pitari trebamo da budemo primjer ostalima,treba da se dignemo kulturno protiv NFS BIH jer nam reprezentacija moze biti izbacena iz kvalifikacija.Sve je to igranka Dodika i FS Republike Srpske da se negira drzavnost BIH.Meni kao navijacu Zelje mnogo ce lakse pasti njegovo neigranje u Evropi(to je par ili vise utakmica)nego danam sve reprezentacije ne igraju nekoliko ciklusa.Treba mo se dici i do UEFE da pomognemo Papetu i igracima.Netreba dozvoliti da zavisimo od ljudi iz FSRS.Ovo nije vise borba za Zelju Ili Srajevo ovo je borba za nasu Bosnu I Hercegovinu,netreba dozvoliti da nam je negiraju u svakom pogled
Konačno si skonto!!!harishp je napisao/la:U tome je cjeli fazon ne-razmisljanja.Jos sto se vazda ubace sa strane opet ''nasi''dino lj je napisao/la:Molim sve navijace Zelje I Sarajeva da prestanemo sa prepucavanjima I uvredama.Pustite ba svadje i pljuvanje,pa u ratu smo skupa bili u rovovima jedni do drugih i nismo krv zalili jedni za druge.Mogu shvatiti sportski rivalitet a neku mrznju nikada(dosta je sto nas drugi mrze i ocima nemogu gledati),nemojte se obazirati na imbecilne komentare pojedinaca iz obje grupe navijaca(popiju dvije pive ,smotaju rizlu i citav svijet njihov.).
Mislim da mi i pitari trebamo da budemo primjer ostalima,treba da se dignemo kulturno protiv NFS BIH jer nam reprezentacija moze biti izbacena iz kvalifikacija.Sve je to igranka Dodika i FS Republike Srpske da se negira drzavnost BIH.Meni kao navijacu Zelje mnogo ce lakse pasti njegovo neigranje u Evropi(to je par ili vise utakmica)nego danam sve reprezentacije ne igraju nekoliko ciklusa.Treba mo se dici i do UEFE da pomognemo Papetu i igracima.Netreba dozvoliti da zavisimo od ljudi iz FSRS.Ovo nije vise borba za Zelju Ili Srajevo ovo je borba za nasu Bosnu I Hercegovinu,netreba dozvoliti da nam je negiraju u svakom pogled
''Glodjemo se,koljemo'' a sa strane se smjeskaju i klimaju glavom.
Zato nas nigdje nema,niti ce nas biti sa ovakvim razmisljanjem.
Prethodno si trebao pročitati moje postove pa napisati onakvu tvrdnju ali da ne bude baš toliko vulgarna. Razočarao si me. Taman sam bio pomislio da si došao do pameti, kad vidim......... na a!harishp je napisao/la:Problem je sto takvi kao ti i kompanija nije, niti ce.
Zato i jeste ovako kako je.![]()
Sto bi se reklo lakse kvadratni u paksu udje,nego cm u vugla.
Estonija, Katar, Koreja - svejedno koja - Iran, Makedonija, Tunis, Malta.., samo su neke od fudbalskih «velesila» koje su proteklih godina znate natamburati našu najbolju reprezentaciju. Protiv pobrojanih «velikana» igrali smo sa najboljima; sa Salihamidžićem, Barbarezom, Bolićem, Hibićem, Konjićem, Baljićem... I gubili. Samo je jedan selektor, Džemaludin Mušović, nakon poniženja na Malti «platio glavom». Ili spasio glavu, jer je odlaskom sa selektorske pozicije zaradio milione dolara u Kataru. Svih ovih posrtanja sjetio sam se nakon prvih komentara, sveznajućih - čast izuzecima - forumaša, koji su osuli drvlje i kamenje po Safetu Sušiću. Samo zato što je izgubio od višestrukih svjetskih prvaka, koji su nakon utakmice sa BiH prenoćili i krenuli ka Južnoj Africi, dok su naši igrači, napokon otišli na zasluženi odmor.
Ne mali broj prijatelja i kolega, naravno i «fejsbukovaca» me ukorilo zbog komentara i nekotrolisanih epiteta, a na račun igre naše selekcije u Frankfurtu. Koji su se odnosili na igru u prvom dijelu, pa i dobrih sat vremena, dok smo imali aktivan (1:1) rezultat. Možda se čini malo pretjeranim. Možda. Međutim, ako pažljivo pogledate snimku, a to nije ni izbliza kao uživo, shvatit ćete da smo se poigravali sa Nijemcima. Ne znam da li su stručne opservacije sukomentatora Amara Osima, gledateljima odvlačile pažnju sa terena, ali protiv Njemačke se malo koja selekcija tako poigravala, kao što su to činili Spahić, Hasagić, Džeko, Pjanić, Misimović, Salihović... Bilo je tu «peta, tunela, lažnjaka». Ovisno o raspoloženju naših asova.
Dakle, dobrih sat vremena smo bili «egal». I sve prosuli u finišu. Što je i očekivano. Baš kao protiv Šveđana. Sušić je i prije ove dvije akcije znao da vodi istrošenu ekipu. Pogotovo na megdan Levovima "lavovima". Selektor je morao igrati, pa i eskerimentisati. Možda stoji primjedba da je trebalo nekog drugog; novog ili starog, testirati na poziciji Sejada Salihovića. Ali koga? Treba li sada otpisati Salihovića što neće moći igrati tri utakmice. Nipošto! Treba li tražiti novog ljevaka! Apsolutno. Ali, kojeg, ima li takvih u bh ligi, u Evropi, u mladoj selekciji..? Sušić je u Jasminu Sudiću, vidio rješenje za lijevi bok. Pa i u Mensuru Mujdži.
Prvi se povrijedio, a Mujdža završava papirologiju oko pasoša. Ono što je sad već svima jasno, nakon utakmica u Štokholmu i Frankfurtu, jeste da imamo ubitačan napad, ali i propusnu odbranu. Katar je posljednja prilika za uigravanje kompozicije, uhodavanje linija, slaganje pozicija. Svega toga svjestan je i selektor, pa je odlučio žrtvovati odmor, kako bi na miru pogledao snimke sa posljednje tri utakmice (Gana, Švedska, Njemačka), naše reprezentacije, eventualnu pronašao novog defanzivca i kako bi spremno krenuo u kvalifikacije. I danas mislim, a to sam napisao, dok se praznio stadion u Frankfurtu, da bi za ovu reprezentaciju, bilo pogubno da smo slavili protiv Njemačke. Niko tada ne bi uočio greške, propuste, pogrešne pozicije, nacija bi bila u transu, a osvjestili bi smo se, možda ako bi nas «mlatnuo» Luksemburg ili Albanija. Što bi značio u samom startu kra(h)j kvalifikacija. Jer se plasman dobiva i gubi na malima. Miroslav Blažević je to jako dobro znao.
Jao opservacije, po čemu li smo samo ovo mogli zaključiti? Kakav ubitačan napad u ove dvije utakmice, kakvi bakrači...Ono što je sad već svima jasno, nakon utakmica u Štokholmu i Frankfurtu, jeste da imamo ubitačan napad, ali i propusnu odbranu
Haha fakat, od 3 gola u 2 utakmice jedino je Zec zabio iz nekakve akcije...NoName je napisao/la:Jao opservacije, po čemu li smo samo ovo mogli zaključiti? Kakav ubitačan napad u ove dvije utakmice, kakvi bakrači...Ono što je sad već svima jasno, nakon utakmica u Štokholmu i Frankfurtu, jeste da imamo ubitačan napad, ali i propusnu odbranu
a kad je puho kako ciro kaze onda je bilo ok'?'Virtu4l je napisao/la:Sinanović se povija kako vjetar puše.
Kao i pojedini kriticari na forumu.Virtu4l je napisao/la:Sinanović se povija kako vjetar puše.
Pa hajde evo onda ti, kao njegov advokat, obrazloži: "Ono što je sad već svima jasno, nakon utakmica u Štokholmu i Frankfurtu, jeste da imamo ubitačan napad, ali i propusnu odbranu". Da vidimo te argumente koje potenciraš.johnnyHZ je napisao/la:a kad je puho kako ciro kaze onda je bilo ok'?'Virtu4l je napisao/la:Sinanović se povija kako vjetar puše.
i navei mi dio koji je neargumentovan i netacan?? jedno je pljuvati ko laik,a drugo je pljuvati ARGUMENTOVANO ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.