"od tame do sjaja,od pakla do raja,lesinar je uz tebe" zanimljivo mi to pravo..

pozz ,cekam subotu nestrpljivo...

Moderator/ica: vlakanje
Upravo tako, gostovanja ce biti zaista teska,ali zato cemo kuci imati "lagane" protivnike : Travnik,Laktasi, Rudar, Olimpik itd. i ako sve kuci dobijemo,mi smo medju prev 3gavra je napisao/la:Ma sto se tice sudjenja mislim da nisi u pravo,mislim da smo imali vrhunske uslove i u Prijedoru i u Modrici, sudjenje ces tek vidjeti u drugoj polusezoni, zato mislim da smo morali uzeti koji bod na ovim gostovanjima malo pobjeci pratnji i sa laganim pobjedama kod kuce u drugoj polusezoni izboriti najmanje evropu ako ne i titulu, a ovako bice veoma tesko al mislim ipak da nam evropa ne bi smjela pobjeci ,jbg imamo i taj kup ali i tu se bojim Zelje puno para ulozeno nema rezultata mislim da je kup njihov .
Hehe ne, to je samo nickjel gavra sragovac ili... ?!
? се $ ТВ пренос не " " " $, поготово $ је у " & ". & ' та 3 $!Schlager je napisao/la: @sajin
Ima prenos na tv u subotu u 16h 30 min,ali to nikome ne smije biti opravdanje za nedolazak,pa ni nama malo starijima,mozemo bar u BL doci na svaku kad smo vec prestali ici na gostovanja...nadam se da ce nas biti bar 3000....
slazem se, jos da nadodam da smo mi gubili bodove na strani. de malo , da se spustimo dole i pogledamo ocekivanja prije sezone. osvojili smo i previse bodova na strani. jos i polufinale kupa.za sada, ja sam presrećan!!!tatamata je napisao/la:A majko moja draga!Ja ne mogu da vjerujem da neko moze kukati i zaliti se!Ljudi sta je vama,pa vi ko da ste zaboravili vremena kad smo strijepili da ne ispadnemo,borba za opstanak svake sezone,pa ispadnemo,pa se vracaj nazad i opet iznova?!Da mi je neko rekao na pocetku sezone,Borac ce se boriti za Evropu,rekao bi mu da je lud!A vidite sad,prvi smo citavi jesenji dio sezone,imamo jaku ekipu,u kupu smo dosli do polufinala...Evo neko tuzan sto nas je prestigao Siroki,ma sta ima veze,to se promjeni zacas posla.Borac NIKAD nije bio bolji,alo EVROPA!!!Zato pustite te price o platama,dugovima,upravi,igracima....To jeste istina,ali ne dajmo da nam to pokvari snove!Uzivajmo dok mozemo...
Postovani Schlager,Schlager je napisao/la:Zamolio bih Triggera da pojasni malo ovu tezu da je Spica olicenje postenja u odnosu na Fisera...U mojim ocima ni Spica nije bas moralna vertikala,a od Fisera sam mnogo mladji i ne znam nista o njemu kao covjeku,znam samo stvari vezane za njegovu igracku karijeru,igrao u Naprijedu,na prijateljskoj utakmici protiv Borca u Kupu Brace Podgornik (ili kako se vec onaj kup zvao), rasturio,dao dva gola u Naprijedovoj pobjedi 2-1,odmah ga doveli u Borac i ostalo je istorija....Ovo me zaista zanima jer po gradu kruzi prica kako se tu Fisera apsolutno nista ne pita i da je on samo Kopanjina ikebana,a sad poslije ovog Triggerovog posta da on ganja licnu korist,prosto se zapitam sta je tacno?
Inace na toj pomenutoj utakmici Naprijed-Borac, gdje se Fiser proslavio,po kazivanju starije raje ubjedljivo najbolji je bio Eso Tahirovic,i ne samo u toj utakmici,kazu da je bio neuporedivo bolji igrac od svih koji su iz Naprijeda prelazili u Borac (Becirbasic,Fiser,Jusic,Solak,Memisevic,Spica.....),i da su ga molili da predje u Borac,a njemu se nije dalo jer je imao para koliko hoce....Otac mu bio Sukrija,jedan od najpoznatijih slasticara u Banjaluci....ljudi tvrde da mu reprezentativni dres SFRJ ne bi izmakao,samo da je bio zainteresovan....
& ?,& " $ $ $?Прво " $ " не / % " своју " ? & " &,/ са ' ' ",а $ " $ " на & управу & & ' $ његову % $ га ".Не " % % $ %,на " " "," ? "?? je napisao/la:Drag moja braćo Lešinari i simpatizeri Borca , sinoć sam pričao sa jednim prvotimcem Borca , i mnogo sam se isfurao i na upravu i na Stojnića ... !!! Borac kasni sa platom za 9 mesec , već mesec dana , onda Marko Maksimović po meni jedan od momaka koji ginu za Borca pored Vranješa , svaki utakmicu igra pod bolovima u kičmi i zeza ga meniskus , i pre svakog treninga dobija inekcije vitaminske, da mu se ta bol ublaži ( i op meni za to mu treba dići spomenik) ... Perić ima i to dobar višak kilograma ... Stančeski kaže da nije nešto, i da u subotu će najverovatnije da bude x u BL , tako mi on reče (sad koliko je to tačno ispostaviće se u subotu) ... !!! I sad dolazimo do Stojnića i uprave ... Velimir Stojnić je nastavio sa starom svojom taktikom , dovodi mlade momke , i to tatine i mamine sinove , od čijih transfera jedan deo novca ide njemu u džep , forsira 12 ljudi da izguraju cjelu sezonu , a Mančester nemože da izgura sezonu sa 12 igrača a kamoli Borac... Onda Uprava naša draga, nabijem ih ja na **** , kasne sa platom , igrači ne dobijaju premije , i reče mi taj momak da je več u svlačionici krenula priča, kako neki momci oće da na polusezoni napuste klub , klub nema prebijene marke , pred stečajem su , a grad je rekao da će pomoći koliko može , i do sada te pomoći nije bilo .... !!! gospoda Fišer i onaj drekavac seljačina ona iz Trna , msm da je predsednik kluba , spremaju da daju otkaz Stojniću , čekaju samo jednu njegovu grešku !!! ! Ako Borac nedaj Bože ode u stečaj , neke promjene će se morati desiti , i svašta bi tu moglo da bude , a jedini mi navijači možemo nešto da uradimo po tom pitanju...!!! toliko od mene i pozzz za sve
? je napisao/la:Nisam ni na strani uprave ni na Strani Stojnića ... !!! Na strani uprave , pošto oće da smejne Stojnića samo da bi uzeli para , tako da bi onaj deo kolača što je išao Stojniću da ide njima u džep , a protiv Stojnića sam , pošto opet je nastavio svoju priču , i opet uzima pare ... !!! Tako da , nekažu džabe da je batina iz raja izašla , dok neko ne dobije po nosu iz Uprave neće se niko smiriti ... !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.