FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

public enemy no1.
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la public enemy no1. » 04 nov 2009, 15:01

e moze li mi neko reci ili dati link na youtube-u za ono borcevo navijanje
"od tame do sjaja,od pakla do raja,lesinar je uz tebe" zanimljivo mi to pravo.. :D :D
pozz ,cekam subotu nestrpljivo... :D RA'81
Maria Kirilenko fan !

SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !

peRFection... love 18

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 04 nov 2009, 15:05

ma dobro treba biti iskren pa reci, da su ovi porazi uzdrmali euforiju koja je vladala gradom.
mnogi su prerano izletili sa izjavama sa lakocom uzimamo titulu, cak sam se i ja bio zaletio vise puta ponesen tom euforijom pa sam bio ustvrdio da ce borca tresko ko dobiti bilo kod kuce bilo na strani, dopustajuci tek pokoji poraz i neke remije.

NAravno, poraz je sastavni dio igre, i nekad cak vrlo koristan dio igre.

nit je borac barselona, nit je je pl spanska liga, em sto je borac usao u los niz, em sudjenje postaje sve domacinskije, i to ti je to.

no, ja sam ipak optimista, nekako mislim da je bitno izgurati do kraja polusezonu sto manje osteceni, a siguran sam da ce nakon pauze borac opet zabilistati u punom sjaju, iako mu raspored ne ide bas na ruku

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 04 nov 2009, 15:17

Ma sto se tice sudjenja mislim da nisi u pravo,mislim da smo imali vrhunske uslove i u Prijedoru i u Modrici, sudjenje ces tek vidjeti u drugoj polusezoni, zato mislim da smo morali uzeti koji bod na ovim gostovanjima malo pobjeci pratnji i sa laganim pobjedama kod kuce u drugoj polusezoni izboriti najmanje evropu ako ne i titulu, a ovako bice veoma tesko al mislim ipak da nam evropa ne bi smjela pobjeci ,jbg imamo i taj kup ali i tu se bojim Zelje puno para ulozeno nema rezultata mislim da je kup njihov .

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 04 nov 2009, 16:06

gavra je napisao/la:Ma sto se tice sudjenja mislim da nisi u pravo,mislim da smo imali vrhunske uslove i u Prijedoru i u Modrici, sudjenje ces tek vidjeti u drugoj polusezoni, zato mislim da smo morali uzeti koji bod na ovim gostovanjima malo pobjeci pratnji i sa laganim pobjedama kod kuce u drugoj polusezoni izboriti najmanje evropu ako ne i titulu, a ovako bice veoma tesko al mislim ipak da nam evropa ne bi smjela pobjeci ,jbg imamo i taj kup ali i tu se bojim Zelje puno para ulozeno nema rezultata mislim da je kup njihov .
Upravo tako, gostovanja ce biti zaista teska,ali zato cemo kuci imati "lagane" protivnike : Travnik,Laktasi, Rudar, Olimpik itd. i ako sve kuci dobijemo,mi smo medju prev 3 ;) realno :P

jel gavra sragovac ili... ?!
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 04 nov 2009, 16:09

jel gavra sragovac ili... ?!
Hehe ne, to je samo nick

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 04 nov 2009, 16:29

Schlager je napisao/la: @sajin

Ima prenos na tv u subotu u 16h 30 min,ali to nikome ne smije biti opravdanje za nedolazak,pa ni nama malo starijima,mozemo bar u BL doci na svaku kad smo vec prestali ici na gostovanja...nadam se da ce nas biti bar 3000....
? се $ ТВ пренос не " " " $, поготово $ је у " & ". & ' та 3 $!
? ? & " $ & - " " ", & " $ пренос, $ - ? & $ & " праву " & ? :cry:
па ' зато " $ & ' " $ $ па $ " " & " $, " $ је $ $ $ у ? :|

а ове " % је & " у " " $, ? с " на & ", $ је $ у ". Ја се " $, & $ ' увјерен $ - то $ у & " ? " пуно /.

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 04 nov 2009, 16:39

gdje se moze pogledati pregled sa posljednje tekme modrica-borac...nema na tou...ili ja nisam mogao naci...

"TRECI PUT CASTIMO"

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 04 nov 2009, 17:08

Drag moja braćo Lešinari i simpatizeri Borca , sinoć sam pričao sa jednim prvotimcem Borca , i mnogo sam se isfurao i na upravu i na Stojnića ... !!! Borac kasni sa platom za 9 mesec , već mesec dana , onda Marko Maksimović po meni jedan od momaka koji ginu za Borca pored Vranješa , svaki utakmicu igra pod bolovima u kičmi i zeza ga meniskus , i pre svakog treninga dobija inekcije vitaminske, da mu se ta bol ublaži ( i op meni za to mu treba dići spomenik) ... Perić ima i to dobar višak kilograma ... Stančeski kaže da nije nešto, i da u subotu će najverovatnije da bude x u BL , tako mi on reče (sad koliko je to tačno ispostaviće se u subotu) ... !!! I sad dolazimo do Stojnića i uprave ... Velimir Stojnić je nastavio sa starom svojom taktikom , dovodi mlade momke , i to tatine i mamine sinove , od čijih transfera jedan deo novca ide njemu u džep , forsira 12 ljudi da izguraju cjelu sezonu , a Mančester nemože da izgura sezonu sa 12 igrača a kamoli Borac... Onda Uprava naša draga, nabijem ih ja na **** , kasne sa platom , igrači ne dobijaju premije , i reče mi taj momak da je več u svlačionici krenula priča, kako neki momci oće da na polusezoni napuste klub , klub nema prebijene marke , pred stečajem su , a grad je rekao da će pomoći koliko može , i do sada te pomoći nije bilo .... !!! gospoda Fišer i onaj drekavac seljačina ona iz Trna , msm da je predsednik kluba , spremaju da daju otkaz Stojniću , čekaju samo jednu njegovu grešku !!! ! Ako Borac nedaj Bože ode u stečaj , neke promjene će se morati desiti , i svašta bi tu moglo da bude , a jedini mi navijači možemo nešto da uradimo po tom pitanju...!!! toliko od mene i pozzz za sve
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 04 nov 2009, 17:22

a i ja sa pre poceak sezone pricao sa bilbijom i momak mi je otvoreno pricao da se ne nadamo nikakvoj borbi za evropu,da je klub u cabru...bankrotu itd. to mi je znaci pricoa prije pocetka sezone,a pazi gdje je borac sad'...
i jos jedna stvar,mi srbi smo stoka nevidjena!!!! Bilo da smo prvi,prvi da se borimo za opstanak..kako god da je stanje,uvijek neko krade, uvijek trener ne valja....pa dokle vise pizda mu materina...a majko... :evil:

"TRECI PUT CASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 04 nov 2009, 18:32

siroki vodi 2-0 tako da vise nismo prvi :cry:

bilo je lijepo dok je trajalo prethodnih nekoliko mjeseci,nadajmo se da cemo se vratiti ponovo...nekada....

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 04 nov 2009, 20:13

Pozdrav Borčevci,

Polako ljudi moji, vas većina iz krajnosti u krajnost!!

Kad sam pisao neke postove, onda sam bio provokator i dobijao hrpu 'ukrasnih epiteta' od mnogih. Neki su mi trazili 'dlaku u jajetu' (slovne greske)....
Jedan od najkorektnijih forumasa je ovj Vas moderator Schlager za razliku od nekih narciodnih likova, neostvarenih ličnih zelja koji jedini sve znaju najbolje... :mrgreen:

Izvinjavam se na opširnijem uvodu, i budite sigurni (ko hoce da vjeruje) da ovaj post nije provokatorski a još manje „nasladjivanje“ ili 'mudrovanje' zbog zadnjih dešavanja i rezultata.
Naprotiv! Meni je Borac oduvijek bio drag i o Borcu znam veoma mnogo, pogotovo iz vremena prošlih.

Ko hoce, ko ima vremena neka procita neke od mojih postova kad sam iskreno upozoravao na neke manjkavosti u igri i taktici Borca, a pogotovo sto sam, hajde da kažem, 'predvidio' da se negativno stanje u administraciji kluba moze vrlo lako prenijeti na ekipu, igrače... A sad to nažalost, mnogi od Vas sad to potvrdjuju, a to su eto, neki, znali i na pocetku prvenstva (!?)

Meni je 'glavni' simptom krize unutar administracije bila smjena Damira Špice (a i još neke provjerene informacije o dugovima) i postavljanje.. ma znate vec koga... Ima i Špica dosta putera na glavi, ali tad je bilo i rezultata, ma šta neki tvrdili... Ne, ne branim Špicu – nemam razloga za to, ali objektivna analiza i ne velika mudrost mnogo kazuje kad 'neko' postavi Fišera umjesto Damira!!! :o

Medjutim, ja i dalje vjerujem da će se Borac nastaviti boriti za vrh premijerligaške tabele i da realno ima kvalitet za to. Treba samo malo dorade u taktičkom pogledu i stvarnih pojačanja, ali pod 'jedan' - sredjeno stanje u klubu.

Alarm treba biti 'upaljen' (trebao je još i prije...) ali ne treba da zavlada opšta panika.

Borac ima još tri poteške utakmice i mnogo toga (ali ne i sve) zavisi upravo od rezultata tih utakmica. Ubjeđen sam da Borac može, uz određene korekcije u igri, osvojiti dovoljan broj bodova da ostane u trci za titulu, bez obzira što će biti i igara „izvan terena“ (i na to sam upozoravao) i Borac mora biti spreman i za takvu vrstu 'igara' – znaci imati prave ljude na pravim mjestima, a ne kojekave Fisere i ostale muljatore koji samo gledaju svoj interes (lovaaaaa).

Još nije ni pola sezone a Borac je napravio nešto što dugo, dugo, godina nije uspjevao – bio je pravi lider 12 kola – 80% jesenjeg prvenstva!
Trenutno je drugi, ali to još ne znači da ne može biti jesenji prvak, mada su sad šanse mnogo manje nego prije nekoliko kola.

Borac mora pronaći pravog napadača koji je u punoj formi (Perić to već duže vrijeme nije i to sam pisao), dobro bi bilo vratiti i Ognjena Vranješa (imate bratsku saradnju s C.zvezdom), nedostaje i kvalitetan lijevi bočni, a ostale pozicije su solidno pokrivene mada ne bi škodio i jedan dobar kreator igre s obzirom da je Ljubojević 'na kraju', da Maksimović ima problema s povredama (a nije klasični kreator), da je Jandrić već u 'godinama'...
Ima tu još prostora za analizu igrača ali to zahtjeva mnogo više prostora i vremena a Forum nije mjesto za to – ljudi ne vole duge postove, teško im citati, lakse se 'prepucavati', povladjivati, pljuvati.... :cry:

Glavu gore, Borac je napravio odličan 'posao', postao je relevantan faktor u bh.fudbalu i ima potencijal. Šteta ako to sad sami anuliraju!

Lesinari mogu mnogo pomoći kao javno mnijenje - uticati na Upravu, ali nisam siguran da li imaju taj 'kapacitet' kao oni nekadasnji...pok. Kićo, Končar i Greba, pa Sina, Dženo, Dragić, Eno Nezirević....
Ipak, na mladima svijet ostaje (tako kažu) pa pokušajte mladi, novi, Vultures-i, pokušajte biti javni korektiv rada Uprave u kojoj je najmanje istinskih Borčevaca... Uostalom, fudbal se igra zbog Vas, navijača, publike a ne zbog uprave i političara :geek:

Pozdrav svima, i onima kojima idem „na živce“ :)
Bosno moja poharana....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 04 nov 2009, 21:06

A majko moja draga!Ja ne mogu da vjerujem da neko moze kukati i zaliti se!Ljudi sta je vama,pa vi ko da ste zaboravili vremena kad smo strijepili da ne ispadnemo,borba za opstanak svake sezone,pa ispadnemo,pa se vracaj nazad i opet iznova?!Da mi je neko rekao na pocetku sezone,Borac ce se boriti za Evropu,rekao bi mu da je lud!A vidite sad,prvi smo citavi jesenji dio sezone,imamo jaku ekipu,u kupu smo dosli do polufinala...Evo neko tuzan sto nas je prestigao Siroki,ma sta ima veze,to se promjeni zacas posla.Borac NIKAD nije bio bolji,alo EVROPA!!!Zato pustite te price o platama,dugovima,upravi,igracima....To jeste istina,ali ne dajmo da nam to pokvari snove!Uzivajmo dok mozemo...
Treci put castimo

lešinar

Post Postao/la lešinar » 04 nov 2009, 22:00

@Trigger

Dobrodošao druže, drago mi je što si se konačno vratio, svima su nam nedostajali tvoji objektivni komentari.

Pozdrav!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 04 nov 2009, 22:01

Zamolio bih Triggera da pojasni malo ovu tezu da je Spica olicenje postenja u odnosu na Fisera...U mojim ocima ni Spica nije bas moralna vertikala,a od Fisera sam mnogo mladji i ne znam nista o njemu kao covjeku,znam samo stvari vezane za njegovu igracku karijeru,igrao u Naprijedu,na prijateljskoj utakmici protiv Borca u Kupu Brace Podgornik (ili kako se vec onaj kup zvao), rasturio,dao dva gola u Naprijedovoj pobjedi 2-1,odmah ga doveli u Borac i ostalo je istorija....Ovo me zaista zanima jer po gradu kruzi prica kako se tu Fisera apsolutno nista ne pita i da je on samo Kopanjina ikebana,a sad poslije ovog Triggerovog posta da on ganja licnu korist,prosto se zapitam sta je tacno?

Inace na toj pomenutoj utakmici Naprijed-Borac, gdje se Fiser proslavio,po kazivanju starije raje ubjedljivo najbolji je bio Eso Tahirovic,i ne samo u toj utakmici,kazu da je bio neuporedivo bolji igrac od svih koji su iz Naprijeda prelazili u Borac (Becirbasic,Fiser,Jusic,Solak,Memisevic,Spica.....),i da su ga molili da predje u Borac,a njemu se nije dalo jer je imao para koliko hoce....Otac mu bio Sukrija,jedan od najpoznatijih slasticara u Banjaluci....ljudi tvrde da mu reprezentativni dres SFRJ ne bi izmakao,samo da je bio zainteresovan....

Република Српска
Kontakt:

Post Postao/la Република Српска » 04 nov 2009, 22:51

tatamata je napisao/la:A majko moja draga!Ja ne mogu da vjerujem da neko moze kukati i zaliti se!Ljudi sta je vama,pa vi ko da ste zaboravili vremena kad smo strijepili da ne ispadnemo,borba za opstanak svake sezone,pa ispadnemo,pa se vracaj nazad i opet iznova?!Da mi je neko rekao na pocetku sezone,Borac ce se boriti za Evropu,rekao bi mu da je lud!A vidite sad,prvi smo citavi jesenji dio sezone,imamo jaku ekipu,u kupu smo dosli do polufinala...Evo neko tuzan sto nas je prestigao Siroki,ma sta ima veze,to se promjeni zacas posla.Borac NIKAD nije bio bolji,alo EVROPA!!!Zato pustite te price o platama,dugovima,upravi,igracima....To jeste istina,ali ne dajmo da nam to pokvari snove!Uzivajmo dok mozemo...
slazem se, jos da nadodam da smo mi gubili bodove na strani. de malo , da se spustimo dole i pogledamo ocekivanja prije sezone. osvojili smo i previse bodova na strani. jos i polufinale kupa.za sada, ja sam presrećan!!!
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 04 nov 2009, 23:00

Schlager je napisao/la:Zamolio bih Triggera da pojasni malo ovu tezu da je Spica olicenje postenja u odnosu na Fisera...U mojim ocima ni Spica nije bas moralna vertikala,a od Fisera sam mnogo mladji i ne znam nista o njemu kao covjeku,znam samo stvari vezane za njegovu igracku karijeru,igrao u Naprijedu,na prijateljskoj utakmici protiv Borca u Kupu Brace Podgornik (ili kako se vec onaj kup zvao), rasturio,dao dva gola u Naprijedovoj pobjedi 2-1,odmah ga doveli u Borac i ostalo je istorija....Ovo me zaista zanima jer po gradu kruzi prica kako se tu Fisera apsolutno nista ne pita i da je on samo Kopanjina ikebana,a sad poslije ovog Triggerovog posta da on ganja licnu korist,prosto se zapitam sta je tacno?

Inace na toj pomenutoj utakmici Naprijed-Borac, gdje se Fiser proslavio,po kazivanju starije raje ubjedljivo najbolji je bio Eso Tahirovic,i ne samo u toj utakmici,kazu da je bio neuporedivo bolji igrac od svih koji su iz Naprijeda prelazili u Borac (Becirbasic,Fiser,Jusic,Solak,Memisevic,Spica.....),i da su ga molili da predje u Borac,a njemu se nije dalo jer je imao para koliko hoce....Otac mu bio Sukrija,jedan od najpoznatijih slasticara u Banjaluci....ljudi tvrde da mu reprezentativni dres SFRJ ne bi izmakao,samo da je bio zainteresovan....
Postovani Schlager,

mislim da me niste dobro 'pročitali' kad su u pitanju Fišer i Špica!
Ja njih dvojicu nisam poredio po 'moralu' nego, hajde da kažem, trenutnim sposobnostima i znanju, u 'plivanju fudbalskim vodama'. Ni sekunde nisam Fisera svrstao u 'lovatore' (naprotiv znam odlicno u kakvoj je danas opstoj situaciji, a znam da nije u stanju ni kokoš sačuvati a kamlo lovu maznuti :) ) ali sam napisao da Špica ima 'putera na glavi' :!: Nadam se da smo se sad razumjeli, mada poenta ovog posta, čini mi se, nisu njih dvojica nego ono što slijedi. Pa evo, malo o Esi-Šukrijinom...

Što se tiče te utakmice koju spominješ sve je kako si napisao. Fišer je bio vrstan centarfor pravi nasljednik Omera Jusića i Paše Bećirbašiča. Raja ga je volila iako je bio znan i po nekim 'drugim stvarima'...ali nije fino sad to detaljisati.

Na toj utakmici, 1972. godine, za Naprijed, koji je dobio finale 2:1 protiv Borca, igrali su:
Marić Tomo, Hrustić Ferid, Ekinović Asim, Vlajić Milan, Smajić Dzafer, Duraković Ferid, Zulić Saćir, Petković Bogdan, Ibrahimbegović Muhamed, Tahirović Esad i Gorić Zlatko, pod trenerskim vodjstvom Dobrivoja Sabljića-Majneta.

Sto se tiče Esada Tahirovića -Šukrijinog to je bio jedan od najvećih banjalučkih talenata (uz Besku Palalića). Najbolji je bio na poziciji 'lijevi vezni', pogotovo kad je blizu gola... a počeo je kao centarfor u Naprijedu u kojem je i završio karijeru.
Zvali su ga mnogi klubovi izvan B.Luke ali ga to savršeno nije interesovalo. Borac je već bio druga priča - ko to nije želio od Banjalučana igrati u Borcu?
Samo, mnoge 'okolnosti' su onemugićile brojne banjalučke talente da zaigraju za Borac, a jedna od njih je i da su se više cijenili igrači "sa strane" od domicilnih. Šukrijin je bio kratko, "na probi" u Borcu i nije on odbio Borac zbog toga što je imao mnogo para (a imao je mnogoooo) - razlozi su sasvim drugi i ovo nije mjesto da ih navodim, jer ih znam!

Znam samo da će se svi, koji su objektivni, složiti da je Šukrijin najbolji igrač Naprijeda svih vremena, i ne samo zbog toga što je svoju cijelu karijeru proveo u klubu s Mejdana.
Imao je 'magičnu' ljevicu a sportska inteligencija je bila vrhunska. A najveća odlika mu je bila, i pored svih tehničko-intelektualnih kvaliteta, borbenost!
Šukrijin je 'ginuo' na svakoj utakmici, protiv svakog protivnika... kad bi današnji 'fudbaleri' mogli vidjeti barem 2-3 njegove utakmice....ostali bi postiđeni u svakom pogledu i pokrili bi se po glavi.... ;)
Bosno moja poharana....

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 04 nov 2009, 23:21

? je napisao/la:Drag moja braćo Lešinari i simpatizeri Borca , sinoć sam pričao sa jednim prvotimcem Borca , i mnogo sam se isfurao i na upravu i na Stojnića ... !!! Borac kasni sa platom za 9 mesec , već mesec dana , onda Marko Maksimović po meni jedan od momaka koji ginu za Borca pored Vranješa , svaki utakmicu igra pod bolovima u kičmi i zeza ga meniskus , i pre svakog treninga dobija inekcije vitaminske, da mu se ta bol ublaži ( i op meni za to mu treba dići spomenik) ... Perić ima i to dobar višak kilograma ... Stančeski kaže da nije nešto, i da u subotu će najverovatnije da bude x u BL , tako mi on reče (sad koliko je to tačno ispostaviće se u subotu) ... !!! I sad dolazimo do Stojnića i uprave ... Velimir Stojnić je nastavio sa starom svojom taktikom , dovodi mlade momke , i to tatine i mamine sinove , od čijih transfera jedan deo novca ide njemu u džep , forsira 12 ljudi da izguraju cjelu sezonu , a Mančester nemože da izgura sezonu sa 12 igrača a kamoli Borac... Onda Uprava naša draga, nabijem ih ja na **** , kasne sa platom , igrači ne dobijaju premije , i reče mi taj momak da je več u svlačionici krenula priča, kako neki momci oće da na polusezoni napuste klub , klub nema prebijene marke , pred stečajem su , a grad je rekao da će pomoći koliko može , i do sada te pomoći nije bilo .... !!! gospoda Fišer i onaj drekavac seljačina ona iz Trna , msm da je predsednik kluba , spremaju da daju otkaz Stojniću , čekaju samo jednu njegovu grešku !!! ! Ako Borac nedaj Bože ode u stečaj , neke promjene će se morati desiti , i svašta bi tu moglo da bude , a jedini mi navijači možemo nešto da uradimo po tom pitanju...!!! toliko od mene i pozzz za sve
& ?,& " $ $ $?Прво " $ " не / % " своју " ? & " &,/ са ' ' ",а $ " $ " на & управу & & ' $ његову % $ га ".Не " % % $ %,на " " "," ? "?
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 04 nov 2009, 23:41

Trigger,hvala na pojasnjenju za Fishera....

A takodje i za drugi dio posta,ima stvari za koje nisam znao,a sve sto je vezano za fudbal i Banjaluku me izuzetno zanima a jos nisam sreo covjeka da to ima sve u malom prstu kao ti,prava si enciklopedija,za stvari koje sam ja cuo iz "narodnih predanja" ti znas svaki detalj.

Kazu i za Kopanju da je dobro igrao fudbal? Pa i Jasmin Komic,zamjenik gradonacelnika i sadasnji clan uprave Borca,cak i nas revizor Bosko Ceko.znas li ista o njima trojici?
I da li je otac reprezentativca BiH Zlatana Muslimovica igrao fudbal i iz kojeg dijela Banjaluke je on?

Mnogo pitanja,ali vidim da najbrze odgovor mogu dobiti od tebe,kad jednog dana budem pisao knjigu :D

Da,i na kraju kazu da je neki Dino Fazlic jako talentovan u Werderu,zanima me sta je on Huni u rodu ili mu nije nista?

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 04 nov 2009, 23:49

Nisam ni na strani uprave ni na Strani Stojnića ... !!! Na strani uprave , pošto oće da smejne Stojnića samo da bi uzeli para , tako da bi onaj deo kolača što je išao Stojniću da ide njima u džep , a protiv Stojnića sam , pošto opet je nastavio svoju priču , i opet uzima pare ... !!! Tako da , nekažu džabe da je batina iz raja izašla , dok neko ne dobije po nosu iz Uprave neće se niko smiriti ... !!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 04 nov 2009, 23:54

? je napisao/la:Nisam ni na strani uprave ni na Strani Stojnića ... !!! Na strani uprave , pošto oće da smejne Stojnića samo da bi uzeli para , tako da bi onaj deo kolača što je išao Stojniću da ide njima u džep , a protiv Stojnića sam , pošto opet je nastavio svoju priču , i opet uzima pare ... !!! Tako da , nekažu džabe da je batina iz raja izašla , dok neko ne dobije po nosu iz Uprave neće se niko smiriti ... !!!

Prvaci sta je vas to uHfatilo ? kriza?
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.