harishp je napisao/la:
Napad je sigurno bio opasan ali nam je defanziva bila provalija.
Protiv jakih repki svaka neiskoristena sansa se skupo placa.
Citam malo po tom forumu.
Portugalci su misljenja da imaju bolju odbranu od Spanije. Dobro ako misle da je tako. Da je portugalski goalman ovdje stajao izbusili bih Spaniju u prvim minutama i onda bih primili tek 5.

Ipak meni ovaj snimak pored Turske najbolje pokazuje nasu snagu ali i nase deficite koji su na taj dan bili jaci. Nema veze ako im zabijemo mnogo tamo, jer vrijedi duplo, a ako tamo prime od nas goal, hocu da vidim kakve ce nerve da pokazu. Ja jos uvjek mislim da ce Ciro postaviti Pjanica od pocetka, i da ce to biti iznenadjenje, ali je to mozda samo nada.
Portugalci se boje da mi ne igramo iz kontera, mnogo ih se pribojava i Ibisevica. Na drugu stranu se boje da nam ne dozvole suvise sansi, hehe kako god da okrenes nas napad pravi glavobolju. A nasa defenziva, koju mi i oni smatramo najslabijem dijelom ekipe, ce biti u Lisabonu na vrhu zadatka.
Kvota je pala, zao mi je sto nisam vec uplatio kada je bila 9,5 nema veze i 700 Eura je fino.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.