Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

rob do bagro
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la rob do bagro » 11 nov 2009, 15:40

Ponos Torina je napisao/la:Meni mama kaze jutros da je sanjala da smo dobili portugal 0-5 a ona rijetko kad grijesi,tako da vjerujem u nasu pobjedu pa makar i minimalnu u Lisabonu,draga mi je cinjenica da trener Qiroz nevidi bas dobro i nije pozvao Nuno Assis-a koji je po meni jedan od najboljih veznjaka koje portugal ima. :mrgreen: :mrgreen:
vjerujes li ti u mamin san...ja da :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 11 nov 2009, 15:43

zna li ko sta o toj dole utakmici pripremnoj?? :?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 nov 2009, 15:44

rob do bagro je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Meni mama kaze jutros da je sanjala da smo dobili portugal 0-5 a ona rijetko kad grijesi,tako da vjerujem u nasu pobjedu pa makar i minimalnu u Lisabonu,draga mi je cinjenica da trener Qiroz nevidi bas dobro i nije pozvao Nuno Assis-a koji je po meni jedan od najboljih veznjaka koje portugal ima. :mrgreen: :mrgreen:

Hehe vjeruj mi da sam jednom na nemogucu kvotu stavio 100km i dobio pare i to je igrao Maritimo u gostima kvota 4,70 bila cak je rezultat prosao to je ziva istina,mislim sad nevjerujem u toliki rezultat ali vjerujem u pobjedu,a sad sam malo prelistao ovaj forum gdje se cigani skupljaju(portugalci) i totalno su bezveze mislim za ovaj forum i ovu raju oni su obicna ciganija,kao da stede tastaturu ili im fale slova na tastaturi pa onako pise po 2-3 reda,blago receno forum im je katastrofa...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 nov 2009, 15:45

kenoo je napisao/la:zna li ko sta o toj dole utakmici pripremnoj?? :?
naravno,

vodimo. biće izvještaj na naslovnici čim se utakmica završi.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 nov 2009, 15:46

Ponos Torina je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:

Hehe vjeruj mi da sam jednom na nemogucu kvotu stavio 100km i dobio pare i to je igrao Maritimo u gostima kvota 4,70 bila cak je rezultat prosao to je ziva istina,mislim sad nevjerujem u toliki rezultat ali vjerujem u pobjedu,a sad sam malo prelistao ovaj forum gdje se cigani skupljaju(portugalci) i totalno su bezveze mislim za ovaj forum i ovu raju oni su obicna ciganija,kao da stede tastaturu ili im fale slova na tastaturi pa onako pise po 2-3 reda,blago receno forum im je katastrofa...
mogu ga samo podudlat ss.ba :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 11 nov 2009, 15:48

admin je napisao/la:
kenoo je napisao/la:zna li ko sta o toj dole utakmici pripremnoj?? :?
naravno,

vodimo. biće izvještaj na naslovnici čim se utakmica završi.
hvala..nestrpljivo ocekujem izvjestaj,neka bude opsiran :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 nov 2009, 15:56

Ovo je dobar video, nase sanse protiv Spanske koje nisu usle, vecinom zahvaljujuci Casillas a ponavljam da Portugal nema Casillas. Isto se vidi koliko ce nam Ibisevic u jos boljoj formi vrijediti. Kako covjek kroz noge probaci loptu. Pogledajte:

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 11 nov 2009, 16:03

Principatus je napisao/la:Ovo je dobar video, nase sanse protiv Spanske koje nisu usle, vecinom zahvaljujuci Casillas a ponavljam da Portugal nema Casillas. Isto se vidi koliko ce nam Ibisevic u jos boljoj formi vrijediti. Kako covjek kroz noge probaci loptu. Pogledajte:

[youtube][/youtube]
samo se nadam da se takvo nesto nece ponoviti...gledajuci realizaciju, a i odbranu :mrgreen:
"Like a krme in Teheran."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2009, 16:07

Principatus je napisao/la:Ovo je dobar video, nase sanse protiv Spanske koje nisu usle, vecinom zahvaljujuci Casillas a ponavljam da Portugal nema Casillas. Isto se vidi koliko ce nam Ibisevic u jos boljoj formi vrijediti. Kako covjek kroz noge probaci loptu. Pogledajte:

[youtube][/youtube]
Napad je sigurno bio opasan ali nam je defanziva bila provalija.
Protiv jakih repki svaka neiskoristena sansa se skupo placa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 nov 2009, 16:07

Imal imalo sanse da bude ovako protiv Portugala :mrgreen:
[youtube][/youtube]

SMRT FASIZMU!!!

chilly00
Kontakt:

Post Postao/la chilly00 » 11 nov 2009, 16:08

LJudi koji je rezultat znali neko ...pripremne utakmice

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 nov 2009, 16:08

[youtube][/youtube]
Koliko samo srece nismo imali. A ovo su sanse samo iz prvog poluvremena, bilo je dosta toga i u drugom. Nadam se da ce ovo protiv Portugala ulaziti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 11 nov 2009, 16:09

[youtube][/youtube]

Boze koliko smo se mi isfulali protiv spanije ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 11 nov 2009, 16:11

harishp je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Napad je sigurno bio opasan ali nam je defanziva bila provalija.

ma ciji si ti tako pametan :mrgreen:
ne brini bolan,u nas sve USANOVIC placa i radi s parama,i zato nema sumnje da li ce biti skupo :D :D :P
sreca pa ce nasi iskoristiti sve sanse

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 nov 2009, 16:13

Kvota na nas 6.50. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Eto para...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 nov 2009, 16:15

omerbavarac je napisao/la:Kvota na nas 6.50. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Eto para...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pare pare...pare mene pale :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 11 nov 2009, 16:15

omerbavarac je napisao/la:Kvota na nas 6.50. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Eto para...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hahah ta kvota na nas pada iz dana u dan
u subotu ce vjerovatno biti 1.40, tako da treba pozuriti sa uplacivanjem :D
"Like a krme in Teheran."

chilly00
Kontakt:

Post Postao/la chilly00 » 11 nov 2009, 16:16

juce kvota bila 8 :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2009, 16:16

@kenoo bacio se na tebe ali siporexom :roll:
Velis uzdas se u Munju.Dobar ti idol :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 nov 2009, 16:18

harishp je napisao/la: Napad je sigurno bio opasan ali nam je defanziva bila provalija.
Citam malo po tom forumu.
Portugalci su misljenja da imaju bolju odbranu od Spanije. Dobro ako misle da je tako. Da je portugalski goalman ovdje stajao izbusili bih Spaniju u prvim minutama i onda bih primili tek 5. :D Ipak meni ovaj snimak pored Turske najbolje pokazuje nasu snagu ali i nase deficite koji su na taj dan bili jaci. Nema veze ako im zabijemo mnogo tamo, jer vrijedi duplo, a ako tamo prime od nas goal, hocu da vidim kakve ce nerve da pokazu. Ja jos uvjek mislim da ce Ciro postaviti Pjanica od pocetka, i da ce to biti iznenadjenje, ali je to mozda samo nada.

Portugalci se boje da mi ne igramo iz kontera, mnogo ih se pribojava i Ibisevica. Na drugu stranu se boje da nam ne dozvole suvise sansi, hehe kako god da okrenes nas napad pravi glavobolju. A nasa defenziva, koju mi i oni smatramo najslabijem dijelom ekipe, ce biti u Lisabonu na vrhu zadatka. ;)

Kvota je pala, zao mi je sto nisam vec uplatio kada je bila 9,5 nema veze i 700 Eura je fino. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.