RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Svaka cast za akciju 

- OldFashioned
- Kontakt:
Pazi letargičnosti Bajrića kod prvog gola haahaha, šta je ovo jbm ti život, čovjek pije fuka u petercu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Hakate dijete, a niko muda nema da napiše kako se pichka Zeljković saginje da mu lopta valjda ne otkine glavu... Posebna priča je broj golova koji je došao preko njega, na čemu bi mu i Kačavenda pozavidio, naravno i to se mudro prešućuje...OldFashioned je napisao/la: ↑04 maj 2022, 00:24Pazi letargičnosti Bajrića kod prvog gola haahaha, šta je ovo jbm ti život, čovjek pije fuka u petercu.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne hakam/o nego kritikujem/o po zasluzi.
Sa 18 g. lik čila u petercu dok traje napad protivnika i naravno onda totalno nespreman na loptu koja dolazi.
Sa 18 g. lik čila u petercu dok traje napad protivnika i naravno onda totalno nespreman na loptu koja dolazi.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Valjda vidiš ko čuva drugu stativu, i ko je bliži Santraču u ovoj situacijiOldFashioned je napisao/la: ↑04 maj 2022, 12:33Ne hakam/o nego kritikujem/o po zasluzi.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne ulazim ja u to invidiualno branjenje ili blačenje pojedinaca, meni su oni svi Velež.
Ali sa 18 g. umjesto da si GLADAN za dokazivanjem, lik kao da je veteran već pa igra na rutinu.
Za Zeljkovića se slažem također, lik otkako je dobio onaj poziv, nije isti igrač. Da ne govorim koliko puta nas je koštao u velikim utakmicama, pogotovo gradskom derbiju.
Ali sa 18 g. umjesto da si GLADAN za dokazivanjem, lik kao da je veteran već pa igra na rutinu.
Za Zeljkovića se slažem također, lik otkako je dobio onaj poziv, nije isti igrač. Da ne govorim koliko puta nas je koštao u velikim utakmicama, pogotovo gradskom derbiju.
-
- Kontakt:
E ako se ikome ne moze zamjeriti borba, to je Bajric. Zaspao je sinoc i Van Dijk, pa ne mozes reci da se ne bori jer je "zaspao". Vrlo glup zakljucak. Uostalom, mozda nisi svjestan da s 18 godina mora biti gresaka koje se ispravljaju u hodu i koje trener treba da ispravi ukoliko momak ima potencijal, a Bajric ima par karakteristika koji ga mogu napraviti sasvim dobrim stoperom za nase uslove. A upravo jedna od njih je pozrtvovanost, borba, sto si ti zakljucio da nema jer s 18 godina je, boze sacuvaj, napravio greskuOldFashioned je napisao/la: ↑04 maj 2022, 14:05Ne ulazim ja u to invidiualno branjenje ili blačenje pojedinaca, meni su oni svi Velež.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Bajrić je beton armirani.
Ima 18 godina!
Svaka riječ je suvišna.
Ima 18 godina!
Svaka riječ je suvišna.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Dečko je gladan za dokazivanjem i naš najbolji odbrambeni igrač. Ne znam zašto bi mu tražili mane, premlad je, mjesta za napredak ima još jako puno.OldFashioned je napisao/la: ↑04 maj 2022, 14:05Ne ulazim ja u to invidiualno branjenje ili blačenje pojedinaca, meni su oni svi Velež.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Smiješna je postavka priče traženje zamjerke igraču od 18 godina kada se svih 5 igrača u datoj situaciji isto ponašaju. Valjda bi tu trebao biti kraj priče... Pršeš je eto odigrao sjajnu utakmicu isto retardiran, nije u stanju pas tačan dva metra od sebe dati, a zamjerka se pronalazi onome kome baš treba podršku dati... 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- OldFashioned
- Kontakt:
Nije smiješno nego realno.
Nije traženje mana nego obzervacija viđenog sa te utakmice.
Dakako da je mu treba konstantno davati priliku, ima momak talenta ali letargičnost u tim godinama mu se ne smije dešavati.
Dakako da je mu treba konstantno davati priliku, ima momak talenta ali letargičnost u tim godinama mu se ne smije dešavati.
U pravu si ti ali isto tako moraš imati u vidu da kompletna ekipa utiče na njega, prirodno je. Igrači i generalno pristup utakmici su uticali na njega da se tako ponaša po mom mišljenju.OldFashioned je napisao/la: ↑04 maj 2022, 16:15Nije smiješno nego realno.
Ne može on sprintati ko idiot non stop a ostali igraju na 60%
Vidi se ta nesigurnost kod njega, naročito u pas igri ali kao što neko napisa već, lik je beton i da ga zdravlje posluži bit će još bolji
- OldFashioned
- Kontakt:
Akobogda.JimmyPage je napisao/la: ↑04 maj 2022, 16:20U pravu si ti ali isto tako moraš imati u vidu da kompletna ekipa utiče na njega, prirodno je. Igrači i generalno pristup utakmici su uticali na njega da se tako ponaša po mom mišljenju.OldFashioned je napisao/la: ↑04 maj 2022, 16:15Nije smiješno nego realno.
Ne može on sprintati ko idiot non stop a ostali igraju na 60%
Vidi se ta nesigurnost kod njega, naročito u pas igri ali kao što neko napisa već, lik je beton i da ga zdravlje posluži bit će još bolji
Ne znam o kakvoj letargičnosti pričati, dečko je naš najagresivnijii igrač, nekad možda i previše agresivan.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Zamisli, morali ga smirivati.
Ništa gore za obrambenog igrača nema kao pas igra po onakvom terenu kao u Trebinju.
Nije mi jasno zašto Dudić insistira na pas igri zadnje linije. Znam da je to njegov način igre, ali sami sebi pravimo probleme po lošem terenu.

Ništa gore za obrambenog igrača nema kao pas igra po onakvom terenu kao u Trebinju.
Nije mi jasno zašto Dudić insistira na pas igri zadnje linije. Znam da je to njegov način igre, ali sami sebi pravimo probleme po lošem terenu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- OldFashioned
- Kontakt:
Zato što mu u zadnjoj igra čovjek koji je nekada bio vrhunski vezni igrač a to ti ga je uvijek dvosjekli mač.
ali pazi Zeljkovica kod prvog gola,fino se sage da ga lopta ne pogodi da mu se frizura ne pokvari ,Bajric stoji nigdje a Salcin prelagano u sut ulazi,ne znam cija je reakcija najgora,ali opet mislim da je ipak Zeljkovicev potez za trofeja koji je namjenjen za levatski potez utakmiceOldFashioned je napisao/la: ↑04 maj 2022, 00:24Pazi letargičnosti Bajrića kod prvog gola haahaha, šta je ovo jbm ti život, čovjek pije fuka u petercu.

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Zna li iko ista za Haskića
-
- Kontakt:
Haksić će biti spreman za kup povreda nije toliko velika vjerovatno će ući protiv Tuzle neki 20 min pa da vidimo na čemu smo
Ulaznice za sutrašnju utakmicu FK Velež Mostar - FK Rudar Prijedor možete kupiti u službenim prostorijama Kluba (Adema Buća 6) do 15:00 sati, kao i na prodajnom mjestu pred stadionom prije početka utakmice.
Fudbalski klub Velež Mostar dio sredstava od prodaje ulaznica za utakmicu protiv FK Rudar Prijedor izdvojiti će kao pomoć pri organizaciji i održavanju II međunarodnih sportskih igara za djecu sa posebnim potrebama koje organizuje Centar za djecu i omladinu sa posebnim potrebama „Los Rosales“
Vraćaju se Rođeni, našom pjesmom vođeni!
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.