Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dzaba objasnjavati mitomanima, trebali su i zarazene pustiti da hodaju normalno.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 28 avg 2020, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
Glupko vi ste osudjeni za namjestanje i izbaceni iz lige tu se sva prica zavrsava tako da imate 0 titulaVirtu4l je napisao/la: ↑28 avg 2020, 01:54Šta se tu ima slagati, kad postoje dokazi da su ili namještene ili poklonjene. Pašić priznao da je igrao namještene utakmice u sezoni kad su osvojili titulu, svi znamo šta su radili Selimović i Ibraković, to čak i većina pitara priznaje, savez im poklonio onu kad se nije igrao plejof, ovu im poklonili Dodik i Vico... malo li je...BosniaBoston je napisao/la: ↑28 avg 2020, 01:51Jedine titule koje su posteno osvojile su bile dok je gospodin Husref Musemić bio trener i ona prva sa Hasetom. Mislim da ces se sloziti![]()
Husrefove čiste kao suza, zato i jeste gospodin čovjek, nikad nije pristajao na malverzacije.
Bok purgeruCroCop je napisao/la: ↑28 avg 2020, 10:13Vjecno nervozni stevenSteven11 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 09:42Nikoga nisu uvjerili da postuju mjere, da su ozbiljni, svjesni, zreli, cak naprotiv... Sve kontra od toga, jos zataskavali sto bi trebalo da povlaci ozbiljne krivicne prijave. Tek sad u Izraelu kad su ih zatvorili u hangare su pod moranjem bili izolovani. I onda dodjose u Sa i rekose NE i ovdje, opet po starom, ne ebu ni sistem ni pravila nikoga..
Nisam pod nekim hajpom, ali veca gamad u ovoj ligi ne postoji. Borac, Siroki, Zrinjski dakle fasistoidne tvorevine su mala maca za ovu gamad.

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
U historiji ste imali 0 uspjeha do 72.gimekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 10:32Napravila vas je novokomponovana elita iz šume onda kada su vidjeli da je trenutno najjači klub u BiH,klub gradskih radnika sa kojim se oni ne mogu poistovjetiti. Za detalje konsultuj wikipediu
U BiH trenutno vas post traje 8 godina
Sa wikipedije
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Joj što ih bole ove titule što im je savez poklonio. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ajde bola popusite ga vise ima temu Sa vs Ze i mi svi moramo citat vasa prepucavanja.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Istina da nismo 8 godina titulu osvojili,a ti i dalje moraš množiti vaše titule da nas prestignete.Denchi je napisao/la: ↑28 avg 2020, 10:48U historiji ste imali 0 uspjeha do 72.gimekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 10:32Napravila vas je novokomponovana elita iz šume onda kada su vidjeli da je trenutno najjači klub u BiH,klub gradskih radnika sa kojim se oni ne mogu poistovjetiti. Za detalje konsultuj wikipediu
Sa wikipedije
Čega se pametan stidi...
PAŠIĆ: Na svu sreću, nikad mi se to nije desilo. Mi smo igrali tri namještene utakmice za koje sam ja znao: jednu prijateljsku na finalu turnira u Španiji protiv Vašaša i dvije u prvenstvu kad smo osvojili šampionsku titulu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Citaj malo za Janjusa,Ivicu,Misimovica mozda ti se otvore oci
Hahahahhq ajde i ako vam nikovi nicu svaki dan da konstatujemo da ti je matematika losija stranaimekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 10:53Istina da nismo 8 godina titulu osvojili,a ti i dalje moraš množiti vaše titule da nas prestignete.Denchi je napisao/la: ↑28 avg 2020, 10:48U historiji ste imali 0 uspjeha do 72.gimekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 10:32
Napravila vas je novokomponovana elita iz šume onda kada su vidjeli da je trenutno najjači klub u BiH,klub gradskih radnika sa kojim se oni ne mogu poistovjetiti. Za detalje konsultuj wikipediu
Sa wikipedije
Pa mnozim i vaseimekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 10:53Istina da nismo 8 godina titulu osvojili,a ti i dalje moraš množiti vaše titule da nas prestignete.Denchi je napisao/la: ↑28 avg 2020, 10:48U historiji ste imali 0 uspjeha do 72.gimekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 10:32
Napravila vas je novokomponovana elita iz šume onda kada su vidjeli da je trenutno najjači klub u BiH,klub gradskih radnika sa kojim se oni ne mogu poistovjetiti. Za detalje konsultuj wikipediu
Sa wikipedije

Prestici cemo mi vas i da nase djelite sa 2, takav je momentum, kad je novac samo na jednoj strani, a radi se dobro...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Kockoglavi
- Kontakt:
Jbt ko da su sve nikovi dokurcenka mitomana
I niko da mi odgovori protiv koga je Sarajevo kao šampion igralo ligu prvaka 1999. godine? 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Valja im opet skupljati pare za troskove putovanja,pa bolje 3-0 da je registrovano . 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Kockoglavi
- Kontakt:
Mitomani samo nesto prose, sad od uefe traze da im placaju put i jos neke gluposti bas mozes na njihovoj temi procitati.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Blago vama kad uspjeh temeljite na tvom ezoterijskom matematičkom sistemu,a budućnost na tvom gatanju.Denchi je napisao/la: ↑28 avg 2020, 11:05Pa mnozim i vaseimekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 10:53Istina da nismo 8 godina titulu osvojili,a ti i dalje moraš množiti vaše titule da nas prestignete.ali to je ta 1 jbg, iako je vas golman Janjus priznao da je namjestena, samo osvajanje, ali nisam djubre...
Prestici cemo mi vas i da nase djelite sa 2, takav je momentum, kad je novac samo na jednoj strani, a radi se dobro...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.