Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Igrati u ovom raspalom Bordou je 100x bolje nego da je ostao u Malmeu. Nece mi biti tesko to 100x ponoviti.
Ocito da svaki treci izbor u januarskom prelaznom roku nije bio realan.
Smjena Petkovica je bila greška.
Ovaj novi trener donosi manje bodova nego Petkovic. Još tada se činilo da uprava pravi pogrešan potez jer je "Svicarac" trebao da bude dio dugoročnog projekta.
Iako je novi trener statisticki slabiji, vrlo je moguce da se bar baraza domognu s obzirom na nesto lakši raspored do kraja.
Sto se tice Ahmedhodzica, ima nesreću da iz kola u kolo igra s novim licima u zadnjoj liniji zbog povreda saigraca. Nema se kad ni uigrati. Uz to je igrao prvo lijevo pa sad desno.
Ovo sto sam ja do sada imao priliku gledati mogu slobodno kazati da mu je ovo prva slabija utakmica gdje je direktno kriv za 2 gola.
Ovaj novi trener donosi manje bodova nego Petkovic. Još tada se činilo da uprava pravi pogrešan potez jer je "Svicarac" trebao da bude dio dugoročnog projekta.
Iako je novi trener statisticki slabiji, vrlo je moguce da se bar baraza domognu s obzirom na nesto lakši raspored do kraja.
Sto se tice Ahmedhodzica, ima nesreću da iz kola u kolo igra s novim licima u zadnjoj liniji zbog povreda saigraca. Nema se kad ni uigrati. Uz to je igrao prvo lijevo pa sad desno.
Ovo sto sam ja do sada imao priliku gledati mogu slobodno kazati da mu je ovo prva slabija utakmica gdje je direktno kriv za 2 gola.
-
- Kontakt:
Jedini teoretski gori izbor od Bordeauxa na zimu je bio da završi karijeru.
-
- Kontakt:
Šta kažu bolje Bordo nego uzimat titulu u Malmeu i igrat LŠ
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
hurem je napisao/la: ↑18 apr 2022, 02:18Igrati u ovom raspalom Bordou je 100x bolje nego da je ostao u Malmeu. Nece mi biti tesko to 100x ponoviti.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Da baš, trebao je još sezonu ostati u Malmeu zbog 6 utakmica u LP koje mu još niko i ne garantuje.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑18 apr 2022, 21:59Šta kažu bolje Bordo nego uzimat titulu u Malmeu i igrat LŠ
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Pa nisam siguran da mu je za reputaciju puno bolje primati pet komada sedmicno i mozda iduce sezone igrati drugu ligu.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑18 apr 2022, 23:36Da baš, trebao je još sezonu ostati u Malmeu zbog 6 utakmica u LP koje mu još niko i ne garantuje.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑18 apr 2022, 21:59Šta kažu bolje Bordo nego uzimat titulu u Malmeu i igrat LŠ
Večerašnjim kiksom su si zapečatili sudbinu, voditi 2-0 protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak i dozvoliti im da odnesu bod je nedopustivo. Na sve to, Clermont je pobijedio u gostima i otišao na +5.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Samo 2 primljena gola.
Napredak je evidentan.
Napredak je evidentan.
Mozda bi Anelu dobro dosla jedna sezona u Ligue 2. I Giroud, Mahrez i Kante su igrali tu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Čak i Piric je bolji golman od ovog na golu Bordeauxa...kakve je golove primio protiv Lyona i jučer...hmmm.
Glavni krivac sto su ostali bez 3 prijeko potrebna boda.
Voditi 2:0 i kiksati na kraju...plus ona utakmica protiv Montpeliera kada su igrali s 2 igraca vise i uspjeli i penal promašiti i na kraju izgubiti. Tih 5 bodova će ih vrlo moguce na kraju koštati.
Nisam gledao jučerašnju utakmicu...kakav je Anel bio?
Glavni krivac sto su ostali bez 3 prijeko potrebna boda.
Voditi 2:0 i kiksati na kraju...plus ona utakmica protiv Montpeliera kada su igrali s 2 igraca vise i uspjeli i penal promašiti i na kraju izgubiti. Tih 5 bodova će ih vrlo moguce na kraju koštati.
Nisam gledao jučerašnju utakmicu...kakav je Anel bio?
Ima velikih problema sa praćenjem igrača i procjenom poteza tj ne zna dobrih 30 minuta utakmice kojom nogom igra protivnik,na koju se oslanja kod suta i koja je tehnika suta igraca protiv kojeg igra.Nez dal to rade u klubu ali barem bi trebao on sam proučiti igrace.
-
- Kontakt:
Još jednom su prokockali dva gola prednosti. Ovaj klub je zaslužio da se ugasi.
Neka...izdzezveubrazil je napisao/la: ↑24 apr 2022, 16:13Još jednom su prokockali dva gola prednosti. Ovaj klub je zaslužio da se ugasi.
Ima vremena za jos jednu petardu.

Je li krivac za neki gol danas ?

Evo i petarde
Promaše penal za 4:4 i u narednom napadu prime peti gol, pa kakva ekipa.

Promaše penal za 4:4 i u narednom napadu prime peti gol, pa kakva ekipa.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
U 11 utakmica koje je odigrao Ahmedhodžić, primili su 31 gol, odnosno 2,81 po utakmici.
U ostalih 23 utakmice primili su 53 gola, odnosno 2,30 golova po utakmici.
U ukupnom prosjeku, primaju 2,47 golova po utakmici.
Dakle, otkad je Anel došao odbrana im je lošija nego što je bila ranije i to bi se moglo odraziti i na njega i njegovu budućnost.
U ostalih 23 utakmice primili su 53 gola, odnosno 2,30 golova po utakmici.
U ukupnom prosjeku, primaju 2,47 golova po utakmici.
Dakle, otkad je Anel došao odbrana im je lošija nego što je bila ranije i to bi se moglo odraziti i na njega i njegovu budućnost.
Ima li ijedne svjetle tačke u bosanskom fudbalu trenutno? Užasna situacija.
Niti je on neki Ramos niti bi se pravi Ramos snasao u ovome, sve u svemu, nadam se da mu ovaj transfer u konacnici nece donijeti vise stete nego koristii, bila je to fina prica u najavi, da im donese prevagu u borbi za opstanak, međutim nije im ništa donio sto nisu imali, primanje golova ko na traci. Najgora ekipa od svih u ligama petice i to daleko i bas nas najveci talenat tu dodje. Nadam se da ce ga neko na ljeto kupiti od stabilnijih ekipa. 

Koji skup idiota na ovom forumu. Broji se novom igracu koliko su golova primili kad on igra a koliko kad nije bio u ekipi.
Kao prije njega nisu primili redovno dva, tri, cetri, pet golova.
Daleko od toga da ga branim. Vjerovatno ima i golova koje je on skrivio. Ali i prije njega su golove primali tako da ne moze se sve na njega svaliti.
A i ne moze jedan igrac biti kriv kad mu suigraci mase penale i zabiju sami sebi golove.
Kao prije njega nisu primili redovno dva, tri, cetri, pet golova.
Daleko od toga da ga branim. Vjerovatno ima i golova koje je on skrivio. Ali i prije njega su golove primali tako da ne moze se sve na njega svaliti.
A i ne moze jedan igrac biti kriv kad mu suigraci mase penale i zabiju sami sebi golove.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pa koji klub bi ga želio kupiti poslije ove epizode u francuskoj?
Možda Antalyaspor
Možda Antalyaspor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.