SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
nisam gledao tu kritiku na bht-u ali nije li malo jadno ga kritikovati sada kada je jasno da odlazi. ta kritika je trebala biti oslonac napada na njega poslije kipra, ako ne i mnogo ranije. sada jadovi sa bezveznog bht-a nicim izazvani nekoga kritikuju. hijene osjetile krv.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Kada pogledas, bas je prejadno kako nismo uspjeli uzeti drugo mjesto u ovoj grupi... Hvala curane.
idemo po ta tri boda večeras. Ja u mešu vjerujem! 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Što Bilbija ne igra?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mehmede **** ti sve sto imas i ovom prilikom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
btw imali neko bht link
Nego sta, sada je cipelarenje pocelo.džakailibu je napisao/la:nisam gledao tu kritiku na bht-u ali nije li malo jadno ga kritikovati sada kada je jasno da odlazi. ta kritika je trebala biti oslonac napada na njega poslije kipra, ako ne i mnogo ranije. sada jadovi sa bezveznog bht-a nicim izazvani nekoga kritikuju. hijene osjetile krv.
Lako je sada udarati mrtvaca. Umjesto da su nakon Irske a najkasnije protiv Belgije navalili na njega oni mu sada drze predike kada je sve gotovo.
Ali ajde nije da nismo znali.
Je li moguće da Duljević ne igra...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
ma razumijemo se, golemo je od koga je!dubrovnik je napisao/la:Nego sta, sada je cipelarenje pocelo.džakailibu je napisao/la:nisam gledao tu kritiku na bht-u ali nije li malo jadno ga kritikovati sada kada je jasno da odlazi. ta kritika je trebala biti oslonac napada na njega poslije kipra, ako ne i mnogo ranije. sada jadovi sa bezveznog bht-a nicim izazvani nekoga kritikuju. hijene osjetile krv.
Lako je sada udarati mrtvaca. Umjesto da su nakon Irske a najkasnije protiv Belgije navalili na njega oni mu sada drze predike kada je sve gotovo.
Ali ajde nije da nismo znali.
Druze, on ako veceras nije mogao odigrati 60-ak minuta, onda neka se prebaci na golf. Ne igra on drugu kantonalno ligu FBiH, pa da ne moze izdrzati 150 minuta u 4-5 dana. Vecerasnja utakmica nije revijalnog karaktera i ovdje bi se trebalo isprobati nesto sto cemo koristiti i u buducnosti, a ne da Kodro igra lijevo krilo jer to nije opcija ni protiv Gibraltara. Hajrovic i Duljevic su nasa buducnost na krilnim pozicijama i oni su trebali poceti. Kenan je vec dobijao priliku nekoliko puta, poprilicno je jasno sta on moze. Da se Ibisevic veceras ne oprasta, ja bih njega stavio kao jedinog klasicnog napadaca.JavierBosnia je napisao/la:Ama ljudi Haris od kako je dosao u Dresden jednu je utakmicu samo citavu odigrao. On ni u Sarajevu nije mogao svih 90 minuta da odradi.kobe24 je napisao/la:I ja sam takvog misljenja, sve ostalo je manje-vise ok. Dakle, Duljevic umjesto Kodre i Besic umjesto Cimirota, a neka njih dvojica kasnije zajedno sa Milicevicem (da zamijeni Harisa) dobiju priliku za igru.soccerfan je napisao/la:Duljevic je danas morao dobiti minute.I Besic da ude u formu.
Za divno cudo, pozitivno me iznenadio i odradio 90 protiv Belgije. Nije realno, ponavljam NIJE REALNO, nema on tu snagu da počne i protiv Estonije.
Neka dobije zadnjih 30 minuta da se razigra jos malo i kraj price
Samo se nadam da Mesa prvu izmjenu nece napravit u 77 minuti
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- TobeYarabi
- Kontakt:
nazif gljiva na aparatima 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Imas na web stranici bhtv live non stop.džakailibu je napisao/la:btw imali neko bht link
Kada pomislis da je ovo zadnja utakmica reprezentacije godinu dana...
imal kakav youtube link ili nesto da se prati na poslu
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ima zuti karton, cuva ga za narednu utakmicuVirtu4l je napisao/la:Je li moguće da Duljević ne igra...
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
to samo za teritoriju bih ali hvalano rules je napisao/la:Imas na web stranici bhtv live non stop.džakailibu je napisao/la:btw imali neko bht link
ima li ko link ??
-
- Kontakt:
napisi livetv.ru streams
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.