ccc covjek zvekne i pogodiŠB_Fidelis je napisao/la:'ta ce Zagreb, kad se Široki plasio Zagreba. :p Setnja. :p
HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- Barney Stinson
- Kontakt:
Re: HKK Široki
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
kao što rekohKevin je napisao/la:uzimamo ih gore!Barney Stinson je napisao/la:preoptimistično york... zagreb ove godine igra odlicno... jos kad tome dodas mulaomerovica koji mora imati min. 15 slobodnih po utakmici i jos tome doda koju tricu i polaganje...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Barney Stinson
- Kontakt:
Stvarno odlicno... uvijek se nadas ali posto njima treba za final 4 nisam nesto bio preoptimistican... Ali stvarno odlicno, BRAVO momci
19 - ђ - 11
sta lupi i osta zivKevin je napisao/la:kao što rekohKevin je napisao/la:uzimamo ih gore!Barney Stinson je napisao/la:preoptimistično york... zagreb ove godine igra odlicno... jos kad tome dodas mulaomerovica koji mora imati min. 15 slobodnih po utakmici i jos tome doda koju tricu i polaganje...
nemogu da virujem da smo pobjedili,nisam se nada, zato mi je ova pobjeda jos draza
york je napisao/la:pobjeda u zagrebu??? mozda bi se isplatilo stavit 2
isplatilo se
Cestitke na pobjedi
!The Game je napisao/la:Cestitke na pobjedi
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Velika i važna pobjeda, ovo kolo dobili mi i Bosna
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Bosna što je dobijala dobijala je,osim ako ih Danilović ne pustiTed Mosby je napisao/la:Velika i važna pobjeda, ovo kolo dobili mi i Bosna
"Indija,Pakistan..."
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Zvekne..? Pa ti nisii dobar sekunde.Barney Stinson je napisao/la:ccc covjek zvekne i pogodiŠB_Fidelis je napisao/la:'ta ce Zagreb, kad se Široki plasio Zagreba. :p Setnja. :p![]()
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
ljudi pa cak smo poceli igrati i trecu cetvrtinu
jucer 26:14 za nas...
evo da ja sad zveknem ´ta ce olimpija, šetnja...

evo da ja sad zveknem ´ta ce olimpija, šetnja...
19 - ђ - 11
sve cestitke na pobjedi ,Mejson mora u euro ligu ,,lik igra citavu utakmicu 38 min.u istoj formi ... 
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Bolan, ja ne lupam, govorim statisticki i cinjenicno.Barney Stinson je napisao/la:ljudi pa cak smo poceli igrati i trecu cetvrtinu![]()
jucer 26:14 za nas...
evo da ja sad zveknem ´ta ce olimpija, šetnja...![]()
'Ta ce Olimpija. Setnja.
Jos da ima momcad koja igra 38 minuta u istoj formi.CP3 je napisao/la:sve cestitke na pobjedi ,Mejson mora u euro ligu ,,lik igra citavu utakmicu 38 min.u istoj formi ...![]()
Strasan Mason, sigurno najbolji stranac u ligi, ne samo statisticki, nego ga je i gledati milina, srcem igra i bori se kao da je rodjen ovdje.
...Život za Široki...
polako momci,necemo sad visoko letit,mogla bi olimpja past,sto ne,al' sto se tice NLB lige ja zadovoljan za ovu sezonu,mada svak pobjeda dobro dodje radi umjetnickog dojma 
cestitke sirokom...naravno zasluzili su, mada ja mrzim onaj zagreb i bas mi je drago sto ste ih dobili.....mason, pa ja bih rekao jedan od najboljih stranaca lige, ne bas najbolji......ima tu jos dobrih: roberts, mccaleb, gordon, walsh, tejlor....da igra u nekoj jacoj ekipi ne bi imao ovoliku minutazu, a sigurno ni ucinak....razlog zasto on ne moze da igra euroligu je los sut i losija odbrana....jedino da ga cibosi uzmu

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jebga cinjenica je da je statisticki iznad ostalih stranaca, a skoro svaku utakmicu je na granici double double, a i prvi je koji je napravio triple double. Nastranu sto ima jos odlicnih stranaca i nastranu sto Mason ima visoku minutazu. Svi su svjesni njegovih limitacija u vezi suta, da to ima igrao bi Euroligu, a obrana mu i nije toliko losa kakvih ima, narocito defanzivni blok s ledja i boka.
Da ima sansu u jacem klubu, mozda bi imao i vece brojke zbog boljih suigraca, mogucnosti asistencija, a ne treba ni govoriti sta znaci za jednog playmakera da je prvi po broju ofenzivnih skokova u ligi, a i jedan od boljih u kategoriji defanzivnih skokova, drugi sveukupno po poretku skokova, peti asistent, 3. ranking MVP.
...Život za Široki...
evo hipoteticki sta mislis da igra u zvezdi pored tajlora, u olimpiji pored ilijevskog, u hemofarmu pored markovica koja bi mu bila minutaza i ucinak realno.......ja njega postujem stvarno......sve je uredu, ali drugacije je kad igras u olimpiji, ciboni, zvezdi a drugacije u bosni, sirokom, vojvodini, radnickom....ŠB_Fidelis je napisao/la:Jebga cinjenica je da je statisticki iznad ostalih stranaca, a skoro svaku utakmicu je na granici double double, a i prvi je koji je napravio triple double. Nastranu sto ima jos odlicnih stranaca i nastranu sto Mason ima visoku minutazu. Svi su svjesni njegovih limitacija u vezi suta, da to ima igrao bi Euroligu, a obrana mu i nije toliko losa kakvih ima, narocito defanzivni blok s ledja i boka.Da ima sansu u jacem klubu, mozda bi imao i vece brojke zbog boljih suigraca, mogucnosti asistencija, a ne treba ni govoriti sta znaci za jednog playmakera da je prvi po broju ofenzivnih skokova u ligi, a i jedan od boljih u kategoriji defanzivnih skokova, drugi sveukupno po poretku skokova, peti asistent, 3. ranking MVP.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
Steve Urkel
- Kontakt:
sigurno ne bih igrao ovako dobro,ali bi bio solidan igrač,prošle godine kada su govorili u prvenstvu da je odličan,a da neće biti dobar u nlb-u a nije ništa lošiji ove godine nego je bio lani iako je ova liga 100 puta jača od one domaće
dapače, u NLB-u je još bolji...Steve Urkel je napisao/la:sigurno ne bih igrao ovako dobro,ali bi bio solidan igrač,prošle godine kada su govorili u prvenstvu da je odličan,a da neće biti dobar u nlb-u a nije ništa lošiji ove godine nego je bio lani iako je ova liga 100 puta jača od one domaće
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA, Rule_hz i 31 gost.