FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

shzna
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la shzna » 07 dec 2015, 11:17

Volim te Zeljo kamijona mi.mog
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 dec 2015, 11:31

Kamiona mi ja jedva cekam slijedecuu ligasku.. Krenulo nas taman, mlatnut cemo Sirokog za koji mjesec hocemo svega mi na svijetu !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 07 dec 2015, 11:47

Odavno nismo imali boljeg driblera od Tiaga, zadnji koji je onako provaljivao protivnike bio je Zeba. Ispravite me ako griješim
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 07 dec 2015, 12:00

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 07 dec 2015, 12:03

Probati vratiti Stanica mada sumnjam da ce ga dati ako ga ne vratimo ja bi vala Benju Colica volio vratit kada god ne igra Celik covjek na sjeveru gleda Zeljine utakmice. Jedna dobra desetka nam je potrebna nadam se da je to Bekric. Vedran na golu zahvaliti se Antolovicu
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 07 dec 2015, 12:04

Merhaba je napisao/la:Probati vratiti Stanica mada sumnjam da ce ga dati ako ga ne vratimo ja bi vala Benju Colica volio vratit kada god ne igra Celik covjek na sjeveru gleda Zeljine utakmice. Jedna dobra desetka nam je potrebna nadam se da je to Bekric. Vedran na golu zahvaliti se Antolovicu
I juče je bio na sjeveru...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 dec 2015, 12:27

milanribar je napisao/la:Mladenovic je po meni dobar lijevi bek. On je dosao pred evropsku utakmicu, odmah upao da igra i to odradio jako dobro. U ligi je na pocetku bio bojazljiv previse, u neku ruku to je normalno.
Nadam se povratku Bekrica i ostanku Joce ako Nigerijac nije ostao, taj strasni kanibal.
Ja se izvinjavam što upadoh na vašu temu-Mladenovica je pojedina raja na ovom forumu mnogo ocrnila a momak je odličan defanzivac po meni.Malo sam prelistao po njegovoj karijeri-solidan CV I mislim da je sada pri kraju prvjenstva odlično odigrao.IZVINJAVAM se što sam eto malo nešto napisao.

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 07 dec 2015, 12:36

Hoce li stanica Mama pustiti!?
Kralj price

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 07 dec 2015, 12:48

Mi sve kofol nesto hocemo naprijed, hocemo ovo, hocemo ono a samo bi da vracamo stare igrace, i to kako vidim u sve vecem broju. Te iste igrace koje su mnogi ovdje (ukljucujuci i mene dosta pusta) slavili kada su odlazili iz kluba jer su pruzali ili katastrofalne partije ili im vise nije mjesta bilo u timu. :roll: Ako se treba iko vratiti onda nek to bude Stanic i Bekric, po mom ukusu, ma da sto se mene tice nek se i oni ne vracaju. Zeba je posebna prica, ali on da se vrati nema teorije.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 dec 2015, 13:05

Ovaj mali Hiros bi mogo biti dobra desetka samo ako u glavi poslozi neke stvari. Kakav dribling, kakva lakoca pokreta, kakav pas, jedino ga malo zeza sto se nekad "zaigra". Ali ja ocekujem od njega velike stvari. Cak me malo podsjeca na Jamaka.

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 07 dec 2015, 13:16

pabizo je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Mladenovic je po meni dobar lijevi bek. On je dosao pred evropsku utakmicu, odmah upao da igra i to odradio jako dobro. U ligi je na pocetku bio bojazljiv previse, u neku ruku to je normalno.
Nadam se povratku Bekrica i ostanku Joce ako Nigerijac nije ostao, taj strasni kanibal.
Ja se izvinjavam što upadoh na vašu temu-Mladenovica je pojedina raja na ovom forumu mnogo ocrnila a momak je odličan defanzivac po meni.Malo sam prelistao po njegovoj karijeri-solidan CV I mislim da je sada pri kraju prvjenstva odlično odigrao.IZVINJAVAM se što sam eto malo nešto napisao.
Defanzivno je vrlo solidan; od utakmica protiv Standarda, u kojima je debitovao, pa sve do juce covjek je svaku tekmu defanzivno odradio vise nego dobro. Poneka greska tu i tamo, desava se apsolutno svakom igracu na svijetu ali raja nekim igracima isuvise prasta i ignorise greske, dok je Mladenovic jedan od onih kojem se samo greske primjecuju i pominju. Objektivno, njegov problem jeste igra na protivnickoj polovini i nadam se da ce i tu "nadoci".

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 dec 2015, 13:50

juče je baš obratno bilo, ubilježio je asistenciju ali kad god su krenuli na njega napravili su višak koji su onda krpili ostali.

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 07 dec 2015, 14:04

Pao dogovor!

Samir Bekric se vraca u staro jato :)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 dec 2015, 14:06

eto neki imaju teoriju i da nam ne treba, da je islužen.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 07 dec 2015, 14:07

KrajPrice je napisao/la:Pao dogovor!

Ta ce simke samke kad imamo Jocu dominatora?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 07 dec 2015, 14:09

Sa bekricem bi to bilo extra uz Mailsona ako je tako dobar i Tiaga.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 07 dec 2015, 14:10

KrajPrice je napisao/la:Pao dogovor!

Dobra vijest. Po meni ispravna reakcija Uprave, nadam se još nekom pojačanju. Probati s iskusnim igračima dohvatiti Evropu preko Kupa ili kroz ligu a dogodine se uozbiljiti i ne dopustiti ovako lošu jesen.

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 07 dec 2015, 14:11

bagrcavi je napisao/la:Ovaj mali Hiros bi mogo biti dobra desetka samo ako u glavi poslozi neke stvari. Kakav dribling, kakva lakoca pokreta, kakav pas, jedino ga malo zeza sto se nekad "zaigra". Ali ja ocekujem od njega velike stvari. Cak me malo podsjeca na Jamaka.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel ti komentarises o Hirosu na osnovu klipa? O kakvim pasovima ti pricas, juce je u prvom pol imao tacno 5 pogresnih od sest to da zna igrati stoji, al pas mora popraviti, i da se jos nadovezem na Mladenovica, njega je raja uzela na zub i spasa mu nema, npr. Memija juce je imao 1 dobar prodor kod prvog gola i 4 puta se spetljao, sam sebi zapinje da je Mladen bio razapeli bi ga. Nama su stoperi naj jaca karika u zadnjim utakmicama i Tiago.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 dec 2015, 14:12

i protiv borca još gori.

ti hiroševi pasovi i nisu tako loši bili koliko ih drugih nisu skontali...po meni mu je veća slabost to što uopšte nije brz za svoje gabarite od metar i po i kusur.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 dec 2015, 14:14

koliko je sigurno da se tuce vraca ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Redfire16 i 19 gostiju.