FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Gator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Gator » 06 dec 2015, 23:37

Ma **** ga Zujo
Samo neka je kontra

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 06 dec 2015, 23:38

Jaozinho22 je napisao/la: Magloviti putevi :kafa:
Samo si nam ti falio maloprije na temi " Premijer liga BiH" :urnebes:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

omladina1921zeljina
Kontakt:

Post Postao/la omladina1921zeljina » 06 dec 2015, 23:46

milanribar je napisao/la:Mladenovic je po meni dobar lijevi bek. On je dosao pred evropsku utakmicu, odmah upao da igra i to odradio jako dobro. U ligi je na pocetku bio bojazljiv previse, u neku ruku to je normalno.
Nadam se povratku Bekrica i ostanku Joce ako Nigerijac nije ostao, taj strasni kanibal.
Ma voli brat istrollat, više nego hljeba se najest :D

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 07 dec 2015, 00:12

Minjore je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: Evo sad sam detaljno isčitao štivo oplakao sam....Koje ste vi budale....Danas sam se smrz'o k'o pičoka s vogošćanske petlje još me neki dedo **** iza mene svaka druga riječ seljak govori ubio frajer.... :plac: Usput dobri ste za skupštine :kafa:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

omladina1921zeljina
Kontakt:

Post Postao/la omladina1921zeljina » 07 dec 2015, 00:16

Jaozinho22 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: Evo sad sam detaljno isčitao štivo oplakao sam....Koje ste vi budale....Danas sam se smrz'o k'o pičoka s vogošćanske petlje još me neki dedo **** iza mene svaka druga riječ seljak govori ubio frajer.... :plac: Usput dobri ste za skupštine :kafa:

Izgleda da smo bili blizu, došlo mi je u momentu da mu ***** sve, oprao na ruke, neki ljudi dođu da liječe frustracije očigledno.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 07 dec 2015, 00:31

omladina1921zeljina je napisao/la:
Minjore je napisao/la:

Izgleda da smo bili blizu, došlo mi je u momentu da mu ***** sve, oprao na ruke, neki ljudi dođu da liječe frustracije očigledno.[/quote]

Ma ovi mi popraviše noć...šta uradiše s teme :mrgreen: Peglovit frajer,pomislio sam da nije Aldin u jednom trenutku onda sam skontao da nije kapacitet Aldina...psuje frajer Hirošu što je mlad,psuje Mujagiću što je mlad i spor,za Blagojevića govori da je kosati :urnebes: ta mu je valjala jedino....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 dec 2015, 00:40

shzna je napisao/la:Ma ova sezona je za zaborav, zbog svega, ko god kaže suprotno i pokuša naći nešto pozitivno ( osim tog što nam je fudbalska veličina u liku Joce došla u klub ) neka mi da broj dilera na PP.
Što me trznu sa avatarom, ja taman poš'o da prijavim post :urnebes:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 dec 2015, 00:50

Virtu4l je napisao/la:
shzna je napisao/la:Ma ova sezona je za zaborav, zbog svega, ko god kaže suprotno i pokuša naći nešto pozitivno ( osim tog što nam je fudbalska veličina u liku Joce došla u klub ) neka mi da broj dilera na PP.
Što me trznu sa avatarom, ja taman poš'o da prijavim post :urnebes:
Gledaj smekera :mrgreen:
Idi citaj onu temu, haos nastao :urnebes:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 dec 2015, 00:55

Upravo sam sve pročitao, suze me obliše :urnebes:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 07 dec 2015, 01:43

31min. Zoran Kokot, Zeljo vodi 1:0 .... :bih: 91min, sjajna lopta Antolovica, 2:0 Djelmic.

Sve ove igrace bi na forumu otjerali kakvi su to debili. Bravo majstori. :tokralju: :tokralju: :ljepota:

Bravo Oda legendo!!

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 07 dec 2015, 04:54

Vidim zalis sa komsijama sto ne igraju u Dubaiu, pitaru stari.. Nije sramota biti pitar, al je sramota vise mrzit tudje, nego volit svoje.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 07 dec 2015, 06:53

tm1921 je napisao/la:Milanee, jesi li to bio na pecari, pa tugujes? :) #jesuismilan
:lol: :lol: :lol: :lol:

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 07 dec 2015, 08:17

IvanOsim je napisao/la:Vidim zalis sa komsijama sto ne igraju u Dubaiu, pitaru stari.. Nije sramota biti pitar, al je sramota vise mrzit tudje, nego volit svoje.
Sramota brate , velika sramota. :mrgreen:

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 07 dec 2015, 09:23

Jasno je da ne možemo biti zadovoljni rezultatima kao ni igrom koju smo gledali ove jeseni.
Ne možemo biti zadovoljni ni onim kako je izgledala naša tribina.
Ali je bio i lijepih stvari...
Neke utakmice u euro ligi...Ili,jedna od lijepih stvari dogodila se i jučer. Možda su to i svojevrsni rekordi. Recimo da ti u jednoj takmičarskoj utakmici,u
državnoj ligi,igra 7 juniora.
Ili,da ti na jednoj takmičarskoj utakmici,u pobjedi od 3:0 golove zabiju igrači od 17,18 i 19 godina. Teško je provjeriti,ali mislim da se to nikad nigdje nije desilo.I trebamo zaista biti ponosni na tu činjenicu.
Pogled na tabelu nam ne dozvoljava da osjetimo puno zadovoljstvo i radost zbog naprijed navedenog.
Ali,trebamo biti malo pozitivniji i vjerovati u nas klub.
Trebamo svi bar malo više učiniti za klub. U praksi,ne virtualno.
Nadam se da će nam potezi rukovodstva kluba u narednom periodu dati dodatni podsticaj za to.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 07 dec 2015, 09:33

FKZ1921 je napisao/la:Jasno je da ne možemo biti zadovoljni rezultatima kao ni igrom koju smo gledali ove jeseni.
Ne možemo biti zadovoljni ni onim kako je izgledala naša tribina.
Ali je bio i lijepih stvari...
Neke utakmice u euro ligi...Ili,jedna od lijepih stvari dogodila se i jučer. Možda su to i svojevrsni rekordi. Recimo da ti u jednoj takmičarskoj utakmici,u
državnoj ligi,igra 7 juniora.
Ili,da ti na jednoj takmičarskoj utakmici,u pobjedi od 3:0 golove zabiju igrači od 17,18 i 19 godina. Teško je provjeriti,ali mislim da se to nikad nigdje nije desilo.I trebamo zaista biti ponosni na tu činjenicu.
Pogled na tabelu nam ne dozvoljava da osjetimo puno zadovoljstvo i radost zbog naprijed navedenog.
Ali,trebamo biti malo pozitivniji i vjerovati u nas klub.
Trebamo svi bar malo više učiniti za klub. U praksi,ne virtualno.
Nadam se da će nam potezi rukovodstva kluba u narednom periodu dati dodatni podsticaj za to.
O prelaznom roku ovisi mnogo kada je povjerenje upravi u pitanju.. To im je sansa da pokazu koliko su voljni i sposobni da ucine klub jacim..
BUDI ŽELJO !!!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 07 dec 2015, 10:59

Brljam malo po ovom transfermarktu i da li je moguće da je Diatti isti agent kao i Lucianu Viettu,Sandru (QPR),Peruzziju iz Boce :wtf:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 07 dec 2015, 11:01

Jaozinho22 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
E yebo mater zamisli fakat mene i @Ajzea u skupstini.. Kakav bi to sou bio i kakve bi priviliegije navijaci imali :urnebes: mozda je ista agencija, tesk da je isto agent...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 07 dec 2015, 11:05

Minjore je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
E yebo mater zamisli fakat mene i @Ajzea u skupstini.. Kakav bi to sou bio i kakve bi priviliegije navijaci imali :urnebes: mozda je ista agencija, tesk da je isto agent...[/quote]
Ma ja syeb'o sam se kad sam vidio kod Đelmića :D Ista agencija drži Đelmu i Hazarda :damn:
Ajzea voli previše kamione,ne bi valjda kamionom išli na gostovanja... :facepalm: :roll:

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 07 dec 2015, 11:06

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Levin, Mamba21 i 35 gostiju.