FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma **** ga Zujo
Samo neka je kontra
Samo neka je kontra
Samo si nam ti falio maloprije na temi " Premijer liga BiH"Jaozinho22 je napisao/la: Magloviti putevi

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Ma voli brat istrollat, više nego hljeba se najestmilanribar je napisao/la:Mladenovic je po meni dobar lijevi bek. On je dosao pred evropsku utakmicu, odmah upao da igra i to odradio jako dobro. U ligi je na pocetku bio bojazljiv previse, u neku ruku to je normalno.
Nadam se povratku Bekrica i ostanku Joce ako Nigerijac nije ostao, taj strasni kanibal.

- Jaozinho22
- Kontakt:
Minjore je napisao/la:Samo si nam ti falio maloprije na temi " Premijer liga BiH"Jaozinho22 je napisao/la: Magloviti putevi

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
Jaozinho22 je napisao/la:Minjore je napisao/la:Samo si nam ti falio maloprije na temi " Premijer liga BiH"Jaozinho22 je napisao/la: Magloviti putevi![]()
![]()
Evo sad sam detaljno isčitao štivo oplakao sam....Koje ste vi budale....Danas sam se smrz'o k'o pičoka s vogošćanske petlje još me neki dedo **** iza mene svaka druga riječ seljak govori ubio frajer....
Usput dobri ste za skupštine
Izgleda da smo bili blizu, došlo mi je u momentu da mu ***** sve, oprao na ruke, neki ljudi dođu da liječe frustracije očigledno.
- Jaozinho22
- Kontakt:
omladina1921zeljina je napisao/la:Minjore je napisao/la:Samo si nam ti falio maloprije na temi " Premijer liga BiH"Jaozinho22 je napisao/la: Magloviti putevi![]()
![]()
Evo sad sam detaljno isčitao štivo oplakao sam....Koje ste vi budale....Danas sam se smrz'o k'o pičoka s vogošćanske petlje još me neki dedo **** iza mene svaka druga riječ seljak govori ubio frajer....
Izgleda da smo bili blizu, došlo mi je u momentu da mu ***** sve, oprao na ruke, neki ljudi dođu da liječe frustracije očigledno.[/quote]
Ma ovi mi popraviše noć...šta uradiše s teme

Što me trznu sa avatarom, ja taman poš'o da prijavim postshzna je napisao/la:Ma ova sezona je za zaborav, zbog svega, ko god kaže suprotno i pokuša naći nešto pozitivno ( osim tog što nam je fudbalska veličina u liku Joce došla u klub ) neka mi da broj dilera na PP.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gledaj smekeraVirtu4l je napisao/la:Što me trznu sa avatarom, ja taman poš'o da prijavim postshzna je napisao/la:Ma ova sezona je za zaborav, zbog svega, ko god kaže suprotno i pokuša naći nešto pozitivno ( osim tog što nam je fudbalska veličina u liku Joce došla u klub ) neka mi da broj dilera na PP.

Idi citaj onu temu, haos nastao

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Upravo sam sve pročitao, suze me obliše 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- milanribar
- Kontakt:
31min. Zoran Kokot, Zeljo vodi 1:0 ....
91min, sjajna lopta Antolovica, 2:0 Djelmic.
Sve ove igrace bi na forumu otjerali kakvi su to debili. Bravo majstori.
Bravo Oda legendo!!

Sve ove igrace bi na forumu otjerali kakvi su to debili. Bravo majstori.

Bravo Oda legendo!!
Vidim zalis sa komsijama sto ne igraju u Dubaiu, pitaru stari.. Nije sramota biti pitar, al je sramota vise mrzit tudje, nego volit svoje.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
-
- Kontakt:
tm1921 je napisao/la:Milanee, jesi li to bio na pecari, pa tugujes?#jesuismilan

Sramota brate , velika sramota.IvanOsim je napisao/la:Vidim zalis sa komsijama sto ne igraju u Dubaiu, pitaru stari.. Nije sramota biti pitar, al je sramota vise mrzit tudje, nego volit svoje.

Jasno je da ne možemo biti zadovoljni rezultatima kao ni igrom koju smo gledali ove jeseni.
Ne možemo biti zadovoljni ni onim kako je izgledala naša tribina.
Ali je bio i lijepih stvari...
Neke utakmice u euro ligi...Ili,jedna od lijepih stvari dogodila se i jučer. Možda su to i svojevrsni rekordi. Recimo da ti u jednoj takmičarskoj utakmici,u
državnoj ligi,igra 7 juniora.
Ili,da ti na jednoj takmičarskoj utakmici,u pobjedi od 3:0 golove zabiju igrači od 17,18 i 19 godina. Teško je provjeriti,ali mislim da se to nikad nigdje nije desilo.I trebamo zaista biti ponosni na tu činjenicu.
Pogled na tabelu nam ne dozvoljava da osjetimo puno zadovoljstvo i radost zbog naprijed navedenog.
Ali,trebamo biti malo pozitivniji i vjerovati u nas klub.
Trebamo svi bar malo više učiniti za klub. U praksi,ne virtualno.
Nadam se da će nam potezi rukovodstva kluba u narednom periodu dati dodatni podsticaj za to.
Neke utakmice u euro ligi...Ili,jedna od lijepih stvari dogodila se i jučer. Možda su to i svojevrsni rekordi. Recimo da ti u jednoj takmičarskoj utakmici,u
Ili,da ti na jednoj takmičarskoj utakmici,u pobjedi od 3:0 golove zabiju igrači od 17,18 i 19 godina. Teško je provjeriti,ali mislim da se to nikad nigdje nije desilo.I trebamo zaista biti ponosni na tu činjenicu.
Pogled na tabelu nam ne dozvoljava da osjetimo puno zadovoljstvo i radost zbog naprijed navedenog.
Nadam se da će nam potezi rukovodstva kluba u narednom periodu dati dodatni podsticaj za to.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
O prelaznom roku ovisi mnogo kada je povjerenje upravi u pitanju.. To im je sansa da pokazu koliko su voljni i sposobni da ucine klub jacim..FKZ1921 je napisao/la:Jasno je da ne možemo biti zadovoljni rezultatima kao ni igrom koju smo gledali ove jeseni.
BUDI ŽELJO !!!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Brljam malo po ovom transfermarktu i da li je moguće da je Diatti isti agent kao i Lucianu Viettu,Sandru (QPR),Peruzziju iz Boce 

E yebo mater zamisli fakat mene i @Ajzea u skupstini.. Kakav bi to sou bio i kakve bi priviliegije navijaci imaliJaozinho22 je napisao/la:Minjore je napisao/la:Samo si nam ti falio maloprije na temi " Premijer liga BiH"Jaozinho22 je napisao/la: Magloviti putevi![]()
![]()

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- Jaozinho22
- Kontakt:
E yebo mater zamisli fakat mene i @Ajzea u skupstini.. Kakav bi to sou bio i kakve bi priviliegije navijaci imaliMinjore je napisao/la:Minjore je napisao/la:Samo si nam ti falio maloprije na temi " Premijer liga BiH"Jaozinho22 je napisao/la: Magloviti putevi![]()
![]()

Ma ja syeb'o sam se kad sam vidio kod Đelmića

Ajzea voli previše kamione,ne bi valjda kamionom išli na gostovanja...

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!