Sto brate ?! Jesi li ti normalan ??
Uvijek protiv zeljeznicara. Ako 20 Vojvoda ili bilo ko drugi sutira jednog zeljeznicara,uvijek je ljudska duznost ,kao pravog Sarajlije priletiti i
pomoci im

Sto brate ?! Jesi li ti normalan ??
Nažalost ima onih koji toliko mrze sve vezano za Želju, razumijem da neko i navija za Borac ili Zrinjski protiv Želje/Sarajeva, ali da želiš ovako nešto tvom sugrađaninu i da podržavaš one koji su ti 4 godine grad rušili, stvarno ne kontam…KosevoZove je napisao/la: ↑30 avg 2025, 19:12@ Antikloc pasa jesi ti realan sta pricas, fotograf je navijac zelje i nema vise od 20 god, sramota na njega samog krenuli, on im damu pokazao kapa do poda.
Kakvo bolan lomljenje kicme , e sta necu sve procitati branis cetalje jel svijuti?!
Ako mi možeš privatno napisati koliko imaš godina i da li si za da se upoznamo negdje. Baš me zanima da li takav mozak stvarno prolazi kraj mene u čaršiji svaki dan.
Zato prvi put imas ovakvu ligu,sveli su ligu na 3 kluba a na 4 iz sumske,neka se mentoli zamaraju taktikama i koliko bodova bjezi prvi mislim ukradenih bodova,dok se ne srusi cijeli savez i kad ih bude strah da udju u kanton onda ce biti bolje,neka savez presele u BL i repku.successminator je napisao/la: ↑30 avg 2025, 19:12Samo nastavite prepucavanja na relaciji Sarajevo-Željo-Velež a drugi nek se iživljavaju po vama svima. Koliko vidim, malo su vam bile prethodne četiri godine. Sami sebi najveći neprijatelji.
mater ti **** debelu, dabogda ti holesterol srcani ritam izravnao.
Narod bez ikakvog obraza i kodeksa
Prvo smo tebi jeb.ali mrtvu majku
Kako će naletio kad su kao i škripari samo domaćinska skupina ?Rahatlokum je napisao/la: ↑30 avg 2025, 19:10e da ove vojvode hoce naletit gdje na Manijake ili Horde uuh
Ma brani ceto svoje,brane genocid a ne ovo samaranje forografa. Cuj slika ih a ovi ni nemaju grupu,dodju svaku stotu tekmu. Valjda im suspenduju tribine,lupe kaznu al hoce malo sutra. Kosevo bi odma suspendovali. Vakat je da se pocnu batine dijeliti na sve strane.f16 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 19:14ne pravi se pametan, fol ne znaju ko je ko i sta je ko, doboj san francisco pa treba slikavati glave da se zna ko je koworchester je napisao/la: ↑30 avg 2025, 19:07Jbg da tebi dodje neko ispred kopa i slika ti ljude u glavu ko za pasos,sigurno ne bi odreagovao vec bi ga pustio da ode
da te uputim, svaka ozbiljnija navijacka grupa zna ko je vodja druge navijacke grupe i imaju dosta vise dodirnih tacki nego sto ti mislis. Kako je Ultras oduzeo sve zastave RA nego upravo tako, zna svako svakoga.
Hrabri bili 20 sekundi i povukli se..Mocvara1991 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 19:14U slabije razvijenom BH entitetu stanje je redovno. Pocetnici hrabri samo kad su brojcano nadmocniji,ali ni to nije garant uspjeha, historija je pokazala.![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MikiPirs, ultrazonfa i 31 gost.