AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 05 jul 2013, 10:43

@muha milanez @DonPippo9 @Yucca
hvala vam drugovi

Mislim da nema teorije da se Ibra vrati, mission impossible
al zamislite imati njega i Balotellija u napadu :lol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 jul 2013, 11:18

Ne znam sta su se pojedini napalili na Ibru kada je ocigledno da od tog nema nista. Nekim ljudima stvarno ne bi bilo na odmet poceti realnije sagledavati svijet jer bi se u suprotnom mogli razocarati. :mrgreen:

A ovog Vergaru bi trebalo sto vise forsirati i stavljati ga u prvu postavu jer je mali veliki potencijal. Ne kazem da ga treba odmah baciti u vatru jer je prije svega mlad i neiskusan, ali polako mu treba davati sansu, vec iduce sezone bi mogao biti zvijer. 8-)
Ostalo mi je zelja vidjeti i malog Salomona koji je vazio kao veliki talenat, olako se mi odricemo nekih igraca umjesto da u njima vidimo buducnost. Bas me cudi kako su mali saraf i Siljo uspjeli, imali su je.bene srece.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 05 jul 2013, 11:32

Galliani: "Honda is a trequartista. We will sign another striker to replace Robinho."
" Poli won't become officially a Milan player before Sampdoria reach an agreement with Salamon."

ne kuzim vise :roll: pa stoper nam najpotrebniji a o jednom takvom ni traga ni glasa :?
nagomilat ce nam se napad pa ce morati prodati nekog,a ne bih volio da ikog vise prodaju iz napada

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 jul 2013, 11:49

Na osnovu dosadašnjeg iskustva kada je celo u pitanju može se naslutiti prodaja Faraona :D
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 jul 2013, 12:04

Galliani: "The squad next season will consist of 3 goalkeepers, 9 defenders, 8 midfielders and 5 strikers."
Devet defendersa, a nijedan ne valja. :mrgreen:

Jedino me bune napadaci jer sa novopecenim Petagnom vec imamo tih 5 igraca tako da bi vrlo lako neko mogao letiti s obzirom da imaju u planu kupiti nekog mladog kao zamjena Robinhu.
Ne kazem da je iskljucena faraonova prodaja, ali meni ovo vise zvuci kao da ce Niang ( ili cak Petagna ) dobiti nogu, bar na posudbu jer ce faraon i Balo biti kljucni u napadu iduce sezone, a oni imaju u planu dovesti nekog mladjahnog kao zamjena Robinhu ( citaj, igrac sa klupe ).

Sto se tice sredine, tu bi rijesili problem sa Hondom i Poliem. Spominje se i Ljajic, mada sumnjam u to.
Jedino ostaje taj stoper, a sudeci prema brojci vjerovatno ce doci neko. Jos je rano prognozirati neke stvari, ali ako je celo rekao da ce pojacati odbranu budi siguran da hoce. Naravno, negdje pri kraju prelaznog roka. :mrgreen:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 jul 2013, 13:07

hhehe evo jednog duhovitog clanka a tice se o sjedinjavanju Intera i Milana u jedan klub, kako je to Raiola neki dan rekao....

Sportski portal "Goal.com" napravio je duhovit osvrt na hipotetičku situaciju sjedinjavanja dva milanska kluba, Intera i A.C. Milana.

Ideja je praktički potekla od nedavne kontraverzne izjave agenta Mine Raiole koji je predložio udruživanje mrskih gradskih rivala, jer bi samo tako mogli da budu konkurenti za osvajanje Lige prvaka.

"Ukoliko bi udružili snage, Inter i Milan bi ponovo mogli pobjeđivati gigante kao što su Real, Barcelona ili Bayern", rekao je Raiola.

Za većinu navijača oba milanska kluba ovakav scenario je praktično svetogrđe, međutim, ovih 10 situacija bi se moglo očekivat ako bi došlo do "spajanja":

1. Interovi igrači bi stekli iskustvo igranja Lige prvaka

2. Stadion San Siro bi se upotrebljavao upola manje puta

3. Kevin Constant bi bio vraćen u Chievo gdje i pripada

4. Massimu Morattiju ne bi trebao novi Calciopoli kako bi osvojio ponovo Scudetto

5. John Carew ne bi bio opcija za napadača

6. Silvio Berlusconi bi dobio duplo veću podršku ukoliko bi došlo do novog političkog skandala

7. Mariju Balotelliju navijači ne bi bacali banane na teren

8. Interisti bi dočekali da vide nekoliko Italijana u njihovom timu

9. Javier Zanetti bi se savršeno uklopio u dugoročnu Milanovu strategiju podmlađivanja ekipe

10. Andrea Ranocchia bi konačno dobio prilika za nastupom u prvom timu koliko i zaslužuje...nula.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 jul 2013, 14:57

Sky claims that Balotelli is considering to change shirt number for next season: from 45 to 9.

Moć 8-)

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 jul 2013, 15:12

Svidjaju mi se dresovi

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 jul 2013, 15:14

Kako su dobri dresovi .

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 jul 2013, 15:22

FalI taj talijanski grb da to bude to
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 jul 2013, 15:32

Dobri, ove tanje pruge su mi ipak bolje, pravi Milanov dres. I ova zlatna boja daje neku car, bilo bi kul kad bi i brojevi bili zlatni. 8-)
Ovi bijeli standardni, al' je.bo ih ovaj ovratnik, samo pokvari dojam ko i spancima. :mrgreen:

FORZA MILAN !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 jul 2013, 18:21

Dresovi su kakvi i treba da budu. Jake nijanse crvene i crne boje, koje su oduvijek najbolje odgovarale Milanu.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 05 jul 2013, 20:49

Gdjeste raja nije me bilo duze vrijeme ,Urby s zakasnjenjem nek je sretan rodjendan

Nego ovo sam nasao na fb ,ima li ko informaciju vise
Sada je i službeno: Milan želi Astorija!

Kako prenosi calciomercatonews.com, Milan će Calgariju ponuditi 6 milijuna € i 50% ugovora Saponare(!?). Neslužbeno se doznaje kako je predsjedniku Calgariju to vrlo primamljiva ponuda.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 jul 2013, 20:55

Sad mi ništa nije jasno. Kad smo kupili pola Saponarinog ugovora pričalo se kako će on biti jedan od temelja Milana a sad bi ga kao navodno uključili u transfer za jednog prosječnog odbrambenog igrača :shock:
Pa radije nebi dovodio ni jednog odbrambenog igrača, stavio bi Vergaru odmah u prvih 11

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 05 jul 2013, 21:31

@ meho-medo hvala ti

Ma ne znaju ni oni vise izgleda sta da rade,otelo se :D

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 06 jul 2013, 00:12

Bijeli bolji.
Unico amore sei!
❤️🖤

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 06 jul 2013, 09:34

Nikad mi bijeli dres ne može biti bolji od crno-crvenog, a ovaj crno-crveni dres mi je jedan od najljepših u povijesti MIlana ;)

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 06 jul 2013, 11:57

Taye Taiwo je presao u Buraspor. Kolko vidim prema transfermarktu otisao je besplatno... ko je tu lud??? mogli su uzeti na njemu nekakav milion ako nista drugo......

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 06 jul 2013, 12:35

Krkić ide najvjerovatnije u Ajax. Sretno mu bilo... 8-)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 jul 2013, 14:45

Sve cesce se spominje dolazak Ljajica, i sam celo je izjavio da im je u planu da ga dovedu. Buni me to sto je rekao da je Honda zaduzen za playmakera, a ja Ljajica jedino tu mogu vidjeti jer ne bi nijednog iz napada iskljucio radi njega, a bogam' nije ni za klupe.
Al' haj doduse, njima i nije za vjerovati, sto puta promijenu verziju price :mrgreen:

Meni ovo fino izgleda :oops: jos jedan dobar stoper i vrh ekipa. Znam da i dalje zvuci nerealno, ali fino je bar mastati. :lol:

Honda......De Jong.......Montolivo
.............Ljajic............
......Balo.............EL..........

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.