FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Danas očekujem
Mušija
Kyeremeh Ristovski Bralić Kapetanović
Jatta Cimirot
Kuprešak Ljajić Guliashvili
Mlinarić
Biće teško ali se nadam da će momci pronaći snage i načina da se vrate na pobjednički kolosjek!
Mušija
Jatta Cimirot
Mlinarić
Biće teško ali se nadam da će momci pronaći snage i načina da se vrate na pobjednički kolosjek!
šta šta je, je*em ti
J.bo majku u kakvom smo mi g.vnima a nismo znali evo nekoliko godina, sreća pa nam otvoriše oči ovi neki forumaši. Nemamo marke, pvo igrači što su došli dolaze iz ljubavi.
Dobro je, vodi zrinjski 

Pojedinci su toliko idealizirali Mirvica, da sta god slabo da kazes protiv njega ide paljba po tebi. Isto ko za Zekica.
Jel to strah sta ce biti kad nas napusti, pa onda imate ruzicaste naocale i pored svojih ociju ne znate zbrojiti 2 i 2.
Lik je yebeni mafijoza koji ocito pere pare preko nas. Sjetimo se i Denisa Stojnica koji je njegova desna ruka begi, mi njemu neki sponzori a lik prije tog osudjen. Pa oni silni talibani u eri Mirze kad su ono pili i cugali vani. Pa napad na Mirvica u jednom klubu. Pa onaj Viveros lik dodje odigra 1 utakmicu, da bi ga mi posle kao prodali za jos veci iznos. Kako da ne.
Razne kuravele u klubu na nekim pozicijama o kojim pojma nemaju.
Jel to strah sta ce biti kad nas napusti, pa onda imate ruzicaste naocale i pored svojih ociju ne znate zbrojiti 2 i 2.
Lik je yebeni mafijoza koji ocito pere pare preko nas. Sjetimo se i Denisa Stojnica koji je njegova desna ruka begi, mi njemu neki sponzori a lik prije tog osudjen. Pa oni silni talibani u eri Mirze kad su ono pili i cugali vani. Pa napad na Mirvica u jednom klubu. Pa onaj Viveros lik dodje odigra 1 utakmicu, da bi ga mi posle kao prodali za jos veci iznos. Kako da ne.
Razne kuravele u klubu na nekim pozicijama o kojim pojma nemaju.
Joj kad usref tuzi, pa naplati, sa sve kamatama...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma mi smo ga popusili
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jedite vnago sa platama.
- relativizam
- Kontakt:
Uz husrefa ste a protiv mirvica, pa ne ide to tako.
Kako Husrefu valja i to po drugi treći put koji vec
Joj kako čovjek onakvo igračko i trenersko ime dopusti da se opet vrati onima što su ga šutnuli
Joj kako čovjek onakvo igračko i trenersko ime dopusti da se opet vrati onima što su ga šutnuli
Husref je prvi put kod Mirvicarelativizam je napisao/la: ↑14 sep 2025, 17:45Uz husrefa ste a protiv mirvica, pa ne ide to tako.
Sablic, Vasoski, Dženo, Dudić, Mirza, Rožman i Zekić su kod Mirvića bili prije Husa
Poražavajući podatak s obzirom koliko dugo je tu kao investitor
Kupljeno ovo danas a mi nemamo za plate.

Legendarni ste.
Ps i onda ako dobijemo kojim slučajem, reci ce jesam vam rekao

Legendarni ste.
Ps i onda ako dobijemo kojim slučajem, reci ce jesam vam rekao

-
- Kontakt:
Ma ljudi pisu svasta kakvo kupljeno, mi smo u **** gore nego kad su nas za virsle zajebavali.

Vidjet cemo kasnije sta ce uraditi, imaju li trunku obraza ili ide novi poraz, gdje im onda treba lijepo ocitati lekciju, svima sa vrha do dna!
Oooo, ooooo,,,, ooooo **** te listicoooo!!!!

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Pridruzio se prije 3 dana maksuz da nas izvjesti za ovaj sastanak Hordi a ti tako VanjaVanja8 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 12:38Ja cu ti sad ali samo sad ,skrenuti paznju da ne lupetas gluposti...Gangevil111 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 10:37Nadam se da ćete svi koji čitate forum posvetiti malo vremena za ovaj post i shvatiti ozbiljno.
Prekjučer je bio HZ sastanak, pozvali su momke koji ne idu dugo vremena da upoznaju koliko toliko bitne ljude sa veoma bitnim stvarima. Kao prvo pojedini momci još od prvog saopštenja kada je bilo za KUP, prvenstveno ja nisam vjerovao, ljudi su iznijeli na sastanku dokaze ko je nosio protiv Borca 50 000e, kojem menadžeru i kada i gdje se sjedilo. Pored svih tih stvari ima jos dosta dosta stvari od kojih mi se povraća. Kao prvo, pošto sam se i ja pitao zašto se ne oglašavaju vezano za ovu situaciju. Oglasili su se za prošlu pa su im svi leđa okrenuli i ostalo je par momaka koji su te grupne probleme prenijeli lično u svoj život i rješavali na ulici bez ikog.
Dalje, nadam se da svi razumijete razliku između navijača, huligana kako god i veoma ozbiljnih kriminalaca iz vrha države koji se vrte oko kluba. Sve te kriminalce a navest cu ih poslije imenima je dovela Ajla Alimanović, dok je Mirvić jedan papak koji sluša sve sto mu Ajla kaže.
Prvenstveno, Zoran Zekić je htio da ide sam jer su Ajla i menadžeri odlučili kako treba da se igra, koji igrači da igraju, te se počeli mješat u politiku gdje im nije mjesto. Pošto je trenutno FK Sarajevo u dugovima, sve ovo sto čitate za plate je istina, zadnju godinu dana Mirvić nije dao marku uloga u FKS, sve sto se ulaže ulaže se od strane Vincenta Tana. Gledajući kako uštediti ogromne pare jer vi svi dobro znate da je Zoran Zekić potpisao sporazumni raskid ugovora kako mu se ne bi moralo isplaćivati, a do toga je došlo tako što su Ajla Alimanović, Abdulah Šahmanović i Adi Karić išli u kamp, prijetili Zekiću i njegovim igračima kako moraju raskinuti ugovor inače će biti ogromnih problema, te ljudi samim tim nisu željeli da se izlažu dodatnim problemima te se spakovali kao gospoda i otisli.
Ismir Mirvić je kupio security koji je dao da vode Abdulah Šahmanović i Adi Karić, pripadnici bajkerske grupe Commancheros iza kojih stoji Almir Kukan Žuti, za sve njih možete naći na guglu, a oni su mali kriminalci kakvi se sve još mješaju. Da je njihov posao samo zaštita Ismira Mirvića to ne bi smetalo nikom jer svako ima pravo sa svojim parama da radi šta hoće, ali pošto su počeli da prijete igračima, da ih prate gdje god da igraju, pokušali su da kupe HZ i da ih pridobiju kako bi i tu imali kontrolu ali nisu uspjeli i čak od prvog saopštenja pojedini momci sa tribine su u ličnim problemima sa svima njima, a kao što znate nije se lako nositi sa ljudima iza kojih stoji država i policija.
Ima još mnogo stvari o kojim ne bih da pričam dalje kako ne bih pomeo momke u svojim namjerama koji se bore sa svim ovim sto sam naveo još od prošlog saopštenja kada smo ih svi pljuvali. Iskreno se nadam da će se moći iznijeti sa svim ovim i otjerati svu bandu iz ovog kluba, ali mislim da će se uskoro oglasiti i da bi ih trebali podržati koliko toliko a ne pljuvati kao prošli put počevši od mene pa nadalje, ukoliko se ne uspije ništa uraditi, momci će vjerovatno stupiti bojkot do daljnjeg a ja sigurno više neću gledati FK Sarajevo da igra sa mančesterom a kamoli ovdje po selima.
Nek nam je Bog na pomoći.
Sledeci put ti necu skretati paznju, pa ce tvojih 5-6 postova koje si dosad napisao i biti poslijednji na ovom forumu

Nemoj zivota ti ristovskog na stoperu to je da covjek vise poludi.Bralica i tarabu jovica ili cak i tarabu turdu.luckystrike je napisao/la: ↑14 sep 2025, 16:16Danas očekujem
Mušija
Jatta Cimirot
Mlinarić
Ma pusti jarane, vidiš da frajer glupa ko Maksim po diviziji, ili je član košpicarske brigade, koja se ovdje dobro udomaćila i po zadatku truje naše navijači i pljuju po svemu i klubunokee je napisao/la: ↑14 sep 2025, 11:40Ma vala da ga hebes smrdi ti priča. Dovele se sve same klase od igraca a nemamo para? Velkoski im obecao da ce im popusiti svima umjesto plata? Daaaj ba.. Ristovski da ti igra za kikiriki ili da nema plate? Pa ovdje nije vise ko nekad kad si po godinu dana mogao kasniti sa platama, sad te ovaj sindikat pocne proganjati nakon 2 mjeseca bez plate. Evo ne znam sta da mislim, vidimo svi da nesto smrdi, da ih boli racku na terenu, zbog cega ne znam. Sve je moguće s nama, pa i da krenemo od kantona.. Ali gledati ce Shrek da zbog sebe izvuce pare i nadje nekoga ko ce nastaviti, pusti tu pricu mandal. Moze biti kriticna jedna sezona dok se ne prešalta i to je to..
Al se ti nassra, živ bio dosta te je. Idi i rise po svojoj košpic srpskoj briigadiGangevil111 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 12:16Nosili menadžeru ne treba ti cijela ekipa da dogovoriš bodove za kup, zekic je dao neopozivu ostavku kad je Ajla otisla u kamp sa dotičnim osobama i prijetila licno Zekicu, vjeruj da bi i ti dao neopozivu ostavku da si na njegovom mjestu, kako ne bi imao pravo da trazi svoje pare, ali ocigledno vama se ne mogu dokazati neke stvari tako da sve je super samo živite u ubjedenju da je sve ok i navijajte kada nam opet daju kup za koju godinu, a do tad forum jos 1000 stranica. Neka vam Ajla odredjuje s menadžerima ko ce igrat na najbitnijim utakmicama. Jesu li prije pratili kriminalci igrace po kampovima i hotelima, hmm?bvsic je napisao/la: ↑14 sep 2025, 11:4050k eura nosili ekipi koja je zaradila 15 miliona maraka? Nema logikeGangevil111 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 10:37Nadam se da ćete svi koji čitate forum posvetiti malo vremena za ovaj post i shvatiti ozbiljno.
Prekjučer je bio HZ sastanak, pozvali su momke koji ne idu dugo vremena da upoznaju koliko toliko bitne ljude sa veoma bitnim stvarima. Kao prvo pojedini momci još od prvog saopštenja kada je bilo za KUP, prvenstveno ja nisam vjerovao, ljudi su iznijeli na sastanku dokaze ko je nosio protiv Borca 50 000e, kojem menadžeru i kada i gdje se sjedilo. Pored svih tih stvari ima jos dosta dosta stvari od kojih mi se povraća. Kao prvo, pošto sam se i ja pitao zašto se ne oglašavaju vezano za ovu situaciju. Oglasili su se za prošlu pa su im svi leđa okrenuli i ostalo je par momaka koji su te grupne probleme prenijeli lično u svoj život i rješavali na ulici bez ikog.
Dalje, nadam se da svi razumijete razliku između navijača, huligana kako god i veoma ozbiljnih kriminalaca iz vrha države koji se vrte oko kluba. Sve te kriminalce a navest cu ih poslije imenima je dovela Ajla Alimanović, dok je Mirvić jedan papak koji sluša sve sto mu Ajla kaže.
Prvenstveno, Zoran Zekić je htio da ide sam jer su Ajla i menadžeri odlučili kako treba da se igra, koji igrači da igraju, te se počeli mješat u politiku gdje im nije mjesto. Pošto je trenutno FK Sarajevo u dugovima, sve ovo sto čitate za plate je istina, zadnju godinu dana Mirvić nije dao marku uloga u FKS, sve sto se ulaže ulaže se od strane Vincenta Tana. Gledajući kako uštediti ogromne pare jer vi svi dobro znate da je Zoran Zekić potpisao sporazumni raskid ugovora kako mu se ne bi moralo isplaćivati, a do toga je došlo tako što su Ajla Alimanović, Abdulah Šahmanović i Adi Karić išli u kamp, prijetili Zekiću i njegovim igračima kako moraju raskinuti ugovor inače će biti ogromnih problema, te ljudi samim tim nisu željeli da se izlažu dodatnim problemima te se spakovali kao gospoda i otisli.
Ismir Mirvić je kupio security koji je dao da vode Abdulah Šahmanović i Adi Karić, pripadnici bajkerske grupe Commancheros iza kojih stoji Almir Kukan Žuti, za sve njih možete naći na guglu, a oni su mali kriminalci kakvi se sve još mješaju. Da je njihov posao samo zaštita Ismira Mirvića to ne bi smetalo nikom jer svako ima pravo sa svojim parama da radi šta hoće, ali pošto su počeli da prijete igračima, da ih prate gdje god da igraju, pokušali su da kupe HZ i da ih pridobiju kako bi i tu imali kontrolu ali nisu uspjeli i čak od prvog saopštenja pojedini momci sa tribine su u ličnim problemima sa svima njima, a kao što znate nije se lako nositi sa ljudima iza kojih stoji država i policija.
Ima još mnogo stvari o kojim ne bih da pričam dalje kako ne bih pomeo momke u svojim namjerama koji se bore sa svim ovim sto sam naveo još od prošlog saopštenja kada smo ih svi pljuvali. Iskreno se nadam da će se moći iznijeti sa svim ovim i otjerati svu bandu iz ovog kluba, ali mislim da će se uskoro oglasiti i da bi ih trebali podržati koliko toliko a ne pljuvati kao prošli put počevši od mene pa nadalje, ukoliko se ne uspije ništa uraditi, momci će vjerovatno stupiti bojkot do daljnjeg a ja sigurno više neću gledati FK Sarajevo da igra sa mančesterom a kamoli ovdje po selima.
Nek nam je Bog na pomoći.
Za Zekica je 99% istina sve ovo
Za to da nema plata nema sanse
Zekic dao neopozivu ostavu, nema tu dogovora i isplacivanja nikakvog. Ne tjeramo ga mi vec sam hoce da ide
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amcho1, Armija1987, BatistutA19, boki86, budzak, DUVNO1921, Hare1991, HyperOS, James1987, Lavcina, malibega, MaroonBjelave, misstianopenaldo, OldTownDistrict, Proximic, r3m1, sassari, TefalTava, THEC, TheTruth34, TribuneEst, Vanja8, Velaxsa, voltron30, WeekendOffender i 463 gosta.