Vjerovatno ne ležimo niti jednoj ekipi, ali bravo za opasku, evo baci kosku, give me fivebordobijeli je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:13Jbt sloga se baš podigla u odnosu na igru protiv Borca . Borac im izgleda baš ne leži![]()

Vjerovatno ne ležimo niti jednoj ekipi, ali bravo za opasku, evo baci kosku, give me fivebordobijeli je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:13Jbt sloga se baš podigla u odnosu na igru protiv Borca . Borac im izgleda baš ne leži![]()
Protiv Borca ni suta prema golu, protiv Zelje i Sarajeva dominiraju terenombordobijeli je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:13Jbt sloga se baš podigla u odnosu na igru protiv Borca . Borac im izgleda baš ne leži![]()
Igramo pametno bez srljanja
Pametnije igramo od vas i mudrije ulazimo u utakmice
Kako si mi tako siguran da ce te pobjediti, pa ljudi su bolji bili u ovom prvom poluvremenu, mufta vas spasavao o cemu pricas ?NoDi80 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:26Pametnije igramo od vas i mudrije ulazimo u utakmice
Kod vas utakmica ni ne pocne, a vec pricate kako ste zakinuti
Trenutno pustamo Slogu da igra i da se istrosi
Ne forsiramo preveliki presing i bespotrebno trosenje
U nekoj 60 minuti cemo krenuti po tri boda i prelomiti utakmicu u nasu korist
Mozda Koenings, Boljevic zabiju s klupe
TaktikaKosevoZove je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:46Kako si mi tako siguran da ce te pobjediti, pa ljudi su bolji bili u ovom prvom poluvremenu, mufta vas spasavao o cemu pricas ?NoDi80 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:26Pametnije igramo od vas i mudrije ulazimo u utakmice
Kod vas utakmica ni ne pocne, a vec pricate kako ste zakinuti
Trenutno pustamo Slogu da igra i da se istrosi
Ne forsiramo preveliki presing i bespotrebno trosenje
U nekoj 60 minuti cemo krenuti po tri boda i prelomiti utakmicu u nasu korist
Mozda Koenings, Boljevic zabiju s klupe
Prijedor vas je trebao uzeti pred 10k...
Jest, samo što nisu ljudima penal dosudili.
To može samo neznalica izjaviti. Čak i da ovako ostane a imaju šansu i da pobijede to je dobar rezultat. A imam osjećaj da će dobit 0:2