FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prva pametna od shreka ako im nije isplatio plate zadnjih mjeseci, oni bi da ih nabijaju svi redom i da uzimaju za to pare. Ne daj pare mirvah. 

Ide sutra postava koju Ajla izdiktira, svakako ponizni kunic i klimac glavom Husref radi kako mu se izdiktira i kaze.
036-650-135 broj hotela.
Nazovite pitajte moze li boca vina u sobu 301
Nazovite pitajte moze li boca vina u sobu 301

-
- Kontakt:
Ma nešto se iza brda valja.Vidjet ćemo
Ovakvo Sarajevo je neodrživo svakako.

Ovakvo Sarajevo je neodrživo svakako.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Bralić 0 stopera za ovu formaciju. Momak godinama unazad igra sa 3 nazad jer ne može drugačije, bolje da ga podigneš na zadnjeg veznog. Jović također, pa protiv Zrinjskog kod drugog gola ispada. Jednostavno nije isti osjećaj za stopera kada pored sebe ima dvojicu stopera ili samo jednog. Guliashviliju leži špic ili polušpic i da mu daš prostor.N3R3D je napisao/la: ↑13 sep 2025, 18:44Mušija
Ristovski - Bralić - Jović - Kuprešak
Cimirot - Krdžalić
Guli - Mlinarić - Ljajić
Renan
Moja želja za sutra, treba nam puno više tehnički potkovanijih igrača. Mlinarića bi ubacio u sreidnu jer je trkački bolji od Adema, a za Adema ostavljao situacije 1 na 1 u kojima definitivno on može prevagu praviti. Bralić nije imao puno šansi, treba pustiti čovjeka i vidjeti da li može. Cimirot da se uvlači između stopera, a bekovi idu skroz široko. Mislim da i Guliju više leži desno krilo, a Kyeremeha čuvati za posljednjih pola sata, možda nam baš to bude presudno. Ne bi me čudilo da umjesto Renana krene onaj špic što je došao iz Slovenije.
Igraj Saraj'vo!
Igra odavno nije imala lošiju podlogu, ove neke automatizme što ekipa pokušava odraditi, pa to ne radi u kadetima više, onakve izlaske sa svoje polovice. Mislim, Zrinjski je nakon dva prenosa, skontao šta se radi i zaustavio to, zabio nam gol iz takve situacije. Pa su nam onda pustili loptu i kad su naši trebali iz posjeda nešto uraditi, ne znaju šta trebaju, pola ekipe je pogubljeno, druga polovica nije korisna. U pojedinim trenucima na terenu se sudaraju po 2-3 igrača.
Široki sve što radi, radi iz tranzicije, Klafurić je takav trener, pustit će loptu i iz kontri uzeti utakmicu. Pogotovo što Husref ima fobiju od Širokog, od 15tak utakmica 1 je dobio dole.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- BegovicRamiz
- Kontakt:
nema plata od maja a dovode se Ristovski,Cimirot i Ljajic najskuplje pojacanje u ligi
suplja na kvadrat
htio preko nasih ledja da isplacuje igrace i prekrije svoju nesposobnost
al prc prosjek nam dvije milje nismo ni mi budale
o gacama i rostiljima da ne pricam
evo moglo se ustedjeti po sobama
strpas u jednu jattu, ajlu i kyeremeha
u drugu svih 56 iz strucnog staba itd
suplja na kvadrat
htio preko nasih ledja da isplacuje igrace i prekrije svoju nesposobnost
al prc prosjek nam dvije milje nismo ni mi budale
o gacama i rostiljima da ne pricam
evo moglo se ustedjeti po sobama
strpas u jednu jattu, ajlu i kyeremeha
u drugu svih 56 iz strucnog staba itd
Sutra samo da se ne osramotimo, narucito sto je tekma protiv ubica..da je kako izboriti makar minimalni poraz sa ovim balerinama u timu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Iiii veliko bravo za najgluplje navijace udrzavi. Opet krivi igraci
Sve je perfektno samo igraci ne valjaju. I naravno savez nas mrzi

Sve je perfektno samo igraci ne valjaju. I naravno savez nas mrzi

Nisi Insajder al si ovo lijepo napisao, isto tako Kupresak bi energetski pao do 30 min ako mora trcati i za sebe i za Adema.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 sep 2025, 22:27Bralić 0 stopera za ovu formaciju. Momak godinama unazad igra sa 3 nazad jer ne može drugačije, bolje da ga podigneš na zadnjeg veznog. Jović također, pa protiv Zrinjskog kod drugog gola ispada. Jednostavno nije isti osjećaj za stopera kada pored sebe ima dvojicu stopera ili samo jednog. Guliashviliju leži špic ili polušpic i da mu daš prostor.N3R3D je napisao/la: ↑13 sep 2025, 18:44Mušija
Ristovski - Bralić - Jović - Kuprešak
Cimirot - Krdžalić
Guli - Mlinarić - Ljajić
Renan
Moja želja za sutra, treba nam puno više tehnički potkovanijih igrača. Mlinarića bi ubacio u sreidnu jer je trkački bolji od Adema, a za Adema ostavljao situacije 1 na 1 u kojima definitivno on može prevagu praviti. Bralić nije imao puno šansi, treba pustiti čovjeka i vidjeti da li može. Cimirot da se uvlači između stopera, a bekovi idu skroz široko. Mislim da i Guliju više leži desno krilo, a Kyeremeha čuvati za posljednjih pola sata, možda nam baš to bude presudno. Ne bi me čudilo da umjesto Renana krene onaj špic što je došao iz Slovenije.
Igraj Saraj'vo!
Igra odavno nije imala lošiju podlogu, ove neke automatizme što ekipa pokušava odraditi, pa to ne radi u kadetima više, onakve izlaske sa svoje polovice. Mislim, Zrinjski je nakon dva prenosa, skontao šta se radi i zaustavio to, zabio nam gol iz takve situacije. Pa su nam onda pustili loptu i kad su naši trebali iz posjeda nešto uraditi, ne znaju šta trebaju, pola ekipe je pogubljeno, druga polovica nije korisna. U pojedinim trenucima na terenu se sudaraju po 2-3 igrača.
Široki sve što radi, radi iz tranzicije, Klafurić je takav trener, pustit će loptu i iz kontri uzeti utakmicu. Pogotovo što Husref ima fobiju od Širokog, od 15tak utakmica 1 je dobio dole.
Adem samo moze u onom krugu od centra biti.
Mislim zabit ce on koji gol raja ce utihnut al kad dodju jace utakmice protiv uzepovaca ili ovih Vicinih zečića tu ce biti ucinak los.
Kako ono ide ona prica kada su igra i rezultati dobri?
Ovih 90 minuta sto vidite na terenu to je samo finalni produkt i sve je to rezultat rada svih ljudi u klubu od vlasnika i predsjednika do cistacice.
A kad gledamo ovo rasulo krivi su samo igraci

Ovih 90 minuta sto vidite na terenu to je samo finalni produkt i sve je to rezultat rada svih ljudi u klubu od vlasnika i predsjednika do cistacice.
A kad gledamo ovo rasulo krivi su samo igraci

-
- Kontakt:
Pobjedite picke jedne vcs ili ce te na bradini vec skinuti gace??!
Izgubite nemojte se ni vracati koji ce te ****, promjenite profesiju ako vec ne znate igrati za sveti klub i dres!
Izgubite nemojte se ni vracati koji ce te ****, promjenite profesiju ako vec ne znate igrati za sveti klub i dres!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Na poziciju golmana bih prije stavio Rockova nego Musiju, momku treba utakmica u seniroskom fudbalu realno, a za u21 ubaciti Krdjalica pa kako god. Trenutno stanje terena u kampu nije bajno zbog tvrde podloge na koju se igraci zale, pa je i reprezentacija skoro odlucila da treninge odrzi na stadionu Kosevo, a ne znam koliko je to sve moglo da utice pa sad imamo toliko povrijedjenih igraca..
...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻
-
- Kontakt:
Ovo je očigledan spin od strane Mirvica, kakvo crno neisplacivanje plata, a potpisao sve ove , koji ti ne bi minute u Sarajevu gradu bili da im ne legne plata. Mirvic se služi svim i svačim samo da se skrene tema od onog najbitnije, on je glavni i odgovorni krivac sto je ovakva situacija u klubu. Sad se napadaju igrači, "nece da igraju", zato smo loši. Jeste, ali u Kacinima. Mirvic, žene i Husref...I ne znam sto je njemu ovo trebalo, blamira se na kvadrat. Meni je samo krivo sto Zekic nije rekao zbog čega je podnio neopozivu ostavku, a koliko čujem glavni je razlog Ljajić, jer ga nije htjeo u ekipi, kao i jos neke. Ali se zato ovde pisalo da je p..ka i da je otišao jer će pruzetu NK Rijeku. Svaki put kada gazdi zagusti onda se uključe spinasi da gazdu spase. Idi Mirvicu i ne okreći se, molim te. Dosta te je viye
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Ja mislio Zekic otisao jer se obrukao protiv Radnika a ispade na kraju otisao zbog Ljaljica
-
- Kontakt:
Nije on mogao postaviti ekipu odakle Musija ne moze primiti gol. Ne branim ga, otisao i gotovo, ali dovodjenje Husrefa je pokazalo da mi ne znamo gdje gonimo. Nije ni Husref kriv, on je bolestan covije i želio je da pomogne klubu, ali je, mislim , shvatio da ne moze, a sad je kasno. Zanima me da li itko zna kakav je on potpisao ugovor? Mene samo nervira to sto cum se počne pisati o Mirvicu i Mitvicevim anđelima u klubu, odmah krenu "informacije" igrači se svađaju, nema plata, a vamo se potpisivao konto i panto i davale se ogromne cifre i daju i sad. Napisao sam poslije drugog kola da smo mi sa ovom sezonom završili, tako neka sad eksperimentiše koliko hoce. Bitno je sad prodati Gulija, mada smo ranije imali puno veće ponude i Jattu jer je i on u izlogu, to je nova vizija našeg Maga. Opustite se, biće još gore.Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 06:41Ja mislio Zekic otisao jer se obrukao protiv Radnika a ispade na kraju otisao zbog Ljaljica
Evo i oni tebe selame!
- napoleon72
- Kontakt:
Cuj obrukao.. fakat mislis da neko podnosi ostavku jer je kiksao u prvom kolu? I ne bih rekao da je problem konkretno Adem Ljajic, vise zaokret u poslovanju kluba koji se evo provlaci kroz zadnje 2-3 ostavke. Prvo onaj skaut il sta vec na onom podcastu, zatim i Leterme u svom saopcenju. Ja fkt ne znam sta se desavalo iza kulisa, al mogu nagadjat shodno onom sto vidim. Ja vjerujem da je svlacionica disala kao jedno do dolaska Adema koji je vjerovatno dobio sve moguce privilegije. Siguran sam da su se neki igraci tiho pobunili protiv toga, a dolazak Cimirota je jos vise raspalio tu vatru, jer smo dobili jos jednog preplacenog boliqrca za ogromne pare. Sad imas VIP sobe i medju igracima, klanove, nepostivanje kolega na terenu, soliranja i igru "svak za sebe" i slicno. Husref je tu kolateralna steta, ovo ni Murinjo sad ne bi sredio a kamoli Husref. Ja iskreno ocekujem i danas poraz, ne vidim kako onako mentalno syebani mozemo ista na Pecari, gdje nismo mogli dobit ni kad smo najjaci bili i gdje imas dovoljno mentalnog pritiska i kad je sve drugo idealno.Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 06:41Ja mislio Zekic otisao jer se obrukao protiv Radnika a ispade na kraju otisao zbog Ljaljica
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- Maroon1946
- Kontakt:
Feđa je ispao najveći gospodin čim je vidio da je aylah alfa i omega u klubu pokupio kofere i otišao. Zekić je do zadnjeg dana u klubu hvalio Mirvića pogotovo pred početak ove sezone kao da je lik Florentino Perez.
Ma gdje je Fedja rekao da odlazi zbog Ajle? Mi ga natjerali i losi rezultati.Maroon1946 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 09:54Feđa je ispao najveći gospodin čim je vidio da je aylah alfa i omega u klubu pokupio kofere i otišao. Zekić je do zadnjeg dana u klubu hvalio Mirvića pogotovo pred početak ove sezone kao da je lik Florentino Perez.
Otisao je zbog Ljajiceve asistencije Keri.Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 06:41Ja mislio Zekic otisao jer se obrukao protiv Radnika a ispade na kraju otisao zbog Ljaljica
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, aqarius, Bejker, boki86, bordobijeli, Combattente87, Dadox, Djulboni, forgempp, Google Adsense [Bot], haris004, legendarnadruga, mavi, mexy_whites, MSOZ101, NazorUso, Oerde, PeppermintSA, Posejdon, ronaldo99, Shategabri, SilaMoc1946, tenpenny, ubipara, voltron30, WeekendOffender, zagorski, Zeko87 i 292 gosta.