FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
opterećenje je preveliko za sve djelatnosti, a naročito za sport koji je po zakonu neprofitna i od opšteg interesa. ali naravno da se jeste znalo. ne pase niko travu. nego se olako mislilo da će država halaliti.
- milanribar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Cim treba objaviti podatke novi dugovi su tu, to ce se do januara probati slozit raji sto upakovanije da izgleda to lijepo. Cilj ce im biti preko kupa u evropu sto nema sanse da mi mozemo s nekim igrati dvije utakmice biti bolji. Kad ispadnemo reci ce vracamo dugove, stabilizacija.
Pocetak nove sezone napadamo titulu, ligu sampiona a na polusezoni prodamo dva igraca i dovedemo neke indijance iz hong konga, na sredini tabele, onda ce uprava otici ostavit nas u ****, sa izgovorom da imaju privatnih problema. A navijaci jadni jest ce mu.da....
Stara uhodana sema u Zelji...

Pocetak nove sezone napadamo titulu, ligu sampiona a na polusezoni prodamo dva igraca i dovedemo neke indijance iz hong konga, na sredini tabele, onda ce uprava otici ostavit nas u ****, sa izgovorom da imaju privatnih problema. A navijaci jadni jest ce mu.da....
Stara uhodana sema u Zelji...
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Ali bas preveliko i u tom segmentu ja mislim da Zeljo moze pokrenuti pricu oko tog problema jer ovako tesko da ima kakve buducnosti jer mi smo bukvalno evropu igrali da mozemo namiriti sve prema drzavi, a za ostale troskove moramo se snalaziti i prodavati igrace.ChWilla je napisao/la:opterećenje je preveliko za sve djelatnosti, a naročito za sport koji je po zakonu neprofitna i od opšteg interesa. ali naravno da se jeste znalo. ne pase niko travu. nego se olako mislilo da će država halaliti.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
zna li se okvirno bar koliko ima ljudi na platnom spisku želje sad, kojima se uplaćuju ovi doprinosiChWilla je napisao/la:opterećenje je preveliko za sve djelatnosti, a naročito za sport koji je po zakonu neprofitna i od opšteg interesa. ali naravno da se jeste znalo. ne pase niko travu. nego se olako mislilo da će država halaliti.
nešto fakat kontam, kad mi jedva dišemo, kako ovi manji klubovi koji nemaju ni europe, ni navijača...
gdje to sve vodi onda
ako recimo igrač u travniku ima platu 1.000 klub je ustvari dužan davati 1.700
30 ljudi, 51 hiljada mjesečno, 612 godina
odakle fakat ?
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
I kazu povrijedio se

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Otkine 1-2 plate, nesto das na ruke, nesto zaboraviš drzavu i ta se cifra prepolovisalle86 je napisao/la:zna li se okvirno bar koliko ima ljudi na platnom spisku želje sad, kojima se uplaćuju ovi doprinosiChWilla je napisao/la:opterećenje je preveliko za sve djelatnosti, a naročito za sport koji je po zakonu neprofitna i od opšteg interesa. ali naravno da se jeste znalo. ne pase niko travu. nego se olako mislilo da će država halaliti.
nešto fakat kontam, kad mi jedva dišemo, kako ovi manji klubovi koji nemaju ni europe, ni navijača...
gdje to sve vodi onda
odakle fakat ?
Kako si ti danas milaneee? 

- milanribar
- Kontakt:
Najjace je dodu da vode klube, hoce da budu predsjednici, klinci, palci, pa onda kukaju. Ne bi oni dosli da nemaju koristi od toga, nisu dosli da vracajau dugove i placaju sta treba..
Sto je dosao ako ne moze raditi sta treba, samo napisite satro sto voli Zelju dosao, aha..
Sto je dosao ako ne moze raditi sta treba, samo napisite satro sto voli Zelju dosao, aha..
Milaneee, đe si bolan da ti kupim tablu apaurina? Hoces u makijatu na sanku da ti ostavim? 

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Sta nama ova država radi, ne samo nama nego svim klubovima pa zvezda i Partizan imaju
Po 40 50 miliona dugova, i Hajduk isto tako.A nas zajebaju gdje stignu.
Bakire yebem li ti porijeklo pogano.
Po 40 50 miliona dugova, i Hajduk isto tako.A nas zajebaju gdje stignu.
Bakire yebem li ti porijeklo pogano.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Moje misljenje da je ova pauza i ljeto koje dolazi prekretnic ako se zeli nesto promjeniti u klubu, generalno za sve. Inace cemo imati velikih problema vec od sljedece sezone lige 12.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
OK toTkanton je napisao/la:Otkine 1-2 plate, nesto das na ruke, nesto zaboraviš drzavu i ta se cifra prepolovisalle86 je napisao/la:zna li se okvirno bar koliko ima ljudi na platnom spisku želje sad, kojima se uplaćuju ovi doprinosiChWilla je napisao/la:opterećenje je preveliko za sve djelatnosti, a naročito za sport koji je po zakonu neprofitna i od opšteg interesa. ali naravno da se jeste znalo. ne pase niko travu. nego se olako mislilo da će država halaliti.
gdje to sve vodi onda
odakle fakat ?
ali ja govorim o regularnom poslovanju
danas-sutra kad klub ostvari plasman u europu, kako da dobije licencu
ili svi igrjau samo onako reda radi...haman da i igraju

EDIT: treba ovu ligu skratiti na 6 klubova pa ko može da financijski gura nek i igra, ko u Americi

a jok igraš eto reda radi onako samo, ccc
Jedva cekam financijski izvjesta ako se uspostavi tacnim da imamo dodatnih 2 mil. duga onda ni ova uprava ne radi nista. Makar neka budu iskreni i kazu kakvo je stanje,samo da ne upakuju pricu o podmaldjivanju i vracanju dugova. Upravi vjerujem ali njihov rad se jos ne primjeri, ostaje da vidimo je li rade sporo ali sigurno ili se nista ne radi.
Dinara je napisao/la:Jedva cekam financijski izvjesta ako se uspostavi tacnim da imamo dodatnih 2 mil. duga onda ni ova uprava ne radi nista. Makar neka budu iskreni i kazu kakvo je stanje,samo da ne upakuju pricu o podmaldjivanju i vracanju dugova. Upravi vjerujem ali njihov rad se jos ne primjeri, ostaje da vidimo je li rade sporo ali sigurno ili se nista ne radi.
haj se ti ljudino prvo sam sa sobom dogovori šta kontaš pa onda na forum dođi

Reko sam da im vjerujem bez pokrica, malo upalis lampice i skontassalle86 je napisao/la:Dinara je napisao/la:Jedva cekam financijski izvjesta ako se uspostavi tacnim da imamo dodatnih 2 mil. duga onda ni ova uprava ne radi nista. Makar neka budu iskreni i kazu kakvo je stanje,samo da ne upakuju pricu o podmaldjivanju i vracanju dugova. Upravi vjerujem ali njihov rad se jos ne primjeri, ostaje da vidimo je li rade sporo ali sigurno ili se nista ne radi.
haj se ti ljudino prvo sam sa sobom dogovori šta kontaš pa onda na forum dođi

Otkineš ovo ono, štone na ruke, nešto država i gluposti, pa se malo vratiš na opštu diskusiju jer ti je tamo mjesto..Tkanton je napisao/la:Otkine 1-2 plate, nesto das na ruke, nesto zaboraviš drzavu i ta se cifra prepolovisalle86 je napisao/la:zna li se okvirno bar koliko ima ljudi na platnom spisku želje sad, kojima se uplaćuju ovi doprinosiChWilla je napisao/la:opterećenje je preveliko za sve djelatnosti, a naročito za sport koji je po zakonu neprofitna i od opšteg interesa. ali naravno da se jeste znalo. ne pase niko travu. nego se olako mislilo da će država halaliti.
gdje to sve vodi onda
odakle fakat ?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
doduše u pravu je.
Vitez toplo hladno. Ima utakmica odigraju dobro, a ima utakmica gdje u budu poniženi kao mala djeca. Za nas samo pobjeda dolazi i obzir. Hvala Bogu pa nema Djelmic, Stokica i Kokota. Znači može se očekivati Mujagic u napadu. Isto tako očekujem Edisovo glupiranje sa Enisom koji će završiti ili na mjesto beka ili krila.
Ono što bi volio vidjeti sutra
Kjosevski-Sehic/Memija, Kosoric, Hodzurda, Mladenovic- Hasanovic, Amir, Blagojevic, Memija/Hiros, Tiago- Dzenis/Mujagic
A ovo očekujem
Antolovic-Memija/Enis, Kosoric, Hodzurda, Mladenovic- Amir, Blagojevic, Enis/Memija, Tiago, Dzenis - Mujagic.
Ono što bi volio vidjeti sutra
Kjosevski-Sehic/Memija, Kosoric, Hodzurda, Mladenovic- Hasanovic, Amir, Blagojevic, Memija/Hiros, Tiago- Dzenis/Mujagic
A ovo očekujem
Antolovic-Memija/Enis, Kosoric, Hodzurda, Mladenovic- Amir, Blagojevic, Enis/Memija, Tiago, Dzenis - Mujagic.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, Ramirez, seha77 i 53 gosta.