Premijer liga BiH - aktuelno
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jedan favorit već kiksao u ovom kolu.
Čestitke komšijama na neočekivanoj pobjedi.
Raduj se Ismire.
Čestitke komšijama na neočekivanoj pobjedi.
Raduj se Ismire.
Ima li neko normalan sa kobilje glave? Ovaj KosevoZone blago zaostao dečko.
Vidjeces kako se igra bez kmecanja oko sudija iako nas mozda i osteteKosevoZove je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:02Bas ocm ali polahko cekam ih na ziceru vec sutra abd se nadam porazu letecim medvjedicima!VolimoSarajevo je napisao/la: ↑29 avg 2025, 22:58E cuj debila jesu se nafurali hahahaha
Pretprosle sezone borba za opstanak,prosle u europu otisli jer su ih babe odvele,i sad se nesto nafurali hahahahahaha
Prosle godine sloga 5 utrpala aaa , niste se mogli spojiti i sad palamudite vi nekome!
@ Nodi vidjet cu ja vas sutra , a mi svakako necemo tamo pobjediti jer smo losi do bola, ali neka skacu po zivcima dok im jednom ne jebu horde mater!
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Moze biti, ali kvalitet u navali se moze nozem rezati, ako Husref uspije ono sto je prije uspijevao ovo ce biti atomska navala, kreacija i brzina u napadu za ovu ligu je nedostiznaNoDi80 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 22:43Pola igraca nije zainteresovano i zelj’o uspjehaperodeformero je napisao/la: ↑29 avg 2025, 22:35Gledam utakmicu stvarno i ne mogu ništa reći o toj odbrani o kojoj u zadnje vrijeme svašta loše pričaju, dobro rudar nije neki protivnik nije univerzitetea, ali iskreno ja mislim da Sarajevo u napadu nije ni na 20%, ovo je mašinerija koja ako hustrefu uspije da je uzme pod svoje teško će neko moći s njima zaista
Za sta ce Ristovski, Ljajic i tako ti boriti do jucer igrali protiv Arsenala, Porta, Dortmunda, Salzburga
Znaju da nikad nece dostici ono na cemu su bili dok su igrali za Romu,Fiorentinu, Sporting, Dinamo…
-
- Kontakt:
Druze sta se sve dovelo, plate ogromne trebaju da kidaju u ovoj ligi prvi smo trebalo biti po tome, a pogledaj starta daj nemoj zajebavati, nesto ne stima sta ne znam.bhsport je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:01Vidi, realno prvo poluvrijeme ste pojeli, trebalo 3 razlike biti.KosevoZove je napisao/la: ↑29 avg 2025, 22:51Vjeruj mi da jeste uzas zivi mame im se treba najebati za ovo manekenisanje po terenu!!!!
Kasnije dali gol i povukli se, razumljivo.
Ja nisam vidio nikakvo manekenisanje nego ekipu koja je ginula i nakon gola se povukla da sačuva pobjedu. To je lose samopouzdanje nakon BL.
Borac ih ubio ko da nisu igrali, plus sabrija majku mu **** sto je zaklao sa sudjenjem itd.
Vidjet cemo cemu ovo sve vodi!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Rudar ih je uzeo u sevu zadnjih pola sata, ali Pejic je odradio posao za Sarajevo, onako domacinski.
Čestitke Sarajevu na pobjedi. Utakmica onakva kakvu sam i očekivao. Rudar čvrst pozadi,ali bezopasan u zadnjoj trećini terena. Pitanje dali bi Sarajevo dalo gol,da nije bilo onog odbitka.Sarajevo u grču,evo i Husref to kaže.Ali ok,idemo dalje .
-
- Kontakt:
@KosevoZove ti ono radis u skladistu lijekova, daj nesto ljudima u klubu nek one lisice otjeraju
Klub u kojem se nakon pobjede potuku igrac i trener 

-
- Kontakt:
Klub čijem treneru zviždi čitav stadion nakon trećeg kola.
Šuti bolan šuti..
MNON
- Combattente87
- Kontakt:
Na-guzovaču uzmeš Rudar, ne postojiš na terenu od 60 min, već petu utakmicu za redom, radiš trostruku izmjenu u 82 minutu da sačuvaš rezultat, i sutra će opet o suđenju i kako ih miniraju sudije da se prošetaju ligom....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
I sve što si napisao je istina.Combattente87 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:14Na-guzovaču uzmeš Rudar, ne postojiš na terenu od 60 min, već petu utakmicu za redom, radiš trostruku izmjenu u 82 minutu da sačuvaš rezultat, i sutra će opet o suđenju i kako ih miniraju sudije da se prošetaju ligom....
Također istina je i da nam je poništen čist gol protiv vas.
Ne možeš opravdat do sutra da pišeš.
Ako smo loši onda trebamo pustit i šutit na lakrdije Jel po tvojoj logici?
MNON
- Combattente87
- Kontakt:
Evo odmah ću ti priznati da je poništen čist gol, a sada ti meni iskreno odgovori....Noke995 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:16I sve što si napisao je istina.Combattente87 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:14Na-guzovaču uzmeš Rudar, ne postojiš na terenu od 60 min, već petu utakmicu za redom, radiš trostruku izmjenu u 82 minutu da sačuvaš rezultat, i sutra će opet o suđenju i kako ih miniraju sudije da se prošetaju ligom....
Također istina je i da nam je poništen čist gol protiv vas.
Ne možeš opravdat do sutra da pišeš.
Ako smo loši onda trebamo pustit i šutit na lakrdije Jel po tvojoj logici?
U momentu kada je poništen gol, igrači Sarajeva nisu imali pojma da li je regularno ili ne, i nastavili su da igraju...
Poslje toga primaju još 4 regularna gola...
Sada mi odgovori da li ti stvarno misliš da bi ishod bio drugačiji ?
Pa i u BL niste postojali zadnjih pola sata, samo što smo vas mi iznadimali za razliku od Rudara, mada i večeras da se igralo još 10 min bilo bi svega....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- Riquelme1921
- Kontakt:
E baš vala, nikad se u fudbalu nije desilo da navijači nisu zadovoljni trenerom. To samo u Želji ima.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Jufkice malo jace od kisele.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.