Zašto pišeš na ovoj temi ?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta drugo ocekivati od ovakvih navijaca. Zato nas lik i yebe jer vidi da moze.
Vjeruj ti meni, da mi das ovlasti kakve ima Mirvic i daj mi ovoliko vremena koliko je on ovdje, nista slabije rezultate necu imati. Netrebaju mi ove njegove silne pare koje i onako trosi bezveze.
Neko bi sa duplo manje ulaganja imao duplo bolje rezultate nego on.
Prica o ulaganju je presmiješna, toliko je transfera bilo da su te pare davno vracene, a novih nema. Ekipa koja će se boriti za opstanak, zbog kadrovskih grešaka. 

Tacno tako. Isto mislim. Ustvari ko god hoce da vidi potvrdice isto. Gdje god igramo, nije me srah bilo da ce igraci ici na 100%. Puni samopouzdanja nekako. Krajovu prekucali 3 poluvremena. E da mi je neko rekao da ce za 2 mjeseca ovakav raspad biti nebi mu vjerovao. Ta situacija sa Zekicem je okrenula sezonu gdje nam ne gine sredina tabele.propoklopac je napisao/la: ↑12 sep 2025, 09:52Sve ok, al kako to ovi na klupi ne vide, samo se sjeti Radnika do 65 min kakvo je ono ubijanje nogama protivnika bilo(onih ostalih 25 min se nece na kosevu ponoviti u narednih 88 godina) pa Krajove na Kosevu, pa i tamo je prvo pol.izgledalo dobro do prvog gola...posl neki psiho-fizicki raspad...nokee je napisao/la: ↑12 sep 2025, 09:40To ja govorim od trenutka kad je imenovan Husref. Imas igrace za jedne formacije, apsolutno tako selektovani. Konto sam hajde ode Zekic nastavice neko u istom ritmu sto se formacije tiče jer za to imas igrace. Jok, dodje nas Huss kae igracemo sve osim te formacije.. Kolorado cirkus. A sve je nas egomanijak zakuhao, pa koliko covjek sam seni moze skociti u stomak to je za ginisa.propoklopac je napisao/la: ↑12 sep 2025, 08:37Ovaj tim ne moze igrati ovu formaciju ni pomocu trikova!!!! Samo je veliko cudo kako to ovi silni strucnjaci ne vide, imas stopere u pokušaju, krila igraju igraci koji su neprepoznatljivi u ovom sistemu, igraci koji zive od "dubine", trenutno se guše uz aut liniju, igraci koji su redovno bili u ozbiljnim prilikama, zadnje 4 utakmice nisu pogledali gol, uz sve to na ovaj sistem nemas klasicnog špic igraca, a bolnije od svega presing nismo napravili evo treća utakmica.
Ekipa selektirana 2 godine za neki drugi stil od trenutnog, tako da i tu lezi razlog izgubljenosti pojedinih igraca. Klasican primjer je Guli, on se trudi on je trazi ali decko daleko od gola, totalno bezopasan, taj igrac nema sta traziti na 20 30 metara od tvog gola, samo ga potrosis nesto slicno kao i Keremeha.
Uglavnom je bio neki stil, neki sistem, ulazio si lagano u prilike, izgledao si kao ekipa, ovo sad je na mnogo niskom nivou u svakom smislu...od igraca koji su dosli do neke forme i izgledali opasno ti si im iskljucio struju (Kupresak,Guli; Kera, Mlinarić...)
Al znamo ko je kriv za sve. Dosta je vise guranja pod tepih.
Zoran Zekić je stručnjak. Nadam se da će jednog dana izaći i reći šta se stvarno desilo, poznavajući njegov karakter sigurno je da hoće.
Apsolutno samo idiot koji današnji fudbal ne shvata, može od one formacije, preko noći pokušat nešto što je nemoguće, a to je da ovaj tip igrača igra 4-2-3-1. Da budemo iskreni, mi smo igrali lijep fudbal u onoj formaciji, to što nas je uhvatilo sa Rumunima i Radnikom, nespremnost, fizička i nepažnja, i svašta nešto, nezrelost, ne znači da dođeš i tek tako promijeniš formaciju za koju 2 godine se igrači selektiraju. A evo čujem od forumaša da se zna gdje je problem, i da nije među timom i Zekićem bio.nokee je napisao/la: ↑12 sep 2025, 12:29Tacno tako. Isto mislim. Ustvari ko god hoce da vidi potvrdice isto. Gdje god igramo, nije me srah bilo da ce igraci ici na 100%. Puni samopouzdanja nekako. Krajovu prekucali 3 poluvremena. E da mi je neko rekao da ce za 2 mjeseca ovakav raspad biti nebi mu vjerovao. Ta situacija sa Zekicem je okrenula sezonu gdje nam ne gine sredina tabele.propoklopac je napisao/la: ↑12 sep 2025, 09:52Sve ok, al kako to ovi na klupi ne vide, samo se sjeti Radnika do 65 min kakvo je ono ubijanje nogama protivnika bilo(onih ostalih 25 min se nece na kosevu ponoviti u narednih 88 godina) pa Krajove na Kosevu, pa i tamo je prvo pol.izgledalo dobro do prvog gola...posl neki psiho-fizicki raspad...nokee je napisao/la: ↑12 sep 2025, 09:40
To ja govorim od trenutka kad je imenovan Husref. Imas igrace za jedne formacije, apsolutno tako selektovani. Konto sam hajde ode Zekic nastavice neko u istom ritmu sto se formacije tiče jer za to imas igrace. Jok, dodje nas Huss kae igracemo sve osim te formacije.. Kolorado cirkus. A sve je nas egomanijak zakuhao, pa koliko covjek sam seni moze skociti u stomak to je za ginisa.
Uglavnom je bio neki stil, neki sistem, ulazio si lagano u prilike, izgledao si kao ekipa, ovo sad je na mnogo niskom nivou u svakom smislu...od igraca koji su dosli do neke forme i izgledali opasno ti si im iskljucio struju (Kupresak,Guli; Kera, Mlinarić...)
Eto svjedok si. Nažalost volio bi da nisam i da se sad radujem svakoj utakmici. Vjeruj mi nikad me vise nisu ohladili od kluba. Fuj.HZSydney je napisao/la: ↑12 sep 2025, 11:18Nokee brate nazalost bio si u pravu. Nemoj se puno sekirat , sa Sarajevom JE uvijek gore-dolenokee je napisao/la: ↑12 sep 2025, 09:40To ja govorim od trenutka kad je imenovan Husref. Imas igrace za jedne formacije, apsolutno tako selektovani. Konto sam hajde ode Zekic nastavice neko u istom ritmu sto se formacije tiče jer za to imas igrace. Jok, dodje nas Huss kae igracemo sve osim te formacije.. Kolorado cirkus. A sve je nas egomanijak zakuhao, pa koliko covjek sam seni moze skociti u stomak to je za ginisa.propoklopac je napisao/la: ↑12 sep 2025, 08:37Ovaj tim ne moze igrati ovu formaciju ni pomocu trikova!!!! Samo je veliko cudo kako to ovi silni strucnjaci ne vide, imas stopere u pokušaju, krila igraju igraci koji su neprepoznatljivi u ovom sistemu, igraci koji zive od "dubine", trenutno se guše uz aut liniju, igraci koji su redovno bili u ozbiljnim prilikama, zadnje 4 utakmice nisu pogledali gol, uz sve to na ovaj sistem nemas klasicnog špic igraca, a bolnije od svega presing nismo napravili evo treća utakmica.
Ekipa selektirana 2 godine za neki drugi stil od trenutnog, tako da i tu lezi razlog izgubljenosti pojedinih igraca. Klasican primjer je Guli, on se trudi on je trazi ali decko daleko od gola, totalno bezopasan, taj igrac nema sta traziti na 20 30 metara od tvog gola, samo ga potrosis nesto slicno kao i Keremeha.
Tako je nažalost, samo sto smo vec par sezona dole. Bice bolje, nadati se kad Shrek ode. Nema druge.
Evo naredno ti je ako ne već od naredne utakmice na Koševu javno traženje odlaska uprave s Mirvicem na celu. Ne moze vise raji pod kožu..
-
- Kontakt:
Ne treba pretjerivati ni s tim Zekicem, da na kraju ne dobi jedva Posusje zavrsili bi cetvrti. Mislim da je u zadnjih pet utakmica u ligi skupio 5-6 bodova
-
- Kontakt:
Necemo se mjeriti ko je koliki navijac, samo sam te pitao logicno pitanje kad se pominje Mirvic, kad kazes da je vrijeme za nesto? Da bi to tako hladno rekao razmisli na kom sistemu ti "radi" klub pa tako lagano napisi, nije ovo dobra kluba "Uprava napolje". I ne bih dalje ulazio u raspravu s tobom, povrsno ti pogledah ostale postove. LPLavcina je napisao/la: ↑12 sep 2025, 12:15Sta drugo ocekivati od ovakvih navijaca. Zato nas lik i yebe jer vidi da moze.
Vjeruj ti meni, da mi das ovlasti kakve ima Mirvic i daj mi ovoliko vremena koliko je on ovdje, nista slabije rezultate necu imati. Netrebaju mi ove njegove silne pare koje i onako trosi bezveze.
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 12 sep 2025, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Znans li mozda koliko je buđet FKS zadnje dvije godine, a koliko je transfera urađeno itd., de nam malo oko toga??
Neka proda sta treba prodati. Neka vrati svoje bacene pare, jer ovo nisu investicije, i neka ide u tri picke materine odakle je i dosao. Sa svom svojom ekipom degenerika i kurvi.propoklopac je napisao/la: ↑12 sep 2025, 12:37Necemo se mjeriti ko je koliki navijac, samo sam te pitao logicno pitanje kad se pominje Mirvic, kad kazes da je vrijeme za nesto? Da bi to tako hladno rekao razmisli na kom sistemu ti "radi" klub pa tako lagano napisi, nije ovo dobra kluba "Uprava napolje". I ne bih dalje ulazio u raspravu s tobom, povbrsno ti pogledah ostale postove. LPLavcina je napisao/la: ↑12 sep 2025, 12:15Sta drugo ocekivati od ovakvih navijaca. Zato nas lik i yebe jer vidi da moze.
Prodaj Homere sve i idi. Samo idi....
Sa njim u klubu nema bilo kakvog napretka. To je jasno svima ciji je IQ veci od 65. Tacka.
- FKS -
A kad se samo sjetim ovdje likova kako slavise sto ode Zekić, vjerovatno najbolji trener poslije Jakira sto je došao u nasu ligu. Imao je i on kikseva (prvo pol protiv Zelje na kosevu izmislio pozicije) ali izadje poslije i kaze ja sam nesto srrao itd. Posteno. Ali si znao da ce ih naspanovati da preoru teren. Znao si da ce svaki igrač imati zadatak na terenu.KarlMarx je napisao/la: ↑12 sep 2025, 12:33Apsolutno samo idiot koji današnji fudbal ne shvata, može od one formacije, preko noći pokušat nešto što je nemoguće, a to je da ovaj tip igrača igra 4-2-3-1. Da budemo iskreni, mi smo igrali lijep fudbal u onoj formaciji, to što nas je uhvatilo sa Rumunima i Radnikom, nespremnost, fizička i nepažnja, i svašta nešto, nezrelost, ne znači da dođeš i tek tako promijeniš formaciju za koju 2 godine se igrači selektiraju. A evo čujem od forumaša da se zna gdje je problem, i da nije među timom i Zekićem bio.nokee je napisao/la: ↑12 sep 2025, 12:29Tacno tako. Isto mislim. Ustvari ko god hoce da vidi potvrdice isto. Gdje god igramo, nije me srah bilo da ce igraci ici na 100%. Puni samopouzdanja nekako. Krajovu prekucali 3 poluvremena. E da mi je neko rekao da ce za 2 mjeseca ovakav raspad biti nebi mu vjerovao. Ta situacija sa Zekicem je okrenula sezonu gdje nam ne gine sredina tabele.propoklopac je napisao/la: ↑12 sep 2025, 09:52
Sve ok, al kako to ovi na klupi ne vide, samo se sjeti Radnika do 65 min kakvo je ono ubijanje nogama protivnika bilo(onih ostalih 25 min se nece na kosevu ponoviti u narednih 88 godina) pa Krajove na Kosevu, pa i tamo je prvo pol.izgledalo dobro do prvog gola...posl neki psiho-fizicki raspad...
Ovo sad. Isto ko da gledas crno bijeli tv a gledao si u boji. Otprilike
Al eto kažu stručnjaci nek ne igramo više u onoj uzasnoj formaciji u kojoj niko nije osvojio ligu

Ma ovdje su mnogi pisali kad se vratimo u formaciju sa četiri nazad da slijede najveći uspjesi našeg kluba...
E cuj tjeraju mirvica, kako i na koji nacin i najvaznije pitanje kome to da proda? Eno se uhvatio red do bbi od potencijalnih kupaca
Zelje su jedno, mogucnosti i realnost skroz drugo.
Zelje su jedno, mogucnosti i realnost skroz drugo.
Šta očekivati od navijača koji investitora tjeraju preko foruma?Lavcina je napisao/la: ↑12 sep 2025, 12:15Sta drugo ocekivati od ovakvih navijaca. Zato nas lik i yebe jer vidi da moze.
Već jednom smo se našli u situaciji kada investitor digne ruke od kluba i uvidjeli kako to neprijatno i zajebano može biti. Niko ovdje ne podržava Mirvića, naprotiv, 90% navijača bi sad potpisalo njegov odlazak iz kluba. Ali, pod uslovom da finansije kluba i njegova egistencija ne postanu ugroženi. Dok god se ne pronađe alternativni izvor finansiranja, bespredmetno je pričati o tjeranju Mirvića. Danas da digne sidro, pitanje je da li bi u rosteru ostalo dovoljno igrača da započnemo utakmicu protiv Veleža na Koševu. A ne treba ni trošiti riječi o odlivu igrača iz akademije i B ekipe, koje bi širokih ruku dočekali u Borcu, Zrinskom, Veležu, Želji i drugim klubovima. U ligi sa 10 klubova, vrlo opasno se kockati na taj način. Nije svaka promjena nužno promjena na bolje. U našoj situaciji, ona može biti ne samo loša nego i opasna po opstanak kluba.
-
- Kontakt:
od A do ŽHerson je napisao/la: ↑12 sep 2025, 12:49Šta očekivati od navijača koji investitora tjeraju preko foruma?Lavcina je napisao/la: ↑12 sep 2025, 12:15Sta drugo ocekivati od ovakvih navijaca. Zato nas lik i yebe jer vidi da moze.
Već jednom smo se našli u situaciji kada investitor digne ruke od kluba i uvidjeli kako to neprijatno i zajebano može biti. Niko ovdje ne podržava Mirvića, naprotiv, 90% navijača bi sad potpisalo njegov odlazak iz kluba. Ali, pod uslovom da finansije kluba i njegova egistencija ne postanu ugroženi. Dok god se ne pronađe alternativni izvor finansiranja, bespredmetno je pričati o tjeranju Mirvića. Danas da digne sidro, pitanje je da li bi u rosteru ostalo dovoljno igrača da započnemo utakmicu protiv Veleža na Koševu. A ne treba ni trošiti riječi o odlivu igrača iz akademije i B ekipe, koje bi širokih ruku dočekali u Borcu, Zrinskom, Veležu, Želji i drugim klubovima. U ligi sa 10 klubova, vrlo opasno se kockati na taj način. Nije svaka promjena nužno promjena na bolje. U našoj situaciji, ona može biti ne samo loša nego i opasna po opstanak kluba.
-
- Kontakt:
Nema maloumnjijeg razmišljanja od ovoga

Prije nego napise bilo ko nesto slicno, nek prvo nauci kako mu "radi" klub, na kom principu

Promjeni nick u Ljajiceva asistencija Keri protiv Zrinjskog.Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 12:36Ne treba pretjerivati ni s tim Zekicem, da na kraju ne dobi jedva Posusje zavrsili bi cetvrti. Mislim da je u zadnjih pet utakmica u ligi skupio 5-6 bodova
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Ili da nam investitor objasni kako nam radi klub, na kom principu. I sta su mu ciljevi i planovipropoklopac je napisao/la: ↑12 sep 2025, 13:01Nema maloumnjijeg razmišljanja od ovoga![]()
Prije nego napise bilo ko nesto slicno, nek prvo nauci kako mu "radi" klub, na kom principu![]()

Ili nema veze. Bitno je da "ima para", pa taman bili 5-6-7

- FKS -