FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Brkoo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Brkoo » 04 dec 2015, 01:27

adnan6595 je napisao/la:Ovi pitari stvarno umisljaju da su Celta Vigo,zadnji igrac Sarajeva u repki bio Safet Susic.Ne kontam na ove "prolaznike"
Kakve veze imaju pitari sa ovom temom ?
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 04 dec 2015, 01:32

Brkoo je napisao/la:
adnan6595 je napisao/la:Ovi pitari stvarno umisljaju da su Celta Vigo,zadnji igrac Sarajeva u repki bio Safet Susic.Ne kontam na ove "prolaznike"
Zato sto citav dan citam sta ovdje pisu minimalno 3 stranice
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 04 dec 2015, 01:38

adnan6595 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Zato sto citav dan citam sta ovdje pisu minimalno 3 stranice
Nešto si ti pomiješao, od pitara na ovoj temi imaš samo milanaribara cije postove i onako ne citam jer mi je na ignoru i još jednog njegovog havera koji se sporadicno ubacuje u diskusije, ostali su normala momci..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 04 dec 2015, 02:21

milanribar je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Al si kralj majke mi :D

Koje smo pare zaradili te godine a minus nam samo rastao, pokrali Boga i oca, ti nama o violini, i treceoj garnituri, hahahah :D
Violina je jedan od mnogih ali je on taj koji i dalje lravi probleme i koci neke stvari, a sta je konkretno u pitanju i zbog cega ga se nije lako rijesiti vjerovatno ovdje niko ne zna, a i ako zna ne zeli da iznosi i bolje je da ne iznosi. Ima tu jos mnogo stosta ali se tih likova tu i ne vrti vise ali on je uporan zbog toga se o njemu toliko prica. A i niko ovdje nije iz uprave kluba pa da moze konkretno sve reci i objasniti. Molim sve ove koji su dokazano upuceniji unrad kluba koliko toliko da ne iznose informacije ovdje na forumu.
To su price za malu djecu, a to se moze prosipati nekima koji odu na Grbavicu dva put godisnje. Nije nas violina zavalio 5 miliona, vec prethodne uprave od Zuje, Kozarica, Ahmetbegovica i ostali velikih riba. Spominjat Njukastl kad smo brdo para zaradili je ocajno poredit s violinom kartama, dresovima. Pa nama na crno godinama ljudi prodaju karte pored redovnog mjesta za kupovinu na Grbavici, pa ? Salovi Zelje se prodaju na carsiji, ferhadiji, pored Begove dzamije, pa? Mislis da se neko bavi tim u klubu, kako da ne. A violina ima svugdje ali da je on problem sto se mi borimo za opstanak, sto od silnih para nismo napravili tim za 3 godine je prica za malu djecu.
Niko to nije ni rekao da je violina kriv sto mi imamo ovako malo bodova iz 17 kola nemoj izmisljati gluposti. Niko nije ni rekao da nas je violina toliko zavalio i u mom postu vidis da pisem da tu ima vise ljudi koji su krivi za ovo stanje ali da mi ovdje na forumu ne znamo konkretno ko i koliko
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 04 dec 2015, 02:24

Evo Nikolic kaze da hocemo Bogicevica i da pregovaramo sa Stanicem i ovim iz Borca ali oni imaju ugovore do ljeta pa to pravi problem i da smo otvorili pregovore sa Bekricem. E sad da nam treba iskusnijih to jeste ali nezz sta cemo postici. Bogicevic nije ni blizu sto je bio ali to kontam s obzirom na povredu Bogdanovica. Stanic nemam pojma u kakvom je stanju i formi isto tako i Bekric mada Bekric tesko da moze biti fula jer nam fali taj tip igraca.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 04 dec 2015, 02:52

damirc je napisao/la:Bas zbog takvih kao sto si ti @Genie, org. je i uveo pravilo da neko mora garantovati za tebe i da si Manijak. Na org-u sam vec 12 godina i nikada situacija nije bila jasnija i cistija. Kazes da Vas hiljade dizu ruke od svega, pa gdje su te hiljade na tribinama, sto ne dodju i ne pokazu podrsku voljenom klubu. Sa org.-a, 90 % raje je svaku utakmicu na tribinama, samo vi djecurlija koja ovdje nesto piskara se pravite pametni. Vi hocete neki bolji, jaci Jug, boljeg jaceg Zelju, pa gdje ste bili godinama kada ovaj forum nije ni postojao kada je samo org. postojao. Manijaci postoje od 1987 a Željo do 1921, sto znaci da su bili i postojali prije nas ali ce biti i postojati i poslije nas.
Vi satro imate provjerene informacije, a samo je par ljudi ovdje sa konkretnim informacijama, svi znate gdje su prostorije Kluba sto lijepo ne odete i ne kazete treba to i to uraditi vec samo ovdje nesto palamudite.
Prva i osnovna stvar svakog navijaca Želje treba da bude tribina i podrska, ko je u Upravi i cime se oni bave sve dok ima rezultata me ne interesuje, jer se fudbal igra za rezultate i trofeje a ne da ja razbijam glavu i palamudim koliki mi je racun za struju i vodu, to ne znam ni u svojoj kuci donesem zeni platu i neka plati.
Dosta Vas je ba vise, u nedjelju Željo igra utakmicu pa da vidim gdje su te hiljade navijaca, bit ce nas opet jedva hiljadu bolesnika, koji VOLIMO ŽELJU, jer za Želju se ne navija Željo se voli
Kao prvo, ne znaš ni kome pišeš! Vjerovao ili ne mnogo sam prošao sa grupom TM, sa klubom, išao na gostovanja ... jedan sam od onih koji su tu grupu uopšte održali poslije rata, zajedno sa rahmetli Pacom i ostalim koji su tada bili u tom periodu! Neću da pišem o tome ... a vama sa org.a koji tada ni postojao nije, koji danas djeci predstavljate sebe kao neki bitan k ... svašta bih imao da kažem. Obiđi me MOLIM TE! I Pozdravi te "provjerene" sa orga!

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 04 dec 2015, 03:55

Dajte ba ljudi iz uprave, Edise, dovedite nam više tu jbn "10" cijela ekipa će prodisati sa kvalitetnom kreacijom na sredini, nana sa trebevića vidi u čemu je problem, samo naši još nešto fol razmišljaju.Vratit Bekrića koji zna, kako izgleda šampionska igra. To nam fali u nazad par godina, Rijad je to nekako krpio i pokrivo ali, ne lezi vraže. Samke vrati se i pokazi šta znaš.Uzo si pinku i možeš odigrati za Želju još dvije tri godine, vrhunski, probaj jbg, a neće ti biti džaba, ipak je Željo TAJ koji te napravio igračem. Ljubi te brat))
Novi kolačić jbg, pozz svima..
povratak otpisanih!

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 04 dec 2015, 04:16

Ljudi moji ne treba izmišljati toplu vodu, ŽeljO je najbolje partije kroz povijest imo kad je igro sa brzim krilima i jakim tehničarima na sredini. na halfovima je uvijek puhalo, ali smo mogli natrpati svakoga.Napadač razbijač, brazilci po krilima, samke, amir i blagoje..Nek ih sablja napuca snagom preko zime, BOŽE zdravlja i onda da vidim taj bunker koji će izvući nula nula.
povratak otpisanih!

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 04 dec 2015, 06:25

Stennk je napisao/la:E vala i vi serete iskreno oko tih kodova i ostalog sve nesto kodna imena, nesto ovamo, nesto nije za javnost.. Ma smijesni ste eto sad mi aldinajte boi me briga najmanje se oko Zelje prica, i kad neko post napise o Zelji dobije jedan odgovor i nista nije zanimljiv. Al je bitno svrsavat na insajdere neke i molit njih za neki pp. Nabijem i tog violinu de iznesite imenom i prezimenom ko je, eto sad cu ja rec da sam insajder ima u klubu neki klavir kupi plate od igraca. Smijesni ste ba, sacu i ja supljirat diplomatski i bicu insajder jer sam preformuliso post lika iznad koji mozda nesto i zna al krije. Fino se izjasnite ba
Svaki od nas koji malo duze prati Zelju generalno zna ko je Violina.Tako da......

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 04 dec 2015, 07:14

Znači jučer se cijeli dan piše o violini, pa .ebo ga violina više, otvorite temu "violina je u modi" :D

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 04 dec 2015, 07:25

Kad ce ti i vi dobiti svoj Tan ili Husic? Vrijeme je.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 04 dec 2015, 07:31

BSBosna je napisao/la:Kad ce ti i vi dobiti svoj Tan ili Husic? Vrijeme je.
To su nebitni likovi skroz, mi smo FK Željezničar i ne smijemo nikada zavisiti od pojedinca, a to da li je za nešto vrijeme, nemoj ti voditi brigu.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 dec 2015, 07:57

violina je, što bi eso radeljaš rekao - mali lopov. nije on nama napravio velike rupe i dugove, jer nije taj kalibar, to je aldin u pravu. ali jeste personifikacija uličnog, uhljupskog i diletantskog načina poslovanja koji je od rata dominirao u klubu.

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 04 dec 2015, 09:44

Meni su ovi kao pile ovaj najjaci, sta kaze "da je moj klub".. ;) Pa klub je sviju nas valjda.. Treba violini nane se naje... i vozdra. Ja cu ga pljunut kad ga vidim
Kralj price

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 04 dec 2015, 09:50

violina nikad nije bio bitan faktor u zelji on je bio potrcko i covjek za prljave poslove i to je radio dobro vjerovali ili ne

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 04 dec 2015, 10:15

Ubit cemo viteza 1:0
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 04 dec 2015, 10:17

Zna li neko kakva je situacija s terenom, jel se uspio oporavit ista od prosle tekme ?

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 04 dec 2015, 10:36

Dobar je teren, bar na oko..
BUDI ŽELJO !!!

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 04 dec 2015, 10:41

Za Vitez: Antolović - Mladenović, Hodžurda, Kosorić, Šehić - Blagojević, Hadžiahmetović, Beganović, Tiago, Memija - Mujagić

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 04 dec 2015, 10:44

teteac8684 je napisao/la:Za Vitez: Antolović - Mladenović, Hodžurda, Kosorić, Šehić - Blagojević, Hadžiahmetović, Beganović, Tiago, Memija - Mujagić
Svidja mi se sastav.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.