Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Malo mi ovaj nesretnik baca na onog sto je zivotom botovao za proslu upravu Veleza.
Zadnja izmjena: Bumbaclat, dana/u 27 avg 2025, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
U ovakvoj ligi da za 30 godina nisi u stanju osvojit 1 Titulu znaci da neznaz tj da si nesposoban.Ko je kriv.Zeljo Zrinjski Vico Tito Pitari Borac ili mozda Leotar.Svi su oni krivi samo ljudi koji vode Velez oni nisu krivi.
Ne suti samo NFS BIH nego i mediji, pa ni u Travniku nije bilo ovako, a ni na Sokocu.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 17:35Zbog čega N/FS Bosne i Hercegovine još uvijek šuti na incidente s utakmice Velež – Željezničar?
- Hrammm1921
- Kontakt:
Pijacari uskoro protiv Stupcanice ili Celika za opstanak u drustvu najboljih
Ma iskreno ja mislim da imaju pogresan mentalitet igraci Sarajeva. Ne mozes ti uci u utakmicu razmisljajuci ne isplati se igrati namjesteno je protiv nas i glumiti zrtvu . Ristovski nesto govori ovako i onaka liga mrtvi Hrelja te predibla kao da igra protiv pionira .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
- Kontakt:
Ja znam neke koji su slavili titulu tog Zrinjskog veliki "patrijJoto", vise je ta petokraka na vasem grbu pobila muslimana na ovim prostorima nego sahovnica, tako da mojne patriotizma na baterije pijacaru.Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 avg 2025, 19:11Kada nosiš cvijeće nekome kome je ova zemlja šugava znači da se slažeš sa tim. Kada skandiraš identično kao oni sa izmjenjenom jednom riječi kako drugačije protumačiti. Neka Veleža i Sarajeva još da se hoće pridružiti Čelik jedino se oni neće prodati dušmanima. Vi i Sloboda ste rekli svoje
A evo i kolega iznad ti je stavio kako i vi lizete onu stvar borcu, znaci kad vi to radite, to je ok
Zadnja izmjena: Rahatlokum, dana/u 27 avg 2025, 21:25, ukupno mijenjano 2 puta.
E jest se našao ko će davati savjete, tek će te vidjeti Sarajevo u pravom svjetlu. Pobijede Zrinjski koji je došao izgubiti i dijele savjete.Pact1921 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 20:59Ma iskreno ja mislim da imaju pogresan mentalitet igraci Sarajeva. Ne mozes ti uci u utakmicu razmisljajuci ne isplati se igrati namjesteno je protiv nas i glumiti zrtvu . Ristovski nesto govori ovako i onaka liga mrtvi Hrelja te predibla kao da igra protiv pionira .

-
- Kontakt:
Evo gledam intervju Adzema na FTV kod Mimare covjek u ratu odbio poziv FK Sarajeva da sa njima ode iz grada, iako ima izjava da se covjek ibreti, kad je najteze bilo pokazao se patriotom i mudonjom
Slavili titulu zrinjskog sto su pjevali bit ce zeljo **** sampion, ali nisu slavili zeljinu kad su pjevali bit ce zrinjski **** sampion.Rahatlokum je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:22Ja znam neke koji su slavili titulu tog Zrinjskog veliki "patrijJoto", vise je ta petokraka na vasem grbu pobila muslimana na ovim prostorima nego sahovnica, tako da mojne patriotizma na baterije pijacaru.Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 avg 2025, 19:11Kada nosiš cvijeće nekome kome je ova zemlja šugava znači da se slažeš sa tim. Kada skandiraš identično kao oni sa izmjenjenom jednom riječi kako drugačije protumačiti. Neka Veleža i Sarajeva još da se hoće pridružiti Čelik jedino se oni neće prodati dušmanima. Vi i Sloboda ste rekli svoje
A evo i kolega iznad ti je stavio kako i vi lizete onu stvar borcu, znaci kad vi to radite, to je ok
Glup, gluplji, skretnicar.
Koji tim iz bivse Yuge koji je istu igro tu ligu nema ni jedne titule kako u Yugi tako i u BiH.Hajd u Yugi nije bas bilo lako ali u BiH ligi mislim da je bilo lakse.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Uspoređuju facebook čestitku Borcu na plasmanu u osminu finala evropskog takmičenja sa nošenjem cvijeća Zrinjskom pod bijeli brijeg 

To je splet okolnosti i odlike velikih
21.09.23 Zrinjski - AZ Alkmar 4:3 prvo kolo grupne faze UEFA konferencijske lige
23.09 Zrinjski - Željezničar BiH Liga
Zasluzili su i vama smo cestitali Aek iako pretkolo nije neki uspjeh
21.09.23 Zrinjski - AZ Alkmar 4:3 prvo kolo grupne faze UEFA konferencijske lige
23.09 Zrinjski - Željezničar BiH Liga
Zasluzili su i vama smo cestitali Aek iako pretkolo nije neki uspjeh
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 27 avg 2025, 21:58, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Potkapacitirana spin brigada FKS je dobila ozbiljnu konkurenciju u ovim jednako potkapacitiranim navijacima Veleza. Jos se cudite zasto se lizu? 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
glupi tifusari pijacarski vi ste 2014 pokazali da vam je draze da je Zrinjski sampion nego Zeljo po svim vasim reakcijama od stadiona pa dalje, te neke argumente sto sad pises mozes macku o rep okacit. Na evropskim utakmicama lomili stolice na Grbavici, pa to ni Ultrasi ne bi radili, vasa bolesna mrznja prema Zelji je nevjerovatnaRodjeni81 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:34Slavili titulu zrinjskog sto su pjevali bit ce zeljo **** sampion, ali nisu slavili zeljinu kad su pjevali bit ce zrinjski **** sampion.Rahatlokum je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:22Ja znam neke koji su slavili titulu tog Zrinjskog veliki "patrijJoto", vise je ta petokraka na vasem grbu pobila muslimana na ovim prostorima nego sahovnica, tako da mojne patriotizma na baterije pijacaru.Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 avg 2025, 19:11Kada nosiš cvijeće nekome kome je ova zemlja šugava znači da se slažeš sa tim. Kada skandiraš identično kao oni sa izmjenjenom jednom riječi kako drugačije protumačiti. Neka Veleža i Sarajeva još da se hoće pridružiti Čelik jedino se oni neće prodati dušmanima. Vi i Sloboda ste rekli svoje
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Koliko ih je ovo naslagano više i ne brojim 

Jel ono bio prelaz iz 1 u 2 ?Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 avg 2025, 19:11Kada nosiš cvijeće nekome kome je ova zemlja šugava znači da se slažeš sa tim. Kada skandiraš identično kao oni sa izmjenjenom jednom riječi kako drugačije protumačiti. Neka Veleža i Sarajeva još da se hoće pridružiti Čelik jedino se oni neće prodati dušmanima. Vi i Sloboda ste rekli svoje
Sportski pozdrav.
-
- Kontakt:
to cvijece koje spominjes milioniti put je uruceno nekoliko dana nakon sto je Zrinjski ostvario historijsku pobjedu kao predstavnik BiH u Evropi kada je preokrenuo sa 0:3 na 4:3, dakle da se vratim uruceno par dana nakon toga jer su igrali utakmicu Zrinjski Zeljo, nije Zeljo maksuz otisao da im uruci cvijece. Obzirom da su vasi preko drustvenih mreza cestitali Borcu kako znas da ne bi takodjer urucili neku cestitku u vidu poklona ili cvijeca da su se susreli samo par dana nakon tog uspjeha, ali bolesna mrznja prema Zelji je jaca od svakog razmisljanja, pojest ce te mrznja kao rak.Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:45Uspoređuju facebook čestitku Borcu na plasmanu u osminu finala evropskog takmičenja sa nošenjem cvijeća Zrinjskom pod bijeli brijeg![]()
vas je svakako onaj vas Okuka prije par sedmica najbolje opisao highlight sezone vam je kad protiv Zelje igrate.
Pokazali da nam je draze da je zrinjski sampion zato sto se pjevalo bit ce zeljo **** sampion, a kad se pjevalo bit ce zrinjski **** sampion nije pokazano da nam je draze da je zeljo sampion...Rahatlokum je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:58glupi tifusari pijacarski vi ste 2014 pokazali da vam je draze da je Zrinjski sampion nego Zeljo po svim vasim reakcijama od stadiona pa dalje, te neke argumente sto sad pises mozes macku o rep okacit. Na evropskim utakmicama lomili stolice na Grbavici, pa to ni Ultrasi ne bi radili, vasa bolesna mrznja prema Zelji je nevjerovatnaRodjeni81 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:34Slavili titulu zrinjskog sto su pjevali bit ce zeljo **** sampion, ali nisu slavili zeljinu kad su pjevali bit ce zrinjski **** sampion.Rahatlokum je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:22
Ja znam neke koji su slavili titulu tog Zrinjskog veliki "patrijJoto", vise je ta petokraka na vasem grbu pobila muslimana na ovim prostorima nego sahovnica, tako da mojne patriotizma na baterije pijacaru.
Skretnicaru blamiras se.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nije samo problem ta pjesma, ali tifus ti je pojeo i to malo mozda pa nema svrhe ni da ti objasnjavam, ali eto kako ono rece bravar "tifusare ne smijemo ostaviti" neka vas ahhahahaRodjeni81 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 22:09Pokazali da nam je draze da je zrinjski sampion zato sto se pjevalo bit ce zeljo **** sampion, a kad se pjevalo bit ce zrinjski **** sampion nije pokazano da nam je draze da je zeljo sampion...Rahatlokum je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:58glupi tifusari pijacarski vi ste 2014 pokazali da vam je draze da je Zrinjski sampion nego Zeljo po svim vasim reakcijama od stadiona pa dalje, te neke argumente sto sad pises mozes macku o rep okacit. Na evropskim utakmicama lomili stolice na Grbavici, pa to ni Ultrasi ne bi radili, vasa bolesna mrznja prema Zelji je nevjerovatna
Skretnicaru blamiras se.
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987, tajsamja i 20 gostiju.