Izbriši pametnice crtu između radiosa-rajevoRinuka je napisao/la:Lakse otvoriti banku, nego ovoAerials je napisao/la: radiosa-rajevo.ba/img/s/627x344/upload/images/Sport%202015/Fudbal/BiH%20Liga/FK%20Sloboda/fukare_kosevo_derbi.jpg
San polako postaje java..![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Namjerno postavljam linkove jer neću da zauzima prostora, svi ste sposobni otvoriti.. Ili niste?

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nije valjda da se pokusavas odviknuti, jok samo nastavi punom parom.joker90 je napisao/la:Nisi upratio sto nosim ovaj potpis!MuhamedTM je napisao/la:Vidi kod Jokija potpis![]()
Djeco sa foruma, nemojte se drogirati!!
Ko one stare bitange kad kazu, hajde raspali fatal maglu sta ce ti to. Onda on ode I odvali se ko bubanj.
Pustite malce nek se furaju, sta ste navalili na njih. Eto vi ste nesto stariji bili kad ste poceli. Od male se delikvent stvara halo.
Ne znam sta ti mislis ti si kgb.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Gdje nam je to napušeni knjizevnik? Nije valjda, pored FKS, počeo navijati i za Budućnost iz Banovića.joker90 je napisao/la: Nisi upratio sto nosim ovaj potpis!
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Nemoj galamitAerials je napisao/la:Namjerno postavljam linkove jer neću da zauzima prostora, svi ste sposobni otvoriti.. Ili niste?![]()
Izbriši pametnice crtu između radiosa-rajevoRinuka je napisao/la:Lakse otvoriti banku, nego ovoAerials je napisao/la: radiosa-rajevo.ba/img/s/627x344/upload/images/Sport%202015/Fudbal/BiH%20Liga/FK%20Sloboda/fukare_kosevo_derbi.jpg
San polako postaje java..![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Predozirao se Glišizmom!!PipiDugaCarapa je napisao/la:Gdje nam je to napušeni knjizevnik? Nije valjda, pored FKS, počeo navijati i za Budućnost iz Banovića.joker90 je napisao/la: Nisi upratio sto nosim ovaj potpis!
@Muha, optuzio me na nasoj temi brate jedan glupan, mrtav ozbiljan zbog nase zajebancije ovdje da reklamiram drogu na ovom forumu prepunom djece. Kaze jos da me treba banovati i zatvoriti jer sam seljacina i trujem djecu. I sto je najgore ozbiljan covjek. Zato ide potpis da tu retardiranu djecu dozovem na pravi put, kad ih forum moze na put droge odvesti!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dodjes mi nestoAerials je napisao/la:galama.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Pa jel mogućejoker90 je napisao/la:Predozirao se Glišizmom!!PipiDugaCarapa je napisao/la:Gdje nam je to napušeni knjizevnik? Nije valjda, pored FKS, počeo navijati i za Budućnost iz Banovića.joker90 je napisao/la: Nisi upratio sto nosim ovaj potpis!
@Muha, optuzio me na nasoj temi brate jedan glupan, mrtav ozbiljan zbog nase zajebancije ovdje da reklamiram drogu na ovom forumu prepunom djece. Kaze jos da me treba banovati i zatvoriti jer sam seljacina i trujem djecu. I sto je najgore ozbiljan covjek. Zato ide potpis da tu retardiranu djecu dozovem na pravi put, kad ih forum moze na put droge odvesti!
Nad tobom sunce najljepše sja
Polako s njim..Mozda je on jedan od ovih zajebanih, sa slikeDoeTz je napisao/la:Nemoj galamitAerials je napisao/la: Izbriši pametnice crtu između radiosa-rajevo
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A sad?Aerials je napisao/la:https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=577AD53FRinuka je napisao/la:Jedino je malo belaj sto 2-3 pojedinca=30% vase grupewobly92 je napisao/la:Da citiram solinaša, ovo itekako važi i u ovom slučaju:
Radi 2-3 pojedinca ne smatrajte to stavom grupe, čista glupost.![]()
![]()
![]()
Divovi

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De ba druzeRinuka je napisao/la:Polako s njim..Mozda je on jedan od ovih zajebanih, sa slikeDoeTz je napisao/la:Nemoj galamitAerials je napisao/la: Izbriši pametnice crtu između radiosa-rajevo![]()
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ma stipu to, ovo im je prva ekipa i ovaj trans je redovan na gostovanju, i na tusnju. Bio im je sad i na GRB koliko se sjecam

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ko je taj nehljebovic Joki da ga šibamo. Onaj molo?
Pusti levate kad bukvalno sve shvataju.
Pozdrav za pašu High (knjizevnik prve klase)
Samo u kost Joki , zovni ga vamo
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- amazon
- Kontakt:
jesi ti aldaRokoko87 je napisao/la:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Razbice te frajer jaraneDoeTz je napisao/la: De ba druze
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zabraniti djeci mobitele definitivno, telefone na stadionima i uvesti dobnu granicu za drustvene mreze 
O cemu pricas ti ?Rinuka je napisao/la:Razbice te frajer jaraneDoeTz je napisao/la: De ba druze
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Molo druze, odmah si pogodio, sreca obrisao je admin te postove gdje me optuzio pa ne mozemo se sad smijati.MuhamedTM je napisao/la:Ko je taj nehljebovic Joki da ga šibamo. Onaj molo?
@pinoglavi, moguce bruda, ja ostao bez rijeci, a rijetko ko me ostavi u tom stanju.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Za ovo vam je respectMortemHz je napisao/la:A sad?
Al' znate zezati druge, a dešavaju vam se iste stvari
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.