U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Bolje od ovog nemamo i tacno ovaj covjek radi savrsen posao,svaka cast.
Rodin je morao biti na spisku ispred Radeljica/MihojevicaMoggi je napisao/la:prvi put u zivotu da vidim savrsen spisak
Takodjer Hajdarevic je trebao dobit poziv ispred Herica koji igra u drugoj austrijskoj ligi i nije mogo 5 utakmica odigrat u Sarajevu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
neirfo je napisao/la:Rodin je morao biti na spisku ispred Radeljica/MihojevicaMoggi je napisao/la:prvi put u zivotu da vidim savrsen spisak
Takodjer Hajdarevic je trebao dobit poziv ispred Herica koji igra u drugoj austrijskoj ligi i nije mogo 5 utakmica odigrat u Sarajevu
i ne
Zarathustra
Da sigurno, vise zasluzuje poziv Radeljic koji je odigrao dvije profesionalne utakmice u karijeri od nekoga ko je ponajbolji defanzivac lige na pocetku sezone i ko je odigrao odlicno proslu polusezonu.Moggi je napisao/la:neirfo je napisao/la:Rodin je morao biti na spisku ispred Radeljica/MihojevicaMoggi je napisao/la:prvi put u zivotu da vidim savrsen spisak
i ne
Ili sta tek reci za zasluzeni poziv za Herica koji je skupio citavih 250 minuta u ligi prosle godine a onda ostvario transfer u jaku drugu austrijsku ligu.
Nema sta, argumentirano si objasnio kako su obojica zasluzili pozive vise od ove dvojice navedenih
Nisam ni znao da Rodin može nastupati, ako može, velika greška trenera...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Nisam znao da Rodin moze igrati za nas. Ako je to slucaj, onda je zasluzio poziv. Bolji je igrac od Radeljica, i Mihojevica.
Rodin je trenutno nas najbolji stoper, i realno za sve pozvane je izmislio fudbal. Svidjelo se to nekome ili ne, ali decko je zvijer. Ja prvi ne mogu da vjerujem kakvog stopera je Zeljo "dobio". Plus za razliku od ovih, covjek igra i u formi je. Steta sto ga nema. Ali okej, Marinovic ima svoje igrace kojim vjeruje od pocetka.
Spisak je u sustini to. Neko ime se moze izbaciti, drugo dodati. To je sad stvar ukusa. Sada kad Karacic igra za Adanu, mogao je komotno dobiti poziv. Bolji je od sve trojice golmana na spisku. Takodjer, sta ce mu Vladan (D)? Da se proda u Spartak Suboticu? Jucer sam bas prozivao Herica i evo ga na spisku, zasluzio je.
Napadacki trio je to sto sam zelio. Nardin je tu radi reda, neka ga, ali ova dvojica ce podijeliti minutazu.
-----------------Trkulja
---Memija – Mihojevic – Radeljic – Pidro
--------------Cavar – Loncar
----------Menalo – Gojak – Jukic
---------------Demirovic

Spisak je u sustini to. Neko ime se moze izbaciti, drugo dodati. To je sad stvar ukusa. Sada kad Karacic igra za Adanu, mogao je komotno dobiti poziv. Bolji je od sve trojice golmana na spisku. Takodjer, sta ce mu Vladan (D)? Da se proda u Spartak Suboticu? Jucer sam bas prozivao Herica i evo ga na spisku, zasluzio je.
Napadacki trio je to sto sam zelio. Nardin je tu radi reda, neka ga, ali ova dvojica ce podijeliti minutazu.
-----------------Trkulja
---Memija – Mihojevic – Radeljic – Pidro
--------------Cavar – Loncar
----------Menalo – Gojak – Jukic
---------------Demirovic

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 20 avg 2018, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Eh da mu Robi ne uze oba beka,ova bi repka bez mane bila.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
[/quote]irfo je napisao/la: Rodin je morao biti na spisku ispred Radeljica/Mihojevica
Da sigurno, vise zasluzuje poziv Radeljic koji je odigrao dvije profesionalne utakmice u karijeri od nekoga ko je ponajbolji defanzivac lige na pocetku sezone i ko je odigrao odlicno proslu polusezonu.
Ili sta tek reci za zasluzeni poziv za Herica koji je skupio citavih 250 minuta u ligi prosle godine a onda ostvario transfer u jaku drugu austrijsku ligu.
Nema sta, argumentirano si objasnio kako su obojica zasluzili pozive vise od ove dvojice navedenih
ok. za rodina se mogu sloziti ali heric treba biti ovde, pogledaj mu zadnje nastupe u ligi jacoj od nase.
ni Catakovic nije igrao u Sarajevu pa sta
Zarathustra
Izgleda i Vinko kao i ja Mujakića najviše zapamtio po izdanju protiv Atalante. Što možda i nije pravedno prema njemu, jer mu je to vjerovatno najgora noć karijere.
Kako mislis? Pozvan je MujakicDrape je napisao/la:Izgleda i Vinko kao i ja Mujakića najviše zapamtio po izdanju protiv Atalante. Što možda i nije pravedno prema njemu, jer mu je to vjerovatno najgora noć karijere.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja sam pročitao spisak ovdje, čak je i naslov "Marinović pozvao dva fudbalera Sarajeva"(Kovačević i Pidro)miky_hz je napisao/la:Kako mislis? Pozvan je MujakicDrape je napisao/la:Izgleda i Vinko kao i ja Mujakića najviše zapamtio po izdanju protiv Atalante. Što možda i nije pravedno prema njemu, jer mu je to vjerovatno najgora noć karijere.
https://www.****/vijesti/spo ... eva-387206
-
- Kontakt:
Takvi su ti argumenti kod moggija jarane vazda...ne i ne...irfo je napisao/la:Da sigurno, vise zasluzuje poziv Radeljic koji je odigrao dvije profesionalne utakmice u karijeri od nekoga ko je ponajbolji defanzivac lige na pocetku sezone i ko je odigrao odlicno proslu polusezonu.Moggi je napisao/la:neirfo je napisao/la: Rodin je morao biti na spisku ispred Radeljica/Mihojevica
i ne
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Ma daj molim te, austrijska druga liga jaca od nase? Pa sto nije mogo onda igrat ovdje pa boom dozivi u tri utakmice tamo? Pa nije posto triput bolji igrac odjednom vec je jednostavno slabija liga. Catakovic je druga stvar i nije ni slicna situacija ovoj, otiso povrijedjen odavdje i onda polako poceo dobivati sansu i napredovati.Moggi je napisao/la: ok. za rodina se mogu sloziti ali heric treba biti ovde, pogledaj mu zadnje nastupe u ligi jacoj od nase.
ni Catakovic nije igrao u Sarajevu pa sta
I Mujakic isto.Imas ovdje na pocetnoj stranici SS sliku spiska.Drape je napisao/la:Ja sam pročitao spisak ovdje, čak je i naslov "Marinović pozvao dva fudbalera Sarajeva"(Kovačević i Pidro)miky_hz je napisao/la:Kako mislis? Pozvan je MujakicDrape je napisao/la:Izgleda i Vinko kao i ja Mujakića najviše zapamtio po izdanju protiv Atalante. Što možda i nije pravedno prema njemu, jer mu je to vjerovatno najgora noć karijere.
https://www.****/vijesti/spo ... eva-387206
I kako je Austrijska druga liga jaca od naše prve 

ne postoji argument koji govori suprotno, ova liga je amaterska u najmanju ruku eto isto kao druga austrijskajasmin10 je napisao/la:I kako je Austrijska druga liga jaca od naše prve
Zarathustra
Pretjerujes.Moggi je napisao/la:ne postoji argument koji govori suprotno, ova liga je amaterska u najmanju ruku eto isto kao druga austrijskajasmin10 je napisao/la:I kako je Austrijska druga liga jaca od naše prve

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, greenwood, HariTz, invincible1921, katalinski, Konzerva, Lavcina, ledesma, lol89, Mostarska, Muumii, nebeskasila, s4mke, Serha, Sheyi, StevieG8, Venom, Zglavkar i 136 gostiju.