Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Chat
Da ides nakon 10.000
Nadji mi kakvih informacija o golmanu Bojanu Jovicu pa mozes ici

To mi deluje veoma poznato,da on nije branio negde u BIH ligi?Samo F.K.S !! je napisao/la:Da ides nakon 10.000![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Jest branio je u slobodi i u javoru hajde iskopaj mi nesto o njemu kakav je i to
Pitaj Tuzlake,ja ga se ne secam iz Javora pa da ga jbs.Samo F.K.S !! je napisao/la:Jest branio je u slobodi i u javoru hajde iskopaj mi nesto o njemu kakav je i to
edit:Najveca zajebancija u danasnjem fudbalu.Klub sa najpoznatim navijacima definitivno.

http://www.rekreativo.com/
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 30 jan 2011, 22:03, ukupno mijenjano 2 puta.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma odlican je boljeg nemaSamo F.K.S !! je napisao/la:Jest branio je u slobodi i u javoru hajde iskopaj mi nesto o njemu kakav je i to

-
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Pitaj Tuzlake,ja ga se ne secam iz Javora pa da ga jbs.Samo F.K.S !! je napisao/la:Jest branio je u slobodi i u javoru hajde iskopaj mi nesto o njemu kakav je i to
edit:Najveca zajebancija u danasnjem fudbalu.Klub sa najpoznatim navijacima definitivno.
Neki dan sam gledao na rtrsu neka emisija o njima

Suti jbt placem svaki put kada gledam nesta o njima ili citam,definitivno prvi "strani" klub za koji pocinjem navijati.Samo F.K.S !! je napisao/la:Devil je napisao/la:Pitaj Tuzlake,ja ga se ne secam iz Javora pa da ga jbs.Samo F.K.S !! je napisao/la:Jest branio je u slobodi i u javoru hajde iskopaj mi nesto o njemu kakav je i to
Neki dan sam gledao na rtrsu neka emisija o njima![]()

Auu Devil postao si spamer teški.Devil je napisao/la:Jbt odoh i ja posle Neutrala preko 10 soma,u sta mi zivot prodje.

FK Pjetlovi
- alfarouqaminu
- Kontakt:
reds jel palo nesto na kladzi?reds je napisao/la:Auu Devil postao si spamer teški.Devil je napisao/la:Jbt odoh i ja posle Neutrala preko 10 soma,u sta mi zivot prodje.

Jes po ušima.alfarouqaminu je napisao/la:reds jel palo nesto na kladzi?reds je napisao/la:Auu Devil postao si spamer teški.Devil je napisao/la:Jbt odoh i ja posle Neutrala preko 10 soma,u sta mi zivot prodje.

FK Pjetlovi
- alfarouqaminu
- Kontakt:
daj ako hoces nba da ti sastavim da dobijes nesto... ja kada sastavim dobijas sigurnoreds je napisao/la:
Jes po ušima.

Ništa kasno je sad.alfarouqaminu je napisao/la:daj ako hoces nba da ti sastavim da dobijes nesto... ja kada sastavim dobijas sigurnoreds je napisao/la:
Jes po ušima.![]()

Drugi put.

FK Pjetlovi
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma de kasno sad odes i sutra ti padnu 1000 marakareds je napisao/la:Ništa kasno je sad.alfarouqaminu je napisao/la:daj ako hoces nba da ti sastavim da dobijes nesto... ja kada sastavim dobijas sigurnoreds je napisao/la:
Jes po ušima.![]()
![]()
Drugi put.![]()

Drugi put,imal sutra NBA ?alfarouqaminu je napisao/la:ma de kasno sad odes i sutra ti padnu 1000 maraka

FK Pjetlovi
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma NBA ima uvek,sem cetvrtkomreds je napisao/la:Drugi put,imal sutra NBA ?alfarouqaminu je napisao/la:ma de kasno sad odes i sutra ti padnu 1000 maraka

Eto čekam te sutra.alfarouqaminu je napisao/la:ma NBA ima uvek,sem cetvrtkomreds je napisao/la:Drugi put,imal sutra NBA ?alfarouqaminu je napisao/la:ma de kasno sad odes i sutra ti padnu 1000 maraka

FK Pjetlovi
- alfarouqaminu
- Kontakt:
reds je napisao/la: Eto čekam te sutra.
ok druze, da pokupis pare iz kladione, al obecaj da cemo deliti

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Laku noć.... Msm neću sad spavat' nego da se pozz
Sretno onim školarcima koji sutra kreću sa porukom: Ne bojte se, i mi smo to prošli još prošle sedmice

Sretno onim školarcima koji sutra kreću sa porukom: Ne bojte se, i mi smo to prošli još prošle sedmice

- DAVID VILLA
- Kontakt:
laku noc i tebi,sad cu i jaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Laku noć.... Msm neću sad spavat' nego da se pozz![]()
![]()
Sretno onim školarcima koji sutra kreću sa porukom: Ne bojte se, i mi smo to prošli još prošle sedmice![]()

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.