Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

chily-rz
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la chily-rz » 08 feb 2012, 17:25

Evo čitam Arteta do sada ima 1500 tačnih dodavanja u Arsenalu,dok je prošlu sezonu za Everton imao 1474,dakle več sada je nadmašio tu brojku iz prošle sezone..

U Subotu igramo s neugodnim Sunderlandom,koji trenutno ima samo sedam bodova manje od nas..U odličnoj su formi,u zadnjih pet utakmica 4 su pobjedili i samo jednu izgubili i to na gostovanju od Chelsia(1-0),gol razlika im je 10-2 i trenutno su ekipa koja ima najbolju formu u EPL-u..Kući nisu izgubili pet utakmica u nizu,4 pobjede i jedan remi,dok mi na strani u zadnjih pet utakmica imamo 1 pobjedu,1 remi i 3 poraza,.

Ako je gledat statistiku i trenutnu formu,ne piše nam se dobro :mrgreen:

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 08 feb 2012, 17:29

chily-rz je napisao/la:Evo čitam Arteta do sada ima 1500 tačnih dodavanja u Arsenalu,dok je prošlu sezonu za Everton imao 1474,dakle več sada je nadmašio tu brojku iz prošle sezone.
u 29 utakmica u Evertonu,a 19 utakmica u Arsenalu ;)
Rođen s tobom da budem

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 08 feb 2012, 17:34

U Subotu igramo s neugodnim Sunderlandom,koji trenutno ima samo sedam bodova manje od nas..U odličnoj su formi,u zadnjih pet utakmica 4 su pobjedili i samo jednu izgubili i to na gostovanju od Chelsia(1-0),gol razlika im je 10-2 i trenutno su ekipa koja ima najbolju formu u EPL-u..Kući nisu izgubili pet utakmica u nizu,4 pobjede i jedan remi,dok mi na strani u zadnjih pet utakmica imamo 1 pobjedu,1 remi i 3 poraza,.

Ako je gledat statistiku i trenutnu formu,ne piše nam se dobro
pa ako se arsenal smatra već za neki "veliki" klub kakav želimo da bude, on treba upravo ovakve utakmice pobjedjivat bez mnogo muke, a ne govorit ne piše nam se dobro. :mrgreen:
Vođa zna.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 08 feb 2012, 17:50

Inace Ramizova prirodna pozicija nije CAM (playmaker) ali ga AW ove sezone forsira na toj poziciji. Nakon odlazka Cesca, Jack bi trebao igrati tu poziciju ali ga je ozljeda sprijecila u tome.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 feb 2012, 18:08

Siguran sam da je napravio mnogo prilika, uz sve ima 4 asistencije. Ti zaboravljas da je Cesc prosle godine vise nije igrao nego sto je igrao, a i ono sto je oidgrao slabo je to uradio. Za igrace tipa Walcott ti treba dobar play, za igrace tipa Gervinho,Ox i Robin ti maltene i ne treba playmaker jer ovi mogu sve sami napraviti. Ja sam rekao da on uopste nije playmaker vec je covjek radilica na terenu, samo splet okolnosti ga je doveo na tu poziciju i uopste nije los kakvim ga predstavljate. Kakva 3-5-2 zamisli onda odbrane kako bi lahko prolazili suparnicki igraci jer vecina timova u EPL ima jaka krila, a zamislim da Sagna i Santos moraju igrati toliko jako u oba smjera.
Celik!3,2,2.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 feb 2012, 18:14

nedim1993 je napisao/la: pa ako se arsenal smatra već za neki "veliki" klub kakav želimo da bude, on treba upravo ovakve utakmice pobjedjivat bez mnogo muke, a ne govorit ne piše nam se dobro. :mrgreen:
Pa ni veci klubovi ne mogu pobijediti Sunderland, a kamo li kako ti napisa bez mnogo muke. Nema utakmice u Engleskoj koja je bez mnogo muke, za svaku se ekipa mora potruditi maksimalno.
Celik!3,2,2.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 feb 2012, 18:53

AllGunsBlazing je napisao/la:Svejedno 40 miliona :lol: :lol: :lol: :lol:
Smijesno iz dva razloga: prvo ne vrijede toliko, drugo Wenger za svog sina ne bi dao tolike pare.
A ko je to procijenio dal' vrijede ili ne tolike pare??!

Druga je stvar sto Wenger ne bi dao tolike pare, uostalom u tekstu to i ne pise, nego jedan engleski klub, nije imenovan...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 08 feb 2012, 19:10

AllGunsBlazing je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la: pa ako se arsenal smatra već za neki "veliki" klub kakav želimo da bude, on treba upravo ovakve utakmice pobjedjivat bez mnogo muke, a ne govorit ne piše nam se dobro. :mrgreen:
Pa ni veci klubovi ne mogu pobijediti Sunderland, a kamo li kako ti napisa bez mnogo muke. Nema utakmice u Engleskoj koja je bez mnogo muke, za svaku se ekipa mora potruditi maksimalno.
pokušo sam da naglasim to da ako mi želimo da budemo onde gdje želimo , stvarno nam sunderland ne smije predstavljat toliku prijetnju da se brinemo čak i za jedan bod.
jest u formi sunder. i sve to , al mi nemamo šta tražit u LP i na tom 4. mjestu, ako ćemo govorit da ćemo izgubit od sunderlanda. moje mišljenje
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 feb 2012, 19:12

slika
Evo vam još jednom tabela, jbla vas tabela. :roll:
Profesor je napisao/la:Inace Ramizova prirodna pozicija nije CAM (playmaker) ali ga AW ove sezone forsira na toj poziciji. Nakon odlazka Cesca, Jack bi trebao igrati tu poziciju ali ga je ozljeda sprijecila u tome.
Baš tako, al' to ovi filozofi ne uzimaju u obzir. :roll:
nedim1993 je napisao/la:znam da je njemačka probala ovu formaciju u jednoj prijateljskoj i jedva su izvukli bod.
Mislim da je to bila Ukrajina Tad su gubili 2-0 i 3-1.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 feb 2012, 19:28

marconato je napisao/la:
A ko je to procijenio dal' vrijede ili ne tolike pare??!
Evo pogledah na transfermarktu, i obojica zajedno vrijede 22 miliona eura. Drugo ne vjerujem da je uopste neko poslao ponudu jer na nekom srpskom sajtu stoji da je kao 50 miliona ponudjeno, znaci bezveze se pise.
Celik!3,2,2.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 feb 2012, 20:48

A transfermarkt je relevantan?! :)

Srpske novine prepisuju od engleskih, a i sve da i nije to tacno, ne znam sta je smijesno i cudno u toj cifri od 40-ak mil. ??! Pa Fiorentina sada moze ladno prodati Jovetica za 25 mil, bez da se cjenka i dize cijenu!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

tokmak
Kontakt:

Post Postao/la tokmak » 08 feb 2012, 20:54

marconato je napisao/la:A transfermarkt je relevantan?! :)

Srpske novine prepisuju od engleskih, a i sve da i nije to tacno, ne znam sta je smijesno i cudno u toj cifri od 40-ak mil. ??! Pa Fiorentina sada moze ladno prodati Jovetica za 25 mil, bez da se cjenka i dize cijenu!
a gdje ga moze prodati za te pare ? na monopolu ?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 feb 2012, 20:58

Gdje i Wolfsburg prodao Dzeku za 35 mil, Everton Leskota za 20+ mil, Liverpool Torresa za 60 mil...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 feb 2012, 21:05

marconato je napisao/la:Gdje i Wolfsburg prodao Dzeku za 35 mil, Everton Leskota za 20+ mil, Liverpool Torresa za 60 mil...
Njet Arsenalu. Te pare bi eventualno bio spreman dati ja šeik ja Roman, niko drugi. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 08 feb 2012, 22:01

Sjajan gol Gervinha :D http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ger ... nale/74223" onclick="window.open(this.href);return false;

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 08 feb 2012, 22:16

armin arsenalovac je napisao/la:Sjajan gol Gervinha :D http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ger ... nale/74223" onclick="window.open(this.href);return false;

jbt,kad ce prenijet ovu zavrsnicu i u arsenal,mogo je dosad kilu puta ovako isto odradit,sad bi sigurno imali jos par bodova na kontu
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 08 feb 2012, 22:21

bega_afc je napisao/la:
armin arsenalovac je napisao/la:Sjajan gol Gervinha :D http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ger ... nale/74223" onclick="window.open(this.href);return false;

jbt,kad ce prenijet ovu zavrsnicu i u arsenal,mogo je dosad kilu puta ovako isto odradit,sad bi sigurno imali jos par bodova na kontu
on lijevo Ox desno , najjača krila u EPL 8-)
Vođa zna.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 08 feb 2012, 23:08

Gervaisa na desnu stranu, posto je po desnoj strani pravio dar mar dok je igrao u Lillu. A sad u Arsenalu mora uglavnom igrati na ljevoj strani zbog limitiranog. Santos poceo trenirati :D

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 08 feb 2012, 23:11

Profesor je napisao/la:Gervaisa na desnu stranu, posto je po desnoj strani pravio dar mar dok je igrao u Lillu. A sad u Arsenalu mora uglavnom igrati na ljevoj strani zbog limitiranog. Santos poceo trenirati :D
Da da,jer OX je bolji lijevo,za Santosa odlicna vijest,prije predvidjenog poceo,a losa vijest je da cemo u FA cupu igrati vs Sunedrland AWAY :(

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 08 feb 2012, 23:25

maloprije gledam milan vs juventus,u ovoj utakmici milan je bio k.rcina od ekipe,pola kako treba nisu presli,jedini igrac vrijedan spomena je tiago silva,ovo ostalo kriticno,kakve bekove imaju ne mogu opisat,za njih je djuro na beku fudbal izmislio,tu vidim nasu sansu i imam osjecaj da cemo ih razmontirat preko krila,nadam se da ce zadrzat formu iz ove tekme jos par sedmica pa da to fino pometemo,kolko igraju bezidejno,sporo,nikako uvjeren sam da prolazimo dalje bez vecih problema
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 15 gostiju.