FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ajzea
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ajzea » 03 dec 2015, 23:11

Popisat muse ispred zgrade ili idsjeci nokte isa hodjinim djonicem i receptom za hurmasicu ubacit krozpro zor
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 03 dec 2015, 23:13

Ajzea od mene imas glas hahahahahahhahahahha
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 03 dec 2015, 23:16

tm8782 je napisao/la:Ajzea od mene imas glas hahahahahahhahahahha
Ma Ajzea je sampion hahahhahag samo dobra atmosfera na forumu :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 03 dec 2015, 23:20

pile87 je napisao/la:
Ipee je napisao/la:hahahah amarov operativac, prodavao treću garnituru dresova u newcastleu, o kartama na koševu da ne pričam i prostorijama kluba
Napisi sto godinama rentao prostor od kluba i sebi uzimao kirije. Ostetio Zelju gdje je mogao. Bolan covjek za tuzit.
Ako se imaju dokazi da je oštetio klub zašto ga ne tuziti ? Ili pak on nešto zna što bi klub dobro sjebalo ?

Tryg
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Tryg » 03 dec 2015, 23:23

To drugo, izgleda po pricama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 03 dec 2015, 23:24

Pa gdje si vidio da lopov lopova tuzi, pa oni su ti da klepaju pare sve i jedan, a ne da naprave klub. Tu samo kad treba uzimati pare, kmecit za clanske, kmecit za vecu posjetu a oni da hapaju. Nama ce uvalit Livaju, Diattu i ostale internacionalce, a pare ce uzimati na legalno na ugovore nekih indijanaca iz nigerije.

Zato su sad dali besplatan ulaz ali ce ih opet gledati 400 ljudi, jer rade dobro, sje,bat cemo se svi sta su uradili.. :crazy: :crazy: :crazy:
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 03 dec 2015, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.

salle86
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la salle86 » 03 dec 2015, 23:27

MrRiccoli je napisao/la:da si ti taj koji je zaduzen da pregovara sa igracem da produzi ugovor sta bi ti uradio da djelmic ostane dao mu ono sto on pozeli jel. Nudili su mu ugovor i pregovaraju sa njim ne od juce i on nece i sta sad da uzmu pusku i zaprijete mu da ostane ili
jedina greška oko njegovog ugovora je ta da se čekalo bukvalno 5 do 12 da se sjedne i razgovara
ne smije se desiti da igrač kojeg imaš želju da zadržiš padne ispod jedne godine ugovora
jednostavno sebi onda skačeš u stomak jer ili moraš umjesto prsta dati cijelu šaku ili ga pustiti
jer teško da može nešto se mnogo zajebati i ako ode...a kad je konkretno ogi u pitanju vjerujem da može naći angažman gdje će zarađivati bar ko u želji (+- sitno)
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 03 dec 2015, 23:34

Ne shvatam ja neke mozgove nema sanse. Nas su sve uprave zavalile 5 miliona u dug, i onda dode neko hoce da predstavi nekog violionu sto je slepao karte i prodavao dresove. Pa jesam ja lud ili sta je ovo :evil: :evil: :evil:

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 03 dec 2015, 23:34

Brkoo je napisao/la:Ja se nadam da ce na skupstini biti javno prozvani svi oni koji su finansijski ostetili klub i godinama krali pare iz njega a da ce klub nakon skupstine podnijeti krivicne prijave protiv tih likova..
svako ko ima dokaze protiv nekoga a ne iznese ih može u isti koš sa njim
dosta se slušalo priča "krao ovaj, krao onaj"
konkretno imena ili šuti i radi...
jasno ko dan
ot "rekla kazala" priča nikakve koristi nemamo niti ćemo imati ikad

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 dec 2015, 23:37

Minjore je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Ajzea od mene imas glas hahahahahahhahahahha
Ma Ajzea je sampion hahahhahag samo dobra atmosfera na forumu :D
Nemožeeenam ni ko ništaa, daj jošte majmunovače pada violini nigerijanskim kopljem probije mo žučnu kesu i nabije mo ga nožom u pi čku
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 03 dec 2015, 23:38

Hahahaha

Sent from my iPhone using Tapatalk

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 03 dec 2015, 23:39

A sto se tice Dzelmica, ako ne produzi sa nama, 90% ce zavrsit u Srbijanskoj ligi, ne moze on bolje od toga trenutno...
@Ajzea opet pijes a ne zoves, e necemo tako :lolno:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 03 dec 2015, 23:47

Minjore je napisao/la:A sto se tice Dzelmica, ako ne produzi sa nama, 90% ce zavrsit u Srbijanskoj ligi, ne moze on bolje od toga trenutno...
trenutno mu je to i bolje rješenje
na žalost

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 dec 2015, 23:52

Dosad se Vijolina hlupo KLEPOnexom zamijenit će mo mu za Hleponex, nek rikne gonga u k urac

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 04 dec 2015, 00:09

[youtube][/youtube] :lolno:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 dec 2015, 00:25

FaraonTM je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:nije u tome poenta, rotiraju se igrači i u najvećim ekipama. ovo je i dalje liga odakle svi gledaju da pobjegnu. gledali su i kad smo bili najjači i to se ne može promijeniti bez napretka cijele lige...a bogami i države. zbog toga moraš kontinuirano moći dovest dobre igrače, i nema potpišeš i prst u uho, ni to ne mora značiti ništa. nekad duži ugovor igračima da više prostora za opstrukcije.

ako je nama mega problem dovesti zamjenu za ognjena đelmića, mi bi odmah trebali raspišati sijelo. ja mislim da nije i da je memija kad hoće već bolji nego on na istoj poziciji, a on se za razliku od ovog može prodati za velike pare. u ligi ima nekoliko igrača kakve je vrlo teško dovesti u nju i koji bi se mogli označiti nezamjenjivim ili teško zamjenjivim, ali đelmić realno nije među njima. to se vidi i po našem položaju na tabeli. ja sam svejedno do nedjelje u pola 3 bio svakako za njegov ostanak, ali otad više nisam. taj kvalitet da se trpe ucjene i namjerno opstruiranje nije.
Ma rotiraju al' ne mijenja se pola tima svakih pola godine. Mi da bi uspjeli zadržati dobrog igrača nešto duže (recimo dvije sezone, dvije i po) nama treba kao prvo nešto čime bi mogli "kupiti" tog igrača. Jedan će ostati zbog jakog ugovora a drugi zbog izazova u Europi lupam. Ne možeš ti dati Bajiću (lupam) platu 2000 KM (lupam) svake sezone igrati protiv Drine, Mladosti, Viteza po našim oranicama sa ponekim izletom u Europu i očekivati da ćeš ga zadržati dvije, tri godine na željenom nivou. Hoćeš klinac, ili ćeš ga prodati, ili će otići za džaba ili će stangirati i zasititi se svega toliko da čak više ni za klupe neće biti kao što se desilo sa Svrakom.

Da ti jednom uđeš u Europu pa odigraš sezonu, pa onda iduće ljeto ponudiš bolji ugovor Bajiću i onda će on skontati da mu je bolje ostati u Želji za 5,6 milja (lupam) i igrati Europu nego otići u Konyaspor za 10k (lupam) i boriti se za prvu postavu plus još ne igrati Europu.

Pa će onda Bajić napredovati, tebi dati željeni rezultat, iduće godine ti dođe ponuda od nekog velikana, sretan ti sretan Bajić i to je to. Onda opet dovedeš par kvalitetnih igrača pa ih prodaš kasnije... Nešto slično kao Maribor, Partizan, Dinamo...

Tako to rade klubovi koji nisu Europske sile (kao što Željo naravno nije) ali koji hoće ili bar pokušavaju da budu nekako konkurentnti u Europi. Ja znam da je ovo sve nerealno iz ove perspektive ali mi možemo napredovati samo ovako i nikako drugačije. A ovako svaki prelazni rok dovoditi par igrača, imati većinom epizodne uloge u Europi možemo još narednih 100 godina i ostat ćemo na istom mjestu gdje smo i bili prije 100 godina. Kao što smo ostali na istom mjestu gdje smo i bili prije 20 godina od danas.
znaš koliko ima u konyi? 250 hiljada eura godišnje.

znači na glavu da se nasadiš ne možeš dati trećinu od toga. i da možeš i da daš, realno ti ne bi vrijedilo dok je ukupna situacija takva kakva je.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 04 dec 2015, 00:28

ChWilla je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:nije u tome poenta, rotiraju se igrači i u najvećim ekipama. ovo je i dalje liga odakle svi gledaju da pobjegnu. gledali su i kad smo bili najjači i to se ne može promijeniti bez napretka cijele lige...a bogami i države. zbog toga moraš kontinuirano moći dovest dobre igrače, i nema potpišeš i prst u uho, ni to ne mora značiti ništa. nekad duži ugovor igračima da više prostora za opstrukcije.

ako je nama mega problem dovesti zamjenu za ognjena đelmića, mi bi odmah trebali raspišati sijelo. ja mislim da nije i da je memija kad hoće već bolji nego on na istoj poziciji, a on se za razliku od ovog može prodati za velike pare. u ligi ima nekoliko igrača kakve je vrlo teško dovesti u nju i koji bi se mogli označiti nezamjenjivim ili teško zamjenjivim, ali đelmić realno nije među njima. to se vidi i po našem položaju na tabeli. ja sam svejedno do nedjelje u pola 3 bio svakako za njegov ostanak, ali otad više nisam. taj kvalitet da se trpe ucjene i namjerno opstruiranje nije.
Ma rotiraju al' ne mijenja se pola tima svakih pola godine. Mi da bi uspjeli zadržati dobrog igrača nešto duže (recimo dvije sezone, dvije i po) nama treba kao prvo nešto čime bi mogli "kupiti" tog igrača. Jedan će ostati zbog jakog ugovora a drugi zbog izazova u Europi lupam. Ne možeš ti dati Bajiću (lupam) platu 2000 KM (lupam) svake sezone igrati protiv Drine, Mladosti, Viteza po našim oranicama sa ponekim izletom u Europu i očekivati da ćeš ga zadržati dvije, tri godine na željenom nivou. Hoćeš klinac, ili ćeš ga prodati, ili će otići za džaba ili će stangirati i zasititi se svega toliko da čak više ni za klupe neće biti kao što se desilo sa Svrakom.

Da ti jednom uđeš u Europu pa odigraš sezonu, pa onda iduće ljeto ponudiš bolji ugovor Bajiću i onda će on skontati da mu je bolje ostati u Želji za 5,6 milja (lupam) i igrati Europu nego otići u Konyaspor za 10k (lupam) i boriti se za prvu postavu plus još ne igrati Europu.

Pa će onda Bajić napredovati, tebi dati željeni rezultat, iduće godine ti dođe ponuda od nekog velikana, sretan ti sretan Bajić i to je to. Onda opet dovedeš par kvalitetnih igrača pa ih prodaš kasnije... Nešto slično kao Maribor, Partizan, Dinamo...

Tako to rade klubovi koji nisu Europske sile (kao što Željo naravno nije) ali koji hoće ili bar pokušavaju da budu nekako konkurentnti u Europi. Ja znam da je ovo sve nerealno iz ove perspektive ali mi možemo napredovati samo ovako i nikako drugačije. A ovako svaki prelazni rok dovoditi par igrača, imati većinom epizodne uloge u Europi možemo još narednih 100 godina i ostat ćemo na istom mjestu gdje smo i bili prije 100 godina. Kao što smo ostali na istom mjestu gdje smo i bili prije 20 godina od danas.
znaš koliko ima u konyi? 250 hiljada eura godišnje.

znači na glavu da se nasadiš ne možeš dati trećinu od toga. i da možeš i da daš, realno ti ne bi vrijedilo dok je ukupna situacija takva kakva je.
Ako zabije 6 komada u ligi imat ce duplu platu.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 04 dec 2015, 01:13

milanribar je napisao/la:Al si kralj majke mi :D

Koje smo pare zaradili te godine a minus nam samo rastao, pokrali Boga i oca, ti nama o violini, i treceoj garnituri, hahahah :D
Violina je jedan od mnogih ali je on taj koji i dalje lravi probleme i koci neke stvari, a sta je konkretno u pitanju i zbog cega ga se nije lako rijesiti vjerovatno ovdje niko ne zna, a i ako zna ne zeli da iznosi i bolje je da ne iznosi. Ima tu jos mnogo stosta ali se tih likova tu i ne vrti vise ali on je uporan zbog toga se o njemu toliko prica. A i niko ovdje nije iz uprave kluba pa da moze konkretno sve reci i objasniti. Molim sve ove koji su dokazano upuceniji unrad kluba koliko toliko da ne iznose informacije ovdje na forumu.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

milanribar
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la milanribar » 04 dec 2015, 01:20

MrRiccoli je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Al si kralj majke mi :D

Koje smo pare zaradili te godine a minus nam samo rastao, pokrali Boga i oca, ti nama o violini, i treceoj garnituri, hahahah :D
Violina je jedan od mnogih ali je on taj koji i dalje lravi probleme i koci neke stvari, a sta je konkretno u pitanju i zbog cega ga se nije lako rijesiti vjerovatno ovdje niko ne zna, a i ako zna ne zeli da iznosi i bolje je da ne iznosi. Ima tu jos mnogo stosta ali se tih likova tu i ne vrti vise ali on je uporan zbog toga se o njemu toliko prica. A i niko ovdje nije iz uprave kluba pa da moze konkretno sve reci i objasniti. Molim sve ove koji su dokazano upuceniji unrad kluba koliko toliko da ne iznose informacije ovdje na forumu.
To su price za malu djecu, a to se moze prosipati nekima koji odu na Grbavicu dva put godisnje. Nije nas violina zavalio 5 miliona, vec prethodne uprave od Zuje, Kozarica, Ahmetbegovica i ostali velikih riba. Spominjat Njukastl kad smo brdo para zaradili je ocajno poredit s violinom kartama, dresovima. Pa nama na crno godinama ljudi prodaju karte pored redovnog mjesta za kupovinu na Grbavici, pa ? Salovi Zelje se prodaju na carsiji, ferhadiji, pored Begove dzamije, pa? Mislis da se neko bavi tim u klubu, kako da ne. A violina ima svugdje ali da je on problem sto se mi borimo za opstanak, sto od silnih para nismo napravili tim za 3 godine je prica za malu djecu.
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 04 dec 2015, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 04 dec 2015, 01:26

Ovi pitari stvarno umisljaju da su Celta Vigo,zadnji igrac Sarajeva u repki bio Safet Susic.Ne kontam na ove "prolaznike"
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Kajkutenjoyer, Pablo11 i 64 gosta.