FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ahmed muftic
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- milanribar
- Kontakt:
Joj o cemu vi raspravljate, pricama iz makjata. 

Kako si ti milane?
To sto ti pricas zove se zamjena teza. Obezbjedjenje je bilo radi klosara koji ometaju trening ne da brani ljudima da gledaju trening. I meni je normalno da svak bude odstranjen ko pravi problem na treningu da je moj babo a ne papak kojeg zovu violina. Ja da imam problem sa njim zavrsio bi ga za 10 minuta. Ne razumijem tebe busas se u ljubav prema Zelji a u redu ti da papak dovodisvoje neke igrace da fata za vrat nase juniore da prijeti momcima koji volontiraju u klubu. E to nije moj Zeljo violinu slobodno pod ruku i kuci a ko ima kakve talove medju navijacima fakat ne znam nisam dio toga vec deset godina. Ziv i zdrav biostarigrad je napisao/la: e, moj pile... hajde sto nas nema na utakmicama, izgleda da ce nas sve manje biti i na treninzima. jel' to idemo u smjeru neke zatvorene grupe? ne dozvoljavam bilo kome, ne samo na ovom forumu, nego uopsteno u zivotu, da mi palamudi kako voli Zelju vise od mene i zeli mu vece dobro. ali, ako trebam prolaziti nekakve provjere za obicni trening (nikakvi specijalni, zatvoreni treninzi pred vazne utakmice )i gledati one odvratne face, polupismenih ljudi iz obezbjedjenja, te se osjecati neugodno sto me neko "skenira" i osjecati se neprijatno sto ih uopste moram gledati prilikom dolaska na stadion, na obicni trenig, sto cinim decenijama, hebem ja tu politiku. vec sam pisao, nakon tekme sa slavijom sam bacio svoju godisnju za sjever u prvi saht na koji sam naisao i, ako sam se (a jesam, ne zbog finansijske stete), pokajao sto sam to uradio, ovaj tvoj post mi je dao za pravo da sam ucinio pravu stvar. nabijem vise i vas insajdere i "dobrocinitelje" kluba na neku stvar. eto vam klub, odlucujte ko i koliko ima prava da voli i podrzava Zelju, ko i koliko ima pravo da uputi kritiku, koliko god konstruktivna bila, nabijem i pljuvace bez osnova i razloga, radite sto mislite da je ispravno, odlucujte ko moze prisustvovati treningu i ko je dobrodosao kao navijac na utakmicu.... ali, budite mangupi, pa potkurite to obezbjedjenje da zabrani pristup stadionu benji, amaru i njima slicnim (violina je suvise nebitan i smijesan lik da bih ga trpao u kos sa imenovanim). lahko vam je izivljavati se na obicnoj raji i stvarati im nelagodu kada prolaze pored tih "zahebanih i namrgodjenih" faca. nek si ti u miru odgledao trenig, nek ti je bila milina, drago mi cuti. ja sam se vratio sa kapije, jer to nije moj Zeljo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

veceras na kosarci

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Pozdrav za nasu bracu iz Brckoggodrina je napisao/la:
veceras na kosarci
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ovi momci budu i na jugu često,imaju moćne duxeve pogotovo ženska populacijagodrina je napisao/la:
veceras na kosarci

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
a tek zadnjice 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Jaozinho22
- Kontakt:
SubhanaAllahfedeltafrotta je napisao/la:a tek zadnjice

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
TeroristaJaozinho22 je napisao/la:SubhanaAllahfedeltafrotta je napisao/la:a tek zadnjice

hahahah amarov operativac, prodavao treću garnituru dresova u newcastleu, o kartama na koševu da ne pričam i prostorijama kluba
A lažešIpee je napisao/la:hahahah amarov operativac, prodavao treću garnituru dresova u newcastleu, o kartama na koševu da ne pričam i prostorijama kluba

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Napisi sto godinama rentao prostor od kluba i sebi uzimao kirije. Ostetio Zelju gdje je mogao. Bolan covjek za tuzit.Ipee je napisao/la:hahahah amarov operativac, prodavao treću garnituru dresova u newcastleu, o kartama na koševu da ne pričam i prostorijama kluba
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sve se zna. Znace se jos toga... Ono majka jednom rodi a drugi put abortus. Ima jos 'violina' ne brinite ...pile87 je napisao/la:Napisi sto godinama rentao prostor od kluba i sebi uzimao kirije. Ostetio Zelju gdje je mogao. Bolan covjek za tuzit.Ipee je napisao/la:hahahah amarov operativac, prodavao treću garnituru dresova u newcastleu, o kartama na koševu da ne pričam i prostorijama kluba
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Prije bih rekao za zaklat ali eto..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Zar je moguće da onaj levat tolike probleme pravi klubu?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- milanribar
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHIpee je napisao/la:hahahah amarov operativac, prodavao treću garnituru dresova u newcastleu, o kartama na koševu da ne pričam i prostorijama kluba
I to je veci problem sto je neko prodavao trecu garnituru, a Zujo i Kozoric od Njukastla zaradili milione, nigdje marke od tih miliona. Boze sacuvaj sta ovdje moramo citati

Ne moraš 

- milanribar
- Kontakt:
Al si kralj majke mi
Koje smo pare zaradili te godine a minus nam samo rastao, pokrali Boga i oca, ti nama o violini, i treceoj garnituri, hahahah

Koje smo pare zaradili te godine a minus nam samo rastao, pokrali Boga i oca, ti nama o violini, i treceoj garnituri, hahahah

Ja se nadam da ce na skupstini biti javno prozvani svi oni koji su finansijski ostetili klub i godinama krali pare iz njega a da ce klub nakon skupstine podnijeti krivicne prijave protiv tih likova..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!