Herson je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:33
luckystrike je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:25
luckystrike je napisao/la: ↑26 avg 2025, 01:23
Znaju i ptice na grani da je fk borac trenutno politički alat, al' da će to i sam potpredsjednik kluba potvrditi, naivno, neočekivano, nedoraslo.
Da neko iz mog Kluba šalje ovakve političke poruke niti bih pratio Klub niti bih se radovao njegovom uspjehu. Pogotovo ne bih za7ebavao druge bilo to 1 ili 5 0.
Osim što je ovaj klub bijedan, još su gori oni koji uživaju u takvom jadu i čemeru.
Po gradu dijele ulaznice za evropsku utakmicu i opet poluprazan stadion. Nema ni onih koji uživaju više. Nešto malo lojalista je još uvijek tu, a pitanje je koliko će se i oni zadržati.
Prijatelju, iskreno mi te žao, al najiskrenije !
Ja razumijem komplekse, mokre snove, maštanja, na kraju krajeva razumijem i da ova petarda ima uticaja na tvoje mentalno zdravlje , ali nemoj živ bio više, lupaš i ne prestaješ....
Ja znam da ti pokušavaš svim silama da percepciju koju si zamislio u svojoj napaćenoj glavi preneseš i predstaviš drugima, ali u vrijeme interneta to ne ide baš tako kako si ti zamislio...
Na kraju krajeva, ti kao navijač Sarajeva imaš najmanje pravo i obraza da pričaš o lojalnosti i posjetama, jer ako povučemo paralelu između predstavljanja na društvenim mrežama kako ste najvjerniji, najodaniji (divovi), i prikazanog na tribinama, jedino što trebate je da se ne eksponirate na ovaj način i sakrijete u mišiju rupu !