A do neki dan Vucic neizbjezan. Svim silama pokusavali dobiti klikove, mislim da ih je dusa boljela sto ne mogu direktno pisati o politici pa moraju ko fol spojiti Vucica i neku sportsku temufks74 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:49Bez ikakve odgovornosti pišu šta hoće, neće odgovarati ni zašta. Tajkunima ne smiju ni primiriti a za cvaju napišu članak.Herson je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:45Od sinoć, 13 objavljenih vijesti o KK CZ, FK CZ, Delijama, Grobarima, Svetislavu Pešiću, nacionalnom stadionu u Srbiji itd. Naslovi su priča za sebe, Informer i Kurir bi im pozavidili. I jedna stidljiva objava o poništenom golu Sarajeva u Banja Luci. Ovo je za one koji imaju bilo kakvih dilema. Postali su klasičan tabloid, ovdje više ne stanuje sportsko novinarstvo.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Herson je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:45Od sinoć, 13 objavljenih vijesti o KK CZ, FK CZ, Delijama, Grobarima, Svetislavu Pešiću, nacionalnom stadionu u Srbiji itd. Naslovi su priča za sebe, Informer i Kurir bi im pozavidili. I jedna stidljiva objava o poništenom golu Sarajeva u Banja Luci. Ovo je za one koji imaju bilo kakvih dilema. Postali su klasičan tabloid.fks74 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:34Bolje se skupiti pa ih šamarati gdje stigneš. Sabriju, Kazlagića i slične takođe.Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:25Momci ako vas ima par da se skupimo da urednicima ovog portala plaćamo karte za gostujuće tekme reprezentacije neka putuju ali neka pišu kako stvari stoje u Bosni Hercegovini, neka objave da veličaju presuđene ratne zločince i orgijaju po našoj državi. Nije skupo, Vico im daje kartu, od nas karta i hotel.

Bh portal, sa adresom u Sarajevu.
5 vijesti iz Srbije, 3 iz Hrvatske, 1 iz Bosne i 1 kako je neka **** izbacila sise
A kod nas haos u svim sferama drustva, u svim ima svakodnevno skandala, svakodnevno. A u sportu pogotovo, ali boli njih za to, njima je vaznije sto je Pesic necim uzdrmao Srbiju, i nekakav stadion takodjer u Srbiji. To je od krucijalne vaznosti za BH sport.roccosiffredi je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:59Herson je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:45Od sinoć, 13 objavljenih vijesti o KK CZ, FK CZ, Delijama, Grobarima, Svetislavu Pešiću, nacionalnom stadionu u Srbiji itd. Naslovi su priča za sebe, Informer i Kurir bi im pozavidili. I jedna stidljiva objava o poništenom golu Sarajeva u Banja Luci. Ovo je za one koji imaju bilo kakvih dilema. Postali su klasičan tabloid.
Bh portal, sa adresom u Sarajevu.
5 vijesti iz Srbije, 3 iz Hrvatske, 1 iz Bosne i 1 kako je neka **** izbacila sise
since 1973
-
- Kontakt:
Savez potvrdio sve cisto . Ova sezona bas dobro sudjenje, jedino je Borac ostecen u Mostaru , ostalo ni jedna greska . Bravo za sudijsku organizaciju .
Kakav je fol sa ovim igracima iz Andore u Prijedoru.
Odakle ih izvlače? Da nije preko Perice?
Odakle ih izvlače? Da nije preko Perice?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Robert Zrilic je prvi covjek sudijskog komiteta, bivsi direktor borca . Treba li dalje ? Znaci ta stoka ima prvog covjeka saveza i prvog covjeka sudija. Kud ces dalje ? To nema ni u jednoj ligi na svijetu. Nigdje !! Ovo je genocid da se ova takozvana liga uopste igra.bordobijeli je napisao/la: ↑26 avg 2025, 21:36Savez potvrdio sve cisto . Ova sezona bas dobro sudjenje, jedino je Borac ostecen u Mostaru , ostalo ni jedna greska . Bravo za sudijsku organizaciju .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Zovi Smitha pa Hag… nema drugebhfanatic14 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 21:45Robert Zrilic je prvi covjek sudijskog komiteta, bivsi direktor borca . Treba li dalje ? Znaci ta stoka ima prvog covjeka saveza i prvog covjeka sudija. Kud ces dalje ? To nema ni u jednoj ligi na svijetu. Nigdje !! Ovo je genocid da se ova takozvana liga uopste igra.bordobijeli je napisao/la: ↑26 avg 2025, 21:36Savez potvrdio sve cisto . Ova sezona bas dobro sudjenje, jedino je Borac ostecen u Mostaru , ostalo ni jedna greska . Bravo za sudijsku organizaciju .
Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 26 avg 2025, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Robert Zrilić dovoljno,jasno ko i malo mozga ima **** li mu rod i porod...bordobijeli je napisao/la: ↑26 avg 2025, 21:36Savez potvrdio sve cisto . Ova sezona bas dobro sudjenje, jedino je Borac ostecen u Mostaru , ostalo ni jedna greska . Bravo za sudijsku organizaciju .
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 26 avg 2025, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma nije niko ni budala ni lud ni slijep.Ovo prvo mozda i jesmo jer jos pratimo ovo ali imamo oci.Sto se mene tice nek napisu da smo mi pogurani svi su vidjeli istinu.Svaki sudija iz Sarajeva misli isto kao i Kaljanac nebitno za koga navija.
Mi ne bjezimo od svoje igre ali ne bjezite ni vi od lakrdija vasi kerova i ne vrijedjajte inteligenciju ljudima.
Mi ne bjezimo od svoje igre ali ne bjezite ni vi od lakrdija vasi kerova i ne vrijedjajte inteligenciju ljudima.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 26 avg 2025, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ma to su postenjačine, kad kazu da je sve cisto to je tako . Ko smo mi da sumnjamo u postenje djelioca pravde . Stvarno je šizofren ko god misli da ima lopovluka u sudijskoj organizacija. Sve jasno i cistovisokohz je napisao/la: ↑26 avg 2025, 21:47Robert Zrilić dovoljno,jasno ko imalo mozga ima **** li mu rod i porod...bordobijeli je napisao/la: ↑26 avg 2025, 21:36Savez potvrdio sve cisto . Ova sezona bas dobro sudjenje, jedino je Borac ostecen u Mostaru , ostalo ni jedna greska . Bravo za sudijsku organizaciju .

Samo loviti, jedino rješenje. Kada ne budu smjeli izaći iz stana, onda neka stisnu i sude.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 avg 2025, 21:51Ma nije niko ni budala ni lud ni slijep.Ovo prvo mozda i jesmo jer jos pratimo ovo ali imamo oci.Sto se mene tice nek napisu da smo mi pogurani svi su vidjeli istinu.Svaki sudija iz Sarajeva misli isto kao i Kaljanac nebitno za koga navija.
Mi ne bjezimo od svoje igre ali ne bjezite ni vi od lakrdija vasi kerova
Kljucne dvije rijeci “iz Sarajeva”NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 avg 2025, 21:51Ma nije niko ni budala ni lud ni slijep.Ovo prvo mozda i jesmo jer jos pratimo ovo ali imamo oci.Sto se mene tice nek napisu da smo mi pogurani svi su vidjeli istinu.Svaki sudija iz Sarajeva misli isto kao i Kaljanac nebitno za koga navija.
Mi ne bjezimo od svoje igre ali ne bjezite ni vi od lakrdija vasi kerova

Ti u ovoj državi tražiš da neko snosi odgovornost (pričam ti uopšteno)? Daj čovječe budi realan.fks74 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:49Bez ikakve odgovornosti pišu šta hoće, neće odgovarati ni zašta. Tajkunima ne smiju ni primiriti a za cvaju napišu članak.Herson je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:45Od sinoć, 13 objavljenih vijesti o KK CZ, FK CZ, Delijama, Grobarima, Svetislavu Pešiću, nacionalnom stadionu u Srbiji itd. Naslovi su priča za sebe, Informer i Kurir bi im pozavidili. I jedna stidljiva objava o poništenom golu Sarajeva u Banja Luci. Ovo je za one koji imaju bilo kakvih dilema. Postali su klasičan tabloid, ovdje više ne stanuje sportsko novinarstvo.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Jok zanimat ce nas sta Zrilic i slicni objektivci iz rs vukoyebina misle a ne iz grada koji je dao najvise i najbolje sudijeMikiPirs je napisao/la: ↑26 avg 2025, 21:55Kljucne dvije rijeci “iz Sarajeva”NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 avg 2025, 21:51Ma nije niko ni budala ni lud ni slijep.Ovo prvo mozda i jesmo jer jos pratimo ovo ali imamo oci.Sto se mene tice nek napisu da smo mi pogurani svi su vidjeli istinu.Svaki sudija iz Sarajeva misli isto kao i Kaljanac nebitno za koga navija.
Mi ne bjezimo od svoje igre ali ne bjezite ni vi od lakrdija vasi kerova![]()
Za prodane balije isto vazi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma iz Sarajeva je sve najbolje, nema se tu sta pricati. Samo vas j… sto vam g0 vnA teku kroz centar grada ali to je sve u skladuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 avg 2025, 21:57Jok zanimat ce nas sta Zrilic i slicni objektivci iz rs vukoyebina misle a ne iz grada koji je dao najvise i najbolje sudijeMikiPirs je napisao/la: ↑26 avg 2025, 21:55Kljucne dvije rijeci “iz Sarajeva”NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 avg 2025, 21:51Ma nije niko ni budala ni lud ni slijep.Ovo prvo mozda i jesmo jer jos pratimo ovo ali imamo oci.Sto se mene tice nek napisu da smo mi pogurani svi su vidjeli istinu.Svaki sudija iz Sarajeva misli isto kao i Kaljanac nebitno za koga navija.
Mi ne bjezimo od svoje igre ali ne bjezite ni vi od lakrdija vasi kerova![]()
Za prodane balije isto vazi

-
- Kontakt:
Upravu si,zato je BL svake godine prepuna turista iz svakog kraja svijetaMikiPirs je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:00Ma iz Sarajeva je sve najbolje, nema se tu sta pricati. Samo vas j… sto vam g0 vnA teku kroz centar grada ali to je sve u skladuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 avg 2025, 21:57Jok zanimat ce nas sta Zrilic i slicni objektivci iz rs vukoyebina misle a ne iz grada koji je dao najvise i najbolje sudije
Za prodane balije isto vazi![]()
O drugim gradovima da ne pricam i da ih ne poredim sa npr Mostarom
Normalno da je najbolje,jedino cevapi nisu to prepustam travnicanima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Nema potrebe kritikovati sudijsku organizaciju. Toliko je tu odricanja ,fizički prespremni, kako se spremaju ko marinci , a tek koje su to moralne velicine , etika ponasanje , ma svaka majka bi ih za zeta pozeljela . Jednom rijeci ljudske gromade.
Dok god vas sudije guraju poserem se vam se na svaku pobjedu. Iako mislim da mi imamo toliko problema u odbrani da bi vi svakako ovo dobili, ali dzaba morate se vi osigurati uz pomoc tate vicka. Zato **** i nikad ali nikad dok je ovako nece vam niko normalan cestitati pobjedu, kao sto vam niko nije ni cestitao titulu osim par klubova po politickoj liniji.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kairat Almaty manje kosta od Sarajeva na transfermarktu, nek ostane zabiljezeno. Uzmemo li u obzir ulaganja i rezultate Sarajevo je najgore vođen klub u evropi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.