Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
robertkosar
-
Kontakt:
Postao/la robertkosar » 10 sep 2025, 22:07
Kriv je trener 100% ovom izmjenom golmana je potpisao poraz na ovoj utakmici. Jest da je bila greska turde ali jos vecu pravi musija katastrofalnim izlaskom sa gola u oba slucaja je trebao ostati na golu

Nije mi jasno zasto Musija, momak je zalutao na utakmicu. Ovo se desi kad trener ne gleda utakmicu gdje ovaj prima 4 gola i skoro mu svi idu na dusu

Zadnja izmjena:
robertkosar, dana/u 10 sep 2025, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
Fudo
-
Kontakt:
" za sarajevo ne postoje ni pobjede ni porszi, samo promjene" idem.cvrsto idemo jako idemo po opstanak
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
Pitar6785
-
Kontakt:
Ova ekipa je letioa protiv krajove na kosevu i dobro je parirals 60 minuta i tamo
Sa ovoliko iskusni igraca sa karijerom koju ti igraci imaju Adem Ristovski Cimirot i trenerom koji ima 400 utakmica kao trener u pl bh, da ovako igraci fizicki psihicki kondiciono i neuigrano izgledaju je NEMOGUCE..
Ovaj nije bila ona utakmica protiv zrinjskog na kosevu kad smo izgubili ilegalnim golom gdje su nas igrom ljudi razvaliliovaj ova utakmica je do ovih gore stvari fizicki kondiciono uigrano snaga (sigurno naj losija ekipa u pl bh sto se tice tih segmenata, naravno da nismo losi rosterski individualni od svih ekipa al sigurno sa ovom igrom iznad 6 mjesta nema sanse i to cisto radi sirine rostera (druge ekipe nemaju to) i individualnih kvaliteta..
adem djordjevic jatta ristovsli igraci koje bi imalo bolji trener klupirao sledecu utakmicu
Kao i gulisu i keremeha ako moraju igrat krila i ako mora husref bit trener..
Volim Husrefa al jednostavno on nije uspio za 30 dana bar psihicki vratit igrace..
Znam da zvuci ludo al ja da se pitam promjenio bi trenera al doveo bi bas strucnjaka koji ima dobru pedagogiju nesto ko pokojni CIRO koji ima vrhunskog kondicionog trenera ili ako nema mi da dovedemo posebno kondicionog trenera
ADEM RISTOVSKI JATTA KLUPA
GULASH KEREMEH ONO STO SU IGRALI KOD ZEKICA
-
SamoDaKazeem
-
Kontakt:
Postao/la SamoDaKazeem » 10 sep 2025, 22:09
Zna se od koga svo zlo kreće.
Al **** to, dali ćemo prebaciti broj članskih i kakvu posjetu očekujete protiv Veleža?

treba samo hajcati
-
Lavcina
-
Kontakt:
Koja je ovo sezona po redu, da se mi vec u septembru oprastamo od titule?
Mirvicu vrijeme je! Imas ti pare, mozda imas i dobre namjere sa nama, ali sve ovo sto radis je uzasno. Toliko uzasno, da je postalo vec i smjesno.
-
tovusa84
-
Kontakt:
Pravit ćemo mi Zekica od blata sve su prilike… Ovo večeras se nisam mogao ni nervirati, toliko je jednosmjerna utakmica bila…
-
Amco46
-
Kontakt:
Fudo je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:08
" za sarajevo ne postoje ni pobjede ni porszi, samo promjene" idem.cvrsto idemo jako idemo po opstanak
Ocekuj zvanicni mail anele&co kao novi head of retail.
Njima je ponestalo citata

-
napoleon72
-
Kontakt:
Postao/la napoleon72 » 10 sep 2025, 22:11
Maroon1946 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:04
Isto bi bilo i sa ZZ i sa bilo kojim drugim trenerom. Nesto je dobro trulo u klubu. Ja ne mogu da vjerujem nakon one tekme protiv Craiove kontam uzeti cemo duplu krunu sad se nadam da cemo biti u top 5.
Sad vam je to izgovor? Bi qrac bilo isto, imao si modernog trenera s kojim si top odigrao Evropu, ispali od ekipe koja se prosetala do grupne faze. Protiv Radnika se desila stvar koja se desi jednom u 10 godina, na 3:0 je 95% ekipa u nokdaunu, ovi se vratise i jbg. Moderan trener sa modernim strucnim stabom, gdje se forma tempirala za zahtjevnije utakmice, jer je ocito bio plan da se do 60te minute rjesavaju lakse tekme kao i lani (pisao sam vec, i prosle sezone je isto bilo, dva gola do poluvremena i umrtvi tempo do kraja. Ove sezone se Radnik uspio vratit i jbg). Zato sad imas glupana na klupi koji gura isti tempo od pocetka do kraja pa ispadamo nespremni, imamo Handzica debila da analizira nesta itd. Pa.evo vam "jedini on moze vodit Sarajevo", vodi ga al u ambis.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
TrofejiSuTu
-
Kontakt:
Postao/la TrofejiSuTu » 10 sep 2025, 22:12
Ja sam siguran da se niti jedan igrac ne slaze s njim ni s ovim sto on kao pokusava.
Pa budala vidi da su ljudi zbunjeni i da pojma nemaju sta da igraju.
Akciju ne mozes smislenu vidjeti,ma nista zivo.
Ubio u pojam svojim papanlukom sve do jednog.
I nije tacno da nece nego pojma nemaju sta i kako odigrati.
Strasno.
Zadnja izmjena:
TrofejiSuTu, dana/u 10 sep 2025, 22:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
n0dix
-
Kontakt:
robertkosar je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:07
Kriv je trener 100% ovom izmjenom golmana je potpisao poraz na ovoj utakmici. Jest da je bila greska turde ali jos vecu pravi musija katastrofalnim izlaskom sa gola u oba slucaja je trebao ostati na golu

Nije mi jasno zasto Musija, momak je zalutao na utakmicu. Ovo se desi kad trener ne gleda utakmicu gdje ovaj prima 4 gola i skoro mu svi idu na dusu
Prije nego kreneš lupati. Moraš valjda bar malo biti pametan i znati da je I. Banić povrijeđen i da nije mogao nastupiti. I 80% navijača kad bi biralo između Mušije i Rockova, izabralo bi Mušiju iako su u par deka. Sve u svemu kriv trener ali igrači su očaj. Nikakva ekipa, nikakva energija, sklad, borbenost izgledaju stvarno jadno.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
-
ŠTA_JE
-
Kontakt:
robertkosar je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:07

Ma musija nek se prihvati knjige od fudbala se nece hljeba najest.
-
hz033
-
Kontakt:
tovusa84 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:10
Pravit ćemo mi Zekica od blata sve su prilike… Ovo večeras se nisam mogao ni nervirati, toliko je jednosmjerna utakmica bila…
Hebo te zekic i ti njega, on je i navuko ovaj skart od igraca u klub!!!!
U novi boj ...
-
HZSydney
-
Kontakt:
Rauber33 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:56
HZSydney je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:55
Ovo postaje horror sezone. Moje misljenje, nepopularno ali realno s Mirzom SMO igrali najbolji fudbal U zadnje 3 sezone. Mogli SMO se nadat necemu. Ne prizivam, samo konstatujem.
Nije dobro, bolesni SMO iznutra a izgleda nema lijeka
**** li ti mirza kengura
Komunikacija na nivou. Stvarno ljudi misle da psovkom mogu zabranit drugima da kazu sta misle. S puno losijom ekippm SMO puno bolje stajali, igrali, davali golove.
Fedja bi Isto tako bio rjesenje.
Ja Volim Husrefa Ali ovo sto ekipa pokazuje je tanko.
Sama izjava da su vjezbali Sa 3 pozadi a igra sa 4 pokazuje izgubljen Kompas.
Znaci igraci trenirali jedno a igrali drugo
.. jer Stari je volio Sarajevo...
-
n0dix
-
Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:11
Isto bi bilo i sa ZZ i sa bilo kojim drugim trenerom. Nesto je dobro trulo u klubu. Ja ne mogu da vjerujem nakon one tekme protiv Craiove kontam uzeti cemo duplu krunu sad se nadam da cemo biti u top 5.
Sad vam je to izgovor? Bi qrac bilo isto, imao si modernog trenera s kojim si top odigrao Evropu, ispali od ekipe koja se prosetala do grupne faze. Protiv Radnika se desila stvar koja se desi jednom u 10 godina, na 3:0 je 95% ekipa u nokdaunu, ovi se vratise i jbg. Moderan trener sa modernim strucnim stabom, gdje se forma tempirala za zahtjevnije utakmice, jer je ocito bio plan da se do 60te minute rjesavaju lakse tekme kao i lani (pisao sam vec, i prosle sezone je isto bilo, dva gola do poluvremena i umrtvi tempo do kraja. Ove sezone se Radnik uspio vratit i jbg). Zato sad imas glupana na klupi koji gura isti tempo od pocetka do kraja pa ispadamo nespremni, imamo Handzica debila da analizira nesta itd. Pa.evo vam "jedini on moze vodit Sarajevo", vodi ga al u ambis.
Taj isti "glupan" uze najviše trofeja i uzimali smo utakmice i europske kad smo znali gubiti 1-0 pa lagano završavali istim tempom utakmice po 3-1 eto. Lahko je biti glupan i brzo zaboraviti neke stvari.

A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
-
Lavcina
-
Kontakt:
Najavio sam ja, da ce Husref zavrsiti kao i Amar svoj zadnji mandat kod kona. Na žalost izgleda, ce biti tako ali i sam si je kriv.
-
badboy
-
Kontakt:
Musemic i njegov tkz strucni stab OUT koliko veceras ako klub zeli zadrzati bar neke sanse da ostane u konkurenciji za neki zadovoljavajuci plasman u ovoj sezoni. Ocito je i pticama na grani da on nikakav impakt nije niti moze napraviti na ovaj skup igraca. Mi ustvari izgledamo sve gore iz utakmice u utakmicu. Ako ima imalo samopostovanja i pameti sam bi to napravio i tako bar malo ocuvao ono respekta sto je ostalo za njega.
-
HyperOS
-
Kontakt:
MIRVICU ODLAZIIIIIIIIIIIIII, SMECE JEDNO DEBELO.
-
Maroon1946
-
Kontakt:
Postao/la Maroon1946 » 10 sep 2025, 22:18
napoleon72 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:11
Moderni trener je imao i vise nego dovoljno vremena da poslozi ekipu. Imao je podrske cijelog kluba, igraca, i navijaca. Odradio vise priprema sa ekipom te cijelo ljeto pripremao ekipu za jedno veliko nista. Poraz od Craiove na stranu primiti 4 gola od Radnika na domacem terenu je i vise nego porazavajuce. I opet nakon svega imas podrsku od svih i napustis klub u najtezem momentu. Stvorio se neki narativ da je covjek mucenik a ustvari je sve uslove imao. I sad ko god da je dosao ista prica bi bila. Daj Boze da se do sljedece godine dozovemo.
Nebitno, nek Husref podnese ostavku i nek dodje neko drugi ja sam 100% siguran da ce sve ostati isto. Mora se nesto iz temelja mijenjati.
Zadnja izmjena:
Maroon1946, dana/u 10 sep 2025, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
SHZ82
-
Kontakt:
Sopic je slobodan, jos veceras poslati avion po njega.
On svojom harizmom i znanjem moze spasiti ovu sezonu da se uzme kup
-
MSOZ101
-
Kontakt:
Samo sam ušao da vam kažem da Husref jebbe sve do jednog koji ga je želio i prizivao.