Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jos kad se sjetim da moram ustajati u pola 7Samo F.K.S !! je napisao/la:Krece pakao ponovo
skola na prvom mestu tako mi kazu matoriDAVID VILLA 7' je napisao/la:jos kad se sjetim da moram ustajati u pola 7Samo F.K.S !! je napisao/la:Krece pakao ponovo
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Eh eto i vama škole! Sad mi nekako lakše!![]()
Otvoris dokument, kliknes desnom tipkom na stranicu, odaberes opciju"Select tool" i zatim markiras i kopiras u Word.Kop je napisao/la:Zna li neko kako se moze oz PDF filea tekst prebaciti u word ? File je zasticen, neki seminarski rad, a treba mi pod hitno .. postoji li neki converter ili neki drugi nacin mozda ? Unaprijed hvala.
PDF file= ono sta otvarate Adobe readerom
aj ne mlati pes idi u skolu uciSamo F.K.S !! je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Eh eto i vama škole! Sad mi nekako lakše!![]()
Unica hoces mi odraditi neke face u Photoshopu za PES ? Dacu ti ja tutorial i slike
Kakvo je ovo obdaniste?alfarouqaminu je napisao/la:aj ne mlati pes idi u skolu uciSamo F.K.S !! je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Eh eto i vama škole! Sad mi nekako lakše!![]()
Unica hoces mi odraditi neke face u Photoshopu za PES ? Dacu ti ja tutorial i slike
Ma znam druze da tako ide, al' je zasticen rad, nemam apsolutno nikakve ovlasti, niti da stampam niti da kopiram .. Izgleda da cu morati prepisivati, to ce mi oduzeti pola noci_karabaja_ je napisao/la:Otvoris dokument, kliknes desnom tipkom na stranicu, odaberes opciju"Select tool" i zatim markiras i kopiras u Word.Kop je napisao/la:Zna li neko kako se moze oz PDF filea tekst prebaciti u word ? File je zasticen, neki seminarski rad, a treba mi pod hitno .. postoji li neki converter ili neki drugi nacin mozda ? Unaprijed hvala.
PDF file= ono sta otvarate Adobe readerom
Devil je napisao/la:Jbt odoh i ja posle Neutrala preko 10 soma,u sta mi zivot prodje.
bravo devile,sada novi account i ispocetka i tako jos 4,5 godinaDevil je napisao/la:Jbt odoh i ja posle Neutrala preko 10 soma,u sta mi zivot prodje.
legenda reala je napisao/la:Devil je napisao/la:Jbt odoh i ja posle Neutrala preko 10 soma,u sta mi zivot prodje.
pa jesmo se dogovorili da još godinu besposličarimo ,a onda ćemo nešto ozbiljnije![]()
![]()
![]()
pa ti si gori od alfe ,gledaj 10000 hiljada postova
Haj cigane ispuni obecanje i ostavi nas na miru viseDevil je napisao/la:Jbt odoh i ja posle Neutrala preko 10 soma,u sta mi zivot prodje.
legenda reala je napisao/la:Devil je napisao/la:Jbt odoh i ja posle Neutrala preko 10 soma,u sta mi zivot prodje.
pa jesmo se dogovorili da još godinu besposličarimo ,a onda ćemo nešto ozbiljnije![]()
![]()
![]()
pa ti si gori od alfe ,gledaj 10000 hiljada postova
Samo F.K.S !! je napisao/la:Haj cigane ispuni obecanje i ostavi nas na miru viseDevil je napisao/la:Jbt odoh i ja posle Neutrala preko 10 soma,u sta mi zivot prodje.
Sta je Cigan obecao?Samo F.K.S !! je napisao/la:Haj cigane ispuni obecanje i ostavi nas na miru viseDevil je napisao/la:Jbt odoh i ja posle Neutrala preko 10 soma,u sta mi zivot prodje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.