Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Trebo je Rafa podnijeti zahtjev kakav da malo one tribine nazad jos pomjere, bar jedno 20m, da moze jos nazad da se postavi kod returna. Igrao je ovaj 3.set fakat ko da je Damir!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Daj neko link ljudi, gdje gledate, na poslu sam 

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Ne igra najbolji mec, nego ne mora 5 puta liniju pogoditi da bi dobio poen. Ovaj mec je prikaz stanja kako bi to bilo da im samo das reket u ruke, i oduzmes noge.
Onih 23-11 je prikaz toga ko je bio fizicka masina.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kakva igra sa 36 godina
Molim te nemoj ovo usrat

Molim te nemoj ovo usrat

Effenberg je napisao/la:Trebo je Rafa podnijeti zahtjev kakav da malo one tribine nazad jos pomjere, bar jedno 20m, da moze jos nazad da se postavi kod returna. Igrao je ovaj 3.set fakat ko da je Damir!

ZZ
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bezveze meč, iskreno... Bar zasad.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Mislim da je ovo gotovo i da ide Federer ka 18-tom GS i svaka mu cast zaista je legenda kojeg ce tesko ko dostici dok smo živi 
Kako proleti vrijeme kao da sam juce upalio TV i gledam djecaka duža kosa, majica bez rukava a sorc dug preko koljena... trci tamo vamo lijevo desno bori se reko vidi ovog lika jest cool
Zbog Nadala sam poceo pratiti tenis, sad gledam njega i Federera i kontam pa jel moguce da je prošlo ovo tako brzo 10-tak godina..
Hvala im obojici za sve, pruzali su nam mnogo bolje partije a ova danas onako vala ocekivao sam više
Sent from my iPhone using Tapatalk

Kako proleti vrijeme kao da sam juce upalio TV i gledam djecaka duža kosa, majica bez rukava a sorc dug preko koljena... trci tamo vamo lijevo desno bori se reko vidi ovog lika jest cool

Zbog Nadala sam poceo pratiti tenis, sad gledam njega i Federera i kontam pa jel moguce da je prošlo ovo tako brzo 10-tak godina..
Hvala im obojici za sve, pruzali su nam mnogo bolje partije a ova danas onako vala ocekivao sam više

Napisah neki dan pa da ponovim..poslije svega sto si napisao ove sedmice, ukoliko fedja ovo uspjesno privede kraju, red bi bio da se sam banujes ili barem odlogujes do french opena:-)bodi123 je napisao/la:Federer igra najbolji mec karijere protiv Rafe, bez obzira sto ovo nije prime Rafa, svaka cast za dosadasnja 3 seta, nemam rijeci
Kazem ako, ovo jos nije ni blizu gotovog..
Kada bi Nadal podigao nivo igre bio bi dobar, do njeg je realno.BoixosNois1899 je napisao/la:Bezveze meč, iskreno... Bar zasad.
Sta vam je ba. Nemoj pehirat vise 18 nego gledaj tenis. Ovo je tek pocelo.
Ocekivano los mec, ko je ocekivo nesto kao AO 2009 nek se rani. Ali je zato najvazniji ikad.
Ocekivano los mec, ko je ocekivo nesto kao AO 2009 nek se rani. Ali je zato najvazniji ikad.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ne zaboravi da je podloga u Australiji nikad brza, ne igra najbolji mozda malo sam i pretjerao, ali igra fascinantno, jedan od najboljih sigurno, i prime Nadal bi na ovom brzom betonu sa ovim Rogerom imao itekako problemaTrollsRoyce je napisao/la:Ne igra najbolji mec, nego ne mora 5 puta liniju pogoditi da bi dobio poen. Ovaj mec je prikaz stanja kako bi to bilo da im samo das reket u ruke, i oduzmes noge.
Federer ovo mora brzo zavrsiti, ovaj nivo igre mora iskoristiti i napraviti brzi brejk inace bi stvari mogle postati dosta gore ukoliko se mec oduzi
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nevjerovatno kako Roger igra 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Ja sam ti napisao prije neki dan da ce brzina podloge nadoknaditi to sto Fedexovi udarci nisu kao prije. Svjestan sam svih okolnosti, ali nisam bio svjestan toga da je Fedex najbolju partiju turnira sscuvao za finale.bodi123 je napisao/la:Ne zaboravi da je podloga u Australiji nikad brza, ne igra najbolji mozda malo sam i pretjerao, ali igra fascinantno, jedan od najboljih sigurno, i prime Nadal bi na ovom brzom betonu sa ovim Rogerom imao itekako problemaTrollsRoyce je napisao/la:Ne igra najbolji mec, nego ne mora 5 puta liniju pogoditi da bi dobio poen. Ovaj mec je prikaz stanja kako bi to bilo da im samo das reket u ruke, i oduzmes noge.
Federer ovo mora brzo zavrsiti, ovaj nivo igro mora iskoristiti i napraviti brzi brejk inace bi stvari mogle postati dosta gore ukoliko se mec oduzi
Previse se stvaralo neke prepotentnosti i olako se dedica otpisivao, nazivao Oldererom itd. A to nikad nije dobro. Ja se danas nisam nista kladio, pauziram, kontao sam over ovdje al bolje ovako mirno gledati. Vjerovatno bi Nadala tipovao da sam bas morao. Al nisam ni u snovima mislio da ce ovako jednostavno izgledati iz perspektive RF.
Coronados de gloria vivamos,
Ma na stranu sve, ja jos ne vjerujem kako Roger igra ovaj mec, kao da se nikad prije nije sastao sa Rafom, kao da nema tolike boljke iz proslosti, sve mu funkcionise, forehand mu je najlosiji udarac, gdje ces dalje, ali nadam se da Rafa se nekako moze iscupati i odvesti u peti, pa neka i izgubi, cisto da nam bude zanimljvije gledatiTrollsRoyce je napisao/la: Ja sam ti napisao prije neki dan da ce brzina podloge nadoknaditi to sto Fedexovi udarci nisu kao prije. Svjestan sam svih okolnosti, ali nisam bio svjestan toga da je Fedex najbolju partiju turnira sscuvao za finale.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nadal ne igra ni 50% od svoje igre koju je pružao u predhodnim matchevima..
Nek opusti ruku i nek uživa do kraja finala
Nek opusti ruku i nek uživa do kraja finala

- TrollsRoyce
- Kontakt:
Daj Fedex ne poklanjaj mu poene u serijama.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Tako je!
E ovako on pobjedjuje sam sebe, kako mu pokloni 0-15 i 0-30 nevjerovatno
Ahah e moj Federeru.Pa poslije prvog poena odmah vidis na sta ce game izac 

Evo Rogera u onom modu koji ga je pratio godinama uz Rafu, ali mora se i to desiti
Hajmo sad po set, pa sta bude u petom!
Hajmo sad po set, pa sta bude u petom!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.