sto se tice prijedloga za clanove skupstine, moj ce biti vlasnik firme surtec iz konjica. necu ga imenovati ovdje, ali ga licno poznajem dugo vremena i znam da zivi Zelju. nedavno je kupio clanske karte za sve uposlenike svoje firme (preko 50 uposlenika ima), placao je ruckove i vecere za cijeli tim na proputovanju kroz konjic, vlasnik je gold ili kako se vec zove ona nasa najskuplja clanska karta, na svakoj je utakmici (izuzev, ako je van bosne poslovno). firma mu dobro stoji i sigurno je da moze samo dobro donijeti Zelji, jer nema potrebe da ganja vlastiti interes, a garantujem da to nikada ne bi ni ucinio naustrb naseg kluba. pored prijedloga, agitovat cu za njega kod mojih poznanika, clanova Zelje, jer mana moze biti, relativno, mala baza clanova koji znaju o kome se radi (obzirom da dolazi iz konjica) i koji bi mu dali glas. vjerujem da ovi blizi klubu znaju o kome govorim i koliko mu je Zeljo urezan u srce.
sto se dovodjenja pojacanja tice, tu se treba biti maks oprezan. kroz ligu cemo tesko do evrope (ne kazem da je nemoguce, ali tesko) i ostaje nam kup. "pojacanja" iz domace lige, obzirom da su nastupali za svoje klubove, ne bi imala pravo nastupa za nas u tom takmicenju i u tom slucaju i nisu "pojacanja", pa koliko god dobre igre pruzili u Zeljinom dresu ove sezone, jer od toga nemas nista. nadam se da ce odgovorni pronaci dovoljno dobra pojacanja sa strane, kako bi maksimalno povecali sanse za osvajanje kupa.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija