FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Minjore
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Minjore » 02 dec 2015, 19:11

struja je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ja bih volio da vidim samo kojih su godina ovi sto zele da mi "nekoga sa foruma" predlazemo za skupstinu, i kojih je taj neko godina !

Ovdje se 5-6, nekoliko vas zna licno, pa iz te jaranske furke bi jednog predozili. To vam je jedino opravdanje, a kakve taj neko ima vjestine da bude u skupstini je manje vazno.
Oces da ti ja kazem da @tm8782, @boccaccio, @pile, @super, @vrbanjusa, svi su u ozbiljnim godinama, vecina njih ima i djecu i dugo su u braku.. @struja je isto zreo covjek, al krajnje neozbiljan :lol: :lol:
hoš se ti pobit :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Cekaj prvo da ti pare posudim, pa da se imamo za sta pobit :urnebes: :urnebes:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 02 dec 2015, 19:14

Službeni predstavnik FK „Željezničar“ Elvis Karić- novčana kazna u iznosu 1.000,00 KM (kršenje kodeksa oblačenja);

E *ebem ti savez
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 02 dec 2015, 19:17

sto se tice prijedloga za clanove skupstine, moj ce biti vlasnik firme surtec iz konjica. necu ga imenovati ovdje, ali ga licno poznajem dugo vremena i znam da zivi Zelju. nedavno je kupio clanske karte za sve uposlenike svoje firme (preko 50 uposlenika ima), placao je ruckove i vecere za cijeli tim na proputovanju kroz konjic, vlasnik je gold ili kako se vec zove ona nasa najskuplja clanska karta, na svakoj je utakmici (izuzev, ako je van bosne poslovno). firma mu dobro stoji i sigurno je da moze samo dobro donijeti Zelji, jer nema potrebe da ganja vlastiti interes, a garantujem da to nikada ne bi ni ucinio naustrb naseg kluba. pored prijedloga, agitovat cu za njega kod mojih poznanika, clanova Zelje, jer mana moze biti, relativno, mala baza clanova koji znaju o kome se radi (obzirom da dolazi iz konjica) i koji bi mu dali glas. vjerujem da ovi blizi klubu znaju o kome govorim i koliko mu je Zeljo urezan u srce.

sto se dovodjenja pojacanja tice, tu se treba biti maks oprezan. kroz ligu cemo tesko do evrope (ne kazem da je nemoguce, ali tesko) i ostaje nam kup. "pojacanja" iz domace lige, obzirom da su nastupali za svoje klubove, ne bi imala pravo nastupa za nas u tom takmicenju i u tom slucaju i nisu "pojacanja", pa koliko god dobre igre pruzili u Zeljinom dresu ove sezone, jer od toga nemas nista. nadam se da ce odgovorni pronaci dovoljno dobra pojacanja sa strane, kako bi maksimalno povecali sanse za osvajanje kupa.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 02 dec 2015, 19:23

Ramiz ko Yaya Ture
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

KeepTheBlueFlag
Kontakt:

Post Postao/la KeepTheBlueFlag » 02 dec 2015, 19:27

starigrad je napisao/la:sto se tice prijedloga za clanove skupstine, moj ce biti vlasnik firme surtec iz konjica. necu ga imenovati ovdje, ali ga licno poznajem dugo vremena i znam da zivi Zelju. nedavno je kupio clanske karte za sve uposlenike svoje firme (preko 50 uposlenika ima), placao je ruckove i vecere za cijeli tim na proputovanju kroz konjic, vlasnik je gold ili kako se vec zove ona nasa najskuplja clanska karta, na svakoj je utakmici (izuzev, ako je van bosne poslovno). firma mu dobro stoji i sigurno je da moze samo dobro donijeti Zelji, jer nema potrebe da ganja vlastiti interes, a garantujem da to nikada ne bi ni ucinio naustrb naseg kluba. pored prijedloga, agitovat cu za njega kod mojih poznanika, clanova Zelje, jer mana moze biti, relativno, mala baza clanova koji znaju o kome se radi (obzirom da dolazi iz konjica) i koji bi mu dali glas. vjerujem da ovi blizi klubu znaju o kome govorim i koliko mu je Zeljo urezan u srce.

sto se dovodjenja pojacanja tice, tu se treba biti maks oprezan. kroz ligu cemo tesko do evrope (ne kazem da je nemoguce, ali tesko) i ostaje nam kup. "pojacanja" iz domace lige, obzirom da su nastupali za svoje klubove, ne bi imala pravo nastupa za nas u tom takmicenju i u tom slucaju i nisu "pojacanja", pa koliko god dobre igre pruzili u Zeljinom dresu ove sezone, jer od toga nemas nista. nadam se da ce odgovorni pronaci dovoljno dobra pojacanja sa strane, kako bi maksimalno povecali sanse za osvajanje kupa.
Posrska da se J predlozi.Ljudina, jak parama i veliki Zeljovac :)

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 02 dec 2015, 19:28

Ako je čovjek takav kako pričate i ja se slažem u potpunosti ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 dec 2015, 19:29

@starigrad izenandio bi se ti koliko ljudi gleda vlastit interes preko Zelje, da se kojim slucajem pojavi milionski investitor vidio bi navalu kojekavih ljudi, prijatelja kluba i slicno.

Naravno cast pojedincima koji stvarno zele dobro klubu, kao taj covjek iz Konjica sto ga spominjes, koji je i spreman da pomogne na neki nacin jer kazes da je biznismen neki.

Nadam se da ih biti mnogo vise, koliko ih se samo spominjalo kad se statut promjenio a ispostavi se nista.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 02 dec 2015, 19:37

Elegant je napisao/la:@starigrad izenandio bi se ti koliko ljudi gleda vlastit interes preko Zelje, da se kojim slucajem pojavi milionski investitor vidio bi navalu kojekavih ljudi, prijatelja kluba i slicno.

Naravno cast pojedincima koji stvarno zele dobro klubu, kao taj covjek iz Konjica sto ga spominjes, koji je i spreman da pomogne na neki nacin jer kazes da je biznismen neki.

Nadam se da ih biti mnogo vise, koliko ih se samo spominjalo kad se statut promjenio a ispostavi se nista.
svjestan sam ja toga. sprcao sam 50 godina u guzicu i naucio kako gledati svijet oko sebe.

ali, evo nam prilike da probamo u skupstinu progurati ljude koji misle dobro Zelji. od kukanja i mahalanja na forumu nema nista. ni od ovih sto pljuju, ni od ovih sto hvale situaciju u klubu. i ja sam nedavno pisao da se trebaju imenovati ti koji lesinare i nanose stetu, jer kako da ja znam ko je dusman klubu, ako se takvi jasno ne oznace i ne imenuju. u takvoj situaciji, teoretski, mogu svoj glas dati i nekome od tih lesinara. na kraju se sve svelo na jedno ime, violina. kako je krenulo i koliko se pise da ima uticaj, ne bi me iznenadilo da se i on progura u skupstinu, pa i neku visu funkciju :mrgreen:
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 02 dec 2015, 19:46

damirc je napisao/la:Prva i osnovna stvar svakog navijaca Želje treba da bude tribina i podrska, ko je u Upravi i cime se oni bave sve dok ima rezultata me ne interesuje, jer se fudbal igra za rezultate i trofeje...
to je srž svega ... fakat
ali jbg sad kad nema rezultata raja traži razloge zašto ih nema
jbg
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 02 dec 2015, 19:50

starigrad je napisao/la:sto se tice prijedloga za clanove skupstine, moj ce biti vlasnik firme surtec iz konjica. necu ga imenovati ovdje, ali ga licno poznajem dugo vremena i znam da zivi Zelju. nedavno je kupio clanske karte za sve uposlenike svoje firme (preko 50 uposlenika ima), placao je ruckove i vecere za cijeli tim na proputovanju kroz konjic, vlasnik je gold ili kako se vec zove ona nasa najskuplja clanska karta, na svakoj je utakmici (izuzev, ako je van bosne poslovno). firma mu dobro stoji i sigurno je da moze samo dobro donijeti Zelji, jer nema potrebe da ganja vlastiti interes, a garantujem da to nikada ne bi ni ucinio naustrb naseg kluba. pored prijedloga, agitovat cu za njega kod mojih poznanika, clanova Zelje, jer mana moze biti, relativno, mala baza clanova koji znaju o kome se radi (obzirom da dolazi iz konjica) i koji bi mu dali glas. vjerujem da ovi blizi klubu znaju o kome govorim i koliko mu je Zeljo urezan u srce.
:clap:
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 02 dec 2015, 19:59

Struja, ti si bas lud ko struja! Ljudi nemojte da se brukamo, nije valjda da ne mozemo naci jednog pouzdanog clana da predlozimo za skupstinu...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 02 dec 2015, 20:02

pile87 je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Zasto pisu da je dosao na probu kada je covjek dogovorio transfer prije 15-ak dana, on ce potpisati na 2 godine.

Jos 5 igraca ce doci, mozete ocekivati zadnjeg veznog i odbrambenog da potpisu u skorije vrijeme.

Ps... Nisu povratnici :)
I ja koliko znam ovo je gotova stvar isto kao sa Kramaricem al hajd...
Momci ako nije problem pošto očito vladate pojedinim informacijama možete li pojasniti preko koga ustvari oni dolaze i ko je taj koji se pita.Po vašim postovima struka u ovom slučaju Mulalić se baš nešto i ne konsultuje .Bar tako izgleda obzirom na ovaj podatak da je transfer dogovoren prije 15-tak dana.Pitam i zbog posta ,ne vašeg,u kojem se spominje to "čudo"od muzičara i njegove ucjene te dovođenja inih igrača na probu.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 02 dec 2015, 20:05

salle86 je napisao/la:
damirc je napisao/la:Prva i osnovna stvar svakog navijaca Želje treba da bude tribina i podrska, ko je u Upravi i cime se oni bave sve dok ima rezultata me ne interesuje, jer se fudbal igra za rezultate i trofeje...
to je srž svega ... fakat
ali jbg sad kad nema rezultata raja traži razloge zašto ih nema
jbg
Što je naše pravo. Mora postojati krivac.
@starigrad imenuj covjeka

Ova nova cokoladica nešto mršava. Očekivao sam snikers, a ono rum ploča. Valjda je brz

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 02 dec 2015, 20:12

@starigrad
Apsolutna podrška tvom prijedlogu!Takvi ljudi nam trebaju.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 02 dec 2015, 20:26

Kako ove kazne nismo dobijali dok su navijači pravili kazne ? Ovo je reketiranje

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 02 dec 2015, 20:28

I meni se sviđa profil tog čovjeka kojeg @starigrad opisa, mislim da je to onako na prvu profil onoga ko bi trebao biti u upravi svakog kluba. Da voli taj klub, da to pokazuje na neki način i da je finansijski neovisan.

E sad da i mi možemo glasati, kako sam ja to očekivao, to bi bila prava stvar jer bi mi kao članovi imali daleko veći utjecaj i odgovornost, ovako ga (ili nekoga drugog) možemo samo predložiti i to je to, tu naše djelovanje završava.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 02 dec 2015, 20:29

ceze je napisao/la:I meni se sviđa profil tog čovjeka kojeg @starigrad opisa, mislim da je to onako na prvu profil onoga ko bi trebao biti u upravi svakog kluba. Da voli taj klub, da to pokazuje na neki način i da je finansijski neovisan.

E sad da i mi možemo glasati, kako sam ja to očekivao, to bi bila prava stvar jer bi mi kao članovi imali daleko veći utjecaj i odgovornost, ovako ga (ili nekoga drugog) možemo samo predložiti i to je to, tu naše djelovanje završava.
Pa da, ali ako nas više predloži jednog čovjeka velike su šanse da će on i biti izabran u skupštinu tako da nam dođe na isto :)

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 02 dec 2015, 20:30

Gator je napisao/la:Kako ove kazne nismo dobijali dok su navijači pravili kazne ? Ovo je reketiranje
Pa nema navijaca vec neko vrijeme da bi naplacivali kazne pa onda moraju da izmisljaju svaki put nesta novo samo da bi nam uzeli para..Hahaha ali cuj kaznjen zbog nepropisnog oblacenja.. :lol: :urnebes:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 02 dec 2015, 20:34

surtec je već tu, vrti se

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 02 dec 2015, 20:38

Nedajte da ostane na tome da se samo vrti tu, nego da se nesto uradi po tom pitanju da covjek udje u klub.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.