Premijer liga BiH - aktuelno

luckystrike
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la luckystrike » 25 avg 2025, 23:53

Hordas1990 je napisao/la:
25 avg 2025, 22:45
Tek sad vidim ovaj klip. Sta je Misimovic radio jadnoj zeni :shock: Ovo samo strumf moze. Da Bog sacuva.

Generalno imam animozitet prema influenseri(ca)ma, ali ova cura, iako je drama queen, vjerovatno govori istinu i koliko sam na preskake mogao vidjeti iznosi i neke valjane dokaze.

Taj lik je ašćare psihopata i ozbiljan manipulator.
šta šta je, je*em ti

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 26 avg 2025, 00:29

25 avg 2025, 22:35
torbica je napisao/la:
25 avg 2025, 22:31
25 avg 2025, 22:25
Nista od Mirvica 2 kod kona. Jest da je kvota da ce ga otjerati bila 1.05 ako i toliko, ali bas me zanima sta ce im sad slagati i koju suplju im podvaliti.

Kako vas karaju ljudi u klubu i oko njega ne bi ni ja licno tako sazalio bi se. Ubise vas od kurca godinama :rol:
Zamisli ubije te borac od 4urca i ti imas obraza pisati o nekom drugom
vi ste se bas usrecili
Napisao sam ja davno da nema nista od toga i da se zavaravate dzaba. I ovdje i na nasoj temi pisao. Previse interesnih grupa oko kluba koje to nikad nece dopustiti i ne nadajte se tome.

Mi investitore imamo. Sto je Mirvic dalabu je drugo, ali doce sutra neko drugi ko nije dalabu a doce jer nasi navijaci gledaju prvo interes kluba, a ne svoj. Vama vodja ima radnju na stadionu jbg ultra yes profit :urnebes:
Jesu li gledali interes kluba kad su optuzili ‘voljeni klub’ za namjestanje prije par mjeseci? Kad su bojkotovali dok odredjene osobe ne budu sklonjenje i vratili se na tribinu, a iste osobe su tu? To ako mislis po nazivu za radnju raspitaj se malo, veze nema sa onim sto ti pricas..
Fk Željezničar.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 26 avg 2025, 01:23

slika

Znaju i ptice na grani da je fk borac trenutno politički alat, al' da će to i sam potpredsjednik kluba potvrditi, naivno, neočekivano, nedoraslo.
šta šta je, je*em ti

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 26 avg 2025, 01:49

luckystrike je napisao/la:
25 avg 2025, 23:53
25 avg 2025, 22:45
Tek sad vidim ovaj klip. Sta je Misimovic radio jadnoj zeni :shock: Ovo samo strumf moze. Da Bog sacuva.

Generalno imam animozitet prema influenseri(ca)ma, ali ova cura, iako je drama queen, vjerovatno govori istinu i koliko sam na preskake mogao vidjeti iznosi i neke valjane dokaze.

Taj lik je ašćare psihopata i ozbiljan manipulator.
Najveća greška Amara Osima je što je ovog psihopatu uveo u klub.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.