FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jakovljević i Dujmović ljudima nazad nisi u stanju ništa uraditi bravo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Joj Musije i Jovica, kakva skupina amatera predvođena trenerskom neznalicom.
Ne sekirajte se, biće sastanak kad se vrate u Sarajevo pa će da donesu koji zaključak. Biće i Krletova objava na Instagramu i jedno 3 citata mudra.
Kila govana je Adem Ljajic Cimirot Guli Keremeh. Hahah poklopi se druze.Sanchez87hz je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:24Pa ko je doveo ove igrace,dam ja tebi kilu govana i kazem napravi pitu? Kako onda kazete treba zekica ostavit sta s njim smo derali sve?
-
- Kontakt:
Vratilo vam se sve što nam sada radite pichkurine one preplaćene a i onima koji su vas doveli/odobrili dovođenje!
- Maroon1946
- Kontakt:
Guli i Mlinaric ne mogu primiti loptu 66 min
"Nikad poraz, samo lekcija"
Skupina antitalenata na celu sa raspalim papkom Dzenisom i seljacinom iz Janje koji voli Sarajevo vise od zivota 

-
- Kontakt:
Dobro neko napisa ovdje,treba otic na trening i posamarat **** nema druge opcije...
-
- Kontakt:
Jesu pogotovo ovaj zadnji.Gomis99 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:26Kila govana je Adem Ljajic Cimirot Guli Keremeh. Hahah poklopi se druze.Sanchez87hz je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:24Pa ko je doveo ove igrace,dam ja tebi kilu govana i kazem napravi pitu? Kako onda kazete treba zekica ostavit sta s njim smo derali sve?
-
- Kontakt:
Najgore od svega sto moze jos da se desi, da neko kaze prozbori da Husrefa i njegov strucni stab treba istrpiti i ostavis ga citave dvije godine. Pogibija. Skupina debila vodi klub gdje neko negdje u nekom trenutku predlozio Husrefa za trenera i dao mu dvije godine ugovor.
Kapiten opet 90 minuta. Zasluženo nema šta.
U životu nije bitno koliko puta padneš,vec koliko si puta spreman se DIGNUTI ?!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Interesantno drugom treneru nisu bili pa je uzeo kup i dobio istog ovog Zrinjskog mozda i jaceg.Sanchez87hz je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:28Jesu pogotovo ovaj zadnji.Gomis99 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:26Kila govana je Adem Ljajic Cimirot Guli Keremeh. Hahah poklopi se druze.Sanchez87hz je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:24
Pa ko je doveo ove igrace,dam ja tebi kilu govana i kazem napravi pitu? Kako onda kazete treba zekica ostavit sta s njim smo derali sve?
Kako je lako biti fudbaler Sarajeva. Dobre pare, malo treninga, jednom sedmicno se sramotis, al nek je redovno.
Adzem ima dvije kile govana pa igraju bolje. Al on nafura ta **** da grizu i ginu na terenu, al sta je tu jeSanchez87hz je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:24Pa ko je doveo ove igrace,dam ja tebi kilu govana i kazem napravi pitu? Kako onda kazete treba zekica ostavit sta s njim smo derali sve?
Za sada mozemo parirati samo rudaru i eventualno posusju, sve iznad je vec malo teze..
- muhamedhulk
- Kontakt:
krvave oci.
ali pokusaj husa da proda pricu da se vraca na 3 nazad
amaterizam. killuj se.
ali pokusaj husa da proda pricu da se vraca na 3 nazad

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
The saddest thing in life is wasted talent.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, riki46, WeekendOffender i 40 gostiju.