FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Luzeri...MRTVI Luzeri!!! Svima vam ebem mater šta nam radite sa voljenim klubom...na čelu sa Homerom retardom mrtvim, i njegovim kuravama, a i trenerom kojeg je vrijeme pregazilo, **** SVI!!!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 10 sep 2025, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Rekoh ja da je Musemić davno pročitana knjiga. Sa nuim nam je i Evropa premija.
- MokraKifla
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nego ko je kriv ? Ko je kriv sto citavu jeb**u utakmicu nemamo veznog reda ?Sanchez87hz je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:18Ma Husref kriv za strucnjake sa forumabordobijeli je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:17Jovic blizi lopti Bilbija ga pretrci koji nikad nije bio brz , strašno.![]()
![]()
Pa ko je majstore? Jel ja biram ekipu? Jel ja pricam sa igracima prije utakmice? Ko ih treba "naloziti"? Mozda ja?Sanchez87hz je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:18Ma Husref kriv za strucnjake sa forumabordobijeli je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:17Jovic blizi lopti Bilbija ga pretrci koji nikad nije bio brz , strašno.![]()
![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kapetanovicu bolan slomit ces nogu, vidis da vecinu boli neka stvar...
-
- Kontakt:
Karinasi teski.
-
- Kontakt:
Prepoznace se svi oni koji su ga prizivali.bordobijeli je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:11Ma ko je sta trazio ?? 90 % nije trazilo da mjenjamo trenera . A mi ovo gledamo vec 5 godinu isto scenario , znaci treba se zapitati do koga je .TrofejiSuTu je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:04Trazili ste ga eto vam ga.
Yebo vas on sve redom,ssd sutite pickurine.
Ovaj psovac vec izgubio svlacionicu,a realno nije je ni imao.
Ne yebu ga igraci ni za suhu sljivu.
I Zekic kad je dosao uletio je kao i ovaj,pa je uradio ako nista bar toliko da smo svima i na svakoj tekmi pravili 7-8 zicera u prosjeku i igraci su imali zelju,igrali fudbal!
Sta sad imaju,vidis li nesto na njima sto upucuje na zelju za igrom ili igraju sto moraju?
Vidjecemo sad na zimu ko ce ostati.
Pa ovaj je samo napravio dublji jaz medju njima.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
PS **** mater i zekiću što je dovodio/dozvolio da dovedu ovakve retarde i invalide od igrača, nema ni on pojma kao i musemić!!!
-
- Kontakt:
Dosli ljudi klepit lovu od mirvaha i dovidjenja,niko nema volje za igranjem a haj raskini ugovor ako si frajer,ovi manekeni to i cekaju haman.
- luckystrike
- Kontakt:
Husro će ih podučiti, on je ekspert za odštete.Sanchez87hz je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:22Dosli ljudi klepit lovu od mirvaha i dovidjenja,niko nema volje za igranjem a haj raskini ugovor ako si frajer,ovi manekeni to i cekaju haman.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Borba za opstanak ne gine
-
- Kontakt:
Pa ko je doveo ove igrace,dam ja tebi kilu govana i kazem napravi pitu? Kako onda kazete treba zekica ostavit sta s njim smo derali sve?Pantelija je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:20Pa ko je majstore? Jel ja biram ekipu? Jel ja pricam sa igracima prije utakmice? Ko ih treba "naloziti"? Mozda ja?Sanchez87hz je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:18Ma Husref kriv za strucnjake sa forumabordobijeli je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:17Jovic blizi lopti Bilbija ga pretrci koji nikad nije bio brz , strašno.![]()
![]()
Ma da do skarta je u ekipi. Samo me interesuje kome ograniceni Husref moze objasniti bilo sta. Nebitno, sta je s Mamasom pitam za druga
-
- Kontakt:
Ovo je presmijesno. Treba sve pošamarat. Nikad losije nismo izgledali. Pojacanje Cimirot koji ce tek bit spreman u decembru za 90 minuta. Usrep je klaun samo takav ne yebe ga ni jedan igrac ni jedan posto. I vise nego ocigledno.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sajam boliku.raca
Ja garantujem, da je npr. Dudic trener da bi ovo dosta bolje izgledalo, ali stas kad ovaj voli Sarajevo vise od zivota..koliko lince ovaj put naplatiti
Ja garantujem, da je npr. Dudic trener da bi ovo dosta bolje izgledalo, ali stas kad ovaj voli Sarajevo vise od zivota..koliko lince ovaj put naplatiti
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nemoj tako, pa ovdje pisu samo akademici i vjernici. A i trener nam je veliki vjernikBordoArmy88 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:20FK Luzeri...MRTVI Luzeri!!! Svima vam ebem mater šta nam radite sa voljenim klubom...na čelu sa Homerom retardom mrtvim, i njegovim kuravama, a i trenerom kojeg je vrijeme pregazilo, **** SVI!!!

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Lecler, MaroonBjelave, r3m1, Tatamata1946, tovusa84 i 47 gostiju.