FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ugasio sam. Ne mogu ovog luzerskog mentaliteta. Vidimo se, kad se dozovu svi, igraci, Mirvic, SS, kad se prestanu namjestati tekme.
Posusje dovede trenera pa napravi pozitivan šok, samo kod nas kad dodje jedan jedini koji moze voditi, mi gori
Al sta je, tu je
Al sta je, tu je
Odron, nikad gori zrinjski, i mi ovako bezvoljno odigramo
Ne gubimo 10:0 šta vam je, opušteno samo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Maroon1946
- Kontakt:
Odmah izbaciti Jattu
Ma ja u 25min ugasio, fakat vise nemam snage gledat ovo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Picke koje nikad nisu igrali za klub srcem, nego skinu gace i trpaj, **** mu rumun familiju koga dovede, i ko ih bira najgora sezona ikad uzas, raspad sistema picke igrajte sve vam ****, nemate ideje ni zasta fuj!!!!!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Tanko , nemamo hrabrosti , energije , ponosa , nista . Ne vidim nacin da se ova ekipa podigne ,luta se .
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 10 sep 2025, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nećemo sad ni plaho šuplje.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 sep 2025, 20:49Hajde **** vas Husref šta se nadobavezali.
Maloumnik vodi klub,kurve u upravnom odboru oni trenera prozivaju.
Nisu ni kurve u odboru, ni maloumnik koji vodi klub birali današnju taktiku( ako se uopšte može nazvati ovo taktikom).
Pa nismo dva pasa uvezali, nećemo se praviti ludi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SilaMoc1946
Koji promašaj sa trenerom i pojedinim igracima da Bog mili sačuva
Sarajevo ljubavi moja 1946
Jos jedna sezona za zaborav i borba za 3. mjesto
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Upravo tako za sta plate primaju, da im ne kasne mozda nedo mi bog?!
Ko za **** igraju izadju da vrijeme prodje, kad se sjetim vremena kad je igrao zeka, dzemo itd za manje plate pa je bilo milina za gledati, ove furde od manekena se setkaju, a plate ogromne!
**** vam dan mater i ko vas dovede, jednu pobjedu imamo i to jedva !!!
Ko za **** igraju izadju da vrijeme prodje, kad se sjetim vremena kad je igrao zeka, dzemo itd za manje plate pa je bilo milina za gledati, ove furde od manekena se setkaju, a plate ogromne!
**** vam dan mater i ko vas dovede, jednu pobjedu imamo i to jedva !!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Nećemo ih ni uvezati da Gvardiola dođe,pa nas su prošle sezone sa magom Zekićem seoski klubovi odučavali od igre.Ako se sjetiš Mostara,0 šuteva u okvir gola sa igračem više itd itd.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 sep 2025, 20:54Nećemo sad ni plaho šuplje.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 sep 2025, 20:49Hajde **** vas Husref šta se nadobavezali.
Maloumnik vodi klub,kurve u upravnom odboru oni trenera prozivaju.
Nisu ni kurve u odboru, ni maloumnik koji vodi klub birali današnju taktiku( ako se uopšte može nazvati ovo taktikom).
Pa nismo dva pasa uvezali, nećemo se praviti ludi.
Klub je društvo jednog lica i to nakaradnog lica,i nikad neće ništa štimati kao što ne štima evo 5 godina i jedno 10 promijenjenih trenera i 50 igrača.
-
- Kontakt:
Postavio je Husref tako utakmicu da los Zrinjski izgleda Ko Real. Ovaj Zrinjski Adžem sa oskudnim igračkim kadrom ponizio. Toliko. A Adžem trener nivoa Braco Vrbanjusa. Pa vidite gdje Ko šta smo.
Ako Bog da nadam se nekom čudu ali ovo ne može ovako na dobro.
Ako Bog da nadam se nekom čudu ali ovo ne može ovako na dobro.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Pobjede oni vise nece upisati ovakvim ponasanjem nikad!
Horde nema gdje ne idu, a dobiju sta za uzvrat poraze, totalno ne zainteresovani itd…..
Igrajte sve vam **** brukate armiju navijaca koji vole ovaj klub!
Horde nema gdje ne idu, a dobiju sta za uzvrat poraze, totalno ne zainteresovani itd…..
Igrajte sve vam **** brukate armiju navijaca koji vole ovaj klub!
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 10 sep 2025, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Sta ga branite koji k.... Mirvic kriv sto "sef" ima najbolje igrace I ovako mu ekipa igra. "Sefa" ne treba da zanima ni Mirvic, ni kurave u klubu, ni niko. Njegov je teren I svi vidimo na sta ovo lici. Da ima imalo obraza I da voli klub, sam bi rekao ne ide, ne znam, pregazilo me vrijeme, idem ja. Ali nece, drage pare, pa kad ga konacno otjeraju, opet ce plakat po TV. Stopom bi on meni iz Mostara isao, nakon ovakvog poluvremena, pa taman da je 100 trofeja uzeo, stopom.
since 1973
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Bolje izgubiti 1:0 nego 5:1. Sad uvesti jos jednog stopera i mirno privesti kraju
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijelisampion, DzemoSmjecanin i 52 gosta.