FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@Hilmo, dobrodošao u klub "pljuvača"
Pustite kune, ko ih .ebe
Pustite kune, ko ih .ebe
Kanite se nepotrebnih prica o konama, imamo mi vlastitih problema o kojima mozemo eglenisati.
Svi prvo trebamo u svoje dvoriste pogledati, pa tek onda viriti preko ograde.
Mi sanse za titutlu nemamo. Ne samo radi igrackog nekvaliteta. Znamo svi kakva je ovo liga. Premiranje i slicne stvari igraju itekako ulogu u kreiranju tabele na kraju. Mi niti imamo para za to, niti sposobnih ljudi da to odrade.
Zeljo ce potrositi na te stvari dvostruko koliko su donacija dobili, samo da dodju do cilja.
Ako se neko nada regularnoj ligi, onda je u zabludi. Takva se ovdje nikad nije igrala.
Mi sanse za titutlu nemamo. Ne samo radi igrackog nekvaliteta. Znamo svi kakva je ovo liga. Premiranje i slicne stvari igraju itekako ulogu u kreiranju tabele na kraju. Mi niti imamo para za to, niti sposobnih ljudi da to odrade.
Zeljo ce potrositi na te stvari dvostruko koliko su donacija dobili, samo da dodju do cilja.
Ako se neko nada regularnoj ligi, onda je u zabludi. Takva se ovdje nikad nije igrala.
Hoces li ti slaviti ako Sarajevo osvoji jedan od trofeja na kraju sezone?Evander je napisao/la:Kanite se nepotrebnih prica o konama, imamo mi vlastitih problema o kojima mozemo eglenisati.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ni Vitez nije mijenjao igracki kadar, uz iskusnog lisca za ovu ligu. Sta cemo sad, ponudit cemo im da se brane od nasih silnih napada 

-
- Kontakt:
Nemoj da se brane, nek nas napadnu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U nedjelju ih moramo dobiti ne zanima me kako.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ni Vitez nije mijenjao igracki kadar, uz iskusnog lisca za ovu ligu. Sta cemo sad, ponudit cemo im da se brane od nasih silnih napada
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja cu slaviti kad Sarajevo prestane biti amaterska ekipa u kojoj igraju igraci koji ne znaju osnove fudbala, slavit cu kad odem na utakmicu i ne zazalim sto sam dosao gledati bogalje koji o fudbalu blage veze nemaju. Ako i takvi ne budemo osvajali trofeje, ako bude neko bolji od nas, nece mi biti krivo niti malo.ColdDemon je napisao/la:Hoces li ti slaviti ako Sarajevo osvoji jedan od trofeja na kraju sezone?Evander je napisao/la:Kanite se nepotrebnih prica o konama, imamo mi vlastitih problema o kojima mozemo eglenisati.

Previse ozbiljno uzimamo te price kako nam je neko uzeo igrača, to je nesto sasvim normalno u svijetu fudbala, ne mozes pokupiti svakog igrača koji ti je zanimljiv, neki igrac ti nije prioritet, npr u ovom prelaznom roku Piric. Zelis ga ali ne pod svaku cijenu, i tako si se i postavio, dao rok do kojeg se mora pojaviti, ako ne dodje kasnije nam nisi potreban, iako mi je zao sto ga nismo pokupili, jer Zrinjski je obavio strasan posao sa njim, pustili smo im i Mesanovica, a jos su uzeli i igrace koje smo mi otjerali, iskoristili su nase greske i napravili odličnu ekipu.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ta ti je dobra. Ne zanima me kakoMortemHz je napisao/la:U nedjelju ih moramo dobiti ne zanima me kako.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ni Vitez nije mijenjao igracki kadar, uz iskusnog lisca za ovu ligu. Sta cemo sad, ponudit cemo im da se brane od nasih silnih napada

Ti si vjerovatno provalio nesto sto jos niko nije...nekako imam osjecaj da bi ti trebao biti angazovan u klubu, a za dobrobit cijele lige jer bi se kvalitet vidno unaprijedio. Jednostavno, znas sta ne valja, dok svi ostali misle da je situacija u klubu i ligi idealna. Da sam na tvom mjestu, grebao bih i rukama i nogama da udjem u strukture kluba jer mislim da ti imas kljuc uspjeha, ali bez nekog cekanja. Tebi treba mjesec dana da svima objasnis sta je pogresno i da klub krene u jednom novom, boljem smjeru. Salji mailove, obracaj se upravi kluba, vadi nas iz ambisa! Ako vec znas sta je lose, onda sigurno znas i kako treba to popraviti...u protivnom si samo patoloski ronjase.Evander je napisao/la:Ja cu slaviti kad Sarajevo prestane biti amaterska ekipa u kojoj igraju igraci koji ne znaju osnove fudbala, slavit cu kad odem na utakmicu i ne zazalim sto sam dosao gledati bogalje koji o fudbalu blage veze nemaju. Ako i takvi ne budemo osvajali trofeje, ako bude neko bolji od nas, nece mi biti krivo niti malo.ColdDemon je napisao/la:Hoces li ti slaviti ako Sarajevo osvoji jedan od trofeja na kraju sezone?Evander je napisao/la:Kanite se nepotrebnih prica o konama, imamo mi vlastitih problema o kojima mozemo eglenisati.
Imam pametnijeg posla. Fudbal je i onako "najbitnija sporedna stvar na svijetu". Mora se brinuti o tome kako prehraniti porodicu, to je ipak prioritet.
A vidjeti da je fudbal amaterski, za to ne trebas biti strucnjak. Otidji na stadion i samo prati sta raja koja dolazi misli o svemu tome
U sustini, fudbal koji mi pratimo i fudbal koji se igra u Europi su dva razlicita sporta. Apsulutno drugacije kretnje, drugacije taktike i pravila.
Uporedio bih to kao muska i zenska kosarka. Nacelno, pet igraca u dvije ekipe, lopta, dva kosa, ali u svakom pogledu dva razlicita sporta.
Ja da sam fudbaler ovdje, stid bi me bilo nazivati se profesionalcem. Da oni pored toga rade neki posao i da igraju fudbal ovako kao dodatno aktivnost, onda im ne bih nista zamjerio.
Ovako, imamo istangram zvijezde, koje su sve osim fudbalera. Zaista mislim da bilo ko od nas da se bavio fudbalom i trenirao kao oni, nema sanse da bi mogao biti losiji.
A vidjeti da je fudbal amaterski, za to ne trebas biti strucnjak. Otidji na stadion i samo prati sta raja koja dolazi misli o svemu tome

U sustini, fudbal koji mi pratimo i fudbal koji se igra u Europi su dva razlicita sporta. Apsulutno drugacije kretnje, drugacije taktike i pravila.
Uporedio bih to kao muska i zenska kosarka. Nacelno, pet igraca u dvije ekipe, lopta, dva kosa, ali u svakom pogledu dva razlicita sporta.
Ja da sam fudbaler ovdje, stid bi me bilo nazivati se profesionalcem. Da oni pored toga rade neki posao i da igraju fudbal ovako kao dodatno aktivnost, onda im ne bih nista zamjerio.
Ovako, imamo istangram zvijezde, koje su sve osim fudbalera. Zaista mislim da bilo ko od nas da se bavio fudbalom i trenirao kao oni, nema sanse da bi mogao biti losiji.
Da li se ekipa vraća danas u Sarajevo?
Ostalo je još 13 dana do nastavka prvenstva. U preostalih 11 dana momci će se odmoriti i uvježbati taman koliko je dovoljno da se krene u ostvarenje minimalno zacrtanih ciljeva. Možda je najbitnije u naredne 4 utakmice uzeti maksimalnih 12 bodova. Samo da igrači ne padnu psihički i sve će biti u redu. Dvije preostale ekipe koje se bore za trofeje su time opterećene a jedna od njih će pokušati svoje ciljeve ostvariti na silu. Uprava je SŠ skinula taj pritisak i to vidim kao osnovu za psihičku stabilnost ekipe po ulasku u nastavak prvenstva.
Ima li ikakvih pomaka na slučaju Hadžić?
Pozdravljam i posudbu Zeljkovića. I Kovačevića bi trebalo posuditi ako već Plakalo ostaje treći golman. Nedavno je produžio ugovor do 2019 i sad bi ga dobro bilo razvijati kroz seniorski fudbal kad se već računa kao veliki talent.
Ostalo je još 13 dana do nastavka prvenstva. U preostalih 11 dana momci će se odmoriti i uvježbati taman koliko je dovoljno da se krene u ostvarenje minimalno zacrtanih ciljeva. Možda je najbitnije u naredne 4 utakmice uzeti maksimalnih 12 bodova. Samo da igrači ne padnu psihički i sve će biti u redu. Dvije preostale ekipe koje se bore za trofeje su time opterećene a jedna od njih će pokušati svoje ciljeve ostvariti na silu. Uprava je SŠ skinula taj pritisak i to vidim kao osnovu za psihičku stabilnost ekipe po ulasku u nastavak prvenstva.
Pozdravljam i posudbu Zeljkovića. I Kovačevića bi trebalo posuditi ako već Plakalo ostaje treći golman. Nedavno je produžio ugovor do 2019 i sad bi ga dobro bilo razvijati kroz seniorski fudbal kad se već računa kao veliki talent.
Ja sam veliki optimista jer su me ove utakmice koje smo igrali u Turskoj jos vise uvjerile da smo glavni favoriti za trofej,jer smo pokazali i to je kod Cale bilo i u njegovim proslim mandatima,veliku odgovornost u igri i agresivnost.U ove tri utakmice sto smo igrali raduje cinjenica da nam protivnici nisu sve ukupno tri puta zaprjetili a da smo mi stvorili veliki broj sansi,naravno rezultate ne spominjem jer tu su oni najmanje bitni.Ima tu jos prostora za napredak ali vjerujem Cali i ss.Jos mi se dopalo veliki broj pokusaja suteva van 16 m,Duljevica,Hebibovica,Ahmetovica,Rustemovica.Sviđa mi se nasa igra po bokovima,sviđa mi se presing na protivnckoja polovini,dosta trke svih igraca,pokusavanja sto i Cala trazi dosta jednostavnih i brzih pasova da se napravi visak na krilu i prodori Crnkica i Hebibovica koji su se nekako preporodili pogotovo Hebib odkako je Cala tu.Posebno sam odusevljen igrom Rustemovica jucer.
Nas najveci problemi po meni je ako nekad ne bude Ahmetovic igrao zbog kartona ili sl. kako ce Amer odgovoriti zadatku jer on nije zaboravio igrati ali fali mu samopouzdanja kojeg ce nadam se Cala vratiti.N apozociji na koj je sad Duljevic imamo rjesenja ,Saric moze odgovoriti vrlo kvalitetno sto je i u ovim pripremnim zano da igra kao i nadam se Said koji ce da se vrati.Nadam se najboljem i nase je samo da pruzimo podrsku,i da se na kraju zajedno radujemo,imamo sve predispozicije zato.
Nas najveci problemi po meni je ako nekad ne bude Ahmetovic igrao zbog kartona ili sl. kako ce Amer odgovoriti zadatku jer on nije zaboravio igrati ali fali mu samopouzdanja kojeg ce nadam se Cala vratiti.N apozociji na koj je sad Duljevic imamo rjesenja ,Saric moze odgovoriti vrlo kvalitetno sto je i u ovim pripremnim zano da igra kao i nadam se Said koji ce da se vrati.Nadam se najboljem i nase je samo da pruzimo podrsku,i da se na kraju zajedno radujemo,imamo sve predispozicije zato.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Posljednja europska pobjeda Sarajeva 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bordo klub zaputit će se u jutarnjim satima na put nazad u Sarajevo, a prvu domaću premijerligašku utakmicu, u proljetnom dijelu sezone, naši igrači igrati će protiv Viteza 26. februara.Septerra je napisao/la:Da li se ekipa vraća danas u Sarajevo?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sto stalno preskaces Lelica ?Majkl je napisao/la:Zakljucio sam po tome:hilmo je napisao/la:Šta je po tvom mišljenju odlična ekipa za PL BiH, i po čemu si zaključio da mi imamo odličnu ekipu?Majkl je napisao/la: Imamo odlicnu ekipu ne trebamo se nikog bojati,pogotovo sto nas u dvije utakmice niko ne moze izbaciti.Samo sebe trebamo gledati i da ne bude povreda i trofej je nas
Mi imamo finu ekipu, ali ekipu koja ima malo više nedostataka
1.Novakovic u prvom djelu sezonw najbolji stoper lige ubjedljivo (skoro svako kolo u timu kola),na toj poziciji imamo Balica,Mihojevica,Ivetica i Kovacevica ,mislim da niko na poziciji stopera nije bolji
2.bekovi Hodzic,Kadusic i Al.Bekic isto tako mislim da niko na tim pozicijama nije jaci i bolji a tu pozucija zatvara i Ivetic,prva trojica nabrojanih jako brzi,eksplozivni ja ne vidim nekog iz lige da je bolji i da bi ja nekog doveo umjesto njih
3.vezni red sa Duljevicem (najbolji igrac lige)na poziciji 10 ,ako nastavi a ne sumnjam da nece sa igrama od kako je Cala dosao bice puno asistencija i golova,Rustem je jucer pokazao da moze i da je velika radilica,od Sarica ocekujem da pocne da igra na nivou na kojem je bio u Slobodi,mada nije ni ovo lose ali ocekujem da bude jos bolji,Radovac je malo problem ali mislim da ce sw vratiti kao i Husejinovic
4.krila Crnka i Heba su u zivotnoj formi i kraj prvog dijela sezone nam je pokazao da su medju najboljim u ligi,a sa klupe su tu Liivak i Nemanja
5.napad je Mersudin koji ce svoje sanse iskoristiti jer je rasni strijelac
Sto znaci odbrana najbolja u ligi ,krila i napadaci najbolji =trofej(i)
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Sto stalno preskaces Lelica ?[/quote]Majkl je napisao/la:Zakljucio sam po tome:hilmo je napisao/la:Šta je po tvom mišljenju odlična ekipa za PL BiH, i po čemu si zaključio da mi imamo odličnu ekipu?Majkl je napisao/la: Imamo odlicnu ekipu ne trebamo se nikog bojati,pogotovo sto nas u dvije utakmice niko ne moze izbaciti.Samo sebe trebamo gledati i da ne bude povreda i trofej je nas
Mi imamo finu ekipu, ali ekipu koja ima malo više nedostataka
1.Novakovic u prvom djelu sezonw najbolji stoper lige ubjedljivo (skoro svako kolo u timu kola),na toj poziciji imamo Balica,Mihojevica,Ivetica i Kovacevica ,mislim da niko na poziciji stopera nije bolji
2.bekovi Hodzic,Kadusic i Al.Bekic isto tako mislim da niko na tim pozicijama nije jaci i bolji a tu pozucija zatvara i Ivetic,prva trojica nabrojanih jako brzi,eksplozivni ja ne vidim nekog iz lige da je bolji i da bi ja nekog doveo umjesto njih
3.vezni red sa Duljevicem (najbolji igrac lige)na poziciji 10 ,ako nastavi a ne sumnjam da nece sa igrama od kako je Cala dosao bice puno asistencija i golova,Rustem je jucer pokazao da moze i da je velika radilica,od Sarica ocekujem da pocne da igra na nivou na kojem je bio u Slobodi,mada nije ni ovo lose ali ocekujem da bude jos bolji,Radovac je malo problem ali mislim da ce sw vratiti kao i Husejinovic
4.krila Crnka i Heba su u zivotnoj formi i kraj prvog dijela sezone nam je pokazao da su medju najboljim u ligi,a sa klupe su tu Liivak i Nemanja
5.napad je Mersudin koji ce svoje sanse iskoristiti jer je rasni strijelac
Sto znaci odbrana najbolja u ligi ,krila i napadaci najbolji =trofej(i)
U pravu si njega sam slucajno zaboravio,Lelic je tu i koristit ce se na poziciji krila ja mislim a Liivak ce da uskoci isto tako na krilo ili na Duljinu poziciju ,uglavnom sve je dobro pokriveno osim te pozicije klasicnog napadaca.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Mokes je napisao/la:Posljednja europska pobjeda Sarajeva
Strasna igra,strasna ekipa
ŠTA SE OVO DEŠAVA
U pravu si njega sam slucajno zaboravio,Lelic je tu i koristit ce se na poziciji krila ja mislim a Liivak ce da uskoci isto tako na krilo ili na Duljinu poziciju ,uglavnom sve je dobro pokriveno osim te pozicije klasicnog napadaca.[/quote]
Ma deficit je na poziciji veznog itekako,to sto je Rustemovic odigrao jednu utakmicu kako treba ne ulijeva mi nadu neku da ce biti dobar ne samo ono nego i Radovac mislio sam da moze doci sebi,nije los,ali nije ni dobar ...
Ma deficit je na poziciji veznog itekako,to sto je Rustemovic odigrao jednu utakmicu kako treba ne ulijeva mi nadu neku da ce biti dobar ne samo ono nego i Radovac mislio sam da moze doci sebi,nije los,ali nije ni dobar ...
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Ti si prvi koji ce klubu okrenuti ledja kad zagusti.Evander je napisao/la:Ja cu slaviti kad Sarajevo prestane biti amaterska ekipa u kojoj igraju igraci koji ne znaju osnove fudbala, slavit cu kad odem na utakmicu i ne zazalim sto sam dosao gledati bogalje koji o fudbalu blage veze nemaju. Ako i takvi ne budemo osvajali trofeje, ako bude neko bolji od nas, nece mi biti krivo niti malo.ColdDemon je napisao/la:Hoces li ti slaviti ako Sarajevo osvoji jedan od trofeja na kraju sezone?Evander je napisao/la:Kanite se nepotrebnih prica o konama, imamo mi vlastitih problema o kojima mozemo eglenisati.
Ovim si to potvrdio.

Neko ce biti uz klub kad je isti u ****, a neko ce biti kad je samo dobro.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], OzmoodPinglewood i 18 gostiju.