FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Taktika danas je sta ? Ko ce bit gluplji ? Duge lopte na kepece u napadu protiv stopera od 2 m ? Stvorit sto vecu rupetinu u veznom redu ? Fuj dede mi
Djordjevic za turnira nekog u Konjicu
A Jatta rijetka budala koja nema sekunde osjecaja za igru
A Jatta rijetka budala koja nema sekunde osjecaja za igru
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I onda neko spocitavao Zekicu sto ih je tjerao da preskaču linije. Pa moraju preskakati kad ne znaju zavrsit obican najobičniji pas prema naprijed
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jatta dragi smiri se dobit ces opet crveni ne gine nam 5 cevapa opet
Ovaj Mlinaric da je u Zrinjskom to je igrac za 20 golova po sezoni. Samo u Sarajevu igraci izgledaju kao amateri, dok odu gdje drugo u nasoj ligi budu ponajbolji.
I naravno Jatta bez mozga standardno pruži nogu pa šta Bog da ... Vezni red ne postoji, koja je funkcija Adema na terenu ?
Imaš pauzu 15 dana, izađeš na teren i prikazuješ amaterizam, a do sada bez šuta prema golu. Nadam se da gazda uživa u predstavi.
Imaš pauzu 15 dana, izađeš na teren i prikazuješ amaterizam, a do sada bez šuta prema golu. Nadam se da gazda uživa u predstavi.
Apsolutno me ovo ne čudi, prime li za 2-0, vrlo vjerovatno da će primiti 4,5. Vezni red koji čine Jatta, Sale i Ljajić ne valja qrcu. Ljajića bih jedini mogao istrpiti na krilu, ovo u veznom redu je tako fuj, lik jednostavno ne može potrčati, igrač manje u odbrani, kao i Guli. Na to sve dodati lošeg, prinudno ubačenog golmana, bekove koji ništa ne doprinose, katastrofalne stopere kojima i ne odgovara ova formacija, a i generalno su skloni kiksevima. Ja sam siguran da ova ekipa sa ovim stručnim štabom i forsiranjem ove formacije neće ni Evropu izboriti. A nek i ne izbore, s toliko qrcobolje ih gledam. Kad amateri kao mi vidimo greške, a ovi na klupi ne vide, a pare dobijaju, a ja samo slom živaca trebam dobit, jednostavno je bolje ne sekirat se. Toliko.
Are you not entertained ?!
Trust the process?????
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Ne brinem se sekunde jedne, na klupi sjedi čovjek koji jedini može voditi Sarajevo, vjerujem u njeg. Naš DNK, i ogromno iskustvo 

-
- Kontakt:
Tekma je takva da sam odustao od gledanja.
Ja jbt sta je ovo,na sta ovo ba lici??
Ko su ovi ljudi??
E jesi ih uigrao svaka ti cast majstore,a ja tu si tek mjesec dana.

Ja jbt sta je ovo,na sta ovo ba lici??
Ko su ovi ljudi??
E jesi ih uigrao svaka ti cast majstore,a ja tu si tek mjesec dana.

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
I opet ću ponoviti, ZZ je sklopio tim, sistem. Otkaz je dao zbog ADEMA LJAJIĆA, na stranu sve i karijera i individualni kvalitet, ali taj igrač i igrači takvog profila jednostavno nisu imali šta tražiti u takvom sistemu. Iako je ZZ dao ostavku, njemu je otkaz Ismir indirektno uručio dovođenjem Adema. Nakon toliko godina lutanja, imao si nikad bolju priliku za titulu, ali se debeli ponovo zaigrao i opet je sam sebe sjebao i sam sebi skočio u debeli stomak.
Are you not entertained ?!
Je li nas ovo poremetio gol pa se ne mozemo dodati...ko su ovi momci na terenu u bordo dresovima?? Sta igramo, koju formaciju?? Ko uzme loptu, sam igra, dok je ne izgubi...fuj!
-
- Kontakt:
Raspad totalni je sa ovim klubom, u 35 min prvi put sut u okvir gola, nista ni sa cim, ove sezone evrope mi necemo vidjeti, niti trebaju ove picke od igraca!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Nikad poraz, samo lekcija.
-
- Kontakt:
BREAKING: Uočena crna rupa u Mostaru, u veznom redu FK Sarajeva
Ja sam kriv jer ovo pratim.
-
- Kontakt:
Igraju ko da vode 3-0.Nehljebi
-
- Kontakt:
ALi zamisli koji debil moraš biti pa uložiš (čitaj: baciš) milione u igrački kadar i na kraju ćeš se po svemu sudeći boriti da ne završiš u zadnjem dijelu tabele....rokni se Homere retardu glavati...i povedi svoje kurave sa sobom!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 10 sep 2025, 20:45, ukupno mijenjano 2 puta.
ovo je bas lose, nazalost Musemic do sad nije nista novo donjeo, ocito je problem dublji tj karakter igraca je los.
Gol smo primili iz greske na pocetku isto kao protiv Sloge i Borca.
evo neko je rekao 10 dana pripreme za utakmicu i mi vidimo opet nemamo nista pripremljeno i gol dolazi iz greske.
Ovo ce do zime biti patnja, onda promjena trenera, 10-15 odlazaka, raskida, 10-15 novih igraca, novi trener.
Gol smo primili iz greske na pocetku isto kao protiv Sloge i Borca.
evo neko je rekao 10 dana pripreme za utakmicu i mi vidimo opet nemamo nista pripremljeno i gol dolazi iz greske.
Ovo ce do zime biti patnja, onda promjena trenera, 10-15 odlazaka, raskida, 10-15 novih igraca, novi trener.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], Amidzaa, budzak, Cuspajz, GIBRA, Hamagara, HordeSaSjevera, HZbec, iliyaa8, James1987, mire971, napoleon72, plisek, SamoDaKazeem, sassari, Vanja8, Velaxsa, Vrhbosnian i 201 gost.