FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

mandatar
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la mandatar » 04 dec 2012, 12:10

POZDRAV SVIM FUKARAMA I VJERNIM NAVIJACIMA TUZLANSKE SLOBODE ?PRVI PUT PISEM I ISKRENO ZELIM ZA PRVI PUT SAMO DA POZDRAVIM SVE NAVIJACE

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 04 dec 2012, 12:10

amho je napisao/la:@ dreamer

slazem se s vecinom sto ovdje pises, samo ima tu jedna zackoljica... fuzija izmedju slobode i olimpica se moze tek izvest' nakon sto se sloboda ocisti, odnosno provede stecajni postupak... a takav postupak zna potrajat'.. poznavajuci nase sudove, sumnjam da se to moze sve okoncat' do pocetka naredne sezone..
Druze, ja sam toga apsolutno svjestan. Mislim, i sam sam par mjeseci bio na sudu kod sudije koji je bio zaduzen za stecajne postpuke, i znam slucajeva koji traju godinama (doduse ja pricam o Austriji). Iskren da budem, ja ne ocekujem da ce se fuzija desiti do pocetka sl. godine, mada bi bilo lijepo. No bitno je da je to u planu i da ce se ostvariti prije ili kasnije, a u medjuvremenu ce na Tusnju igrati Sloboda Olimpic.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 dec 2012, 12:12

DzoleZeljo je napisao/la:@ahmad_tz - Evo vidim da si normalan za diskusije pa cu ti se pridruziti. Vidi prijatelju, ja ne mogu da svatim kako ste se uopste vi mogli polagati nade u Veleza i nas, kada dobro znate da ni oni ni mi nemamo nikakvog interesa u vama. Sve ti se svodi na to.

Ovakve utakmice se svugdje dogadaju, to nije nista spormo, vec u ovoj zadnjoj je bila javnost ukljucena pa se digla nevidena hajka. Istina je to da su igraci od Koraze, pa do Trebinja, samo visili po kafana, ali opet ti kazem, kakve to veze ima kada Velez i Zeljo ima vece interese za Gabeli i Leotar, i to budala zna. Sa druge strane, vi imate sve u svojim nogoma i onog lozionicara Ibricica, kojim su svi drugi krivi samo on nije. Tu je u startu odmah greska napravljenje, a on pravi dvije greske za redom. PRvo u Celiku manipulise, pa onda sa vama.

Sam igras, sam se spasavas. Jbg, reci cu ti nesto iskreno, ja nikada Leotaru ne bi nista pomogao radi one titule iz 2003, i naseg poraza u Sirokom, kada im je Leotar platio da oni igraju a nije im trebalo. Eto ispostavilo se godinama, da je lakse igrati na Policama (bar za nas) nego na Tusnju pa je sasvim logicno da Zeljo ima veci interes u njima nego u vama, ako gledas na to sa ove strane...

Realno gledano, kao sto sam ti bio i naveo, sam pao sam se ubio...
Ma najveci supak i lihnjo je bio amar osim-slina od covjeka, qarina od igraca, babnin sin koji bez njega ne bi dospio dalje od Jakeša!
Stjetite se samo izjava, o nestanku vode, izgubljenog kljuca, puknute zastavice. To moze izjaviti samo nenadertalac!
Sve ce to doci vama na naplatu, a onaj ko ce vam naplatiti je licno ser-slino amar.
Zapitajte se samo zasto vam odlaze igraci? amar vam je isprazio kasu isto kao sto su nasi kvazi-menadjeri ispraznili! Jedina mu je sansa bio transfer Dzeke, a od toga nema nista.
Najgora stvar je jos sto su se nasladjivali propasti Slobode. Eto mi se fuzionisemo sa Olimpicom i bas lijepo.
Pritiscu vas dugovi, Zujo otisao, onaj dupeglavac nema pojma o finacijama, a zeli sve da kontrolise.
Eto, tacno je da nas spasava Nijaz sa Olimpicom i svojim parama.
Hoce li amar posegnuti u svoj djep i spasavati vas od dugova? Hoce al' qarinu! Cim nestane para pokupice se i otici, kao i kod nas sto su radili.
Zivi bili pa vidjeli.
U dugu ste preko 2.000.000KM to je ono javno, a sta se krije jos! I zapitajte se hocete li moci igrati Evropu sa dugovima.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 04 dec 2012, 12:13

SaltCityAttack je napisao/la:ma hajde Osim vam je htijeo prodat i nama tekmu za 50.000 znaci prodao bi vas kockao bi se sa titulum samo da smo mi imali para da platimo kad smo vas kontaktirali..znaci niste nevini ni sekunde jednostavno imate covjeka koji bi vas prodao a vi se kunete u njega i tacka.

A u ostalom svi ste vi zapeli da Sloboda ispadne niko se nije potrudio i rekao halo pa stani dokle te nepravde..Jedni daji bodove drugima da ih sacuvaju, a takozvani nasi daju nasim konkurentima....i ne treba se previse vracati na to bilo proslo , ali znalo se da necemo dobiti Slaviju sve je izrezirano jer su ljudi par sedmica ranije prijetili zbog cega je i otisao recimo Vojvodic.Posto nismo imali sanse sa slavijom mi smo igrali na tu kartu koja nam je jedina bila za spas a to da se borimo sa Leotarom,Rudarom i Goskom a protiv Goska nismo mogli jer smo trazili od njih uslugu i to da nam dadnu bodove, a velez njima cime bi oni bili sigurni, a mi sa sansama.Da imali smo velike sanse, ali Slavija je ostala zato sto su vec svi znali da ce nas dobti i da je bilo drugacije ko zna kako bi nasa djeca koja su tad igrala zavrsila ...prvo svjesni ste da su kod nas djeca igrala oni se ne znaju nositi sa tim protiskom koji je bio pred njima..imali smo sansu da Zeljo ne dozivi poraz u Trebinju to je bila nasa objektivno jedina sansa,,,desilo se sto se desilo idemo dalje.

Meni recimo ne boli toliko sto smo mi ispali na taj nacin, ali prosto ne mogu da vjerujem da navijaci drugog tima uivaju u tome sto se desilo odnosno neoravdi.Kako mozes slaviti to meni nije jasno..hajde da ste nas vi dobili i izbacili pa covjek bi rekao , ali ovako hmm.. ja razumijem tako samo razmisljaju ovi mladji navijaci, dok za starije koje poznajem i imam u familiji i sve sasvim drugacije razmisljaju..naprimjer zbog takvih ljudi i navijaca koji se ipak suosjecaju sa nama nisam nesto previse bio uzrujan na prvokacije osim sto me boljelo mnogo nase ispadanje

samo kazem svako ko nam mislio zlo vratilo mu se na bilo koji nacin samo neka osjeti bol kakvu smo mi imali tih dana
Vidis, u svakoj iole normalnoj drzavi bi odgovara za ovakve optuzbe.
Koji dokaz imas da je Osim ili bilo ko od vas trazio 50 000 za bodove? Rek'o ti ovaj, a njemu rek'o onaj, a njemu opet tetka od onog? Ili je mozda Osim licno tebe nazvao i trazio 50 000 za bodove?
Kazes niste mogli protiv Slavije? Kako bolan niste mogli? Niste imali sut na gol u 90 minuta utakmice, nijedan!! Ne moze se utakmica tako nastimati da nemate sut na gol pa da ga *ebes!!
S druge strane, ta ista Sloboda u 15 gostujucih utakmica osvoji 4 boda (od cega 3 protiv Goska, za kojeg kazes da vam je pustio) i o cemu onda mi tu pricamo? Da nije i za to Zeljo kriv? Ili vam ni na jednom gostujucem terenu nisu sudije dale igrat?
Sto prije prihvatis da ste sami krivi za ispadanje iz lige, bice ti lakse!
U svakom slucaju, sretno sa Gracicem, sa tom novom/starom ili kakvom vec Slobodom!
Zadnja izmjena: wanted, dana/u 04 dec 2012, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero

mandatar
Kontakt:

Post Postao/la mandatar » 04 dec 2012, 12:14

POTPISUJEM PROBISVIJET TAKODJE TVOJE MISLJENJE

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 04 dec 2012, 12:16

mandatar je napisao/la:POZDRAV SVIM FUKARAMA I VJERNIM NAVIJACIMA TUZLANSKE SLOBODE ?PRVI PUT PISEM I ISKRENO ZELIM ZA PRVI PUT SAMO DA POZDRAVIM SVE NAVIJACE
Pozz i tebi i dobrodosao ;) .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 dec 2012, 12:17

Probisvjete brate nemoj vise sada ce raja iz Trebinja da dodje da brani lik i djelo Amara Osima. Tri cetiri sad. JEr postoji misljenje Amara Osima i ono je jedino pravo, nikako drugacije ne moze da bude, sto oni kazu je svetinja.

Mandatar dobrodosao
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

otto
Kontakt:

Post Postao/la otto » 04 dec 2012, 12:18

kad bi ovi iz sportskog društva postavili na korzu one kutije ko što rade Crveni križ i Merhamet, pa da raja daje po marku-dvije-deset, kolko ko može, da se kolko - tolko otplate dugovi
Vozi me na Pale preko ledina

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 dec 2012, 12:20

otto je napisao/la:kad bi ovi iz sportskog društva postavili na korzu one kutije ko što rade Crveni križ i Merhamet, pa da raja daje po marku-dvije-deset, kolko ko može, da se kolko - tolko otplate dugovi
Tako je sarajevo uradilo sa ovim statutom kako bi se skupile pare al dzaba ,nema raja para a pogotovo ne da se skupi par miliona.

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 04 dec 2012, 12:21

ahmad_tz je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Samo da rijesimo ovo pitanje vise, ali na normalan nacin. Ajde sada mi meni recite nesto iskreno...

Eto kada razmisljate u takvom poganom smijeru recite vi meni, kakav je to interes Zeljo imao u Slobodi zapravo, pa eto po vama da smo vas mi trebali vaditi iz govana? Hocu iskreno... Svake godine nas docekate kao da je dosao neprijatelj broj jedan, dobacujete nam psovke kakve samo kod najvece budale cuti, udarate kao da nikada lopte niste imali, i sta se desi na kraju, vi cekate da vas prvenstveno Velez (koji je igrao kuci, i obrukao se), pa onda Zeljo vadi iz govana, a vi imate sve u svojim nogama u Lukavici. Da ne govorim, ZASTO STE SE DOVELI U TAKVU SITVACIJU, jer je poznato kod naseg naroda da svi traze krvica za svoj neuspijeh a svoje greske prikrivaju a niko ne spominje upravo ovo ZASTO SE SLOBODA DOVELA U TAKVU SITVACIJU, vec je najlaske uzbuditi svoj ego i traziti krivca u drugim...

Pa jebote pa vasim pricama SLoboda je igrala perfektno sezonu i na kraju sage Velez i Zeljo je izbacili... Dajte ljudi, malo realnosti... Onda pocnete neke patriotske price ubacivati, bosnjacki klubovi, zajebancije i stvori se prica ne vodi nigdje...Doveli ste bili onog klauna od trena Ibrakovica koji je isto tako svoje momke spremao za RAT u u finalu kupa 2010, pa smo onda Celik klepili 0:3 u Zenici, upravo radi njegovog glupog rasmisljanja, e tako ste i vi poletili, jer dosao Babin sincic da vas vadi iz govana i da postane heroj, a kada se snovi srusise, drugi krivci..

EDIT: Zna li neko da li je Gracic spominjao nastavak radova na stadionu? ili ce se cekati da grad poduzme opet nesto u svoje ruke? Hvala
Evo ja cu ti odgovoriti i necu vise replicirati. Da naglasim da je ovo moje misljenje po toj temi i mozda se i razlikuje od drugih.

Navijaci Zeljeznicara toliko velicaju taj klub, i trenera Amara Osima da bi se moglo reci da je to simbioza Reala i Barce a ne Zeljo. Govore kako su iznad ove lige, najbolji, najljepsi, najposteniji. Eto osvoje ligu kolo prije kraja, i onda dodje Amar Osim i kaze odigracemo do kraja jako, igramo sa najjacim timom, dobijamo, itd. Onda odu u Trebinje i svi znamo kako je bilo, ako ko ne zna ima izvjestaj na youtubu. Svi smo mi znali da ce Sloboda da izgubi, i kakva je situacija. Pa jbt jedno vrijeme je bio golman i dva igraca na klupi.

Onda pocinju price sta mi imamo igrat, igraci bili pjani ovo ono. A Amar reko da ce odigrat jako do kraja. Mene vise nervira ta prica nego to. Recite brate, da ste i vi go kur.ac sto se tice postenja, jer niko u ovoj ligi nije posten i svi namjestaju.
Nije vama kriv ni Zeljo ni Velez niti bilo ko u ovoj nasoj ligi nego ste krivi sami sebi kad niste mogli da danete 2 gola slaviji ili da igrate X .Nemoj te kriviti nikoga osim sebe a svi mi znamo kakva nam je liga.

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 04 dec 2012, 12:25

Probisvjet je napisao/la: Ma najveci supak i lihnjo je bio amar osim-slina od covjeka, qarina od igraca, babnin sin koji bez njega ne bi dospio dalje od Jakeša!
Stjetite se samo izjava, o nestanku vode, izgubljenog kljuca, puknute zastavice. To moze izjaviti samo nenadertalac!
Sve ce to doci vama na naplatu, a onaj ko ce vam naplatiti je licno ser-slino amar.
Zapitajte se samo zasto vam odlaze igraci? amar vam je isprazio kasu isto kao sto su nasi kvazi-menadjeri ispraznili! Jedina mu je sansa bio transfer Dzeke, a od toga nema nista.
Najgora stvar je jos sto su se nasladjivali propasti Slobode. Eto mi se fuzionisemo sa Olimpicom i bas lijepo.
Pritiscu vas dugovi, Zujo otisao, onaj dupeglavac nema pojma o finacijama, a zeli sve da kontrolise.
Hoce li amar posegnuti u svoj djep i spasavati vas od dugova? Hoce al' qarinu! Cim nestane para pokupice se i otici, kao i kod nas sto su radili.
Zivi bili pa vidjeli.
U dugu ste preko 2.000.000KM to je ono javno, a sta se krije jos! I zapitajte se hocete li moci igrati Evropu sa dugovima.
Ti si najzabavniji lik na ovom forumu baš me uvjek nasmiješ pa to je nevjerovatno ja tražim tvoj klub na podforumu Premijer Liga kad skontam da se vi borite za opstanak u drugoj ligi.

Nemoj se ti doticati Želje jer titule nisu prelazne, a što se tiče Amara on može da radi šta hoće u Želji jer čovjek ima rezultate i titule i nek troši koliko mu volja jer on i prodaje jedino igrače u ovoj našoj ligi i naš klub to jedini i radi vi trenirate za nas igrače i za druge klubove PL.

Sljedeća stvar Vi se radujete dolasku Gracića čovjek dovodi svoje igrače, svoj stručni štab trenera doktore i ostalo prateće osoblje, on nosi samo vaš dres i grb i šta vi tu slavite, do toga ste došli kako vas nije sramota, i kako vas nije sramota se tim faliti, i kako vas nije sramota da ste dužni 4 miliona maraka nikakvih rezultata nemate evo 30 godina bolan i nebio daj se pokri po glavi i plači ne brini se ti za Giganta BH fudbala da li će moći u evropu radi duga od 2 miliona Km, a sve je osvojio šta se može osvojiti u ovoj ligi i to najviše od svih bolan i nebio. :lol:

Drago mi je da ste ispali iz lige sad spominjite markale i vrijeđajte naše žrtve.
Zadnja izmjena: Radmilo, dana/u 04 dec 2012, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 04 dec 2012, 12:26

Probisvjet je napisao/la:Ma najveci supak i lihnjo je bio amar osim-slina od covjeka, qarina od igraca, babnin sin koji bez njega ne bi dospio dalje od Jakeša!
Zivi bili pa vidjeli.
zeljo je smanjio dug za 1,7 miliona na manje od 700.000 u godinu dana... pise u izvjestaju sto je objavilio zaduzeno ministrastvo u fbih... znaci lazes!!! ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 04 dec 2012, 12:29

Pa dajte ljudi dokad više. :mrgreen:

Jasno je da smo jedini pravi krivci za ispadanje mi i sa tog aspekta ja ne zamjerim Želji.
Međutim, dešavanja od posljednjeg kola su pokazala da je svaki klub ovdje gola **** zajedno sa ljudima koji ih vode, računajući i Želju...

I dajte bolan...ne smarajte nam temu...puno bitnije stvari se dešavaju nego da se opet presipa iz šupljeg u prazno.
tuzlanska Sloboda

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 04 dec 2012, 12:29

Sretno Slobodi,sretno fukarama .. A ove ljubomorne duse,mogu samo da ga .... zna se vec sta .. Pozzz
❶❾❽❽

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 dec 2012, 12:29

Hocete malo o babi Ivici i namjestanju utamica? Hocete o svijetloj istoriji zelje?
Da mozda ne isceprkate nesto ovakvo o Slobodi?
Procitajte, ako ne znate engleski imate google translate!
Procitejte:
http://en.wikipedia.org/wiki/1965%E2%80 ... rst_League" onclick="window.open(this.href);return false;
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 04 dec 2012, 12:29

mandatar je napisao/la:POTPISUJEM PROBISVIJET TAKODJE TVOJE MISLJENJE
Tek si došao na forum i već potpadaš pod tuđi uticaj nemaš svoje mišljenje niti svoj stav, šta će drugi misliti o tebi ??
Dobro došao na forum i puno sreće ti želim. ;)

mandatar
Kontakt:

Post Postao/la mandatar » 04 dec 2012, 12:30

izgleda da je tema o slobodi zainteresovala 70 posto stanovnistva :D

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 04 dec 2012, 12:31

Da ne pisem ponovo,kopirat cu svoj post sa jednog drugog foruma..

Pozz za sve navijace Slobode
S obzirom da sam iz tuzlanske regije i da sam simpatizer slobode,pratio sam sva ova desavanja oko kluba u zadnjih par dana.Prije svega zelio bi se osvrnuti na one sto pokusavaju ismijavati Slobodu i koji su se do prije par mjeseci nasladjivali sto Sloboda ispada i pozeljeli joj da se nikad ne vrati.Sad vecina tih istih dolazi da pametuje i mudruje o nekoj tradiciji i da Sloboda ni pod razno nije smijela da se fuzionira sa Olimpicom.Sloboda nista ne gubi a citav tuzlanski bazen je na dobitku vjerujte.

O razlozima Gracicevog dolaska se moze raspravljati iako je ocito da je covjeku u prvom planu da stvori jedan jak regionalni tim dok bi vremenom vjerovatno svi ostali klubovi na podrucju TK bili manje vise filijale Slobode.Gracic je veoma bogat i ambiciozan covjek koji je na svu srecu i veliki sportski radnik u BIH.Prava je sreca da je jedna ovakva licnost dosla u TZ i odlucila svoj kapital uloziti u ovom gradu.

Gracicu bi se obradovala svaka ekipa u BIH i oni koji napadaju Gracica to pretezno rade bez ikakvog osnova.Covjek je od jednog malog Sarajevskog treceligasa ili mozda cetveroligasa napravio klub koji se ravnopravno bori za izlazak u evropu sa klubovima koji imaju stogodisnje tradicije.Mnogo je novca Gracic ulozio u ovaj projekat i njegov dolazak u TZ bit ce vjerovatno prekretnica u historiji Slobode.Jedini razlog zasto Olimpic nije napravio taj zavrsni iskorak su navijaci i podrska grada.

Dolazimo do sustine. Sloboda je godinama tavorila na dnu premijer lige, na stetu slobode su se pravile mnoge nepravde u ligi,i Sloboda je u konacnici potonula u ponor i ispala u drugu ligu.Da stvar bude gora Sloboda do marta ako se ne varam mora platiti 2 miliona duga a ako to ne izmiri bit ce ugaseni.Tu nastupa veoma dobar i pametan sportski radnik Nijaz Gracic.Spreman je uloziti mnogo para jer zna da Tuzla i regija zive za ovaj klub i da ce u gradu gdje je Sloboda jedini klub tribine biti krcate jer tuzlaci ce uvijek stati iza Slobode.Ovaj grad sa sirom regijom moze napuniti svaku tekmu tusanj,i napunit ce ga sigurno u narednih nekoliko mjeseci.

Mislim da mnogi nisu ni svjesni koliki ce ovo biti iskorak za tuzlanski sport.S obzirom da pratim vec tri godine rezultate slobode i olimpika poznato mi je kakva je situacija.Ovdje bi se osvrnuo na dosadasnju Nijazovu praksu sa olimpikom. Kao sto je poznato Nijaz Gracic je multi-milioner i sigurno ce dobar dio svojih sredstava nastaviti da ulaze u ovaj klub.Druga stvar koju bi trebali znati za Gracica je taj da je covjek strogi profesionalac i ne libi se zakaciti s bilo kojim igracem u koliko isti ne postuje kodekse ponasanja u klubu.Poznato je da je tokom svog boravka u olimpiku admir vladalic pravio probleme i nije postovao klubski kodeks i nogiran je.Isto tako je i danasnji trener Husref u svom prvom mandatu hladno primio otkaz nakon serije losih rezultata.Vjerujem da ce tu disciplinu i u Slobodu donijeti.

Druga stvar koja upada u oci ako posmatramo politiku Olimpika je ta da mnogo ulazu u omladinski pogon.Kasnije cu pronaci igrace iz olimpikovog pogona koji trenutno nastupaju za neku od BIH U-17,19,21.Mislim da je broj tih igraca preko 10.Olimpik je takodje na neki nacin preuzeo skole fudbala u novom gradu i u njihovom tkz kampu je bilo ako se ne varam oko 450 polaznika.I u samom prvom timu Olimpika je mnogo mladih i kvalitetnih momaka koji nece sigurno ostati nezapamceni na Tusnju i koji ce donijeti puno novih golova za Slobodu.Nijaz bez sumnje ide i na implementaciju ovog projekta i na tuzlanskoj regiji i mislim da ce mlade kategorije slobode za koju godinu biti bez premca.Nema sumnje da ce svi kvalitetniji klinci iz radnickog lukavac,bratstva,zvijezde,buducnosti zeljeti da zaigraju u slobodi a sloboda ce na tim talentima uzimati masnu lovu ako gracic nastavi sa dosadasnjom praksom da potpisuje visegodisnje ugovore a siguran sam da hoce.

Zelio bi jos da se osvrnem na kupovinu i prodaju igraca.Kao sto se moze vidjeti i po plasmanu na tabeli olimpik je dovodio jako veliki broj kvalitetnih igraca i te igrace moze priustiti malo koji klub u BIH a sloboda ce ih dobiti na poklon.Politika Olimpika se prema mom zapazanju mnogo razlikuje od prakse drugih klubova u BIH. Igraci Olimpika potpisuju pretezno duze ugovore i prateci novinske clanke cak je bilo i ugovora preko 4 godine do stipendijskih ugovora na 7 godina ako se ne varam.Igraci nakon isteka ugovora dosad su pretezno produzavali iste jer su ocito bili zadovoljni uvjetima koje im je ponudio Gracic.

Iskreno vjerujem da neki novi vjetrovi pocinju da pusu u TZ i da ce ovo biti pocetak jedne prelijepe price.Oni koji imaju nesto za reci Tuzli,Slobodi,Gracicu,i tuzlacima neka to kazu kada budu gostovali u Tz il kad sloboda bude gostovala njima.Srce na teren i neka igra pocne
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 04 dec 2012, 12:33

Da presječem jednom stavrnom situacijom
Iznese baka amerikanka u jdnoj saveznoj američkoj državi neku nebulozu i pita je naš dijasporac okle ti to bona,
Kad će ti ona:
"Gledala na CNN-u, a naša televizija ne laže"
:roll:

dajte bolan oslobodite topic molim vas
tuzlanska Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 dec 2012, 12:36

Probisvjet je napisao/la:Hocete malo o babi Ivici i namjestanju utamica? Hocete o svijetloj istoriji zelje?
Da mozda ne isceprkate nesto ovakvo o Slobodi?
Procitajte, ako ne znate engleski imate google translate!
Procitejte:
http://en.wikipedia.org/wiki/1965%E2%80 ... rst_League" onclick="window.open(this.href);return false;
Istina ili laz? :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.