Android je napisao/la:Pero **** ga ti... Prvo, Velez ima trenera i ekipu mogu slobodno reci bolju od pojedinih premijerligasa, drugo, pola ekipe nam su cinila djeca koja sve skupa imaju 5 utakmica seniorskog nogometa, trece, vrijeme u Mostaru koje nije uopce za odigravanje utakmica...
U petak pet komada u mrezi zenicana
Ma **** me se za rezultat. Zelim samo reci da imamo 14 dobrih igrača. Ostalo popuna kadra. Doduse u jednu ruku mi to nije ni mrsko kada vec guraju mladje momke. Ali za neki veci rezultat ove sezone nedovoljno. Nek' nam se ozlijedi Menalo ili jedan od ove trojice veznjaka propade sezona. Recemo Ivanković i Wagner ove sezone igraju kao rekreativno. Nemogu puno pomoci. Vukoja i Maric su premladi, jednostavno nisu jos za kadar od 24 igraca. Molim Boga da cijelu sezonu sa Bilobrkom bude sve u redu. Doduše, cijeneći prisluškuju sezonu nemoze se ni usporediti. Dva koplja iznad. Samo po meni Wagner, Barisic i Ivankovic out, Vukoja i Maric posudba. To za sljedeću sezonu. A to je 5 igraca, koji se mogu popuniti za iste novce puno kvalitetniji. Ovaj Panenso mislim nema nista veca primanja od Ivankovića a 5 puta bolji.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.