NK Široki Brijeg

brig
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la brig » 31 jul 2017, 20:18

skripar96 je napisao/la:I onda netko kritizira Sablica jer ne rotira dovoljno. E pa vidite zasto...
Eventualno bi Juric mogao dobiti šansu
A djecu ne treba previse kritizirati,oni ce nadoci
Zato sto su svi strucnjaci koji sve znaju.. Bolje od trenera koji je svaki dan s njima i zna koliko ko moze.
Opet kazem, pustit covjeka da radi svoj posao

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 31 jul 2017, 20:23

brig je napisao/la:
skripar96 je napisao/la:I onda netko kritizira Sablica jer ne rotira dovoljno. E pa vidite zasto...
Zato sto su svi strucnjaci koji sve znaju.. Bolje od trenera koji je svaki dan s njima i zna koliko ko moze.
Ma sa kim Ce raditi. Ovaj Vukoja los uzasno, 4-5 pita se zabija u igraca bzv. Nula. Ivanković isto tako. Maric los. Zlomislic isto kao da moli Boga da mu je ne vrate nazad. Basa bezveze. Stvarno nema igraca u kojeg ti mozes pokazati i reci da je dobar. Ovaj Grubisic me totalno razocarao. On najvise. Znaci od ovih dviju u rotaciju eventualno mogu Corluka, Juric i mozda Basa i Dane. Nije mi jasno zašto Vukoju, Marica, Nikica i Marusica ne posalju na posudbu. Bar prvu dvojicu. Dolencic, Tatar, Panenso i Brandao mogu odmah umjesto svih ovih navedenih.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 31 jul 2017, 20:28

Polako Pero,ti si jedan od onih koji sude posle 1 utakmice. Vukoji i Maricu bi posudba mozda i pomogla,ali moras te momke polako integrirati u prvu ekipu. Pa oni su do jucer bili juniori,ej. Moras malog Nikica napumpati samopouzdanjem jer je ipak stoper,a to sigurno neces ako mu kazes idi u Neretvanac,ne trebas nam. Prilagodba iz juniorskog u seniorski nogomet moze biti pogubna i za puno sjajnije dijamante od ovih nasih. A Marusic tek treba odigrat i pokoju juniorsku minutu da bi mogli pricati o njemu
EKONNP

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 31 jul 2017, 20:30

PERO1234 je napisao/la:
brig je napisao/la:
Ma sa kim Ce raditi. Ovaj Vukoja los uzasno, 4-5 pita se zabija u igraca bzv. Nula. Ivanković isto tako. Maric los. Zlomislic isto kao da moli Boga da mu je ne vrate nazad. Basa bezveze. Stvarno nema igraca u kojeg ti mozes pokazati i reci da je dobar. Ovaj Grubisic me totalno razocarao. On najvise. Znaci od ovih dviju u rotaciju eventualno mogu Corluka, Juric i mozda Basa i Dane. Nije mi jasno zašto Vukoju, Marica, Nikica i Marusica ne posalju na posudbu. Bar prvu dvojicu. Dolencic, Tatar, Panenso i Brandao mogu odmah umjesto svih ovih navedenih.
Upravo to i hocu rec. Svi znaju koje formacije treba, mogu nasi igrat sta ce nam sa strane igraci itd itd Nije to sve tako kako izgleda ali isto tako nije mjerilo ova jedna utakmica ni za sto.. Sasvim je jasno da rotacije nemamo.. Zato kazem gledajmo doc podrzat klub sa tribina a pustimo trenere da rade svoj posao.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 31 jul 2017, 20:36

Kako je zavrsilo, gledao sam do 1:1
NK Široki Brijeg

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 31 jul 2017, 20:39

Evolve je napisao/la:Kako je zavrsilo, gledao sam do 1:1
Izgubili 2:1 i odlicno smo prosli

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 31 jul 2017, 20:42

Bit ce sve to dobro
Igraj Široki ti si najbolji!

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 31 jul 2017, 20:59

Ja vas neke ne mogu shvatiti. **** me pas kod nikad nogomet niste igrali. A sve stručnjaci u p.... materinji. Prijateljska utakmica. Neki igrači prvi put skupa igraju. Ovo im je nakon Čapljine tek druga utakmica. I vi neki donosite odluke ko je dobar ko nije. Pa odgovorno tvrdim da ovi momci da odigraju još par utakmica skupa pregaze sve u 1. Ligi federacije.
6 bivši juniora je igralo plus još jedan u rangu njih i jedan novi igrač dodao prije 7 dana.
Sta bi sad trebalo sve ih potjerati. Daj prestanite jadikovat nakon jednog poraza iz penala... A posebno ovi koji kopačke nisu nikad obukli a seru preko face ko neki kvazi navijači. Furaju se na Sarajlije. Od euforije do depresije u 7 dana. Kad nekog pobjedimo Prvaci, kad izgubim ispadamo. :crazy:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 31 jul 2017, 21:13

Pero **** ga ti... Prvo, Velez ima trenera i ekipu mogu slobodno reci bolju od pojedinih premijerligasa, drugo, pola ekipe nam su cinila djeca koja sve skupa imaju 5 utakmica seniorskog nogometa, trece, vrijeme u Mostaru koje nije uopce za odigravanje utakmica...

U petak pet komada u mrezi zenicana
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 31 jul 2017, 21:26

Android je napisao/la:Pero **** ga ti... Prvo, Velez ima trenera i ekipu mogu slobodno reci bolju od pojedinih premijerligasa, drugo, pola ekipe nam su cinila djeca koja sve skupa imaju 5 utakmica seniorskog nogometa, trece, vrijeme u Mostaru koje nije uopce za odigravanje utakmica...

Ma **** me se za rezultat. Zelim samo reci da imamo 14 dobrih igrača. Ostalo popuna kadra. Doduse u jednu ruku mi to nije ni mrsko kada vec guraju mladje momke. Ali za neki veci rezultat ove sezone nedovoljno. Nek' nam se ozlijedi Menalo ili jedan od ove trojice veznjaka propade sezona. Recemo Ivanković i Wagner ove sezone igraju kao rekreativno. Nemogu puno pomoci. Vukoja i Maric su premladi, jednostavno nisu jos za kadar od 24 igraca. Molim Boga da cijelu sezonu sa Bilobrkom bude sve u redu. Doduše, cijeneći prisluškuju sezonu nemoze se ni usporediti. Dva koplja iznad. Samo po meni Wagner, Barisic i Ivankovic out, Vukoja i Maric posudba. To za sljedeću sezonu. A to je 5 igraca, koji se mogu popuniti za iste novce puno kvalitetniji. Ovaj Panenso mislim nema nista veca primanja od Ivankovića a 5 puta bolji.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 31 jul 2017, 21:30

Android je napisao/la:Pero **** ga ti... Prvo, Velez ima trenera i ekipu mogu slobodno reci bolju od pojedinih premijerligasa, drugo, pola ekipe nam su cinila djeca koja sve skupa imaju 5 utakmica seniorskog nogometa, trece, vrijeme u Mostaru koje nije uopce za odigravanje utakmica...

Vrijeme je katastrofalno bilo. I jedni i drugi u onom tempu odigrat do 70te minute :tokralju: vidi se neiskustvo pojedinih mladih igraca Sirokog ali razumljivo. Nisu odigrali puno utakmica zajedno dok je ovo nama 7-8 utakmica u mjesec dana i igraci su nam spremni do jaja. Cestitke Sirokom na fer i korektnoj utakmici bez i jednog ostrog starta. Sa obadvije strane. Prava prijateljska tekma i fina za pogledat . Sretno u nastavku sezone
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 31 jul 2017, 22:16

Polako momci, pa ovo je samo prijateljska... Zato se i igraju da se vide neke stvari. Edia malo sto sam gledao l, cini mi sw dosta okomit i neboji se uc u duel i dribling, prva mu je tekma, nadoce momak.
NK Široki Brijeg

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 31 jul 2017, 22:22

Koji naslov na jabuci, cuj nakon Zrinjskog i Velez ocitao lekciju Sirokobrijezanima.. :facepalm:
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la skripar96 » 31 jul 2017, 22:26

LoveSB96 je napisao/la:Koji naslov na jabuci, cuj nakon Zrinjskog i Velez ocitao lekciju Sirokobrijezanima.. :facepalm:
Je ih krenulo ovih dana[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
EKONNP

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 31 jul 2017, 22:35

Jabuka se sve vise i vise pretvara u krs od portala, ni blizu dobri kao prije, jos kad vidis komentare kad je clanak o NKSB...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 31 jul 2017, 22:38

Android je napisao/la:Jabuka se sve vise i vise pretvara u krs od portala, ni blizu dobri kao prije, jos kad vidis komentare kad je clanak o NKSB...
Boze sacuvaj,ja se stvarno pitam jel stvarno ima onoliko nepismenih,nekulturnih i glupih ljudi u mom gradu...
EKONNP

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 31 jul 2017, 22:43

skripar96 je napisao/la:
Android je napisao/la:Jabuka se sve vise i vise pretvara u krs od portala, ni blizu dobri kao prije, jos kad vidis komentare kad je clanak o NKSB...
Boze sacuvaj,ja se stvarno pitam jel stvarno ima onoliko nepismenih,nekulturnih i glupih ljudi u mom gradu...
Aje pitar otpepaj sa nase teme.....admine STA cekas?
:D :D

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 31 jul 2017, 22:59

Ne znam za vas, al bez obzira na ove dvi utakmice ja sam optimističan, bit ce to dobro!
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 31 jul 2017, 23:01

Podjeba.vaju me na vlastitoj temi....do cega je doslo

Ma ako nisi optimistican ne znam kako mozes pratit ovu korida ligu...
EKONNP

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 31 jul 2017, 23:08

Danasnje novinarstvo :crazy:
Nitko se ne potpisuje iza svog clanka...sve vam je jasno :facepalm:

I ja mislim da ce sezona biti dobra

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 7 gostiju.