Valjda stigne na generalnu probu.joker90 je napisao/la:Za 5 dana se brat vraća!pitic je napisao/la:Naši se sutra vraćaju iz daleke Antalije, a @High iz obližnih Banovića još ne
@Mokes, novi avatar stavljamo, ako si zaspao, sutra obavezno!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Valjda stigne na generalnu probu.joker90 je napisao/la:Za 5 dana se brat vraća!pitic je napisao/la:Naši se sutra vraćaju iz daleke Antalije, a @High iz obližnih Banovića još ne
Utakmice koje su nam zdravlje uzele haman.FrancescoTotti je napisao/la:Ja sam se syebavao sta smo sve fulali i u BL i kod nasjoker90 je napisao/la:Sjećam se iste priče nakon priprema sa Kodrom, neeee može nas niko izbaciti u dvije tekme kupa, ja kad se Borac ukaza sine!
joker90 je napisao/la:Za 5 dana se brat vraća!pitic je napisao/la:Naši se sutra vraćaju iz daleke Antalije, a @High iz obližnih Banovića još ne
ThrillerHz je napisao/la:Ja i dalje, nakon svega, mislim da mozemo bar do 1 trofeja ove sezone, a iskreno ciljam na Trofej Premijer Lige... I da, zovite me ludim slobodno![]()
![]()
joker90 je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Ja i dalje, nakon svega, mislim da mozemo bar do 1 trofeja ove sezone, a iskreno ciljam na Trofej Premijer Lige... I da, zovite me ludim slobodno![]()
![]()
A fali ono: SVI SVI SVIMajkl je napisao/la:
Imamo odlicnu ekipu ne trebamo se nikog bojati,pogotovo sto nas u dvije utakmice niko ne moze izbaciti.Samo sebe trebamo gledati i da ne bude povreda i trofej je nas
glas razuma na ovoj temiPitar6785 je napisao/la:Mi uopste nemamo losi igracki kadar kad se sve uzme u obzir od svinjskog i vase miskina, samo sto nazalost uvezanost, uigranost i kondiciozno smo slabi od ove dvije ekipe. Igracki kadar koji mi imamo trenutno sa Lelicom,estoncem i HUSEINOVICEM (bar 30min po utakmici) ako nemoze izdrzat da igra 20 utakmica u 3 mjeseca ( 14 prvenstvo plus 6 u kupu ) na najvecem nivou to je onda do struke. Mehmeda Janjisa Calu podrzavam 100% al kazem ako nemozes da izrdrzis da svako 4.5 dana igras utakmicu nakon 3 mjeseca odmara i skupi priprema po TURSKOJ gdje se pripremaju ekipe iz naj jaci liga svijeta pa sto smo onda isli u tursku mogli smo pripreme odradit i u butmiru i Jahorini.
Mogo bi progutat i reci da bi bio zadovoljan izlaskom u evropu bez trofeja al da u evropi doguramo do play offa to je minimum.
Nismo mi ni kondiciono slabi, Klačar radi odličan posao. A što se Evrope tiče, tu nas više sreća može poslužit nego dobre igre. Sve svjetske lige napreduju dok naša stoji u mjestu, iz godine u godinu možemo očekivat da nas izbacuju klubovi iz Makedonije, Albanije, Crne Gore, pa čak i Malte kao one pakaše iz Hercegovine. Naravno da treba znat i lopte igrat al' valja izbjeć nezgodne u žrijebu, a onda i protiv ovih prihvatljivih dat svoj maksimum i molit Boga da se neko njihov ne pretvori u Lamparda protiv nas (ozbiljno, protiv Sarajeva u Evropi svaki izvođač slobodnih kao Payet - Zeta, Gladbach, Lech..).Pitar6785 je napisao/la:Mi uopste nemamo losi igracki kadar kad se sve uzme u obzir od svinjskog i vase miskina, samo sto nazalost uvezanost, uigranost i kondiciozno smo slabi od ove dvije ekipe. Igracki kadar koji mi imamo trenutno sa Lelicom,estoncem i HUSEINOVICEM (bar 30min po utakmici) ako nemoze izdrzat da igra 20 utakmica u 3 mjeseca ( 14 prvenstvo plus 6 u kupu ) na najvecem nivou to je onda do struke. Mehmeda Janjisa Calu podrzavam 100% al kazem ako nemozes da izrdrzis da svako 4.5 dana igras utakmicu nakon 3 mjeseca odmara i skupi priprema po TURSKOJ gdje se pripremaju ekipe iz naj jaci liga svijeta pa sto smo onda isli u tursku mogli smo pripreme odradit i u butmiru i Jahorini.
Mogo bi progutat i reci da bi bio zadovoljan izlaskom u evropu bez trofeja al da u evropi doguramo do play offa to je minimum.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], rimljanin90, Tatamata1946 i 32 gosta.