FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bas jaku kisu najavljuju dns u Mostaru citav dan , bice bas teski uslovi za igru. Valjda se odigra utakmica
- Maroon1946
- Kontakt:
U 2025. godini klub nije u stanju napisati ko konkurise za utakmicu na drustvenim mrezama
Niko ne zna, ni jel Guli stigao, jel konkurišeMaroon1946 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 12:27U 2025. godini klub nije u stanju napisati ko konkurise za utakmicu na drustvenim mrezama

-
- Kontakt:
Jel to neka tekma....skim igramo???
Ma bod ko kuca večeras. A i ako izgubimo sta fali, Hsuref nas vodi on ima kredita koliko hoces..
-
- Kontakt:
ode Guli na kraju ce u Tursku prokletu. Frajer ce otici bilo gdje samo da nije u Sarajevu
Mora se Guli prodati, nakamarali su previše igrača u prvoj ekipi, B timu, juniora sa stipendijom, pa onda svih ostalih radnika...
Mislim da je to transfer koji će obezbijediti polusezonu
Mislim da je to transfer koji će obezbijediti polusezonu

Nek ide u tunguziju, sto se mene tice. Samo da uzmemo fine pare za njega i procenat od sljedeceg transfera.
Ako ide, Guli hvala ti za sve, nek ti je sretno, daBogda zaigrao u ligi petice
Ako ide, Guli hvala ti za sve, nek ti je sretno, daBogda zaigrao u ligi petice
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ako ga sad ne prodaju, bice ko i sa Renanom.
-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Da li je ovaj novi registrovan ?
U prijateljskoj utakmici između prvotimaca Fudbalskog kluba Sarajevo i B-tima bordo kluba pogodak je postigao mladi napadač Andreja Ristić.
On je prethodnu sezonu proveo u Radniku iz Hadžića, gdje je skupljao iskustvo u seniorskom fudbalu, a svojim nastupima nametnuo se kao potencijalno novo rješenje u samom vrhu prvog tima Sarajeva.
Njegova šansa mogla bi doći upravo večeras u derbiju zaostalog meča prvog kola Wwln lige Bosne i Hercegovine protiv Zrinjskog u Mostaru (20 sati), budući da Sarajevo ima određenih problema u napadu.
Karlo Butić se još uvijek nije u potpunosti oporavio, kapiten Goirgi Guliashvili nije maksimalno spreman zbog reprezentativnih obaveza koje je imao s Gruzijom, dok, kako saznajemo, Aldin Turkeš vuče povredu.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pa gdje si noke ljudska deponijo