Mislim da čak ni Vinko neće gurati Demirovića, koji nije u formi nauštrb Čatakovića, koji je trenutno najbolji raspoloživi napadač.Drape je napisao/la:Kako po meni selektor vidi idealnih 11 kad ima sve igrače na raspolaganju. Naglašavam, ovo nije kako ja mislim da treba izgledati sastav, već kako mislim da Marinović misli![]()
Čataković bi mu trebao biti najveća "briga", radi se o vjerovatno U21 reprezentativcu u najboljoj formi, kako mu pronaći mjesto u timu kad smo poprilično jaki na pozicijama koje on pokriva. Nije puno ni igrao do sada za U21 tim a čekaju nas ključne utakmice gdje bi se Vinko mogao odlučiti da ipak starta sa "provjerenim" snagama. Ipak šteta ga ostaviti na klupi.
Na poziciji desnog beka smo možda i najbolje popunjeni, i da Todorović bude sa A timom tu ima također dobri Memija i još nekih rješenja.
I Peco je poprilično kvalitetno krilo za klupe, može uvijek uskočiti i dobro odigrati.
Od stopera niko se posebno ne ističe, Radeljić je Vinkov ljubimac i bio je standardan kod njega i kad je igrao u njemačkoj 2. ligi Federacije, Šerbečića koji je meni izgledao kao najveći talenat od svih njih Vinko nikad nije posebno mirisao, a i status u Norveškoj pokazuje da on možda i nije toliki potencijal. Od svih jedino Mujakić igra standardno u svom klubu, a i on samo jer je još uvijek u našoj ligi.
Igrači koji bi se mogli "probuditi" i donijeti Vinku ako se plasiramo na EP nove slatke muke su golman Karačić i Hadžiahmetović, sada su im karijere u kanalu ali sjetimo se da su kao vrlo mladi igrali veoma dobro u Premijer ligi.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Nakon 0:0 prije dva dana, „U-19“ reprezentativci Bosne i Hercegovine su danas u drugom prijateljskom meču u Kidričevu (Slovenija) poraženi od vršnjaka iz Ujedinjenih Arapskih Emirata sa 2:3.
Golove za BiH su postigli Marko Kojić i Haris Kotarević.
Selektor Slaven Musa je današnji meč počeo u sljedećem sastavu:
Adnan Kanurić, Pero Džidić, Enio Zilić, Marko Kojić, Eldar Šehić, Berin Alić, Marko Brkić, Mateo Božić, Adis Mujkić, Ahmed Hasanović, Domagoj Marušić.
Igrali su još: Luka Kačavenda, Nemanja Vještica, Đani Salčin, Igor Savić, Stefan Santrač, Eldin Omerović, Milan Šikanjić, Dženan Osmanović, Haris Kotarević.
Golove za BiH su postigli Marko Kojić i Haris Kotarević.
Selektor Slaven Musa je današnji meč počeo u sljedećem sastavu:
Adnan Kanurić, Pero Džidić, Enio Zilić, Marko Kojić, Eldar Šehić, Berin Alić, Marko Brkić, Mateo Božić, Adis Mujkić, Ahmed Hasanović, Domagoj Marušić.
Igrali su još: Luka Kačavenda, Nemanja Vještica, Đani Salčin, Igor Savić, Stefan Santrač, Eldin Omerović, Milan Šikanjić, Dženan Osmanović, Haris Kotarević.

Jedna ubleha otisla, druga dosla. Tako ti je to. Zivio nacionalni kljuc.

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 16 avg 2018, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Povedi nas Slavene
catak nije napadacHankMoody je napisao/la:Mislim da čak ni Vinko neće gurati Demirovića, koji nije u formi nauštrb Čatakovića, koji je trenutno najbolji raspoloživi napadač.Drape je napisao/la:Kako po meni selektor vidi idealnih 11 kad ima sve igrače na raspolaganju. Naglašavam, ovo nije kako ja mislim da treba izgledati sastav, već kako mislim da Marinović misli![]()
Čataković bi mu trebao biti najveća "briga", radi se o vjerovatno U21 reprezentativcu u najboljoj formi, kako mu pronaći mjesto u timu kad smo poprilično jaki na pozicijama koje on pokriva. Nije puno ni igrao do sada za U21 tim a čekaju nas ključne utakmice gdje bi se Vinko mogao odlučiti da ipak starta sa "provjerenim" snagama. Ipak šteta ga ostaviti na klupi.
Na poziciji desnog beka smo možda i najbolje popunjeni, i da Todorović bude sa A timom tu ima također dobri Memija i još nekih rješenja.
I Peco je poprilično kvalitetno krilo za klupe, može uvijek uskočiti i dobro odigrati.
Od stopera niko se posebno ne ističe, Radeljić je Vinkov ljubimac i bio je standardan kod njega i kad je igrao u njemačkoj 2. ligi Federacije, Šerbečića koji je meni izgledao kao najveći talenat od svih njih Vinko nikad nije posebno mirisao, a i status u Norveškoj pokazuje da on možda i nije toliki potencijal. Od svih jedino Mujakić igra standardno u svom klubu, a i on samo jer je još uvijek u našoj ligi.
Igrači koji bi se mogli "probuditi" i donijeti Vinku ako se plasiramo na EP nove slatke muke su golman Karačić i Hadžiahmetović, sada su im karijere u kanalu ali sjetimo se da su kao vrlo mladi igrali veoma dobro u Premijer ligi.
Ali može to odigrati.Pip je napisao/la:catak nije napadacHankMoody je napisao/la:Mislim da čak ni Vinko neće gurati Demirovića, koji nije u formi nauštrb Čatakovića, koji je trenutno najbolji raspoloživi napadač.Drape je napisao/la:Kako po meni selektor vidi idealnih 11 kad ima sve igrače na raspolaganju. Naglašavam, ovo nije kako ja mislim da treba izgledati sastav, već kako mislim da Marinović misli![]()
Serbecic veceras u prvih 11.
ne serih1a2s3o4 je napisao/la:Serbecic veceras u prvih 11.

Zarathustra
Tako kažu.Moggi je napisao/la:ne serih1a2s3o4 je napisao/la:Serbecic veceras u prvih 11., @Vuche cim ti ne pratis proigrasmo

Benjamin Hadzic potpisao za Hannover 96 (U23)

https://www.hannover96.de/aktuelles/new ... nsive.html

https://www.hannover96.de/aktuelles/new ... nsive.html
Šerbečić starter za Rosenborg, Lončar na klupi Rijeke.
Jarane, za zrinjski protiv ludogoreca igra srdjan stanic a ne kristijan stanicMoggi je napisao/la:u17 reprezentativac kristijan stanic od pocetka protiv ludogoreca
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
A za Ludugorets ne igra Gustavo Campagnaro, nego Hugo CampagnaroSalih1984 je napisao/la:Jarane, za zrinjski protiv ludogoreca igra srdjan stanic a ne kristijan stanicMoggi je napisao/la:u17 reprezentativac kristijan stanic od pocetka protiv ludogoreca
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
ne, nego igra KristijanSalih1984 je napisao/la:Jarane, za zrinjski protiv ludogoreca igra srdjan stanic a ne kristijan stanicMoggi je napisao/la:u17 reprezentativac kristijan stanic od pocetka protiv ludogoreca
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ama ne igra Srdjan koji vam je, taj je s fudbalom završio
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★