Murinjo sprema ponudu za Faraona. Čelsi spreman da izdvoji 35 miliona evra i Fernanda Toresa za El Šaravija, navodi Dejli Ekspres. Protekle sezone El Šaravi postigao je 16 golova za Milan u Seriji A.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma treba samo pogledati platu El Ninja, pa covjek ima oko 13 miliona godisnje. Toliko nije imao ni Ibra 

Cim vidis da je Daily objavio vijest, znas da to mozes macku o rep objesiti.
I ovo je nerealna ponuda, ne vrijedi faraon sigurno toliko i niko nije ni lud da nam ovo ponudi. Uostalom, da mi je onaj stari Torres iz Liverpoola, odmah bi prihvatio svaku ponudu, ali dovoditi nekog od 30 godina i koji je totalno van forme i bog zna hoce li se ikada povratiti za jednog 20-godisnjeg talenta, to nikad.

I ovo je nerealna ponuda, ne vrijedi faraon sigurno toliko i niko nije ni lud da nam ovo ponudi. Uostalom, da mi je onaj stari Torres iz Liverpoola, odmah bi prihvatio svaku ponudu, ali dovoditi nekog od 30 godina i koji je totalno van forme i bog zna hoce li se ikada povratiti za jednog 20-godisnjeg talenta, to nikad.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Fernando bi se marketinški vjerovatno isplatio , što se tiče neke druge vrste doprinosa ekipi , to je teško predvidjeti.
Ovu zadnju sezonu za klub i reprezentaciju je zabio blizu 25 golova , međutim veliki problem je njegova nekonstantnost.
Danas bi trebali saznati šta će biti sa Stephanom, nimalo me ne bi začudilo da ga Galliani proda.
Edit: Abameyang izgleda potpisao za Dortmund.

Ovu zadnju sezonu za klub i reprezentaciju je zabio blizu 25 golova , međutim veliki problem je njegova nekonstantnost.
Danas bi trebali saznati šta će biti sa Stephanom, nimalo me ne bi začudilo da ga Galliani proda.

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma da je bogdom mladji, i takvog van forme bi ga doveo. Zna se, forma je prolazna, ali klasa je vjecna.
Ali problem su godine, velika plata, odricanje dobrog igraca ... jednostavno ne vrijedi.
Naisao sam jucer negdje da vijest da faraon vjerovatno nece biti prodat i da ce u tom razgovoru glavna tema biti kako ga pripremiti za novu formaciju.
Ni ne vjerujem da ce u pitanju biti nesto drugo, prodaja mi zasad izgleda nemogucom.
edit : ma ja, tako je
http://www.acmilan.com/it/news/breaking_news_show/42680" onclick="window.open(this.href);return false;
jest da ovo i dalje nije neki stopostotni garant da ostaje s obzirom na prijasnja iskustva, ali bar je fino vidjeti.

Ali problem su godine, velika plata, odricanje dobrog igraca ... jednostavno ne vrijedi.
Naisao sam jucer negdje da vijest da faraon vjerovatno nece biti prodat i da ce u tom razgovoru glavna tema biti kako ga pripremiti za novu formaciju.
Ni ne vjerujem da ce u pitanju biti nesto drugo, prodaja mi zasad izgleda nemogucom.
edit : ma ja, tako je

http://www.acmilan.com/it/news/breaking_news_show/42680" onclick="window.open(this.href);return false;
jest da ovo i dalje nije neki stopostotni garant da ostaje s obzirom na prijasnja iskustva, ali bar je fino vidjeti.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
druze ukratko prvod?rope11 je napisao/la:Ma da je bogdom mladji, i takvog van forme bi ga doveo. Zna se, forma je prolazna, ali klasa je vjecna.![]()
edit : ma ja, tako je![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
ElS je izrazio želju da ostane u Milanu. To je epilog sastanka s Gallianijem i sada je sigurno da nije do igrača, jer je Faraon jasno dao doznanja predsjedniku da ne želi otići i da je njegova budućnost vezana za Milan.
Mislim da je sada rukovodstvo kluba na čelu s Adrianom na potezu; jesu li im preče šuške, ili jak Milan?
Mislim da je sada rukovodstvo kluba na čelu s Adrianom na potezu; jesu li im preče šuške, ili jak Milan?
Pa eto ukratko, dogovor je postignut, faraona nema na transfer listi i on i klub zele da nastave suradnju. 
Mada ponavljam, ovo i dalje ne ulijeva nikakvu sigurnost, ali sigurno da ce njemu dobro doci da se rijesi psihicke blokade i da napokon krene igrati bolje bez da ikakve spekulacije uticu na njega.

Mada ponavljam, ovo i dalje ne ulijeva nikakvu sigurnost, ali sigurno da ce njemu dobro doci da se rijesi psihicke blokade i da napokon krene igrati bolje bez da ikakve spekulacije uticu na njega.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Simple Perfectionfrancobaresi je napisao/la:![]()

Naravno, ništa nije sigurno dok se ne završi transfer rok. Vidjeli smo šta se desilo s Ibrahimovićem i Silvom, od tada im tek ni riječi ne vjerujem.
Volio bih da se ove špekulacije što prije okončaju, to jedino može naštetiti igraču i atmosferi u klubu.

Još kad pogledamo koje veličine su bile na klupi... Jedan Inzaghi je čekao šansu, Dorf isto tako, Serginho, vjerni Costacurta koji je preko 20 godina branio boje Milana, pa onda Pirlo... Dobra stara vremena kojih ću se rado prisjećati.UrbyEmanuelson je napisao/la:Simple Perfectionfrancobaresi je napisao/la:![]()

Jesu bili ekipaClaus je napisao/la:Naravno, ništa nije sigurno dok se ne završi transfer rok. Vidjeli smo šta se desilo s Ibrahimovićem i Silvom, od tada im tek ni riječi ne vjerujem.Volio bih da se ove špekulacije što prije okončaju, to jedino može naštetiti igraču i atmosferi u klubu.
Još kad pogledamo koje veličine su bile na klupi... Jedan Inzaghi je čekao šansu, Dorf isto tako, Serginho, vjerni Costacurta koji je preko 20 godina branio boje Milana, pa onda Pirlo... Dobra stara vremena kojih ću se rado prisjećati.UrbyEmanuelson je napisao/la:Simple Perfectionfrancobaresi je napisao/la:![]()
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"
- IlPrincipe
- Kontakt:
El Shaarawy na twitteru : "Mai avuto dubbi.. Sempre e solo forza Milan...!!!" (Nikada nije bilo sumnji (sto se tice ostanka), zauvijek i samo Milan !!!)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Kad ga huda prodaju 31 avgusta, neka se ne raduje prerano. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
hahahaharope11 je napisao/la:Kad ga huda prodaju 31 avgusta, neka se ne raduje prerano.

#Sky After the confirmation of El Shaarawy, Milan could use the 4-2-3-1 system instead of 4-3-1-2.
Kad mi samo naumpadne prošla godina, kad je ista priča bila za Silvu, čak je par dana pred transfer produžio ugovor. Ja čeli ne vjerujem ništa 

Il Club più titolato al mondo!
Celo se zakleo da vise necemo prodavati zvijezde kluba, mislim da je i njemu doslo iz guzice u glavu, ali ostaje da vidimo. 
A dobro, ovo je ipak malo drugacija situacija, sad smo u financijskom plusu tako da nije nuzna prodaja, a njegova plata ionako ne utice previse na budzet kluba. Kod nas su se vazda prodavali igraci koji su bili blize 30-toj, tako da je ovaj miran bar jos neke 2 godine ( ako ne dodje neka astronomska cifra za njega ).

A dobro, ovo je ipak malo drugacija situacija, sad smo u financijskom plusu tako da nije nuzna prodaja, a njegova plata ionako ne utice previse na budzet kluba. Kod nas su se vazda prodavali igraci koji su bili blize 30-toj, tako da je ovaj miran bar jos neke 2 godine ( ako ne dodje neka astronomska cifra za njega ).

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovdje se napadači ''ukakuljko'' od hastra kad se nađu oči u oči sa ovim imenima u odbrani ...francobaresi je napisao/la:Fernando bi se marketinški vjerovatno isplatio , što se tiče neke druge vrste doprinosa ekipi , to je teško predvidjeti.
![]()
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlPrincipe
- Kontakt:
Anzhi's offer for El Shaarawy was €40m. They offered the player an annual salary of €7.5m. Milan and Stephan rejected it.
Galliani could meet with Sampdoria's SD, Osti, today to negotiate about Poli. As mentioned before, Salamon might be included in the deal.
Flamini i Robinho OUT = Poli i Honda IN !
Galliani could meet with Sampdoria's SD, Osti, today to negotiate about Poli. As mentioned before, Salamon might be included in the deal.
Flamini i Robinho OUT = Poli i Honda IN !
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Odličan posao bi to bio , Binho i Flamini da spakuju kofere a Honda i Poli da se nastane u Milanu.
Svakako bi to bio upgrade , u formaciji 4-2-3-1 koja se sve češće spominje , Honda bi činio trio sa Shaarawy-em , Boatengom a ispred njih bio bio Mario. Dva "osigurača" ispred odbrane bi bili Monto i De Jong.
Not bad .
Svakako bi to bio upgrade , u formaciji 4-2-3-1 koja se sve češće spominje , Honda bi činio trio sa Shaarawy-em , Boatengom a ispred njih bio bio Mario. Dva "osigurača" ispred odbrane bi bili Monto i De Jong.
Not bad .

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Jos zamisli formaciju sa Muntarijem i De Jongom u tandemu, bog allah ne bi mogao proci bez slomljene noge.
Joj brate, ja nikako nisam za tog Hondu. Jest da je i on miljama daleko od pojedinaca koje imamo u ekipi, ali mi se on ne cini kao igrac koji moze poslati odlucujuci pas naprijed ili koji moze odluciti utakmicu. Eno ga jadan protiv Brazila se toliko pogubio da nije mogao pas poslati, kamo li sta drugo, pa se onako pitam, sto ce mi igrac koji ce gubiti glavu u vaznim utakmicama i protiv malo jacih protivnika ?
Ne znam vala, solidan igrac, ali kalibra za Milan bas i nije.

Joj brate, ja nikako nisam za tog Hondu. Jest da je i on miljama daleko od pojedinaca koje imamo u ekipi, ali mi se on ne cini kao igrac koji moze poslati odlucujuci pas naprijed ili koji moze odluciti utakmicu. Eno ga jadan protiv Brazila se toliko pogubio da nije mogao pas poslati, kamo li sta drugo, pa se onako pitam, sto ce mi igrac koji ce gubiti glavu u vaznim utakmicama i protiv malo jacih protivnika ?
Ne znam vala, solidan igrac, ali kalibra za Milan bas i nije.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !