Idem, lahka noć svima..
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
aj sexmashino laku noc...dobro je bilo zjb sa tobomSexmachineboy je napisao/la:5:0... Hajd nek sam i to čuo..![]()
![]()
Idem, lahka noć svima..
vec je uvedeno.. mi koji smo imali 40g, sad imamo 300g... nema potreba da se racuna prometUnica_Liverpool_ je napisao/la:E pitanje za Zeničane! Meni na prometu stoji skoro svaki dan 0.00, da li je to greška do Telekabela i smijem li ja sad nešto veće da skinem ili testiraju ovaj FLAT od 1.2 ??
Hehe samo sam citao sta se desava, Boze sacuvaj. Ovog rezisera treba ili u zatvor ili u ludnicu.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Odgledah onaj srpski flm![]()
![]()
![]()
, tobejarabi nikad bolesniji film nisam gledo, ono zaslužuje da bude zapećaćen
Ja sam ga 3x gled'o. Vrijedi pogledati, ako ništa onda zbog Sergeja Trifunovića koji je pokazao da zna znanje(ukoliko je neko sumnjao u njega).Cartman je napisao/la:Hehe samo sam citao sta se desava, Boze sacuvaj. Ovog rezisera treba ili u zatvor ili u ludnicu.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Odgledah onaj srpski flm![]()
![]()
![]()
Haha ljudi se kaju sto su ga jednom pogledali, a ti ga tri puta gledao.Monolog je napisao/la:Ja sam ga 3x gled'o. Vrijedi pogledati, ako ništa onda zbog Sergeja Trifunovića koji je pokazao da zna znanje(ukoliko je neko sumnjao u njega).Cartman je napisao/la:Hehe samo sam citao sta se desava, Boze sacuvaj. Ovog rezisera treba ili u zatvor ili u ludnicu.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Odgledah onaj srpski flm![]()
![]()
![]()
I ja sam ga gledo tri puta, pa se ne kajem, sto bi se kajao, jes da je film malo "neobican", al jbgHaha ljudi se kaju sto su ga jednom pogledali, a ti ga tri puta gledao.Svaka cast brate.