FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja prvi sam uveliko protiv vracanja Husrefa bio. Smatram da nije optimalno rjesenje i da je davno dao sto se moglo dati Sarajevu, ali ni na kraj pameti mi nije da ga vrijedam. Covjek nam je donio toliko radosti i nema smisla vrijedati ga na bilo koji nacin, pogotovo sa pogrdnim nadimcima kao "usro" i slicno.
Bilo bi super da se pocnu banovati ovakvi "navijaci".
Bilo bi super da se pocnu banovati ovakvi "navijaci".
Trebalo bi da moderacija malo obrati paznju na ove uvrede i kulturu dijaloga na temi.
U zadnje vrijeme se ovdje samo vrijedjanje i pljuvanje moze procitati. Nista pozitivno.
U zadnje vrijeme se ovdje samo vrijedjanje i pljuvanje moze procitati. Nista pozitivno.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Zar nije zavrsen prelazni rok?
Zar nije prelazni završen ?
Ima profesionalni ugovor do kraja 2027
-
- Kontakt:
Navodno je on vec doveden samo će ga predstavit u ponedjeljak.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Na ovom forumu se samo u krug vrte iste teme.
I prije 5 godina sve isto se pričalo.
Mislim vrhunac zadovoljstva nekog uvrijediti preko anonimnog profila. Nikako to ne razumijem.
Husref je najmanje bitan. Nit je uzrok nit rješenje naših problema. Legenda kluba i igračka i trenerska zarobljena emocijom prema klubu. Neobjektivan i često nije samokritičan. Najgore od svega jer ja mislim da on čvrsto vjeruje da može ovaj klub pokrenuti naprijed.
I prije 5 godina sve isto se pričalo.
Mislim vrhunac zadovoljstva nekog uvrijediti preko anonimnog profila. Nikako to ne razumijem.
Husref je najmanje bitan. Nit je uzrok nit rješenje naših problema. Legenda kluba i igračka i trenerska zarobljena emocijom prema klubu. Neobjektivan i često nije samokritičan. Najgore od svega jer ja mislim da on čvrsto vjeruje da može ovaj klub pokrenuti naprijed.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Da je ovaj Čamuga doveden u B tim shvatio bih, mlad, jwftin, procjena je da ima potencijala, pa ok ali u prvi tim ga ne bih. Zašto? Zato sto ne mozemo se kockati s dovodjenjem napadaca jer na yoj poziciji reqlno vec skripimo i sad dovesti momka od 21 godine, s nikakvom statistikom. Hm kako opravdati njegovo dovodjenje.
Ružan naziv za živo biće, sa ostatkom teksta sam saglasan, zašto bi neko Celje napustio da dođe nama? Ljudi su godinama ispred nas, mnogo uspješniji, bolje organizirani. Kad sve sagledaš onda on nije neki igrač koji će uraditi neku prevagu. Međutim kad se spozna činjenica da je klubi bitan samo novac, a ne rezultat razumijem ovaj (potencijani) transfer.ŠTA_JE je napisao/la: ↑06 sep 2025, 17:38Da je ovaj Čamuga doveden u B tim shvatio bih, mlad, jwftin, procjena je da ima potencijala, pa ok ali u prvi tim ga ne bih. Zašto? Zato sto ne mozemo se kockati s dovodjenjem napadaca jer na yoj poziciji reqlno vec skripimo i sad dovesti momka od 21 godine, s nikakvom statistikom. Hm kako opravdati njegovo dovodjenje.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nemoj vrijedjati. Ovdje su sve sami akademici.ŠTA_JE je napisao/la: ↑06 sep 2025, 17:38Da je ovaj Čamuga doveden u B tim shvatio bih, mlad, jwftin, procjena je da ima potencijala, pa ok ali u prvi tim ga ne bih. Zašto? Zato sto ne mozemo se kockati s dovodjenjem napadaca jer na yoj poziciji reqlno vec skripimo i sad dovesti momka od 21 godine, s nikakvom statistikom. Hm kako opravdati njegovo dovodjenje.
-
- Kontakt:
Samo je teren mjerilo.Dolazili su i bolji pa ko krampe.
Ne znam cemu vrijedjanje,al dobro vjerovatno i ne idu na tekme tako da...Nejebice dolaze do izrazaja,kasnije ce prat sudje ,pa ce se nervozni opet vamo vratit da psuju
Ne znam cemu vrijedjanje,al dobro vjerovatno i ne idu na tekme tako da...Nejebice dolaze do izrazaja,kasnije ce prat sudje ,pa ce se nervozni opet vamo vratit da psuju
Možda je jučer raskinuo ugovor u Celju, drugačije ne može doći.
Nisam rasista ne d'o Bog, vise je šala.H8Z7 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 17:46Ružan naziv za živo biće, sa ostatkom teksta sam saglasan, zašto bi neko Celje napustio da dođe nama? Ljudi su godinama ispred nas, mnogo uspješniji, bolje organizirani. Kad sve sagledaš onda on nije neki igrač koji će uraditi neku prevagu. Međutim kad se spozna činjenica da je klubi bitan samo novac, a ne rezultat razumijem ovaj (potencijani) transfer.ŠTA_JE je napisao/la: ↑06 sep 2025, 17:38Da je ovaj Čamuga doveden u B tim shvatio bih, mlad, jwftin, procjena je da ima potencijala, pa ok ali u prvi tim ga ne bih. Zašto? Zato sto ne mozemo se kockati s dovodjenjem napadaca jer na yoj poziciji reqlno vec skripimo i sad dovesti momka od 21 godine, s nikakvom statistikom. Hm kako opravdati njegovo dovodjenje.
A ne znam sta mu fali za rotaciju, imao 19 nastupa 2 gola 3 asistencije u ekipi koja je prosle sezone igrala 4finale konferencije, ove sezone iz 7 kola 21 bod, Luganu dali 5 u gostima. To je isto ko kad smo mi poslali Gulija na posudbu u Velez, nama visak bio u tom momentu njima bio koristan.H8Z7 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 17:46Ružan naziv za živo biće, sa ostatkom teksta sam saglasan, zašto bi neko Celje napustio da dođe nama? Ljudi su godinama ispred nas, mnogo uspješniji, bolje organizirani. Kad sve sagledaš onda on nije neki igrač koji će uraditi neku prevagu. Međutim kad se spozna činjenica da je klubi bitan samo novac, a ne rezultat razumijem ovaj (potencijani) transfer.ŠTA_JE je napisao/la: ↑06 sep 2025, 17:38Da je ovaj Čamuga doveden u B tim shvatio bih, mlad, jwftin, procjena je da ima potencijala, pa ok ali u prvi tim ga ne bih. Zašto? Zato sto ne mozemo se kockati s dovodjenjem napadaca jer na yoj poziciji reqlno vec skripimo i sad dovesti momka od 21 godine, s nikakvom statistikom. Hm kako opravdati njegovo dovodjenje.
Doveden je vjerovatno za krilnu poziciju da se mjenja sa Kyeremehom i Gulijem.
Cuj da dovodimo iz Celjea za B ekipu..